• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

bu da soru mu gıııı pipiler aldı başını gidiyyyy bizim fıstıkların hepsine iki erkek düşiy nerdeyse nan :roflol::roflol:
hadi yaaa naniknanik kızlar sonradan patlama yapcek erkekler önce gösterdı tamam sıra kızlarda :1ninca:
selamlar ben daha bugün üye oldum 12+2 haftalık hamileyim hesaplarıma göre eğer yanlış değilse kasım sonu bebeğim doğacak çok heyecanlıyım diğer hamile olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum sağlıklı doğumlar herkese:CüvCüv:

hoşgeldın canım kaydirigubbakcemile3

KARTANESİ ben eşime sölemiştşm kk dan tanıştığımızı tabe k.valdeme diyemedim .....dan arkadaşım dedim çalıştığın yeri söledim
senin kızı verirsin artık oğluşuma demi ? valla kız ismi düşündüğün ismi çok beğendimmm

evettt yaa süper ver kız kızını ilerde derler kı annelerımızıkımızın cinsiyetınıde beraber gidip ögrenmısler fenamı ıkınızde damadınızı gelınınızın boklu hallerını bılecenız kaydirigubbakcemile3 yabana gıtmesın cerin ver gıtsın kızı vereliniortak

selamlar ben daha bugün üye oldum 12+2 haftalık hamileyim hesaplarıma göre eğer yanlış değilse kasım sonu bebeğim doğacak çok heyecanlıyım diğer hamile olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum sağlıklı doğumlar herkese:CüvCüv:
hoşgeldin canım doktora gitmedinmi henüz a.s.

KARTANESİ ben eşime sölemiştşm kk dan tanıştığımızı tabe k.valdeme diyemedim .....dan arkadaşım dedim çalıştığın yeri söledim
senin kızı verirsin artık oğluşuma demi ? valla kız ismi düşündüğün ismi çok beğendimmm

ayy o Ankara yollarıda çekilmez yaaa canım peki ev yakın mı
pek yakın sayılmaz anam yaa dur kalk ışıklarda yarım saat sürüyoo

kızlaaarrr nan amma gevezesiniz valla okuyamadım arada konuşmalarınızı var mı bişi bana özet geçin sabah bi mrb dedim o kaaa
isimler felan nooluyı nan
kız isim bulmaya çalıştık emme ben bulamadım kızıma isim
elfida koyasım var
haydaaa.... bizim gittikçe azalıyo bulantılar senin de gittikçe artıyo bu ne şimdi yaaafisfisfis üşüttün mü acaba ?? yav senin de ne zaman miden bulansa üşüttün mü diyoruz hee sanki seninki hamilelikten bulanamazmış gibi :roflol::roflol::roflol:
hamilelikten olabiler benimki kafamçokkarıştı
ya benim migrenle bağlantılı başım ağrıyınca oluyoo
şu anda da başım çok ağrıyo zaten
ayy canım ya walla zor allah kolaylık versin sen yinede tuzlu birşeyler yemeye çalış.

kraker yiyip duruyom zatii

hoşgeldin canımmmm opuyorumnanaktan hayırlı olsunn

pardon cerın yaaa kartanesının kızına kısmet cıkmıs bende seninkini verecedım aradan cıkacaktı ama neyse senın kız kaldı evde -tatlicadiarzu- var kartanesı ver yabana gıtmesın vereliniortak

evettt yaa süper ver kız kızını ilerde derler kı annelerımızıkımızın cinsiyetınıde beraber gidip ögrenmısler fenamı ıkınızde damadınızı gelınınızın boklu hallerını bılecenız kaydirigubbakcemile3 yabana gıtmesın cerin ver gıtsın kızı vereliniortak

kartanesi dicektin heral yiwrıımmm kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar meraba
ay ne güzel genellikle herkes cinsiyetini öğrenmiş.
bende 6.da gidecem bakalım ne olacak.
bu sırada kartanesi ve ebisce sizler hangi doktora gidiyosunuz.
biz fatih hastanesine gidiyoz bacım emme doktorlarımız farklı
anaam kartanem yok gıı kusmaya mı gitti acep ??
ya ne ters adamsın nan kartanesi biz kusarken durdun 17.haftada da bulantı mı olur senin bu kız çokkkkk orjinal olacak ben sana diyem ha :emir_bebek:

he valla yaa :roflol:
yok kız kusmaya gitmedimm iyiyim şimdilik benim kusmam olmıcak yerlerde geliyo beni rezil etmek için mafoldumben

bu da soru mu gıııı pipiler aldı başını gidiyyyy bizim fıstıkların hepsine iki erkek düşiy nerdeyse nan :roflol::roflol:

listeyi bulun getirin gıı yazcam kızımın olduğunu cümle alem duysuun
hihoyyyt
ay kapımız çok aşıncak bööle afeti suzan karının kızını tahmin bile edemiyorum şakkıdı

kızlar bence kız ismi bulmak daha kolay yaaa erkek ismi daha zor umarım aile içinden şu ismi koyucaksın diye direten olmaz fikirlere açığım ama baskıya hayıııııır

hoşgeldin canımm ama sanki senin bebiş aralıkta doğar gibi geldi bana

:roflol: :roflol:
ben de senin çalıştığın yeri dedim önce
ne alaka ya orda nasıl tanıştınız dedi :roflol:
ben de söledim artık needem
verebilirim şeker ama babası ben kızımı kimseye vermem demeye başladı bilem nolcak halimiz merak ediyom :roflol:

pardon cerın yaaa kartanesının kızına kısmet cıkmıs bende seninkini verecedım aradan cıkacaktı ama neyse senın kız kaldı evde -tatlicadiarzu- var kartanesı ver yabana gıtmesın vereliniortak

kızııımm ben ablamın oğluna verezeeeem fıstığımı :içelim:

çatlak gacıı
benim kızımın nasiplerini niye kapatıyon nan
biri der tembel biri nasibini kaçırır kıskanıyonuz demiii lülülülülülü lülülülülülü

biz fatih hastanesine gidiyoz bacım emme doktorlarımız farklı

he valla yaa :roflol:
yok kız kusmaya gitmedimm iyiyim şimdilik benim kusmam olmıcak yerlerde geliyo beni rezil etmek için mafoldumben

hamileyiz kızım biiiiiiiizzzzzzzzzzzz istediğimiz yere kusarızzzzzzzzzzz boşver sallaaa :roflol::roflol::roflol:
ama böle sen kusarken etraftakilerinde rengi gidiyo içi dışına çıkıyo ya bayılıyom o hallerine :roflol::roflol::roflol:

kızııımm ben ablamın oğluna verezeeeem fıstığımı :içelim:
nası yaaniii kafamçokkarıştı
hamileyiz kızım biiiiiiiizzzzzzzzzzzz istediğimiz yere kusarızzzzzzzzzzz boşver sallaaa :roflol::roflol::roflol:
ama böle sen kusarken etraftakilerinde rengi gidiyo içi dışına çıkıyo ya bayılıyom o hallerine :roflol::roflol::roflol:

geçen eve eccük geç gittim de kociş merak ettim gene hangi sokağa atıyodun imzanı diyoo :roflol:
poşet taşımam lazım unutuyom nan

listeyi bulun getirin gıı yazcam kızımın olduğunu cümle alem duysuun
hihoyyyt
ay kapımız çok aşıncak bööle afeti suzan karının kızını tahmin bile edemiyorum şakkıdı

ay tuzliyem de gokmaaaaaa nası da övüyo kendünüü naniknanik sen bi de onu kaynanana sorrrrr :roflol::roflol:

çatlak gacıı
benim kızımın nasiplerini niye kapatıyon nan
biri der tembel biri nasibini kaçırır kıskanıyonuz demiii lülülülülülü lülülülülülü
hee kıskanıyom ben bende kız isteyrum da eccük :utangac:

kaydirigubbakcemile pis gacı mıllet sana ıyyyyyyyyyy diye bakıyodur beee
hamişlik den yırtıyon valla

nası yaaniii kafamçokkarıştı

geçen eve eccük geç gittim de kociş merak ettim gene hangi sokağa atıyodun imzanı diyoo :roflol:
poşet taşımam lazım unutuyom nan

kusmuk luuuuuuuuuuuuuuuu lülülülülülü

Back
X