• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

bi cevap versenize nan kendim çalıp kendim oynuyom burda zaten gün içinde de yoğunluktan size laf yetiştiremiyom gıcık oluyom

günaydın kızlaaaaar.

ebiscecim valla geçmişi okudum güzel haberler varmış çok şükür.

yaaaaaaaaa benim moralim çok bozuk.dün eşimin tayini çıktı 15 gün sonra vana taşınıyoruz.hiiiiiiç beklemiyoduk çok büyük bi şok oldu nasıl toplancam nasıl gitcem nasıl ev bulcam nasıl doktor bulcam dünden beri kafam karıştı.bide teyzem gidiyoruz diye telefonda ağlayınca beni kim tutar.eşim geldi biz teyze yeğen telefonda ağlıyoruz şaşırdı oda.çünkü ben üzüldüğümü hiç belli etmemiştim ama dayanamayıp koyverdim kendimi.valla şimdide ne etcem diye düşün düşün bi hal oldum.offfffffff offfffffffffff.acaba nasıl bi yer van bilen varmıııııııııııııııııısenağlama

anam canlızda burdaymış
kızım ben geçmişi okuyamam diye hiç bakmıyorum
artık sizlerden alacam haberleri
senden ne haber varmı bir gelişme
cinsiyetler ne alemde
benım cınsıyetı göstermedı bebiş 16 haftalıkken ınsallah canım

kızlar hepinize iyi geceler ancak kendime gelbildim çok tuhaf bır gun gecirdim ama şuan cok rahatım dr herşey normal tum organları gelişimi gayet sağlıklı ben herhangi bir şey görmedim gözünüz aydn bebeğiniz sağlıklı dedi
ama eğer isterseniz amniosentez yada 21.haftada tekrar bır renkli dopller yaptırabılırsınız diye iki öneriyide sundu yyani tamamen emin olmak isterseniz dedi
ama şuana kadar olan tüm gelişmeleri çok sağlıklı bana göre bebeğiiz gayet sağlıklı dedi
bu arada pamuk prenses geliyooooooooooooooo
içim rahatladı kızlar
ohhhh prensesler cogalıyor masallah canımcım hayırlı olsun gözün aydın :nazar:

bişi sorcam ya bebişinizin sağ tarafta mı solda mı nasıl hissedebiliyonuz mu yaaa ben hep sol tarafımda bişeyler hissediyorum orası daha dolu dolu sankı
benimde sol tarafımda mafoldumben

hoşbulduk canım 17. haftadayım 2. bebişime hamişim fotoğraftaki kızım. 2. de kız mış
cok tatlı masallah allah nazarlardan korusun hpşgeldın bu arada

günaydın kızlara.s.

sanırım benim tansiyonum düştü yine...:çok üzgünüm: uzanacak biyer de yok:1no2: eve gidip yatmak istiyorum....

bi geçmişe bakiym

günaydın herkese kızlar kaydirigubbakcemile3

my.php
[/URL][/IMG]
canlarım hepinize günaaydııın
bu ne tatlı bir günaydın böle sana da günaydın seker

günaydın kızlaaaaar.

yaaaaaaaaa benim moralim çok bozuk.dün eşimin tayini çıktı 15 gün sonra vana taşınıyoruz.hiiiiiiç beklemiyoduk çok büyük bi şok oldu nasıl toplancam nasıl gitcem nasıl ev bulcam nasıl doktor bulcam dünden beri kafam karıştı.bide teyzem gidiyoruz diye telefonda ağlayınca beni kim tutar.eşim geldi biz teyze yeğen telefonda ağlıyoruz şaşırdı oda.çünkü ben üzüldüğümü hiç belli etmemiştim ama dayanamayıp koyverdim kendimi.valla şimdide ne etcem diye düşün düşün bi hal oldum.offfffffff offfffffffffff.acaba nasıl bi yer van bilen varmıııııııııııııııııısenağlama

sıkma canını nan aaaa van güzel benım bır müsterim orda görev yapıyo güzel yerler fotolarını gördum yesıllıklı sulu yerlerdı ben begendım bebeişle kocısle olda her yer paris yavrıım turkbayragi

bu ne tatlı bir günaydın böle sana da günaydın seker

sıkma canını nan aaaa van güzel benım bır müsterim orda görev yapıyo güzel yerler fotolarını gördum yesıllıklı sulu yerlerdı ben begendım bebeişle kocısle olda her yer paris yavrıım turkbayragi

canımcım tabi öylede valla dün acayip bozuldu moralim.kociş van yazmamıştı tercihe bizde yazılanlara alıştırdık kendimizi van olduğunu öğrenince ikimizde şok olduk.gerçi atlattım ama yinede düşününce tanıdık hiç kimse yok orda nasıl olcak hiiiiiiiiç bilmiyorum

herkese merhaba.

