• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

nettünüz nan ben yokkene
geçmişi okumaya geçcem amaa önce haberlerimi vereyim
gittim geldim dr.aa
üçlü temiz çıktı çok şükürr allahıma dr diyoki bugün o kadar çok riskli çıktı ki korktum bakmayaa
bilmezmiyim dicektim bizim topicte öle diye nerdeyse -tatlicadiarzu-
neyseee bebişe baktık tekrardan
nasıl bebek yaa heryeri gözüküyo çok net bi şeyi gözükmüyo dedi naniknanik
bacaklar çok yakın birbirine bence %100 kız ama o arada pipi varsa göremiyom dedii
3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için randevu alcaz ebiscee nan sen aldın mı randevuu
şimdi asıl bomba geliyoo cumaya kadar raporluyummm :lepi:

gözün aydın canım.seninki çok edepli bi bebiş valla göstermiyo bi taraflarınıkaydirigubbakcemile3

nettünüz nan ben yokkene
gittim geldim dr.aa
üçlü temiz çıktı çok şükürr allahıma dr diyoki bugün o kadar çok riskli çıktı ki korktum bakmayaa
bacaklar çok yakın birbirine bence %100 kız ama o arada pipi varsa göremiyom dedii
3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için randevu alcaz ebiscee nan sen aldın mı randevuu

canım çok sevindim testinin temiz çıkmasına
gerçekten çok güzel bir haber bu.
ohhh cumaya kadar bol bol yatarsın artık sengözlerimebaksanab
göstermediğine göre kız olması lazım
eee erkek çocuğu oookaaaa fazlalığı varkennn nasıl kapalı tutsun
bacaklarıını dimi amaa
kaydirigubbakcemile3

bocukum benim, yav ben sadece deştim de listeyi buldum aklıma geldikçe de ekleyiverdim, aha bak senin prensesi de ekledim şimdiopuyorumnanaktan

nettünüz nan ben yokkene
gittim geldim dr.aa

kartanesi sen bu gidisle dogumda tanisican bebegin cinsiyetiylekaydirigubbakcemile3
bebisinin de iyi olmasina cok sevindim:teytey:

nettünüz nan ben yokkene
gittim geldim dr.aa
şimdi asıl bomba geliyoo cumaya kadar raporluyummm :lepi:[/QUOTE

adamım hoşgeldün çooooooook sewindim valla moralimi duzelttin nan gacı risksiz bi test oh yane delikafadulden
üst düzey ultrasonda görürsün bakalım net olarak fıstık mı pipiş mi zemuszemus
rapor olayına çook sefindim yat dinlen yawrım kendi evinde kusamazsın sen gerçi sokağa atarsın bulantı geelürseee :roflol:

selam kızlarr :) bende 17+1 haftalık hamileyim.dün kontrolüm vardı oğluşum olucakmış dün öğrendik.2li testimiz maşallah çok iyi çıkmıştı dünde 3lü test için kan verdim inş.1 haftaya alıcaz sonucu.bebişim 17 cm.178 gr.olmuş.ama yüz üstü uzanmış olduğu için doğru dürüt hiç bişey göremedik :( inşl.bi dahaki sefere 29 haziranda net görürüz oğlumun yüzünü falan.hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inş.

kızzz kartanem çiğtanem bizim ultra oyun halısı da indirime girmiş nan 80 liraya duşmuş gene aklım karıştı beeeeeee :bbo:

selam kızlarr :) bende 17+1 haftalık hamileyim.dün kontrolüm vardı oğluşum olucakmış dün öğrendik.2li testimiz maşallah çok iyi çıkmıştı dünde 3lü test için kan verdim inş.1 haftaya alıcaz sonucu.bebişim 17 cm.178 gr.olmuş.ama yüz üstü uzanmış olduğu için doğru dürüt hiç bişey göremedik :( inşl.bi dahaki sefere 29 haziranda net görürüz oğlumun yüzünü falan.hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inş.

hoşgeldin canım.ayrıca gözün aydın.demek seninkide erkek ayyyyy pipi patlaması var bu kasııııııııııııııımalkisalkisalkis

