• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kaynanası ve kaynanasının bacıları hep beraber bakmışlar uninin kocişine şimdi herkes kendi çapında kaynana hissedio kendini :roflol: kaynanayla beraber 5 tane mi neydi dimi len kartanesi

wayyyyyyy be allah sabır versin bu kıza biz 1 tanesine dayanamazken 6 tane maş yaniiiiiii.hee bu arada bi karı bakamamış mı bu çocuğada hepsi seferber olmuş.anam uniyede aynısını yapmasınlar.bebeği birlikte büyütüp bizde annesiyiz demezlerse iyi walla-tatlicadiarzu-:roflol:

ayy inanmıyorum kankam aradı bebişime kıyafet almış cinsiyeti bilmeden öle kız eşyaları aldım eve gelince aklım başıma geldi dio üzülme dedim tutturmuşun hihoyyyt bende dedim söleniyodum bebişimin bişeyi yok die kalpler temizhihoyyytmiş yaww opuyorumnanaktan

naaaan beni bırakıp nereye gidion bu acıların dünyasındaa mafoldumben
yok nan benim de annem süper bi elbise örmüş hiç cinsiyeti bilmeden daha da örüyoo opuyorumnanaktan

kaynanası ve kaynanasının bacıları hep beraber bakmışlar uninin kocişine şimdi herkes kendi çapında kaynana hissedio kendini :roflol: kaynanayla beraber 5 tane mi neydi dimi len kartanesi

zavallı uni ne gereği varmış 5 birden bakmış
tek başına oğluna bakamamış mı cadı garı :oklava:

anaa nan vallahi babannen işi çözmüş bacııım
burda destna gacısınınki çatır çatır oynarken (onunki erkek) benim cadım öylee serip yattı yaşıt bizim veletler dimekki doğruu zemuszemus

yok ya bunada inanmıyorum benim oğluş 17.haftada kıpırdamaya başlamıştı.bu da 13.haftada başldı bence bu kıs yaaaaaaa:smiley-cool:

ya bu kaaa kendini beğenmekte olmazkiii üleen bana özelden adı versene çok merak ettim sıfatını faceden bi bakem oraya habire artiz karıları koyup aklımızda guzel bi imaj çizdin zateeenn şeytaan:jeyyar: :roflol:

:roflol: :roflol:
tabii kızıım işi bilcen işe gitmicen
ben bilem kendimi tarife sanmaya başladım nan :roflol:
dur yolluyom özelden

zaren bende öyle biliyorum tülbent diye ama yanlış olur belkide o kadar ince degildi diye terddütte kaldım...demekki dogru hatırlamışım... itekcim zaten yaptırır o tür şeyleri bana bırakmaz şimdide cinsiyeti ögrenelim artık almaya başlarız diye söylüyor hem görümcem hem kayınvalidem sagolsunlar...bugünde bana gömlek almışlar eşime söylemişlerde...

hee öle bişeydi adamım baya kalabalık bi güruh :teytey:

zaren bende öyle biliyorum tülbent diye ama yanlış olur belkide o kadar ince degildi diye terddütte kaldım...demekki dogru hatırlamışım... itekcim zaten yaptırır o tür şeyleri bana bırakmaz şimdide cinsiyeti ögrenelim artık almaya başlarız diye söylüyor hem görümcem hem kayınvalidem sagolsunlar...bugünde bana gömlek almışlar eşime söylemişlerde...

annaaa dur anneme diyem de çözsün şu tülbent işini hemen alkisalkisalkis

kıslar birde aklınızda bulunsun hani pamuklu ince önlükler oluyor ya arkasında naylonu olmayan önlükler onlar çok kullanışlı oluyor ilk aylar ben oğluşa hala kullanıyorum salyası akıyor diye

kartanesüüüüüüü adın güzelmiş anlamına baktım da çakal seniii :jeyyar: kendinde güzelmişin ii bari öttüğün kadar varmışın naniknanik maşallah pambığım benüümmm

evet o minik önlüklerden bulursanız hemen alın çok lazım olacak onlar miniklerden bulmak zor oluyor genelde büyük oluyor kendisi küçük olup boyun kısmı geniş olan oluyor..kartanesi bak onu şöyle yapılsın dursun çok yaptır hee lazım oluyor zırt pırt günden belki 6 7 belkide daha fazla gerekebiliyor..

