2009 Kasm Anneleri

gittim geldim bi tanecik istavrit tutabildim gerisi hep yosun:çok üzgünüm:
bi de yetmezmiş gibi ahanda yüzüm apaçi yüzü gibin oldu, yanık yanıkkaydirigubbakcemile3

anaam neslim gelmiş gııı ben sana didim dimiiiiiiiiiii balık olmas bu havada deyüü sositososito neyse değişiklik olmuş daaaaaaaa kızımm guneş kremi surmedin mi suratına gıııııı niye öle oldun sen yıwrıımm zemuszemus

iyi aksamlar kızlarrr
bende bugun gıttım artık kendıme yenı cıcısler aldımm
ebrudan 4 parca seye 320 lira para verdım yaaa
bıde bunun baharlıgı varrr
güle güle giy canım benımmmm
ayyy benim bugün 4 ay dolmuuşşşşşşşş zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanben artık soranlara ne dicem...5 e girdik derimm kaydirigubbakcemile3
oyyy ne güsel yaaa bak sonrada 5.ay bitmiş dicez bi bakmışız karnımız davul gibin doğuma gidiyoz..ay Rabbım bebişimi kucağıma alsamda koklasam sevsemmm sabırsızlanıyorummopuyorumnanaktan
gittim geldim bi tanecik istavrit tutabildim gerisi hep yosun:çok üzgünüm:
bi de yetmezmiş gibi ahanda yüzüm apaçi yüzü gibin oldu, yanık yanıkkaydirigubbakcemile3

sağlık olsun tatlım hava almış oldun ama sen mutlaka yüksek faktörlü güneş kremı al kullan tatlım ben dışarı çıkarken heryerime sürünüp çıkıyomm....

bugün gene evdeydımm inş azcık yarın dışarı çıkarım şöyle yürüyüşeee bunaldım yaa..
bide ne yemek yapcaz derdi var herakşam kendimden geçtim kocam çok yemek ayırt ediyo napıcam bılmıyorum yaaamafoldumben

ayyy ben sımdı cokmu para verdım yaa uzuldum
ama cıme sındı yanıı hoş şık seyler aldım.
haftaya p.tesı dr da randevum var
ozaman o 2.si 1 lira olan urunlere bakıcam
bakalım kayda deger bişi varmııı

ayyy ben sımdı cokmu para verdım yaa uzuldum
ama cıme sındı yanıı hoş şık seyler aldım.
haftaya p.tesı dr da randevum var
ozaman o 2.si 1 lira olan urunlere bakıcam
bakalım kayda deger bişi varmııı

üzülme tatlım yaa güle güle eskisin üzerinde.bunu düşünüp üzülme şimdi kızarım bak...bebişlerinide üzersin

üzülme tatlım yaa güle güle eskisin üzerinde.bunu düşünüp üzülme şimdi kızarım bak...bebişlerinide üzersin
saol canımm
ebrunun pahalı oldugunu bılıyordum
etraftanda en ıyısını orda bulursun bız ordan aldık dedıler
dedım ıkız dogurcam kere olucak allahın ıznıyle
ıı bısey alayım dedım
zaten aldıgım urunlerr dogumdan sonrada gıyebılıcek tarzdaa

saol canımm
ebrunun pahalı oldugunu bılıyordum
etraftanda en ıyısını orda bulursun bız ordan aldık dedıler
dedım ıkız dogurcam kere olucak allahın ıznıyle
ıı bısey alayım dedım
zaten aldıgım urunlerr dogumdan sonrada gıyebılıcek tarzdaa

mutlaka kalıtelıdır tatlım bende netten baktımm ama güzeller yanıı..doğumdan sonrada giyilebilecekse ne var tatlımm ohh daha nee hem boşver üzülmeyı hamıleliğin tadını çıkar canımmmmmopuyorumnanaktan ya ben bı siteye baktım üye olunca işte numune gönderiyolarmış bebek maması fln fişman heralde bıraz geçsin üye olucam oraya...