[table="head"]:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|nehiriver|27|23 Ocak|01 Kasım||
2|mercan76|29|02 Şubat|01 Kasım|| 9 cm boyunda 100 gr ağırlığında:nazar: 27 Mayıs 4 lü test
3|turser|26|25 Ocak|01 Kasım|| İki minik kalp atıyor ):):
4|BeyaAZz|22|25 Ocak|01 Kasım|| 2. kontrolü olduk, yenidi Mayıs 15
5|mart09|34|25 Ocak|01 Kasım|kız:nazar:|bebişi el salladı yuvacığından
6|NazLı |33|26 Ocak|02 Kasım||Bebeğimiz Çok sağlıklı Şükürler Olsun Rabbime:nazar:
7|&pelin&|**|26 Ocak|02 Kasım||
8|ayse_on|24|27 Ocak|03 Kasım||ikili test yapıldı 12 Mayıs kontrol
9|BeYzA.NuR|23|27 Ocak|02 Kasım||pirinç tanemi gördüm, kalbi de pı pıt atıyodu:))
10|Dilmuh|21| 28 Ocak| 04 Kasım|Erkek:nazar:|Üçlü testi gayet iyi Maşallah..
11|Angel...baby|22|28 Ocak|04 Kasım||ikiz meleklerin kalp atıslarını duyduk27 Mart kontrol varr
12|orbiss|29|28 Ocak| 04 Kasım|kız:nazar:|bebişimin kalbi pıtpıt atıyordu .salı günü 2.kontrolüm var
13|Nazlıı|26|28 Ocak|04 Kasım|Erkek:nazar:|3 Lü test yapıldı.15 cm.200 gr.Sonuçlar Yarın:)
14|Kartanesi|24|29 Ocak|05 Kasım|Kız:nazar:|bebişi hopladı zıpladı kontrol 29 Mayısta
15|Destna|24|29 Ocak|05 Kasım|Erkek:nazar:| Kırk Bin Kere Maşallah
16|alanya07|*|29 Ocak|05 Kasım||
17|Nesli|27|30 Ocak|06 Kasım||
18|zeynep mutlu|**|30 Ocak|06 Kasım||
19|MadamxL|29|31 Ocak|07 Kasım|| pıt pıtları duydu 3. kontrol mayıs ilk haftası
20|tugba_SEKER|**|31 Ocak|07 Kasım||
21|esmeralda1|**|31 Ocak|07 Kasım||
22|ebisce|**|01 Şubat|08 Kasım|Erkek:nazar:| Keseciği gördü kalp atışını gördü 18 nisan kontrol
23|ozlenozlem|**|01 Şubat|08 Kasım||
24|wannababy|34|02 Şubat|09 Kasım|| ikili test temiz. Allah'ıma binlerce şükür
25|grape|29|02 Şubat|09 Kasım||Pıtpıtları gördü, 4 Mayıs ikili test
26|07narcicegi|26|02 Şubat|06 Kasım|Erkek:nazar:|En son 50 mm.23 Mayıs kontrol var.
27|eftelya24|25|03 Şubat|10 Kasım||Keseciği de pıtpıtları da gördü
28|PamukŞeker|30|03 Şubat|10 Kasım|| 2 minik kalp atıyor
29|zeynep34|29|03 Şubat|10 Kasım|| keseciği gördü
30|elifsun|**|03 Şubat|10 Kasım|Kız:nazar:|4 lü test yapıldı.Sonuç haftaya bebişimiz çok iyi:)
31|belinay|26|03 Şubat|10 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu 27 nisan 3. kontrol
32|beratefe|27|04 Şubat|11 Kasım|erkek:nazar:|pipiye benzer bir şey gördü dr miz ama kordon ümidi hala var :)
33|karakızz|30|05 Şubat|12 Kasım|erkek:nazar:| pıt pıtları gördü
34|zeren06| 25| 05 Şubat|12 Kasım|| İkili Test yapıldı...
35| BEBETO2009|26|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışlarını duydu
36|N.S.E|26|06 Şubat|13 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu
37|cangum|27|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışını gördü
38|glzrylmz|**|06 Şubat|13 Kasım||
