2009 Kasm Anneleri

elifsun maşallah kocaman olmuş. yüreğini ferah tut canım inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına en güzel yere yaradana emanet etmişsin gözün arkada kalmasın

saol canım , inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelicek eminim...

Elifsun Canımm hayırlısı Allahtan bizler dua etmeye devam canım benim içini ferah tutman çok iyi iyilik haberleri gelecek inşl..Fotolar süper maşallah annesiiiiiiiii yerim onu ben Allaha emanet a.s. a.s. Birde karakızzımdan haber gelecek bugün başka kimse varmıydı doktora gidecek?

kocaman olmuş dimi teyzesi :)) karakız da inşallah hayırlı haberler getirir de hepberaber seviniriz.

canııım nasıl sevindim inş. bu yeninin sonuçları da güzel çıkar :lepi:
bebiş ne kadar güzel gözüküyoo süpperrr

inşallah canım. :Saruboceq:

elıfsun melegıne masallah :nazar: ne tatlı cıkmıs

saol canım, evet bende bayıldım onaa :nazar::nazar:

nazlım teşekkür ederim. inşallah canım hep dua ediyorum Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin annem hep söylerdide anlamazdım ne demek olduğunu anca düştü:1closedeyes:

nazlıııı senın bebegın cınsıyetı bellımıydı mafoldumben

Canım bilmiyorum son gittiğimdede göstermedi uğraştılar poposunu döndü hep opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanHayırlısı Rabbimden birtanesi sabırlı ol bak az kaldı annesi öğreneceğiz nasipse zaten Kartanesinin dediği böyle giderse bende olacak doğumda görücez kaydirigubbakcemile3Olsun varsınnn

Kedi 79 canım benim aminnnn benim 2, bebişim gülüm bundan 10 sene önce kafama vura vura annemin dediklerini anladım şimdi sadece uyguluyorum rabbim evlatlarımızla denemesin birtanem:Saruboceq::Saruboceq:

ben birde dogum yapmıs bır arkadasımdan 2 tarama sonucunda ense kalınlıgından bebegın cınsıyetı anlasılıyormus öle demıs doktoru 2 taramadan sonra erkek demıstı ona erkek dogurdu 1 yasında sımdı nerde yazıyor bu ense kalınlıgı kı kızlarınkı taha güççük olurr galiba delikafadulden

gözün aydın canım... inanıyorum güzel sonuçlar çıkacak ve yolunuza sağlıkla devam edeceksiniz....içini ferah tut olur mu... bebişte çok tatlışşşş maşallah :nazar:[/QUOTE

üzülmüyorum artık canım inanıyorum ki oda bizi üzmicek..
endişe ettikçe bebişlerde etkileniyo yazık kıyamam ona
:emir_bebek:

elifusun maaşlah canım :nazar: sonuçlarda güzel çıkıcaktır çocuklarımız ne şanslı ultrason resimleri bile var ya ilerde bakarlar fakat doktor bu resimleri fotokopi çekitrin güneş ışığında bırakmayın dedi bozulrmuş
kızlar bir komşum bana dediki doktorlar bazen gereksiz testler yapıp bizden gereksiz paralar alıyorlarya bunun için boşa giden her parana çocuğumun başının gözünün sadakası olsun de dedi ben artık öyle yapıyorum

evet bu footoları arşivlemek lazım :))
ilk defa duydum ne oolur olmaz bi kopyasını almak lazım o zaman..

hoşgeldin Nazlı opuyorumnanaktan

elifsun maşşallah suphanallah çok güzel ultrason görüntün :nazar: :nazar: :nazar:

saol canım opuyorumnanaktan

bugün bende dr.a gidicem inşallah cinsiyetinide öğreniriz umudundayım. Rabbim herkesi feraha kavuştursun

hayırlı haberler getir bize canım
allah gönlüne göre versin..

slm kızlar ancak işim bitti yoruldumda yemekte ocakta sizlere bakıyım dedim eeeeeeeee geçmişi okumadım bakayım neler yazmışsınız

oyyy ne güsel yaaa bak sonrada 5.ay bitmiş dicez bi bakmışız karnımız davul gibin doğuma gidiyoz..ay Rabbım bebişimi kucağıma alsamda koklasam sevsemmm sabırsızlanıyorummopuyorumnanaktan

sağlık olsun tatlım hava almış oldun ama sen mutlaka yüksek faktörlü güneş kremı al kullan tatlım ben dışarı çıkarken heryerime sürünüp çıkıyomm....

