valla hepiniz düşündüğüm hissettiğim ama tanımlayamadığım şeyleri çok güzel anlatmışınız...opuyorumnanaktan
tanımadığım biri olması böyle hissettirdi heralde... düşünüyorum da sevdiğim bi arkadaşım olsa böyle hissetmezdim sonuçta hiç kullanılmamış şeyler...zaten baktım beğenmediklerimi almadım bile.. zaten bebekken hep evde olucaz yatarken falan giyer..kayınvalidem de bi kere giydirir kirlenince atarsın falan dedi (pratik kadın :roflol:)...zaten 3 ayda giyeceği şeyler onların bebeği tosun doğmuş küçük gelmiş o yüzden giydirememişler... ben de bunlara harcayacağım parayla gider süslü gezme kıyafetleri alırım di mi...fisfisfis neyse dursun biraz daha ben çok fikir değiştiririm o zamana kadar :teytey:
ayy sorma yaa iyi mi kötü mü anlamadım ...almasalar ilgilenmiyo diyoruz alınca başka bişey :roflol: benimki dün bendeydi...diyoki şu çocuk doğmadan bi almanya yapsam iyi olur ... orda küçük el aletleri biberon vs çok güzel oluyo :roflol: allah ıslah etsin dedim....
amannıııınnnnn dört gözle bekliyo zaten kız olsun da bana benzesin diye :roflol::roflol::roflol:
yavru şimdi bende 1 kayınvalide var (100 e bedel o ayrı :roflol:) kayınvalideciğimin 3 kız kardeşi var ve allah uzun versin anneciği de yaşıyo 83 yaşında...eşim doğduğunda kayınpederim yurt dışında çalışıyomuşş kayınvalideciğim de 17 yaşında bi taze olduğu için beraber oturmuşlar... benim kocacıma hep beraber bakmışlar...kime sorsan o en çok ben baktım diyo o derce yani... :roflol: şimdi hepsi bana gelinim diyo...:dilcikar: hatta dün akşam teyzelerden biriyle msn de konuşuyorum eşim için diyoki çok pişmanım bunu doğurduğuma :roflol::roflol::roflol: iyice inandırmış kendini düşün :roflol:
bu cadı teyzelerin hepsi allahtan yurt dışında yazları geliyolar 2 ay yetiyo da artıyo...
yav o kadar olmaz heralde yurt dışındalar çünkü ama geldikleri zaman çocuğun bütün düzenini bozacaklarını biliyorum...herşeyi en iyi onlar bilir çünkü.... !