39|**SU**|33|07 Şubat|14 Kasım|| pıtpıtları duydu muhteşem bir melodi.İkili test için kan verdi
40|unique_____|32|08 Şubat|15 Kasım|| ikili test yapıldı. 8 Haziran kontrol.
41|mavi deniz|24|08 Şubat|15 Kasım||kontrol 4 haziran ikili test yapıldı şükür sorun yok.
42|seyhan82|27|08 Şubat|15 Kasım|| keseciği de bebeciği de gördü
43|mazbut|26|08 Şubat|15 Kasım|| ikizlerin kalp atışlarını gördü 23 Nisan kontrol
44|kendimce|27|08 Şubat|15 Kasım|Kız:nazar:|Çok sağlıklı Maşallah
45|byndr|27|09 Şubat|16 Kasım|erkek:nazar:|73 mm olmuş bebişş
46|kedi79|*| 10 Şubat|17 Kasım|| pıt pıtları gördü
47|leyya|26|10 Şubat|17 Kasım||4 mayısta ikili test var
48|ozlem61_41|30|11 Şubat|10 Kasım|erkek:nazar:|
49|Karazeytin|30|12 Şubat|21 Kasım|erkek:nazar:| pıt pıtları gördü 30 Nisan 3. kontrol
50|missmiss|24|12 Şubat|21 Kasım||
51|cerin|26|12 Şubat|21 Kasım|Kız:nazar:| hararetli insan :)
52|boncukx|30|13 Şubat|20 Kasım|Kız:nazar:|Annesine El salladı...Kocaman oldu artıkın 50 mm.
53|SPELL42|**|13 Şubat| 20 Kasım||kalp atışlarını gördü
54|alazzehra|**|13 Şubat| 20 Kasım||ikili test 20 Mayıs
55|AppleArzu|34|13 Şubat|27 Kasım||Kalp atışlarını duyduk
56|barayco|**|14 Şubat|21 Kasım||21 Mart ilk kontrol
57|sgumus |26|14 Şubat|21 Kasım|Erkek:nazar:|6,5 cm olduk:nazar:6 Haziran Kontrol..
58|nfakgoz|**|14 Şubat|21 Kasım||
59|sinem2002|**|14 Şubat|21 Kasım||
60|yarem21|32|14 Şubat|21 Kasım||6 Haziran kontrol 3 lü test..
61|AnnemBirMelek|23|15 Şubat|22 Kasım||pıtpıtları gördükk3.kontrol nisan sonu
62|itek|21|15 Şubat | 22 Kasım||kalp atışarını gördü
63|EliFatihEFU|23|15 Şubat|22 Kasım||ikili test sonucumuz güzel:nazar: boymuz 7,5 cm,bir sonraki kontrol 8 haziranda:)
64|berciss|24|15 Şubat|22 Kasım|| kontrol 4 Mayıs
65|nilkan|28|17 Şubat|24 Kasım||Sürpriz yumurtadan iki melek çıktııı!!!!!
66|mevzey|**|17 Şubat|24 Kasım|| pıtpıtları gördü
67|incisu|25|20 Şubat|27 Kasım|Kız+:nazar:| İkizler Gayet iyi:nazar:Biri kız:nazar:
68|sevda cicegi|28|21 Şubat|28 Kasım||
69|nevrosky|30|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin kalp atışlarını duydu
70|aseba|26|23 Şubat|30 Kasım|| 21 Mayıs kontrol ve ikili test
71|ROAY|29|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
72|burcu1507|**|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin pıtpıtlarını duydu
73|yavrucuk|26|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
74|merveburc|25|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu kontrol 24 Nisan
75|cersu|27|23 Şubat|30 Kasım|erkek:nazar:|Kalp atışlarını gördü .Haftaya kontrolu var.Maşallah
76|RüzgarDeniz|42|25 Şubat|30 Kasım||
77|canliz|25|27 Şubat|30 Kasım||cinsiyet 3 hafta sonra
78|real-queen|29|27 Ocak|03 Kasım|Erkek:nazar:||