kociş geldi ben zırlamaklı bir hallen ben herkese küstüm sabahtan beri yatıyorum açım dedim işte vahşi cazibemi kullandım :jeyyar: yauw aslında bizimkiler normalde bu kadar ilgisiz değillerdir dünde sölemiştim emme oldu öle kociş ayar çekti halloldu

ama bu arada bebişin kız olduğunu kabullenmiyolarrrrrrrrrrrrrr daha belli diilmişşşşşşş ultrasondan ne anlarlarmışşşşşşşşşşşşş bi dahaki ay daha belli olurmuşşşşş kızıma illa pipi takacaklar durdukça orda pipiş oluşacak sankeeeee :kızgın:

:roflol: :roflol: :roflol:
bi umutla doğduğu günü beklicekler artık netsinlerr...
valla bizim kaynanın umrunda diil yaa şaştım valla geçen eşim konuştu cuma cinsiyeti öğrencez dedi insan bi arar neymiş diye sorar dimi burda sizler pervane oluyosunuz mesela ki birbirimizi hiç görmedik kadın torununun cinsiyetini merak edip de aramadı pes yaani
hiç bi hazırlık yapmaya da niyeti yok sanırım :dilcikar:

günaydın kızlar nasılsınız bakemm nan kartanesi sen cuma ne güzeldin öle bakiim bayıldım valla kız kocişine ne dedin benim için ?

günaydın güzelkuşlaropuyorumnanaktan

günaydın apaçi yanıklı bacımmm :jeyyar: :roflol: :roflol:

günaydın kızlar nasılsınız bakemm nan kartanesi sen cuma ne güzeldin öle bakiim bayıldım valla kız kocişine ne dedin benim için ?

günaydın canım bu arada oğluşun oluyomuş sanırsam hayırlı olsun tatlım hihoyyyt

kızlar günaydın herkese
ben saat 11 de cıkıp dr a gideceğim bugun 3 lü sonucumu alacağım nolur dua edin bana inşallah iyi çıkar çok heyecanlıyım uyumadım butun gece
birde bişi sorcam kızlar bu sabah kasıklarımda ince bir sızı var hani adet olacakmışım gibi acaba adet günüm yaklaştı diyemi oluyo bu

zerencim ben çarş dr.a gittim...sağ kulağımda çok tuhaf bişey oluyodu...tıkanıyo desem diil... kendi sesim geri geliyo sanki...nefesimi falan duyuyorum böyle rüzgar esiyo gibi çok tuhaf ve acaip rahatsız ediyo...neyse kulak-burun-boğaz dr.u olduğu için burnuma falan da baktı... gebelikte burundaki etler şişer dedi... şu anda bi şişkinlik var burnunda zaman zaman nefesin sana yetmiyomuş gibi olucak dedi... kanama falan da oluyomuş... kulağında da bişey yok o da heralde gebeliğe bağlı bşey dedi...gerçekten de hep ağzımdan nefes almak istiyorum ben de sanıyorum ki şişmanladım da ondan tıkanıyorummm :roflol::roflol:
kız uniii ben de ondan mı nefes alamıyoom ay burnum hep tıkalı hep tıkalıı çok sinir yaa
çok güzel yaaaaaaaaaaa şu tekme atan varya ondan kartanesine alazaaammmmmm :roflol::roflol::roflol:
evet eveet bana ondan alıııb alkisalkisalkis
ayy tıpayı çeken ve tek gözüyle aşağı bakan çok komik.yaramaz aşağıda ne var diye bakıyor:roflol:
:roflol: :roflol:
valla benim ki bakıyo mu bilmem ama tıpayı açmaya çalıştı galba kaydirigubbakcemile3
bende dün 3'lü için kan verdim. burdaki arkadaşların 3'lü sonuçlarında sorun çıktığını okudukça panik olmaya başladım.:(( bakalım pazartesiye çıkar inşallah hayırlı sonuçlarla.

