2009 Kasm Anneleri

günaydın canlar umarım hepiniz iyisinizdir
ayy ne güsel simileyler eklenmiş gördünüz mü
mafoldumben buyrunnnnnnnnn turkbayragi vereliniortak zemuszemus opuyorumnanaktan
çok tatlılar yaaa

canımcım valla
bı kot kaprı 99 lira
bı kumas kaprı 89 lira
bı kot etek 89 lira
bı espırılı tısort 49 liraa
ıste bukadar anacımm
zaten sıtesıne gır gorursun hersey cok pahalıııa.s.
ayy canım ne canını sıkıyosun almışsın işte güle güle iyi günlerinde giy inşallah
herzaman mı alacaz bu kıyafetleri sanki hangisi içimize siniyorsa
hangisini beğeniyosak onu alcaz çünkü çok fazla da seçme şansımız yok çeşit az

ayyy benim bugün 4 ay dolmuuşşşşşşşş zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanben artık soranlara ne dicem...5 e girdik derimm kaydirigubbakcemile3
gözün aydın kuzum yavaş yavaş hepimiz büyüyoz işte
darısı sağ salim bebişleri kucaklamamıza inşallah
gittim geldim bi tanecik istavrit tutabildim gerisi hep yosun:çok üzgünüm:
bi de yetmezmiş gibi ahanda yüzüm apaçi yüzü gibin oldu, yanık yanıkkaydirigubbakcemile3
canım yaa güneş kremi kullansana ben güneşi hafif göreceğimde bile sürerim
ben bide beyaz tenliyim ben kararmıyorum da il olarak kızarıyom
daha bi sinir ediyo kırmızı surat
günaydın güzelkuşlaropuyorumnanaktan
günaydın yanık bacım
günaydın kızlar nasılsınız bakemm nan kartanesi sen cuma ne güzeldin öle bakiim bayıldım valla kız kocişine ne dedin benim için ?
ayy güzel karı zati kartanesi buyrunnnnnnnnn

kızlar günaydın herkese
ben saat 11 de cıkıp dr a gideceğim bugun 3 lü sonucumu alacağım nolur dua edin bana inşallah iyi çıkar çok heyecanlıyım uyumadım butun gece
birde bişi sorcam kızlar bu sabah kasıklarımda ince bir sızı var hani adet olacakmışım gibi acaba adet günüm yaklaştı diyemi oluyo bu

inşallah hayırlı sonuçlarla geleceksin güzel anne
adet günlerinde ağrılar artarmış cicim olabülür
hadi sen güle güle git güle güle gel biz seni bekliyoz burada

ebisce ve kartanesi hayırlı uğurlu olsun....:1hug:
sağol canımmm
şimdi kartanesi başlar benim kızım fıstığını niye suratıma doğru göstermedi deyüüüü :roflol:
yokk gıı dermiyim hiiiç
benim bebişimm terbiyeli ööle sallamaz
aferin kızıma zemuszemus
herkese merhabaa.s. bende allahın izniyle kasım annesi olucam. 14+4 günlük hamişim. benide alır mısınız aranıza :utangac:
hoşgeldin tubaa nerelerdeydin bu zamana kadar
hoşbulduk ne kadar güzel bi karşılama bu böylehihoyyyt ay iyiki gelmişim buraya.
ben dedğim gibi 14+4 günlük bi hamişim. ikili test yaptırdım sonucu iyi çıktı cok şükür. bebişin cinsiyeti ise henüz bellli değil. merakla bekliyoruz. ilk bebeğimiz. cinsiyet farketmez ama eğer erkek olursa kocam kayınpederimin adını koycağı için ben kız olsun istiyorum:Saruboceq: işte bölee..
:roflol: :roflol:
ayy 206 gr peynir kalibi gibi sırnaşık şey
bu sefer gösterdi yani murdaina erdin mi tatlim:teytey:
ultrasonda tepistimi onu yazmamissin bebek tepisiyoda sen hissetmiyon:smiley-cool:
yok kıız orda da tepişmedi inatçı velet dr.a sordum haftaya hissedersin dedi
emmee cts nooldu bilin
sinemaya gittiydik ay bi dk yerinde durmadı gürültüden rahatsız oldu heralde hanfendüü
bu sefer gerçekten çok bariz hissettim yaane :teytey:

o kaa kötü deelmiş abuzittin falan sandım bendee lülülülülülü
çatlak gacuuu :roflol:

ilk ffikir kaynanamdan çıktı. benim uyuz kocamda ne war canım koyalım diyoo Çok üzgünüm çoook. ama cesedimi çiğnemeleri lazım.
inan kız isimleri hep benim düşündüğüm isimler. zewklerimiz aynı sanırım. seninki kaç haftalık? eskiden cinsiyet için en az 16 haftalık olunca belli oluyodu ama şimdi maşallah doktorlar 12. haftadan itibaren cinsiyeti söylüyolar. özellikle erkek olunca. bende sabırsızlanıyorum artık. ama dediğin gibi hayırlı sağlıklı olsuna gerisi boş.
ay kız ağırlığını koy valla
bana da zamanında babannem üzülüyo diye annem koydurmuş (yani dikkatinizi çekerim babam koymak istememiş annem koydurmuş saf annem beniim )ismimin başına fatmayı diğerini kullanırım her zaman babanneme de yaranamamışlar gelin başka isim koydu demiş öyle iki isimle olur mu demiş ben de hep diğer ismimi kullandım başıma dert unutuyom heryerde sorun çıkıyo :dilcikar:
benim kaynanam da erkek olursa yasin yerine yusuf koyun dedi(kaynatamin adi)
kiz olursada kaynatamin annesinin adi tekmile onu koyun dedi lafin arasinda söyledi aslinda direkten degil ama ben carptim hemen geri kesinlikle karsiyim anne baba adi koymaya eger koycak olsamda kendi annemin babamin adini koyarim dedim..sustu kaldi :dance:
bence sende kocana karsi diret niye senin babanin adi madem benimkinin adini koyalim yada ikisinide degil de
canim ben yurt disinda yasiyorum burda doktorlar tr deki gibi hemen vermiyo müjdeyi emin olmadan söylemiyolar:çok üzgünüm:
simdi 15.haftadaayiz bakalim haftaya yien randevum var orda söyler belki
aferin elif valla bravo ben de koydurtmazdım heralde bu ne yaaa

günaydın apaçi yanıklı bacımmm :jeyyar: :roflol: :roflol:
günaydın canım bu arada oğluşun oluyomuş sanırsam hayırlı olsun tatlım hihoyyyt
günaydın kuzu teşekkür ederim dr. amcası % 90 erkek dedi baaalıım cuma günü k.valdem de vardı yanımızda bizim oğlan namaz kılıyodu önce sora biraz uğraştı dr. amcası bizimki sinirlendi bi takla attı ne var ne yok gösterdi yaramaz
kızlar günaydın herkese
ben saat 11 de cıkıp dr a gideceğim bugun 3 lü sonucumu alacağım nolur dua edin bana inşallah iyi çıkar çok heyecanlıyım uyumadım butun gece
birde bişi sorcam kızlar bu sabah kasıklarımda ince bir sızı var hani adet olacakmışım gibi acaba adet günüm yaklaştı diyemi oluyo bu
dualarımız seninle canım inşallah harika çıkçek sonuşlar evet o sızı 2-3 gündür bende de var bilhassa sol tarafımda emme benim oğlan sol yanımda konuçlanmış durumda

kızlar iyi akşamlar.........size önemli bişey soracağım dün dr cinsiyetine baktı.%90 kız dedi.sizce yanılma payı varmı %100 demediği için.
bana da %95 dedi ama belli olmaz bu işler cicim erkek bekleyip doğduğunda kız çıkanlar bilem var kafamçokkarıştı ama bizimkiler kızdır heralde
erkekler yiğidin malı meydanda diyerekten sallayıveriyolar ebisceninki gibi :roflol:
boncuk dur evham yapma gerçi bizdede oluyor meraklanma ama ne yapalım bebişler iyi olsunda..bugünde bana işten bir arkadaş sordu bazen şişyor bazen iniyor karnım doktora sordunmu bir sıkıntı varmı neden büyümeye başlamıyor diye..oda ilk gebeligimden ötürü dikkat etmeyecegimi belki düşündügü için söyledi ama son zmanlarda benim aklıma takılan şeydi bu gerçi bir çok aksım annesinin henüz göbegi çıkmadı gebe pantalonlarına yeni yeni almaya başlayan var sanırım..ama aklımda kalıyor işte geçen tüm gün kusunca göbek gidiverdi sanki anlamadım bende..haftay kontrolümü bekliyorum o zmn bebiş ne durumda bir sıkıntı varmı yokmu ögrencem sorularımıda sormam lazım dün akşama aklımda idi şimdi yine unuttum not almak lazım...senden tasalanma cinsiyete takılma tekrar kontrolün ne zman o zman net ögrenirsin..yada rica etseydin tekrar kontrol için beklemeyip bir kaç gün sonra cinsiyet için baksaydı..
kız evham etme hiç ben de geçen evhamlandıydım yaa bebiş gayet sağlıklı güzel büyümüş :lepi:
iki kusunca göbüş gidiyo gerçekten de
günaydın herkese
kız iyi çıkmış gözün aydın merak ediyordum kartanesinin bebişi kız demi yanlış okumadıysam

