2009 Kasm Anneleri

seninki de bi tuhaf yaa...o bişeye çok kızmış bence...gözü hiçbişeyi görmüyo sinirden kaydirigubbakcemile3

ayyy çok sevindimmmm alkisalkisalkis gerçekten de sesten rahatsız olmuş olabilir...national geograficin belgeselini hatırlıyo musun yüksek sese nasıl reaksiyon veriyodu :emir_bebek: hemen tv yi sonuna kadar açıp rahatsız mı etsem benim bıdığı delikafadulden yav hissetmeyen bi ben kaldım ne duyarsız anayım beee mafoldumben

krispiye puset deme zaten söyledğine bin pişmannn :roflol:

yaa ben de vazgeçtim sepet almaktan...park yatak alıcam...hem katlayınca ufacık bişey oluyo...kendi yatağına geçince onu da annemlere falan götürür orda kullanırım diye düşündüm ya da tatile falan giderken götürürüm... sepetler de çok şirin gerçi...çok beğeniyorum falan diye konuşşim de birisi hediye alır belkim :roflol:sırnaşık şey

yok be yaa niye acı versin... ben de kullanmıştım...gerçi doğru yere koyamazsan hep dışarı çıkıyo :roflol::roflol::roflol:

valla bilmiyorum... ama ben önceden olsa demek benim boyumun bu kadar uzun olması iyi bişey diilmiş bana onu demek istedi vs diye düşüncelere dalıp depresife bağlıyodum...:roflol::roflol::roflol: cahillik işte... şimdi kaşarlandım da rahatladım... niye yaa benim kızım manken gibi boylu poslu olucak didimm rahatladımmm :lepi::teytey:
çatlak gacıııı
dimek doğru yere koyamadın fitili hee :roflol:
bende de hem merhemi var hem fitili ama korktum kullanmaya ya arada tutuyo kaşıntı
sebamedin femine intimate wash diye bi ürünü var onla yıkııyom rahatlatıyoo

söle altınkızlara alsınlar bi sepet ellerine mi yapışır :roflol:
bizde annemden başka alcak yok mafoldumben

valla öylemi diyon kıız kaynana bana kızmış olabilir hee hiç aramıyom deyüü ama konuşunca da hiç kızmış gibi davranmıyoozemuszemus

ayy isim ne koycez yaa ben eccük araştıram barii biz hiç kız için düşünmediydiikk

canlızcım bence düşün masal gerçekten hoş ve kibar :ecrin_bebek:

benim cinsiyet bilem belli degıl kı mafoldumben ben kızım olcakmıs gıbı geldıgınden öleee heveslendim duru da güzel masal da cok hos bız hep ela dıyok ama nasıp artık :teytey:

yaa bacılar benim kocam dün aksam böbegimi öptü :utangac: nasılmıs benim tatlı kızım dıye hemde ıkı kere öptü delikafadulden bende dedım kı kocam ya erkekse alınır bak dedım tamam o zaman oglum dıye yıne öptü :jeyyar: en cok da bu yüzden bilmek istiyom cinsiyetini benim cocuk garambole gıdıyıı yaaa kafası karışcak kuzumun sonraa naniknanik

benim cinsiyet bilem belli degıl kı mafoldumben ben kızım olcakmıs gıbı geldıgınden öleee heveslendim duru da güzel masal da cok hos bız hep ela dıyok ama nasıp artık :teytey:

duru ismini ben de çok beğeniyorum ama arkadaş kızına koyduğu için koymam pek mümkün olmaz... yoksa olabilirdi yani

canlız senin düşündüğünde güzel ben kız olursa BERRA erkek olursa MUHAMMETENES HAYIRLISIYLA AMA ERKEK OLACAK İÇİME ÖYLE DIOĞUYOR

heee bi de benim koca bu ara taktı benim soguk su ıçmeme soguk bısı yedırmiyoo kendince ama ben yiyom gizli gizlineymiş bebek üşürmüs hasta olurmus kafamçokkarıştı bende dedimki aşkım cıkartalım o zaman üstünü giydirelim geri katalım üşümesın orda :sm_cool : benim yağlarım ısıtır onu yaww :mymeka:

kartanesi bebiş hareketlenmiş sinamada hadi gözün aydın bu hafta sonu gidecem dok bakalım cinsiyeti ne olacak