bu arada bizim ufaklık cinsiyetini yine göstermedi. benim için fark etmiyor ama oğlum merakla bekliyor.:))
ben de vermicektim ama sırf tahlil sonucunu almaya gidince bebişi tekrar görcez deyüüü verdim şimdi de merak ediyooruummm mafoldumben
:roflol: :roflol: ankaraya gecen sene geldim ama pek sevmedim o yüzden kaydirigubbakcemile3

benimde kaynanam ankarada bende arada gidiyorum ama sevmiyorum pek.

ya ankaralı gaciler yolacak beni ama istanbuldan sora da ankara çekilcek dert diil beee naniknanik
benim ablacım evlendi istanbuldaydı ankaraya tayinleri çıktı hiç sevmeyo angarayıı Çok üzgünüm çoook

ay biz bayılıyok sankimm :dilcikar:

günaydın kızlarra.s.

almaaa delikafadulden

ya kartanesi söylediğin şey bana pek mantıklı gelmedi ama nerede ,ne okudun canım..kafama takıldı valla.

bak almayı duşunduğum bu benimmzemuszemus

biz de böle bi park yatak almak istiyoz..

benim doktorum ben kimyasal hiçbişeyi önermiyorum dedi.boyada kesinlikle yasak dedi.hatta hani bu badana boya yapılıyo ya orda bile durma dedi.makyajda hafif yap hatta mümkünse yapma dedi.

benim dr da öyle valla..... saç boyatmaya kesinlikle karşıa.s

ya kızlar çıkacaktım ama çıkamadım.moralim bozuk yaamafoldumben kocişin çalışma saati değiti ve bugün gece çalışıyo.bu gece teyzem kalcak benle ama gece yalnız kalmaya alışmamda lazım offfff ya ben yalnız kalmayı hiç sevmemkiiii ve korkarım yalnız.of yaaamafoldumben

canım ben evlendiğimde ilk 1,5 yıl geceleri yalnız kaldım... kocişimin gece vardiyaları vardı.. gerçekten zor oluyor... ama sonra işin değiştirdi.şimdi rahatız çok şükür.a.s yakın zamanda gece çalışmaları biter inşallah

iyi aksamlar kızlarrr
bende bugun gıttım artık kendıme yenı cıcısler aldımm
ebrudan 4 parca seye 320 lira para verdım yaaa
bıde bunun baharlıgı varrr

hayırlı olsun canım.. güle güle giy...
benim de almam lazım bişeyler. göbüş yok ama bel kalas gibi oldu :1rolleyes:

anam onu bulamayan da var kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
valla siz böyle dedikçe hepten meraklanmaya başladım...dr.a gitmeme de daha çok var...bebişi görmeden rahat edemicem...niye benimki kıpırdamıyo yaaa senağlama
kız ben de öle oldumduu bu gacılar yok tekmeledi yok yumrukladı diyolar ayy dedim benim bebiş minicik heralde neden hissetmiyom ben deyüü panik oldumdu
bi gittik dr.a meğer bizimki tosuncuk olmuş yaaa
hiç panik yapma kuzuuu bizim göbüşler ses geçirmez gaaba kaydirigubbakcemile3
ayyy kızlarrr bi pislik yapacam şöyleki show da yemekteyizi izliyodum salak gibii
abboowww adam bi künefe yaptı of offfff çıtırrr çıtırrr harika görünüyo resmen şişeceeeem şimcii anaaaaammm olsada yisek benim canım çokkk çook istedi size de işkence edim dedimm :jeyyar:
manyakkkk yemekteyizi ne diye izliyon beee
ayy benim canımda bu aralar birşey çekiyordu sağolsun kayserili bir arkadaşımın annesi yarın akşam yemeğe çağırdı onu yapacakmış nasıl sevindim anlatamam
ahanda ondan benim de canım istiyo ne zamandır
bizimkiler de kayserili amaa biz gitmedikmi faydası yok gitseydik alıp getirirdik mafoldumben
mantı mı yoksaaaaaaaaaaaa cokacimcoook

