2009 Kasm Anneleri

Günaydın Kızlarr Ve tatlı bebişleri a.s. a.s. a.s.

Hepimize güzel bir hafta diliyorum..Karakızz birtanemm Dualarım seninle nolurr hayırlı haberlerinle gel canımın içi..Ben kısaca bir geçmişe döneyim misafirlerim kayınvalidemde bizde yarın mevlüt için geliyorlar akşamada misafirim var ara ara bakarım..

slm kızlar nasılsınız ben herzaman giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum hepiniz çok tatlısınız...

benim göğüslerimdeki damarlarda bayaa belirgin omuzlarıma kadar çıkıyolar harita gibi. ama uçlarında koyulaşma yok daha

inşallah canım yaa okadar heyecanlıyımki artık kızım yada oğlum demek istiyroum.Rabbim hepimize sağlıkla kavşmayı nasip etsin inşallah
ultrason heyecanı bir başka oluyo her ay kontrolü iple çekiyorum bakmaya doyamıyo insan bana %90 erkek demişti bakalım bu gidişimde ne dicek aynımı kalcak acaba. Amin inşallah canım :nazar:

günaydın kızlarrrr
umarım herkes iyidir, bi önce ki sayfa da gördüm kartanesi canım
kzıın olucakmış hayırlı olsun :) benim meleğime kız arkadaş geliyorkaydirigubbakcemile2, benimki de kesinleşti gibi birşey
büyük ihtimal kız olucak..
inşallah herkes te güzel haberler vardır..
bende bi kaç bilgi vereyim, amniyosentez den vazgeçtik
cuma günü başka bir doktora gittik, oda önermedi
birazda moral verdi bize, dörtlü tarama testini yeniden yaptırdık
başka bir hastanede,cuma günü sonucunu alıcaz,dualarla bekliyoruz işte..
ben meleğimi allahıma emanet ettim hayırlısıyla sağlıklı doğacak
inanıyorum ki beni hiç üzmeyecek.:emir_bebek:

ultrasonda ayrııntısıyla her yerini kontrol etti doktor
en ufak bir aksilik yok gelişimi çok güzel
150 gr olmuştu meleğim, hatta resmini de eklyeyim de görün bakalım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
elifsun maşallah kocaman olmuş. yüreğini ferah tut canım inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına en güzel yere yaradana emanet etmişsin gözün arkada kalmasın

kızlar ben birşey merak ettım bebeginizin kafası sagınızdamı solunuzdamı duruyo cok merak ettım çatlıcam hemen yazın catlamadan kaydirigubbakcemile3 benımkının kafası solda

elle ölçülen tansiyon aleti hani hastanelerde vardır klasik eski aletlerden.ya kızlar bogazım agrıyor yaa sesimde çatallaştı..

Elifsun Canımm hayırlısı Allahtan bizler dua etmeye devam canım benim içini ferah tutman çok iyi iyilik haberleri gelecek inşl..Fotolar süper maşallah annesiiiiiiiii yerim onu ben Allaha emanet a.s. a.s. Birde karakızzımdan haber gelecek bugün başka kimse varmıydı doktora gidecek?

günaydın kızlarrrr
kzıın olucakmış hayırlı olsun :) benim meleğime kız arkadaş geliyorkaydirigubbakcemile2, benimki de kesinleşti gibi birşey

150 gr olmuştu meleğim, hatta resmini de eklyeyim de görün bakalım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canııım nasıl sevindim inş. bu yeninin sonuçları da güzel çıkar :lepi:
bebiş ne kadar güzel gözüküyoo süpperrr

ya içinde derken ucunun süt çıkıcak yeri varya pütürleri çoğaldı bende rengide değişti

hıımmmmm... benim ilk günlerden koyulaşmıştı zaten rengi... bide dediğin gibi pütürleri çoğaldı ve bazen üzerinde sarı bişeler oluyo minik parça halinde....kepeklenmiş gibi...

günaydın kızlarrrr

150 gr olmuştu meleğim, hatta resmini de eklyeyim de görün bakalım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gözün aydın canım... inanıyorum güzel sonuçlar çıkacak ve yolunuza sağlıkla devam edeceksiniz....içini ferah tut olur mu... bebişte çok tatlışşşş maşallah :nazar:

Back
X