|JJuLiEtt|||||Artık Ocak annesii :lepi:
|yazgülüm||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|esterya||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|BONCUK26||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|dorukk|||||FAHRİ KASIM ANNESİ
|NURHAYATK||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|mehlikaMERYEM||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
[/table]

benide ekleyin sat 30 ocak doğum 6 kasım 250 gr 24 cm ve erkek

bılmıyorum kı sol tarafımda daha dolu dolu hissediyorum orda hareketlenmeler oluyo sankı sağ taraftan hiç öle bişi hissetmedım.doktora sorcam sağda mı solda mı yavrumm...
ohh karnımı doyurdum valla 6 dan beri 3. öğünüm doymak bılmedım haaa

benimde sol tarafımda bi sertlik var...ama hala hareket hissetmedim mafoldumben

sağol canım kızım maviş çook da tatllı. prensesler ikileniyor ama moralim bozuk 3lü testimn sonucu kötü çıktı yarın amniyosentez yapılacak.çok zormuşş

artık hiç şaşırmıyorum bu sonuca... riskli çıkmayanı görmedik nerdeyse.... sen de bozma moralini canım... allah meleklerimizi koruyo... :enbuyukkk:

ya ben hiç bir tarafımdan hissetmiyom
ultrason görüntüleri de olmasa varmı yokmu bilemiyecem
ama bu hafta özellikle göbüşümün iyice belirdiğini farkettim
ve kendimi kötü hissediyom kalınlaştım sanki
kendimi beğenmemeye başladım bile

yaa bana da çok çirkinleşmişim gibi geliyo...mafoldumben

iyi geceler kızlar...
bugün doktora gittim bebişimin cinsiyeti erkekmiş...:lepi:
16 haftalık olmuş herşeyi çok güzel görünüyor ama 3lü testte yapalım dedi doktor perşembe sonucunu alıcam inşallah güzel çıkar:Saruboceq:

gözün aydın canım.... kaydirigubbakcemile2 merak etme güzel çıkar.....

günaydın kızlaaaaar.

yaaaaaaaaa benim moralim çok bozuk.dün eşimin tayini çıktı 15 gün sonra vana taşınıyoruz.hiiiiiiç beklemiyoduk çok büyük bi şok oldu nasıl toplancam nasıl gitcem nasıl ev bulcam nasıl doktor bulcam dünden beri kafam karıştı.bide teyzem gidiyoruz diye telefonda ağlayınca beni kim tutar.eşim geldi biz teyze yeğen telefonda ağlıyoruz şaşırdı oda.çünkü ben üzüldüğümü hiç belli etmemiştim ama dayanamayıp koyverdim kendimi.valla şimdide ne etcem diye düşün düşün bi hal oldum.offfffffff offfffffffffff.acaba nasıl bi yer van bilen varmıııııııııııııııııısenağlama

dilmuhcum her işte bi hayır vardır üzme kendini... hem bebiş doğunca tüm vaktini onunla geçireciksin kimseye ihtiyacın olmıycak...küçük yerlerde hayat çok daha kolay... rahat rahat dr.una gidersin ist. gibi bi işi koca günde halletmezsin... sakin sakin büyütürsün bebeğini... valla ben de isterdim herkesten uzakta tek başıma yavrumla olmayı...eşimle şimdiden düşünüyoruz herkes her şeye karışıcak nasıl başedicez diye... komşu da bulursun hiç üzlme öyle yerlerde insanlar daha cana yakın daha vefalı oluyo... ben 5 yıldır aynı yerde oturuyorum daha bi tane komşum yok... bazen asansörde karşılaşıyoruz insanlar kafasını çeviriyo.... sen pozitif olursan her yerde mutlu olursun...gittiğin zaman güzel şeyler görmek istersen öyle görürsün ama sen baştan negatif ve önyargılı gidersen tabiki alışman da zor olur...bence mutlu ol...her açıdan yeni bi başlangıç olucak...yeni bi şehir---bebişş...hayatına yeni bi renk gelicek bence....keyfini çıkar canım....

bu arada herkese gunaydın.. benimde canım sıkkın biras akşam gene kanama olmuş ne guzel kesilmişti mafoldumben gece artık ne ruyalar ne ruyalar tahmin edebilirsiniz sabahta gümbür gümbür bir sela sesiyle uyandım ayy o kadar kötü oldum ki sanki bebeğime okunuyomuş gibi allahım korusun ya çok kötü uyandım anlicanız.:çok üzgünüm:

cerin o nasıl söz öyle yaa :1no2: allah korusunnnn ...:Saruboceq: nerden aklına geliyo böyle kötü şeyler...:oklava:
ben de 3 gecedir sürekli kabus görüyorum hep dr zamanı yaklaşınca böyle oluyo... resmen hayatı kendimize zehir etmeye uğraşıyoruz galiba...kafamçokkarıştı

kızlar günaydın
canım sıkkın biraz önce müdürümün işten ayrılacağını söyledi genel müdür müdürümün haberi yok ve söylemememi istedi çok seviyorum kendisini çok iyi bir insan banada çok anlayışlı davranıyodu şimdi yeni biri gelecek of ya bilipte konuşamamk daha sinir bozucu

ıyyy çok sinir bi durum canımm....
ben de müdürümün dalavereyle işten çıkarılmasını hazmedemediğim ve ona yapılan hareketi kendime de yapılmış saydığım için işi bıraktım...sonuçta tüm kararlarında ben de vardım ve o bu muameleyi görüyosa bunda benim de payım var diye düşünmüştüm... iş hayatında bu kadar duygusal olmak mantıklı mı bilmiyorum.. işimi kaybettim ama çok iyi bi dost kazandım... hala da vicdanım çok rahat...çalışmaya devam ediyo olsaydım para kazanıcaktım ama pek çok şeyi kaybetmiş olucaktım...
madem doğumdan sonra dönmeyi düşünmüyosun biraz sık dişini zaman doldur bence...