ağzına biber sürceem zemuszemus

nerde bu kartanesi yaaa........yoksa cinsiyeti göstermedi diye çekti kenara bebişi mi paylıyo :roflol::roflol:
cidden kıs yapar mı yapar bu kısın bebişle işi çok zor yawkaydirigubbakcemile3
bebiş harbiden bu sefer bana yapcanı yaptı
bu kadar merak ettin haa al sana dedi bacakları uzatmış kafayı da eymiş eller de orda biz üstten görüyoz bişeycik göremedik yaane
biz bu kızla baya inatlaşcaz heralde :roflol: :roflol:
bi de hareket etmedi bu sefer
kaydirigubbakcemile3 kartanesinin dr gene doğuma falan çıktıysa bizimki bu sefer almıştır cihazı bebişi izliodurrr
bence kartanesünün oğluşu olcak şimdi ilham geldi bana :) ebisceyi bilmiom

ilham yanlış gelmiş anam zemuszemus
ama belli olmaz dr %95 kız dedi emme hala görebilmiş diiliz herkes bi oğlan bekliyodu sanki ama ben içten içe kız istiyomuşum meğerse :jeyyar:

hadi hayırlı olsunnn işallah 3 lüler çok ii çıkar canımm
amiin canım inşşallahh

Kartanemm Senide gözün aydın tatlımm Allahım sağlıkla şu sonuçlarınızı almayı nasip etsin oyy yerim yaa maşallah Şükürler olsun a.s. a.s. a.s.

sağol nazlıcımm umarım herşey yolunda çıkar

kartanesi ebisceee gözünüz aydıınnnn :emir_bebek: ayy ne güzel yaa artık büüyüdüler de şirinlik yapmaya başladılar kaydirigubbakcemile3
martcım senin de gözün aydın canım tbr ediyorum :lepi:
zemuszemus zemuszemus
sağol unicim ama benim cadı pek şirinlik yaptığı sölenemez ööle gerindi durdu
o kadar da çikolata yedim bee
olsuun kıız onların her hali şirin yirim ben onuuu
artık ultrasona sığmıyo bebişim tosuncuk olmuş hihoyyyt
ayy ne güsel bi prenses daha geliyor haaa hemde edeplisinden maş.oğluşuma isteyim bari şimdiden.ebiseceden önce davranayımkaydirigubbakcemile3inş sonuçlarıda güsel alırsın canısı
hee çok edepli yavrum benim
artık teklifleri değerlendircez :teytey:
kociş görse kızar haa
şimdiden başladı ben kızımı vermem yok yok hayatta vermem demeye kaydirigubbakcemile3
kartanesi canım masallah gözün aydın cimcimen hayırlı olsun :ecrin_bebek:

sağol canım :teytey:

kızlar günaydın hepinize. aslında hep okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya üşeniyom.
benimki 17 haftayı bitirdi 18. haftanın içindeyiz. oğluşum kocaman oldu valla hala inanamıyorum.
üçlü testimizi geçen hafta verdik yarın alacağız ama benim içim çok rahat hiç endişelenmiyorum. geçmişte yazmışsınız dr lar panik yapıyorlar diye riskli diyorlarmış. aslında onlarda korkuyorlar çünkü son zamanlarda dr lara açılan dava sayısında artış varmış. şöyleki dr herşey normal dedi ama çocuk sakat doğdu (Allahım korusun hepimizi) ailenin dava açma hakkı doğuyor. ondan öyle davranıyorlar.
herkes içini ferah tutsun pozitif düşünmek çok önemli bunu bir psikolojik danışman olarak söylüyorum. ben hep öyle düşündüm (ki aslında karamsar biriyimdir) hiçbirşeyi büyütmedim gözümde ve çok rahattım bunun sonucundada çok rahat bir 4 ay geçirdim. böyle işte toparlayamadım yazacak çok şey varda bir anda olmuyor

günaydın kızlaaaaaaaaaar

günaydın kızlarra.s.

canım ben evlendiğimde ilk 1,5 yıl geceleri yalnız kaldım... kocişimin gece vardiyaları vardı.. gerçekten zor oluyor... ama sonra işin değiştirdi.şimdi rahatız çok şükür.a.s yakın zamanda gece çalışmaları biter inşallah

:

ah canım inşallah biter hayırlısıyla

Back
X