• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

hoşbulduk canım 17. haftadayım 2. bebişime hamişim fotoğraftaki kızım. 2. de kız mış

maşallahh oyy ne kadar tatlı kızın ya maviş mi gölzeri ne bana burdan öyle geldı ne masum o öyle ayy yerim ben onu:nazar: :nazar: bir tane daha prenses gelıyo desene hayırlısı olsun cnaım sağlıkla gelsın annesinee

maşallahh oyy ne kadar tatlı kızın ya maviş mi gölzeri ne bana burdan öyle geldı ne masum o öyle ayy yerim ben onu:nazar: :nazar: bir tane daha prenses gelıyo desene hayırlısı olsun cnaım sağlıkla gelsın annesinee

sağol canım kızım maviş çook da tatllı. prensesler ikileniyor ama moralim bozuk 3lü testimn sonucu kötü çıktı yarın amniyosentez yapılacak.çok zormuşş

ayy canım çoks evındım hersey yolundaa...
zeytınımmm canım hoşgeldınyaaa valla yokluğun bellı oldu tatlım yaa bida bukadar uzun ayrı kalmayalımmm
saol canım ya bende sizleri çok ösledimŞeniz
bide kimseden haberim yok :1no2:
geçmiş de okuncak gibi değil
aralarda bakam dedim çok gevezelik yapmışsınız başım ağrıdı okumaktandelikafadulden

bişi sorcam ya bebişinizin sağ tarafta mı solda mı nasıl hissedebiliyonuz mu yaaa ben hep sol tarafımda bişeyler hissediyorum orası daha dolu dolu sankı

ya ben hiç bir tarafımdan hissetmiyom
ultrason görüntüleri de olmasa varmı yokmu bilemiyecem
ama bu hafta özellikle göbüşümün iyice belirdiğini farkettim
ve kendimi kötü hissediyom kalınlaştım sanki
kendimi beğenmemeye başladım bile

selam arkadaşlar bende katıldım aranıza sohbetlernz çok hoş. herkes iinşallah sağlıkla alır bebişlerini kucağına.

hoşbulduk canım 17. haftadayım 2. bebişime hamişim fotoğraftaki kızım. 2. de kız mış

hoşgeldin canım aramızaa.s.
oyy yerim ben o kızını.ne tatlı şey öle:nazar::nazar::nazar:
bizde sizin kıslarla avunacaz artık hihoyyyt

karakızım yeni öğrendim canım
üçlü tets sonucun için
geçmiş olsun bitanem.ama bak herşey yolundaymış
şu testler boşuna yapılıyo zaten
sankim kötü çıktı diye yaşamını mı sonlandıracaz.bide sağlıklı ölçüm değil
bugün şeyma gacısı benden de üçlü istedi
akşama doğru aradım.ben yaptırmak istemiyom dedim
şart değilse yaptırmayım dedim
ikilimde iyi çıktıydı falan dedim tamam yaptırma dedi
yaptırmayacam işte.testlerden bıktım artık.hepsi para tuzağı

ben yarın akşama doğru anca girerim sanırım
o yüzden herkese şimdiden selam
kartanem neslim sizlerle de konuşamadım valla
artık görüşürüz.kartanem bu arada tebrikler canım beklemene değdi valla
ama ben hala net bişey öğrenemedim

sağol canım kızım maviş çook da tatllı. prensesler ikileniyor ama moralim bozuk 3lü testimn sonucu kötü çıktı yarın amniyosentez yapılacak.çok zormuşş
canım benım moralını bozma o testlerin güvenirliği ne kadar doğru kı %100 kesin demıyorlar bize.bak arkadaşlarımız amniyosentez sonucu hep güsel haberlerle geldiler şükür.sakın sende moralını bozma tamam mı sana da bebişie yazık...herşey güsel olacak canım..iyi düşün iyi olsun opuyorumnanaktan
ben yarın akşama doğru anca girerim sanırım
o yüzden herkese şimdiden selam
kartanem neslim sizlerle de konuşamadım valla
artık görüşürüz.kartanem bu arada tebrikler canım beklemene değdi valla
ama ben hala net bişey öğrenemedim

canım benım ii bak kendine çok yorma ama tamam mı tatlımm çok öpüldünnnopuyorumnanaktan

annembirmelek canım sen ne durumdasın bakım
varmı bir gelişme
aramızda da 3 gün varmış
öğrendinmi cinsiyeti falan

yok be tatlım daha doktora hazıran 15 te gidicem gün sayıyorum ha bire hergece takvime bakıyorum manyakları gibii..en son ne zaman gittin ve ne zaman gideceksın en kısa zamanda..aklımda tutamıyorum kım ne zaman gidiyodu doktoraaa da ondan soruyom tatlımm..ama dedim ya sol tarafta doluluk hissediyorum orda hareketlenme var sankımm...

iyi geceler kızlar...
bugün doktora gittim bebişimin cinsiyeti erkekmiş...:lepi:
16 haftalık olmuş herşeyi çok güzel görünüyor ama 3lü testte yapalım dedi doktor perşembe sonucunu alıcam inşallah güzel çıkar:Saruboceq:

evet ya hergün birimiz dr gidiyoz ben de unutuyom
olsun sağlıklı olalımda erken geç farketmez canım
inşallah allah gönlüne göre verir canım
ben yatıyom öpüyorum seni iyi geceler bitanem

iyi geceler kızlar...
16 haftalık olmuş herşeyi çok güzel görünüyor ama 3lü testte yapalım dedi doktor perşembe sonucunu alıcam inşallah güzel çıkar:Saruboceq:

iyigeceler canımm oyy ne güsel haber aldım gece gece hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım prens gelıyor haaa..yerim ben o miniğii...inş güzel çıkıcak canım test sonucun hiç endişelenme oldu muuu?opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar...

hadi gözün aydın canım
sağlıcakla kucağına alırsın canım inş:nazar:
üçlü testinde iyi çıkar canım allah nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:

nesrincim hoş geldin canım kız o testlere okdar kafanı yorma burdaki arkadaşların çoğu onlardan şikayetçi insanın moralini bozuyorlar benimde bir kızım war 3 yaşında ona hamileyken benimde 3 testim riskli çıkmıştı banada amniyosentez yaptılar hem o öyle zor bişey değilki iğne oluyormuş gibi sadece okdar zaten uyuşturuyorlar o bölgeyi korkmana gerek yok sonuçlarda temiz çıkar allahın izniyle riskin kaç çıkmıştı senin benimki 243/1
çıkmıştı

iyigeceler canımm oyy ne güsel haber aldım gece gece hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım prens gelıyor haaa..yerim ben o miniğii...inş güzel çıkıcak canım test sonucun hiç endişelenme oldu muuu?opuyorumnanaktan

teşekkürler canımopuyorumnanaktanendişelenmemek elde değil biliyosun canım...
hadi gözün aydın canım
sağlıcakla kucağına alırsın canım inş:nazar:
üçlü testinde iyi çıkar canım allah nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:

çok sağol canım...inşallah iyi çıkar...opuyorumnanaktaninşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi:Saruboceq:peki senin cinsiyeti belli odu mu?

günaydın kızlaarrr
beratefe nan nerelerdesin sen (diyene bak dimi ) iyimisin kuşumm? aseba sgumuş kızlar sizden naber bakiim

günaydın kızlara.s.

sanırım benim tansiyonum düştü yine...:çok üzgünüm: uzanacak biyer de yok:1no2: eve gidip yatmak istiyorum....

bi geçmişe bakiym

my.php
[/URL][/IMG]
canlarım hepinize günaaydııın

Back
X