• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

uf ya canım bir şeyler istiyor ama secemedim ne olduğunu ekşimi desem soğuk mu desem anlmadım gitti

manyak karı yönetmen yazıyor ya bende diyom ne yönetmen ne alaka gel çek hamişin korkusu diye bir film
kaydirigubbakcemile3 ibraahim tatlısesıde getırem ıstersen basrollerde ıkınız oynayın yada senın ıstedıgın varsa kaydirigubbakcemile3

uf ya canım bir şeyler istiyor ama secemedim ne olduğunu ekşimi desem soğuk mu desem anlmadım gitti

aynen bende öleydım sımdı cıps yıyom :jeyyar:

pardon cerın yaaa kartanesının kızına kısmet cıkmıs bende seninkini verecedım aradan cıkacaktı ama neyse senın kız kaldı evde -tatlicadiarzu- var kartanesı ver yabana gıtmesın vereliniortak
versin dimi versinleeer versinleeer sevenleri sevdiğine versinlerr :teytey:
hoşgeldin canımm ama sanki senin bebiş aralıkta doğar gibi geldi bana

:roflol: :roflol:
ben de senin çalıştığın yeri dedim önce
ne alaka ya orda nasıl tanıştınız dedi :roflol:
ben de söledim artık needem
verebilirim şeker ama babası ben kızımı kimseye vermem demeye başladı bilem nolcak halimiz merak ediyom :roflol:
ikna ederiz vakti gelince onu sen he diyeterki nan vahşi cazibeni kullansan adam öl desen ölür beeeopuyorumnanaktan
ay tuzliyem de gokmaaaaaa nası da övüyo kendünüü naniknanik sen bi de onu kaynanana sorrrrr :roflol::roflol:
valla ben pek beğendim o da beğenmiş ki güççük oğluna almış kaydirigubbakcemile5

ögren bakalım nasılmıs merak ettık ınsallah ıyıdır :Saruboceq:
ay yarın çıkçek cicimm yaauuw du et emi teyzesi iyi olsun herşey

versin dimi versinleeer versinleeer sevenleri sevdiğine versinlerr :teytey:

ikna ederiz vakti gelince onu sen he diyeterki nan vahşi cazibeni kullansan adam öl desen ölür beeeopuyorumnanaktan

valla ben pek beğendim o da beğenmiş ki güççük oğluna almış kaydirigubbakcemile5

ay yarın çıkçek cicimm yaauuw du et emi teyzesi iyi olsun herşey

tabıkı dualarımız onunla bebişi ıle allahım herkesı kurtarsın bebeklerımızı bizlerı korusun :nazar:

KRAFT KULAKTAN ATEŞ ÖLÇER hepsiburadada indirimdeymiş bunu da mı alsam acepp :uhm:
ulen bütün çeyizimi burdan almıştım şimdi bebişin de herbişeyini buradan alacam galba :))

KRAFT KULAKTAN ATEŞ ÖLÇER hepsiburadada indirimdeymiş bunu da mı alsam acepp :uhm:
ulen bütün çeyizimi burdan almıştım şimdi bebişin de herbişeyini buradan alacam galba :))

idareli ol leynnn ne cok para harcıyon acele etme arastır öle al bakim :oklava:

Karakızz canımla konuştum yarın sizlere detaylı anlatırrr Fıstıkkkkkkkmı fıstıkk bir kızımız daha olacakmışşş ve herşey yolunda ultrasonda bebişin herşeyine bakılmışş doktor gözünüz aydın demiş:)))))))

Nasıl mutluuu anlatamam Şükürler olsun ay rahat rahattt konuştukk gülerek ikimizde nihayet Allahım herkezi herkezi mutlu etsin sırada diğer arkadaşlarımız var inşallah onlardanda iyi haberler gelecek..

Ya bu arada Kokoş olacakk babası vardiyalı çalışmaya başlıycakmışş:))))))Canım yaa öyle kahkaha attı ilk telefonda tamamdır dedim vee yanılmadım Şükürler olsun bütün gün bu sonucu bekledik Rabbimde yine yüzümüzü güldürdü ..,

Karakızzım Canımsın Canımmm yeğenimide Öpüyorummmm annesinide en tatlısından en kocamanından a.s. a.s. Şeniz

kaydirigubbakcemile5:lepi: :teytey: :hooray: :dance: :1hug:

Karakızz canımla konuştum yarın sizlere detaylı anlatırrr Fıstıkkkkkkkmı fıstıkk bir kızımız daha olacakmışşş ve herşey yolunda ultrasonda bebişin herşeyine bakılmışş doktor gözünüz aydın demiş:)))))))

Nasıl mutluuu anlatamam Şükürler olsun ay rahat rahattt konuştukk gülerek ikimizde nihayet Allahım herkezi herkezi mutlu etsin sırada diğer arkadaşlarımız var inşallah onlardanda iyi haberler gelecek..

Ya bu arada Kokoş olacakk babası vardiyalı çalışmaya başlıycakmışş:))))))Canım yaa öyle kahkaha attı ilk telefonda tamamdır dedim vee yanılmadım Şükürler olsun bütün gün bu sonucu bekledik Rabbimde yine yüzümüzü güldürdü ..,

Karakızzım Canımsın Canımmm yeğenimide Öpüyorummmm annesinide en tatlısından en kocamanından a.s. a.s. Şeniz

kaydirigubbakcemile5:lepi: :teytey: :hooray: :dance: :1hug:

OOOLLLLEEEYYYYY SAĞLIKLI Bİ GUŞ DAHA GELİOOOOOOOOO :lepi: :dance: :sm_cool: opuyorumnanaktan :hooray: kaydirigubbakcemile2

Back
X