çok uzun zaman oldu malesef giremedim foruma. yaz geldi hareket geldi tabi oturamıyorum pc başında. inşallah herkesler iyidir :) geçmişi okuyamıyorum malum aradan günler geçti. umarım herşey yolundadır.

bu arada kızlar benim oğlum olacak. yeni öğrenebildik. büyük bir heyecan vardı son bi kaç gün şimdi de değişik bi heyecan var. daha çocukken bile büyüyünce oğlum olur inşallah diyordum allah gönlüme göre verdi...

iyi geceler kızlar...
bugün doktora gittim bebişimin cinsiyeti erkekmiş...:lepi:
16 haftalık olmuş herşeyi çok güzel görünüyor ama 3lü testte yapalım dedi doktor perşembe sonucunu alıcam inşallah güzel çıkar:Saruboceq:

gözünüz aydın,hayırlı olsun:nazar:..ben de hep kızım olsun istiyorum,bakalım bizim daha belli değil....inşallah herkesin gönlüne göre olsuna.s
test sonuçlarınızda güzel çıkar umarım

geçmiş olsun kuzu dikkat et cnm bi tenha bul iki dakka ayaklarını yukarı falan kaldır

sağol canım... oturdum öyle biraz daha iyiyim sanki... sıcaklar iyice bastırınca halimiz duman olacak valla

günaydın kızlaaaaar.

günaydın canım

Van nasıl bi yer bilmiyorum.... aniden böyle bişey çıkması zor tabi ama üzme kendini..... umarım düşündüğünden çok daha iyi bir yerdir...:teselli:alışana kadar tanıdığın birileri yanında kalır, çok zorlanmazsın...... eşya toplama işin de sakın ağır işlere sen girişme canım....

günaydın kızlaaaaar.

yawrucumm gunaydınn nereye çıktı tayininizz

ay yazmışın pardon.Van mı bilion mu ablamında ataması oraya yapıldı şimdi ordalar merkeze mi çıktı

canımcım tabi öylede valla dün acayip bozuldu moralim.kociş van yazmamıştı tercihe bizde yazılanlara alıştırdık kendimizi van olduğunu öğrenince ikimizde şok olduk.gerçi atlattım ama yinede düşününce tanıdık hiç kimse yok orda nasıl olcak hiiiiiiiiç bilmiyorum

tabiki taşınmak yerleşmek yeni şehir yeni arkadaşlar komsular ınsanın kafasını karıştırıyor ama gerçekten herşeyde vardır bir hayır belkı orda maddi olarak daha ıyı olursunuz yada orası seversın felan mutlaka vardır bir hayır ben hep böle derım ve ben sana bir örnek vereyım.benim evime 2 defa hırsız gırmıstı 10 gün ara ıle bızde öle olunca evde kalamadık kayınvalıdemde kaldık 10 felan ev bulana kadar sonra baktok rahatız hersey hazır esımdedekı askım annemlerle oturalım mı hem para bırıktırırız ev alır cıkarız burdan benımde kafam cok karısıktı kaynanam tamam iyi ama hiç aynı evde oturmayı düşünmemıstm ve nasıl anlasabılırız bılmıyordum bırde esyalarımın cogunu kullanamayaktım ve arkadaslarım acaba aaaa kaynanası ıle oturuyo der dıye kafamda bunlar vardı sonra tamam dedım ve bu 5 ayım beraber oturuyoruz eslarımıda oraya tasıdım bırde ev arayacak vaktımız yoktu ıkımızde calısıyoruz esımle sımdı cok sükür cok rahatım bebek düşünmüyorduk daha ve oldu ıste mafoldumben sımdı ev almak ıcın ugrasıyoruz eve gıtıgımde yemek hazır temızlık yok hırsız bıze ıyı geldı yanı HERSEYDE VARDIR BIR HAYIR YOKSA BEN KAYNANAMLA OTURMAZDIM VE SUAN BEBEKDE YAPMIS OLMAZDIM lülülülülülü BENI ANLIYORMUSUN INSAN ÖNCE COK YIKILIYO VE SONRA ZAMAN GECTIKCE YAA IYIKI BÖLE OLMUS DIYE HERSEY ALLAHTAN O BIZI YÖNLENDIRIYOR BIZ FARKINDA OLMASAK DA