Eşimin aılesı bı huzur vermıyorrr
maddı manevı bızı bunaltıyorlarrr
dun aksam aglamaktan mahfoldum
bu sabah yuzum gözüm şiş kalktımm
allah onları bıldıgı gıbı yapsın:Saruboceq:

ooofffffff ne denir ki şimdi .... :çok üzgünüm:

günaydın kızlar kartanesi halen başın mı ağırıyor geçmiş olsun
ağrıyodu canım sabah ama şimdi iyiyim çok şükür
kızlar günaydın. dün dr gittim. 3 lü sonuçları temiz çıktı:)) zati içim rahattı. oğlum 250 gr olmuş boyuda 23-24 cm dedi dr. şaşırdım bukadar büyük mü diye. bunlar iyi haberlerim.
kötü haber ise dizanteri olmuşum mecbur ilaç kullanıyorum. bebeğimden özür diledim umarım affeder beni. kendinize iyi bakın
hihoyyyt hihoyyyt
sana da geçmiş olsun ilaçları dr.kontrolünde kullanıyosundur nasılsa canım takma kafana
sgumus o zman çok kafana takma idare edebilecegin 2 bilemedin en fazla 3 ay olur benim durumdasın sende..biizmde burdanşatış müdürmüz işten çıktı oraya yeni müdür alınacak artı iki kişide daha alındı yani yeni alımlar oldu başka bir arkadaşım dogum iznine çıkacak geri dönmeyecek bende öyle...yeni glen müdürler özellikle bayan olan gıcık bazen iyi bazen cadı antik kuntik işler çıakrıyor bunaltıyor bazen beni bende eylüle kadar sabrediyorum 37 de degilde zaten geri dönmeyecegim için erken ayrılıp normal yasal iznimde 32 de başlayacagım kullanmaya hakkımı..zaten benim yanımada 1 ay kadar sonra eleman alınacak..ona işi göster falan zaman geçirecem öyle...biraz sabır etmen lazım inan bende bir an önce günlerin geçmesini bekliyorum..
naan sen işi bırakacan mı toptaan
önceden işş güç yokkene ben de öle diyodum ama şimdi yemiyo bırakmak
gözün aydın canım oğlanlar açık ara önde kız bulamıyacak bizim oğlanlar bu gidişle
benim edepli mi edepli bi kızım var :dilcikar:
sorun kaynana degılkı esım abısı ve babasıyla iş kurmustu.1 yıl once
1 yıldır esıme para vermıyorlar.kendılerıde batakta
bız onların evınde oturuyoruz, onlar kırada
benı alırken 2 tane daırelerı vardı
bu iş ugruna bekar abısı o evı sattırdıı
iş kurulduu bızde 70m2 catısı akan evın
catısını yaptırdım gecen yaz esım calısmazken
apartmanda kımse 5 para vermedıı
tavanlarım kapkara oldu
kombılerı arıza yaptı onu degıstırdım
kuvet su kacırdı 1000 lriaya onu degıtırdım
hadı ev bızım dıyee
sımdı esımın % 50hissesını
dun sopa atma yoluyla abısı esımden parasız
almaya kalkmıss.zaten dukkan 2 aya bomlıycak
butun elemanlar kayınpederle kaynımın yuzunden
bela okuya okuya ayrıldılarr
butun musterıler eleman olmadıgından iş yetısmedıgınden
işleri gerı cekmıslerr
esımde bugun gereklı yerlere gıdıp onlara hıssesını devredıcek
5 para ıstemıyoruz onlardan.zaten batakta olan yerden
ne para gelırkıı..evlerını bosaltıp annemlerın oraya tasınıcaz
en azından cocuklarıma annem bakar
kıramı verırım huzurum olurr.
offffffff cokkafanızı sısırdım
bu bı kısmıydı arkadaslar
ben aglamıyım kım aglasın
neyse kuzu bak kurtuluyonuz artık
oof hiç hazzetmem aile ortaklıklarından Çok üzgünüm çoook
yok cnm öyle birşey duymadım sen raporlu oldugun zaman sadece devletten alıyorsun dogum için farklı mı bilmem..ama ben 7 gün rapor aldım gebelik durumundan dolayı evde yatmam gerekti..hem maaşım az geldi hem sigortam yatmadı o zman..ve üstünü falanda almadım..gerçi daha rapor paramıda alamadım yaa...onu muhasabecilere sormak lazım ama öyle birşey hiç. duymadım sen dogum izne başladıgında işle bir ilgin olmuyor sadece çıkışı göstermiyor iznin bitene kadar parada ödemiyor sana ..sen izin bitince çıkışını alıyorsun...o da devletten ahkkını alabilmek için.
naaan benim 4 gün sigortam yatmıcak mı şimdiii
3 günden sonrasında ssk ile kendin uğraşıyodun gaaba parayı almak için kafamçokkarıştı
maaşım yatsın yaa
gözün aydın canım.seninki çok edepli bi bebiş valla göstermiyo bi taraflarınıkaydirigubbakcemile3
:icecream: :icecream:
anasına çekmiş şakkıdı
yoksam çekmemiş mi :roflol:
canım çok sevindim testinin temiz çıkmasına
gerçekten çok güzel bir haber bu.
ohhh cumaya kadar bol bol yatarsın artık sengözlerimebaksanab
göstermediğine göre kız olması lazım
eee erkek çocuğu oookaaaa fazlalığı varkennn nasıl kapalı tutsun
bacaklarıını dimi amaa
kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
bocukum benim, yav ben sadece deştim de listeyi buldum aklıma geldikçe de ekleyiverdim, aha bak senin prensesi de ekledim şimdiopuyorumnanaktan
neslüü seni bu azminden dolayı kutluyorum tarihin derinliklerine gömülmüş listeyi buldun geldin maşşallah diyoruum :nazar:
adamım hoşgeldün çooooooook sewindim valla moralimi duzelttin nan gacı risksiz bi test oh yane delikafadulden
üst düzey ultrasonda görürsün bakalım net olarak fıstık mı pipiş mi zemuszemus
rapor olayına çook sefindim yat dinlen yawrım kendi evinde kusamazsın sen gerçi sokağa atarsın bulantı geelürseee :roflol:

:roflol::roflol:
ooh ben de bugün gidemedim diye 1 günlük istedimdi kadın istersen bu hafta verem dedi oooh dedim tadından yinmez kaydirigubbakcemile3

benim herif film bakiodu sizmis kalmis tv karsisinda bende yatmaya gidiyorum diye ciktim yanindan saatler oldu internette takiliom
bide baktim uyuyo hatta horluyo bide git rahatsiz etme diyo bana bak bak terbiyesize :oklava:insan kariciginida cagirmaz mi yanina
tam sopalik valla seytan diyo git su bosalt kafasina yada yüzünü kalemle boya:jeyyar:

ya kızlaar destna bi yere gitcem falan dedimi yaa haftasonu da yokmuş nerde bu hatuun merak ettim hee

dilmuhcum her işte bi hayır vardır üzme kendini... hem bebiş doğunca tüm vaktini onunla geçireciksin kimseye ihtiyacın olmıycak...küçük yerlerde hayat çok daha kolay... rahat rahat dr.una gidersin ist. gibi bi işi koca günde halletmezsin... sakin sakin büyütürsün bebeğini... valla ben de isterdim herkesten uzakta tek başıma yavrumla olmayı...eşimle şimdiden düşünüyoruz herkes her şeye karışıcak nasıl başedicez diye... komşu da bulursun hiç üzlme öyle yerlerde insanlar daha cana yakın daha vefalı oluyo... ben 5 yıldır aynı yerde oturuyorum daha bi tane komşum yok... bazen asansörde karşılaşıyoruz insanlar kafasını çeviriyo.... sen pozitif olursan her yerde mutlu olursun...gittiğin zaman güzel şeyler görmek istersen öyle görürsün ama sen baştan negatif ve önyargılı gidersen tabiki alışman da zor olur...bence mutlu ol...her açıdan yeni bi başlangıç olucak...yeni bi şehir---bebişş...hayatına yeni bi renk gelicek bence....keyfini çıkar canım....

:

canım benim ya okadar haklısınki.ya sayenizde atlattım şoku kendime geldim.allah hepinizden razı olsun bebişlerinizle ve kocişinizle sağlıklı mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin mevlam.

Back
X