hee kız ma %100 diil %95 :dance:

herkese selam göbekli gacılar

kartanesi gözün aydın canım demek hem utangaç hem tembel bir kızın olacak:roflol:
tembel deme nan kızıma :1closedeyes: dünürleri kaçırcan :roflol:

kızlar hadi hayırlı olsun.. biri kız diğeri erkek... siz ilerde dünür de olursunuz haaaa:içelim:
olabileer tabü bizimkinin babası verirse :roflol:
yaaa benim kaynanamda tutturmuş kızım halasına benzicekmiş kız halaya çekermiş diye söyleyip duruyoo :kızgın:ama o benimmm bebeğimm bana ve babasına benzemesini isterim ben illa herşeyi kendilerine yontçaklar hayret bişi yaaaaa:1closedeyes:
kız takma şimdiden bunları merak etme bunlar daha çook olcak herkes kendi tarafına benzetmeye çalışcak
beni kaynanama benzettilerdi nan daha ötesi var mı :roflol: :roflol:
üf ya bu gün çok gıcık bi günn sıkıcııı :kızgın:
ben yoktum ondan sıkılmış olabilersin şakkıdı
kartanesi hayırlısı olsun canım kızımız geliyomuş zemuszemus
sağol şeker hayırlısıyla inşallah
yaa millet ben bebişkoma oyun park yataklar varya onlardan almak istiyom siz ne düşünüyonuz beşik falan mı yoksa oda takımı gibi bişiy mi
beşik alacaduk biz
selam kızlar ben geldim ewin işi anca bittiwalla accukta babcığımlan konuştum telefonda
kızlar kız ,a hamileyseniz miden bulanıyormuş eğer erkeğe hamileyseniz mide bulanmıyormuş doğrumu acep sizde neler oldu anlatın bakem benim kızımda bulandı bundada bulandı aynı şikayetleri yaşadım sanırsam kızıma kızkardeş gelecek allahım kısmet ederse
valla benim başta bulanmayan midem şimdi bulanmaya başladı şu anda bulanıyo meselaa -tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol:
bi umutla doğduğu günü beklicekler artık netsinlerr...
valla bizim kaynanın umrunda diil yaa şaştım valla geçen eşim konuştu cuma cinsiyeti öğrencez dedi insan bi arar neymiş diye sorar dimi burda sizler pervane oluyosunuz mesela ki birbirimizi hiç görmedik kadın torununun cinsiyetini merak edip de aramadı pes yaani
hiç bi hazırlık yapmaya da niyeti yok sanırım :dilcikar:

günaydın fıstığımmm opuyorumnanaktan
yauw hepsi ayrı alem beaa boşveeerr zaten aldığı şeyleri beğenmicen nasılsaa naniknanik

kızlar ben cıkıyorum ve kalbim yerinden çıkacakmış gibi güm güm güm atıyo lütfen bana dua edin nolur şu 3 lü sonucum iyi çıksın inşallah
öğleden sonra gelirim büyük bir ihtimalle yazarım size sonuçları
hepinizi vede bebişlerinizi kocaman öptüm
allahın izni ile hepimizin tüm tahlilleri iyi çıkacak inşallahhh

kızlar günaydın herkese

canım gunaydınn hadi işallah harika sonuçlarla gelirsinnnnnn :Saruboceq:

herkese günaydın arkadaşlar. şöyle bi dün akşamdan beri yazdıklarınızı okudum. çoğunuzun cinsiyeti az çok bellli olmuş. ayy ben daha 2 hafta sonra gitçem. çatlıcam meraktanfisfisfis ama inanın kızlar benim içim çok rahat kesin kız. benim içime öyle doğuyoo.:Saruboceq: bu arada üçlü test sonuçlarını almaya başlamışsınız. Allahın izniyle hepinizinki temiz çıkıcak. hiç kafanıza takmayın. ben sadece ikili test yaptırdım. temiz çıktı çok şükür. üçlü test yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası. dün akşam benim kociş diyo ne zaman kıpırdamaya başlıcak bu velet. ayy çok sabırsızlanıyorum yaa. bir an evvel başlasa oynamaya. siz hissediyo muusnuz hiç bebişlerinizin kıpırdadığını?