uni gız yazmışsın 4 ay bitti diye o kadar oldu bu hafta bitmeyecekmi daha var yani 1 hafta sonra degilmi benmi karıştıryorum yavv..cinsiyet belli degil emme bizde isim düşündük erkek olursa berat kız olursa berra %90 bu isimler olacak ama bakalım bir cinsiyeti ögrenelim o zaman netleşir..zira biz böyle düşün
yoruz diye kayınbabama seçilen plakadan torunlarım baş harfi ebn .....bizde beşik var salalnanlardan görümcemden alacam 2 ay kullanmıştı sorun çıkınca garanti kapsamında degiştirmişlerdi yeni yani onu kullancaz beşik olmasaydı bende park yatak düşünebilirdim egilip kaldırması ilk zamanlar zor olabilirdi o halimizle emme sonrası için iyi oldugu söyleniyor çocuk oyun içinde kullanıyor başka bir yere kalmaya gittiginizde yanınızda rahatlıkla götürebiliyorsunuz..ama ben almayacagım malum beşik var sonrada normal odasına geçecek...

canlız senin düşündüğünde güzel ben kız olursa BERRA erkek olursa MUHAMMETENES HAYIRLISIYLA AMA ERKEK OLACAK İÇİME ÖYLE DIOĞUYOR

berra dA GÜZEL MUHAMMETENES :lepi: DE HEM HIC DUYMADIM IKISI BIR ERKEK ISMINI COK HOS ANNELERIN HISLERI CIKIYO DIYORLAR AMA BAKALIM BEN NERDEYSE UTANMASAM FACEBOOK A BENIM KIZIM OLCAK YAZCAM O DERECE AMA SONRA PIPIYI GÖRMEKTEN KORKUYOM VE SUSUYOM buyrunnnnnnnnn

Kara kızz doktoru ameliyata girmiş yeni gelmiş önüde 2 hastası varmış onu bekliyormuş kıyamam çok heyecanlı Rabbim nolursun iyi haberler nasip et..:Saruboceq:

heee bi de benim koca bu ara taktı benim soguk su ıçmeme soguk bısı yedırmiyoo kendince ama ben yiyom gizli gizlineymiş bebek üşürmüs hasta olurmus kafamçokkarıştı bende dedimki aşkım cıkartalım o zaman üstünü giydirelim geri katalım üşümesın orda :sm_cool : benim yağlarım ısıtır onu yaww :mymeka:
bana diyorlr soğuk içme diye yaşlıbir teyze vardı o bana dediki soğuk içme komşularını oğlu varmış şimdi üniversitede gözleri çok az görüyor dok götürmüşler dok demişki annesine hamileyken çok soğuk bir şeyler mi içiyordun diye kadında evet demiş yani anlayacağınız iyi değilmiş

aa yarem sende berra koyacakmışsın ben yazarken yazmışsın ...anlamıda güzel hem..
evet çok beğeniyom seslenmeside güzel amine annemizin annesinin adı biliyormuydun eşim ilahiyatçı araştırmış
berra dA GÜZEL MUHAMMETENES :lepi: DE HEM HIC DUYMADIM IKISI BIR ERKEK ISMINI COK HOS ANNELERIN HISLERI CIKIYO DIYORLAR AMA BAKALIM BEN NERDEYSE UTANMASAM FACEBOOK A BENIM KIZIM OLCAK YAZCAM O DERECE AMA SONRA PIPIYI GÖRMEKTEN KORKUYOM VE SUSUYOM buyrunnnnnnnnn

annelerin iine dolarmış ben erkek hissediyom hatta eşşim herkese oğlum olacak diyor annesi öyle hissediyor diyor valla ilk hamilaliği öğrendiğimden bu güne erkek diyom ama kız olmasını çok isterdim

bana diyorlr soğuk içme diye yaşlıbir teyze vardı o bana dediki soğuk içme komşularını oğlu varmış şimdi üniversitede gözleri çok az görüyor dok götürmüşler dok demişki annesine hamileyken çok soğuk bir şeyler mi içiyordun diye kadında evet demiş yani anlayacağınız iyi değilmiş

hadii yaaa hiç bilmiyordum
bende havalar sındığından beri hep soğuk su içiyorum
sıcak bana çok çirkin geliyor
o zaman hemen bırakıyorum soğuk içmeyi allah koruusun..

bizde isim olarak eylül ve nida da ağırlaştık
tabi kararımız değişmesse :)))

Back
X