evt yaa bugünler anı olarak kalıcak dicez ki ne rahatmışız dert yanıp duruyoduk kaydirigubbakcemile3 hepimizin kucağında bi tane afacan elleri klavyede bizden önce yazmaya uğraşıcaklar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayy o günler bi gelseeee :asigim:

caniko sen de la roche un kremini almıştın di mi...renkli olanı...yatarken temizliyo musun yüzünü ? o da zor gelmeye başladı bana yaa :( gerçi verdiği renk çok güzel..herkes soruyo bana yüzüne renk gelmiş naptın diye kaydirigubbakcemile2

ayyy ben sımdı cokmu para verdım yaa uzuldum
ama cıme sındı yanıı hoş şık seyler aldım.
haftaya p.tesı dr da randevum var
ozaman o 2.si 1 lira olan urunlere bakıcam
bakalım kayda deger bişi varmııı

canım ne diye üzülüyosun beğendiysen içine sindiyse tepe tepe giy... zaten bence bu kıyafetleri doğumdan sonra da rahatlıkla kullanıcaz...

valla bizim kaynanın umrunda diil yaa şaştım valla geçen eşim konuştu cuma cinsiyeti öğrencez dedi insan bi arar neymiş diye sorar dimi burda sizler pervane oluyosunuz mesela ki birbirimizi hiç görmedik kadın torununun cinsiyetini merak edip de aramadı pes yaani
hiç bi hazırlık yapmaya da niyeti yok sanırım :dilcikar:

seninki de bi tuhaf yaa...o bişeye çok kızmış bence...gözü hiçbişeyi görmüyo sinirden kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın herkese
ben saat 11 de cıkıp dr a gideceğim bugun 3 lü sonucumu alacağım nolur dua edin bana inşallah iyi çıkar çok heyecanlıyım uyumadım butun gece
birde bişi sorcam kızlar bu sabah kasıklarımda ince bir sızı var hani adet olacakmışım gibi acaba adet günüm yaklaştı diyemi oluyo bu

canımm benim hiç korkma cinsiyeti de öğrenip güle oynaya geliceksin dr.dan alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

2 gündür bana da oluyo o ... valla aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorum....

emmee cts nooldu bilin
sinemaya gittiydik ay bi dk yerinde durmadı gürültüden rahatsız oldu heralde hanfendüü
bu sefer gerçekten çok bariz hissettim yaane :teytey:

ayyy çok sevindimmmm alkisalkisalkis gerçekten de sesten rahatsız olmuş olabilir...national geograficin belgeselini hatırlıyo musun yüksek sese nasıl reaksiyon veriyodu :emir_bebek: hemen tv yi sonuna kadar açıp rahatsız mı etsem benim bıdığı delikafadulden yav hissetmeyen bi ben kaldım ne duyarsız anayım beee mafoldumben

günaydın kızlar nabersınızz.
ben gune streslı basladımmm
iş yerınde herkes benı kullanmaya calısıyoo off

haydaaa ... kız başka zaman olsa tamam da şimdi sırası mı seni kullanmanın...sen de azıcık stres yap be gülümm... çingar çıkar :lepi:

kız ben de öle yapcam yatak odasına koycem de puset ne nan bebk arabasına denmiymuydu o?
sepetler çok hoş ama 40 gün için de alınmaz diye düşündümm

krispiye puset deme zaten söyledğine bin pişmannn :roflol:

yaa ben de vazgeçtim sepet almaktan...park yatak alıcam...hem katlayınca ufacık bişey oluyo...kendi yatağına geçince onu da annemlere falan götürür orda kullanırım diye düşündüm ya da tatile falan giderken götürürüm... sepetler de çok şirin gerçi...çok beğeniyorum falan diye konuşşim de birisi hediye alır belkim :roflol:sırnaşık şey

geçen cuma sağlık ocağına gittim bana şu bahsettiğim şeyimde gıdıklanma kaşıntı gibi bişey var dediydim ya o enfeksiyondan dolayı mantar oluyor dedi merhem verdi geçmesse fitil vercekmiş fitil kullananlar çok acı veriyor mu yavvv

yok be yaa niye acı versin... ben de kullanmıştım...gerçi doğru yere koyamazsan hep dışarı çıkıyo :roflol::roflol::roflol:

altın kız gene bombayı patlatmışş kaydirigubbakcemile3
tarlanın eve yakını kadının yere yakını makbulmuş uniquem ondan mı kendine çeksin istedi acep :roflol: :roflol:

valla bilmiyorum... ama ben önceden olsa demek benim boyumun bu kadar uzun olması iyi bişey diilmiş bana onu demek istedi vs diye düşüncelere dalıp depresife bağlıyodum...:roflol::roflol::roflol: cahillik işte... şimdi kaşarlandım da rahatladım... niye yaa benim kızım manken gibi boylu poslu olucak didimm rahatladımmm :lepi::teytey:

kızlar bilgisayar, tv, cep telefonu ve benzeri aletlere hamilelikte elden geldiğince değil tamamen uzak durmak gerekiyormuş. danimarka sanırım istatistiklerine hamilelikte bunlarla haşır neşir olanların doğduktan sonra çocuklarında %50 küsür bişeydi sanırım hiperaktive, kendine güvensizlik anormali davranışlar gözleniyormuş.
araştırmalarını bir hamile fare üzerinde radyasyon yayarak bu tezi tamamen kanıtladıklarını göstermişler.
hanımlar bence bebişlerimiz için bu konuya dikkat etmeliyiz. hatta cep telefonu şarjdayken konuşan bir adamın beyninin patladğını dahi görmüştüm bir haberde.

yaa ben laptop çok kullanıyorum... senağlamasenağlama hep bu kk yüzünden .......

günaydın kknın güzel anneleri bugün bizde dr.a gidicez 15+2 yiz acaba cinsiyeti öğrenirmiyizki

evet evet evet görürsünnnn delikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt

bende bi kaç bilgi vereyim, amniyosentez den vazgeçtik
cuma günü başka bir doktora gittik, oda önermedi
birazda moral verdi bize, dörtlü tarama testini yeniden yaptırdık
başka bir hastanede,cuma günü sonucunu alıcaz,dualarla bekliyoruz işte..
ben meleğimi allahıma emanet ettim hayırlısıyla sağlıklı doğacak
inanıyorum ki beni hiç üzmeyecek.:emir_bebek:

ultrasonda ayrııntısıyla her yerini kontrol etti doktor
en ufak bir aksilik yok gelişimi çok güzel
150 gr olmuştu meleğim, hatta resmini de eklyeyim de görün bakalım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

elifimmm moralinin düzelmesine çok sevindim canımmm...alkisalkisalkis:nazar::nazar::nazar:

sağlıkla alıcaksın meleğini kucağına hiç merak etme... allah hamile kadının duasını geri çevirmezmiş... öyle güzel günler gelicek ki bu sıkıntılı günlerimizi hatırlamıycaz bile....kaydirigubbakcemile5

elifusun maaşlah canım :nazar: sonuçlarda güzel çıkıcaktır çocuklarımız ne şanslı ultrason resimleri bile var ya ilerde bakarlar fakat doktor bu resimleri fotokopi çekitrin güneş ışığında bırakmayın dedi bozulrmuş
kızlar bir komşum bana dediki doktorlar bazen gereksiz testler yapıp bizden gereksiz paralar alıyorlarya bunun için boşa giden her parana çocuğumun başının gözünün sadakası olsun de dedi ben artık öyle yapıyorum

evt ben de geçen gün aynı şeyi düşündüm...dr.a ne çok para veriyoruz 9 ayda verdiğimiz parayla odası da dahil herşeyini alırdık dedim ..sonra da düşündüm böyle en azından kafam rahat allah korusun sağlığı yerinde olmasa odayı eşyayı napıcaz dedim...dua ettim bebişimin başının gözünün sadakası olsun dedim....:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
ben birde dogum yapmıs bır arkadasımdan 2 tarama sonucunda ense kalınlıgından bebegın cınsıyetı anlasılıyormus öle demıs doktoru 2 taramadan sonra erkek demıstı ona erkek dogurdu 1 yasında sımdı nerde yazıyor bu ense kalınlıgı kı kızlarınkı taha güççük olurr galiba delikafadulden

kıs ense kalınlığı dediklerine bakma gerçekten ensenin kalınlığını ölçmüyolar orda toplanan bi sıvı varmış onun miktarını ölçüyolar...:1hug:

karakızz kaçta gelir acaba ??? çok merak ediyorummmm ......

evi süpürdüm bi de sileyim gene gelir bakarımmm ...