bu arada herkese gunaydın.. benimde canım sıkkın biras akşam gene kanama olmuş ne guzel kesilmişti mafoldumben gece artık ne ruyalar ne ruyalar tahmin edebilirsiniz sabahta gümbür gümbür bir sela sesiyle uyandım ayy o kadar kötü oldum ki sanki bebeğime okunuyomuş gibi allahım korusun ya çok kötü uyandım anlicanız.:çok üzgünüm:

Karakızz canımla konuştum yarın sizlere detaylı anlatırrr Fıstıkkkkkkkmı fıstıkk bir kızımız daha olacakmışşş ve herşey yolunda ultrasonda bebişin herşeyine bakılmışş doktor gözünüz aydın demiş:)))))))

Nasıl mutluuu anlatamam Şükürler olsun ay rahat rahattt konuştukk gülerek ikimizde nihayet Allahım herkezi herkezi mutlu etsin sırada diğer arkadaşlarımız var inşallah onlardanda iyi haberler gelecek..

Ya bu arada Kokoş olacakk babası vardiyalı çalışmaya başlıycakmışş:))))))Canım yaa öyle kahkaha attı ilk telefonda tamamdır dedim vee yanılmadım Şükürler olsun bütün gün bu sonucu bekledik Rabbimde yine yüzümüzü güldürdü ..,

Karakızzım Canımsın Canımmm yeğenimide Öpüyorummmm annesinide en tatlısından en kocamanından a.s. a.s. Şeniz

kaydirigubbakcemile5:lepi: :teytey: :hooray: :dance: :1hug:

ollleyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4
valla hastayım yatıyom midem bulanıyoo işe gitmedim ama kalktım sırf karakızı merakımdaan
biliyoduuum biliyoduum herşey yolundaa
veee kızıma arkadaş geliyoo yuppiiii hihoyyyt hihoyyyt

gözünüz aydın,hayırlı olsun:nazar:..ben de hep kızım olsun istiyorum,bakalım bizim daha belli değil....inşallah herkesin gönlüne göre olsuna.s
test sonuçlarınızda güzel çıkar umarım

sağol canım... oturdum öyle biraz daha iyiyim sanki... sıcaklar iyice bastırınca halimiz duman olacak valla

günaydın canım

Van nasıl bi yer bilmiyorum.... aniden böyle bişey çıkması zor tabi ama üzme kendini..... umarım düşündüğünden çok daha iyi bir yerdir...:teselli:alışana kadar tanıdığın birileri yanında kalır, çok zorlanmazsın...... eşya toplama işin de sakın ağır işlere sen girişme canım....

alışacaz artık canım ne yapalım.öyle alışana kadar benim yanımda kalacak kimsem yokkiiimafoldumben bende şimdi bi yandan size bakınıyom bi yandan toplanıyom.ben kolilere koycam herşeyi kocişte akşam gelir taşır işte.
yawrucumm gunaydınn nereye çıktı tayininizz

vana ama merkezmi ilçemi o daha belli değil canım ya.

güsel anneler sizleri çooooooooooooooook özledim
nihayet gelebildimhihoyyythihoyyythihoyyyt
ilk aldığım haberle çok sevindim valla
karakızımın kızımı olcek neeee:teytey::teytey:
son listeyide bir görsem aslında
geçmişi hiç okumadan direk yazdım
zaten geçmişi de nasıl okuyom yazık bana
biri bana özet geçsin nolurrr

nerdesin naan seeen kaç günlerdiir
valla liste nerde bilmiyoom ama benim de kızım olcekk kızlar sonradan dökülmeye başladı alkisalkisalkis

hepinize günaydın güzel anneler. ben dün dr.a gittim ama göstermedi sıpa ayaklarını toplamış kapattı okadarda tatlı yiyip meyvesuyu içmiştim banamısın demedi yaaa hi kıpırdamadı Çok üzgünüm çoook öğrenenler var ama sanırım hayırlı olsun.

günaydın kızlaaaaar.

canını hiç sıkma hayırlısı böyleymiş tatlım yeni arkadaşlar yeni yerler göreceksin
kocişin ve bebişin yanında daha ne istiyorsun bunun için bebişi üzme
opuyorumnanaktan

Back
X