kızım sana söleyenlerde tam sallıyo haa tam tersi ooo erkek yukarda olur top gibi karnın olur kız aşağıda okur ve karın yaygın olurrr :CüvCüv:
benim karnım top gibi nan ama kızım olcakk:lepi:
cerin -
evet haklısın benım erkek bebek 16 haftalık yuvarlak karnım var yaygın deıl kız bebekte popo buyutuyomus bıde...:))
popom da büyümedi gaaba yaa akşam bi ölçem bakenn
ewet kız bebek popo büyütüyormuş onda hem fikirim
ben diilim :dilcikar:
ya ekşi ew tatlı yemeye ne diyeceksiniz ye talıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi
walla benim sağım solum belli olmuyor az önce biskrem yedim bir paket şimdi erik yiyorum bir kase ne olcek
ben de ne bulsam yiyom ama tatlı midemi bulandırır oldu son zamanlarda
canım gözünüz aydın hadi bakem ikinizin sonuçlarda iyi çıkar inşallah
ohh senin kızın olcek demiştim bilmişim yaaaa kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
eveeet tutturdun bacım hihoyyyt

günaydın kuzu teşekkür ederim dr. amcası % 90 erkek dedi baaalıım cuma günü k.valdem de vardı yanımızda bizim oğlan namaz kılıyodu önce sora biraz uğraştı dr. amcası bizimki sinirlendi bi takla attı ne var ne yok gösterdi yaramaz
babannesine selam vermiş minik demek hadi hayırlısı olsun canım
sende erkek anası olcan dimek zemuszemus

valla benim başta bulanmayan midem şimdi bulanmaya başladı şu anda bulanıyo meselaa -tatlicadiarzu-
vau benim başta herkesin mide bulantısından yemek yiyemediği zayıfladığı zaman
ben hopur hopur yiyodum 1 kilo bile almışıdım
emme şncik ölüyom mide bulantısından sabahtan beri de acayip bulanıyoo
2 haftadır vardı ama perşembeden beri daha felaket oldu
severek yaptığım yemeklerden bile 1 kaşık alıp kaçıyorum
herşey kokuyo nolcek benim sonum böle
krispi peki benim bebiş kız mı erkek mi
bulantı olursa kız olmazsa erkek demişsin yaaa
acep ilk başta erkek ti de şincik kızamı döndü opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nabersınızz.
ben gune streslı basladımmm
iş yerınde herkes benı kullanmaya calısıyoo off
nediye kullanmak istiyolar seni canım izin verme kismeye
senide strese sokmasınlar öle bi bağır ooohh rahatlarsın vallahi

geldim yiwrııııımmmmmmmmmmmm kız erikçii çok merak ediyom nann bu kadar eriğin sonunda sende pipi görürsen yuhhhhhh dicem artık heeee :tomato:
ben de hergün 1 kilo erik yedim vallaha da ayşe geliyo kıız bu tutuyo dimekkii
canım hewesli olmanı anlıyorum ama henüz çok çok erken ben kızıma puset aldım küçük yatak odamıza onu koydum daha sonra yatak odası takımı aldım iki kapılı dolabı şifonyeri we beşik normal büyüyen değil zaten normal beşiktedeçocuk 6 yaşına kadar yatıyor şimdi kızım 3 yaşında ondan sonrada ikincide kullanır zaten eskir ilerde genç odası alırım bazalılar çok kullanışlı oluyor belki üçüncüyüde yaparım oda kullanırsa beşiği beşikten eser kalmaz
bebek doğunca hemen ayrı yatıramıyorsun pusetler çok kullanışlı taşınabilir hafif her yere getir ben gündüz salona gece yatak odama alırdım ben memnun kaldım ikincidede aynısını yaparım kızım artık kendi odasında yatar bebekte büyüyene kadar bizimle yatar hem puseti alınca oda takımını hemen almaya gerek kalmıyo maddi açıdan beim kızım 9 aylıktı takımı aldığımda doğmuştu yani nerdeyse bir yaşındaydı
kız ben de öle yapcam yatak odasına koycem de puset ne nan bebk arabasına denmiymuydu o?
sepetler çok hoş ama 40 gün için de alınmaz diye düşündümm
niye kiii:1shok:

ben de eve bi tansiyon aleti alalım diyodum... almayalımmı yaniiiiiii:uhm:

hamile tansiyonu ölçemiyomuş onlar canım dr.a ölçtürmek gerekiyomuş

offfffffffffff yemeği yaktımmmmmmmmmm evi duman basmış haberim yok yaaaa :çok üzgünüm:
allah canını almıyaa kız bugün yemek yapmaya gelen yok muyduuu
krispi ya o puset dediğin oto koltuğu tipinde bişiy diil mi nası yatıyo len çocuk onda :uhm: netten bi fotograf koy bakem neye benzio aklımı karıştırdın gacıııııııı

yaw biri bulsun şunun fotosunu koysun çok merak ettim valla
park yatak kimin bişey mii

Back
X