Birtanem telefondanda haber bekliyorum ama11,30 gibi olacaktı orada sonra işyeri yada ev yakın uzak bilemiyorum anca gelir bu aralar diye düşünüyorum msj attım ama hala cvp yok o arada doktordaydı sanırım..Heyecanla dua edip bekliyorum yaa inşl hayırlı haberle gelecek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlarrrr
umarım herkes iyidir, bi önce ki sayfa da gördüm kartanesi canım
kzıın olucakmış hayırlı olsun :) benim meleğime kız arkadaş geliyorkaydirigubbakcemile2, benimki de kesinleşti gibi birşey
büyük ihtimal kız olucak..
inşallah herkes te güzel haberler vardır..
bende bi kaç bilgi vereyim, amniyosentez den vazgeçtik
cuma günü başka bir doktora gittik, oda önermedi
birazda moral verdi bize, dörtlü tarama testini yeniden yaptırdık
başka bir hastanede,cuma günü sonucunu alıcaz,dualarla bekliyoruz işte..
ben meleğimi allahıma emanet ettim hayırlısıyla sağlıklı doğacak
inanıyorum ki beni hiç üzmeyecek.:emir_bebek:

ultrasonda ayrııntısıyla her yerini kontrol etti doktor
en ufak bir aksilik yok gelişimi çok güzel
150 gr olmuştu meleğim, hatta resmini de eklyeyim de görün bakalım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
elifciğim hayırlısı olsun canım güzel haberlerini dörtgözle bekliyoruz
inşallah hayırlı ve güzel haber gelecek
maşallah canım ne kadar büyümüş kızın opuyorumnanaktan

nasıl bılmen nan bebegının fındıgını gördünde kafası ne tarafda dıkkat etmedın mı :oklava:
yaa kızlar erıkler artık tatlanmaya basladılar senağlama ben ne yıycem bunlar tumden tatlanırsa limona mı kaldım yaww

lennn benim bebişin kafası aşağıdaydı kaydirigubbakcemile3
ayaklarıda tepede ben netcem şincik zemuszemus
bende kirazda yıyom ama eşkğide lazım yaa limona kaldık tüüü halımıze naniknanik
evet limonu soy tuzla yiiiii ayy ben çok yiyemem kamaşır dişlerim
bana meyve olsunda farketmez canım yaylaya felan giden varsa daha ordakiler olmadı bile
yayladan getirsinler sana alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Ya erikler çok yumaşamadı hala güzeller varda ama dediğine katılıyorum soğuk buz gibi meyva olsunda opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanalkisalkisalkiscokacimcoookcokacimcoookO dediğinede bayılıyorum bu araaadelikafadulden
aynen canım meyve olsunda heeeç farketmez alkisalkisalkis opuyorumnanaktan zemuszemus

kızlar bebişlere isim düşündünüz mü
ben düşündüm kaydirigubbakcemile3 ela ama cinsiyetimizi ögrenemedik daha :lepi:

lennn benim bebişin kafası aşağıdaydı kaydirigubbakcemile3
ayaklarıda tepede ben netcem şincik zemuszemus
ayvayı yedin sen laelaelaelaelae
seninkide pek çılgınmıs
erkek mıydı senın bebiş

evet limonu soy tuzla yiiiii ayy ben çok yiyemem kamaşır dişlerim
bana meyve olsunda farketmez canım yaylaya felan giden varsa daha ordakiler olmadı bile
yayladan getirsinler sana alkisalkisalkis
cokacimcoook yerım onuda yerım erıkde yerım limonda ohhhh ekşi sevıyom ben yaww

aynen canım meyve olsunda heeeç farketmez alkisalkisalkis opuyorumnanaktan zemuszemus

karpuzda yerım ama üzüm yemem cok dadlı ıyyy kavunda yırımm :dance:

yaww zeren ultrasonda bebegını gördugunde ne tarafdaydı hatırlamıyon mu kızz sız bere bakıyonuz anamm :lepi:

hııımmmmm bi düşüniym bakiiiiiiimmmm:uhm: sanırım soldaydı canım yaa.. ama doktara gidince sorcam gelince sana söylerim yine....

ewet o bendede oluo bazen sarı sarı yağlı gibi süt kanalları test yapıo herhalde kaydirigubbakcemile3

test, deneme deneme deneme bir iki .............sessss deneme alkisalkisalkis:roflol: test sonuçlarını 5 ay sonaaa görcez sırnaşık şey

ultrason fotosunda yazıyor... bizimki en son (12 haftalıkken) 21 mm di...

kıs ense kalınlığı dediklerine bakma gerçekten ensenin kalınlığını ölçmüyolar orda toplanan bi sıvı varmış onun miktarını ölçüyolar...:1hug:

ama sıvı miktarı mm birimiyle ölçülmez kiii... ben gerçekten ensesini ölçüyo diye biliyomm fisfisfis

Back
X