2009 Kasm Anneleri

nan destnaa nerdesiiin
kız haklıymışsın nan dr. a sordum noluyo dedim büyük çıkınca doğum değişiyomu dedim yok dedi bebk sadece normalden büyük demek dedi doğum tarihi aynı dedi geri değiştircem tickerımı

Ultrasonda bakmalarına göresolda tatlım ayaklar sağda şuan :emir_bebek:
benımde aynı

bilmiyom valla nerde -tatlicadiarzu-

nasıl bılmen nan bebegının fındıgını gördünde kafası ne tarafda dıkkat etmedın mı :oklava:
yaa kızlar erıkler artık tatlanmaya basladılar senağlama ben ne yıycem bunlar tumden tatlanırsa limona mı kaldım yaww

elifusun maaşlah canım :nazar: sonuçlarda güzel çıkıcaktır çocuklarımız ne şanslı ultrason resimleri bile var ya ilerde bakarlar fakat doktor bu resimleri fotokopi çekitrin güneş ışığında bırakmayın dedi bozulrmuş
kızlar bir komşum bana dediki doktorlar bazen gereksiz testler yapıp bizden gereksiz paralar alıyorlarya bunun için boşa giden her parana çocuğumun başının gözünün sadakası olsun de dedi ben artık öyle yapıyorum

Elifsun Canımm hayırlısı Allahtan bizler dua etmeye devam canım benim içini ferah tutman çok iyi iyilik haberleri gelecek inşl..Fotolar süper maşallah annesiiiiiiiii yerim onu ben Allaha emanet a.s. a.s. Birde karakızzımdan haber gelecek bugün başka kimse varmıydı doktora gidecek?

bugün bende dr.a gidicem inşallah cinsiyetinide öğreniriz umudundayım. Rabbim herkesi feraha kavuştursun

nan destnaa nerdesiiin
kız haklıymışsın nan dr. a sordum noluyo dedim büyük çıkınca doğum değişiyomu dedim yok dedi bebk sadece normalden büyük demek dedi doğum tarihi aynı dedi geri değiştircem tickerımı

ya bu ticker dediğiniz şu alttaki uzun resimmi bende istiyorum ondan tarif et bana da bende ekleyeyim nerden alınıyorsa o şekilller

benımde aynı

nasıl bılmen nan bebegının fındıgını gördünde kafası ne tarafda dıkkat etmedın mı :oklava:
yaa kızlar erıkler artık tatlanmaya basladılar senağlama ben ne yıycem bunlar tumden tatlanırsa limona mı kaldım yaww

evet erikler yumuşadı artıkk mafoldumben
ben kiraza dadandımm :teytey:

elif sonuçlar iyi çıkmış ..ne güzel rabbim sıkıntı göstermesin kimselere...ben resimi görmedim ama bebişin iyi ya önemli olan da bu..

bugün bende dr.a gidicem inşallah cinsiyetinide öğreniriz umudundayım. Rabbim herkesi feraha kavuştursun

Canım Hayırlı haberlerle gel bize olurmu cinsiyetide inşallah gösterir bebişinalkisalkisalkis:Saruboceq: ..Aminn cnm aminnnn şimdi anlıyorum karakızzımı beklemek ne kadar zormuş kalbim kütküt hani kendimde bekledim o gün dualarla aynı durumdayım yine..Allahım hepimizi efraha kavuştursun canım Martımız Elifsun hepimiz hepimiz 9 ay boyunca böyle iyi haberler alalım:Saruboceq::Saruboceq:

Kartanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi de de bende ekleyeyim ticker ahanda değiştirmişsin bilemmmmmmm de bana bende eklicem

hıımmmmm... benim ilk günlerden koyulaşmıştı zaten rengi... bide dediğin gibi pütürleri çoğaldı ve bazen üzerinde sarı bişeler oluyo minik parça halinde....kepeklenmiş gibi...:
ewet o bendede oluo bazen sarı sarı yağlı gibi süt kanalları test yapıo herhalde kaydirigubbakcemile3

evet erikler yumuşadı artıkk mafoldumben
ben kiraza dadandımm :teytey:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Ya erikler çok yumaşamadı hala güzeller varda ama dediğine katılıyorum soğuk buz gibi meyva olsunda opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanalkisalkisalkiscokacimcoookcokacimcoookO dediğinede bayılıyorum bu araaadelikafadulden

Back
X