ayy kıslar size birşey anlatacağım pazar günü bir programa katılmıştım oğluşuma kocişim baktı.bakabilir msn dedim bakarım dedi.ayy canım benim yaa mamasını yedirmiş uyutmuş hatta altına kakasını yapmış onu bile temizlemiş tabii bir paket ıslak mendillekaydirigubbakcemile3ayy ne babalar var yaa bu kadarını yahmin etmeniştim canım kocişim benimŞeniz

vaayyyyy..alkisalkisalkis yapcaklar tabi kızım baba olmak kolay iş miiiii! ben de yaptırıcam benim kocişeeee... hep ben hep ben olmaz yani dimi...sırnaşık şey

anaa nan vallahi babannen işi çözmüş bacııım
burda destna gacısınınki çatır çatır oynarken (onunki erkek) benim cadım öylee serip yattı yaşıt bizim veletler dimekki doğruu zemuszemus

yok ya bunada inanmıyorum benim oğluş 17.haftada kıpırdamaya başlamıştı.bu da 13.haftada başldı bence bu kıs yaaaaaaa:smiley-cool:

itek sen bi istisna ol.. sende tutmasın ama ben de tutsun yawwww sırnaşık şey bi de nasıl söylüyo bi duysanız...aynen şöyle " kızdır o kız.. aman neyse sağlıklı olsun da kız olsun..napıcan yavrum" :sm_cool: ben de dedim biz kız istiyoz zaten niye öyle diyosun kiii:mymeka: ayyy babaanneye de vurulmaz ama bu smiliyi çok seviyom:sm_cool:

sanırım onu iki kat yapıyorlardı.. yaşlılar daha iyi bilir...

kıslar birde aklınızda bulunsun hani pamuklu ince önlükler oluyor ya arkasında naylonu olmayan önlükler onlar çok kullanışlı oluyor ilk aylar ben oğluşa hala kullanıyorum salyası akıyor diye

ayyyy evet bunu da listeye yazalım :kahve:
kuzenimin oğlu da öyle bi salyalıydı ki anlatamam.... kucağımıza almaktan çekiniyoduk artık delikafadulden

:roflol: kız ben tam alışveriş adamıyım it gibi gezerün ama önce karnımı doyurmam lazım çarşı demek dışarda yenen güzel bi yemektür benüm için cokacimcoook

ben istanbulda olsaydım ya nan bizi kimse tutamazdıı naniknanik
ben de dışarı çıktımmı yimek yemeden dönersem moralimalt üst oluyo :roflol:

vaayyyyy..alkisalkisalkis yapcaklar tabi kızım baba olmak kolay iş miiiii! ben de yaptırıcam benim kocişeeee... hep ben hep ben olmaz yani dimi...sırnaşık şey

itek sen bi istisna ol.. sende tutmasın ama ben de tutsun yawwww sırnaşık şey bi de nasıl söylüyo bi duysanız...aynen şöyle " kızdır o kız.. aman neyse sağlıklı olsun da kız olsun..napıcan yavrum" :sm_cool: ben de dedim biz kız istiyoz zaten niye öyle diyosun kiii:mymeka: ayyy babaanneye de vurulmaz ama bu smiliyi çok seviyom:sm_cool:

sanırım onu iki kat yapıyorlardı.. yaşlılar daha iyi bilir...

ayyyy evet bunu da listeye yazalım :kahve:
kuzenimin oğlu da öyle bi salyalıydı ki anlatamam.... kucağımıza almaktan çekiniyoduk artık delikafadulden

kıs benim kociş altını falan değiştirirdi ama kakalı hiç değiştirmedi onun için çok mutlu oldum.birde güzelim salya olsa iyi kusmasıda ayrı bir dert halı örtüsü aldım halıların üzerine ancak öle başa çıktık

Back
X