• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

müsrif müsriff kaydirigubbakcemile

tam basından beri sayılmaz hıc kusmadım erıkle bastırıyomusum gunde 1 kılo erık yıyodum sıncik erıkım bıttı bugun böle migdem bir saga bir solabir saga bir sola karısıyor ıyyyyyyy bööğğğ -tatlicadiarzu-

vermedım mı tüü bana :mymeka: gargaşalıga gelmıstır yoksam nıden vermıyom bende senı öpem özlemısım Şeniz a.s.

demekki erik bastırıyor bulantını erik bittimi oralarda yoksa ewdemi yok kocişine söyle getirsin bacım allahıma çok şükür ben kurtuldum bulantılardan 40 günlükken başladı bulantılarım 15 gündür hiç bulanmıyor sabahları aç karnınna zorlardı beni kusardım sonra rahat ederdim şimdi hepsi geçti çok şükür kızımdada aynısı olmuştu

kız sende yaz bakam adını özelden bakazaam faceden :)[/
kartanesının arkadaslarından bak yoksam benı zor bulursun ok özelden atım adımıda

demekki erik bastırıyor bulantını erik bittimi oralarda yoksa ewdemi yok kocişine söyle getirsin bacım allahıma çok şükür ben kurtuldum bulantılardan 40 günlükken başladı bulantılarım 15 gündür hiç bulanmıyor sabahları aç karnınna zorlardı beni kusardım sonra rahat ederdim şimdi hepsi geçti çok şükür kızımdada aynısı olmuştu

dükkandayım canım suan alacak bır yer yok bakkala gıttım crax aldım kraker laelaelaelaelae leblebı felan onları atıstırıyom
unı demek fıstık cektı canın :teytey:

ay kızlar dün gece abdest almak için banyoya gittim bide ne göreyim baş parmağım kadar bi böcek banyoda o bana bakıyo ben ona bakıyom acayip tırsarım böceklerden hemide kocaman nerden çıktıysa alamam öldüremem ne yapacağımı şaşırdım kcişim uyuyor bi böcek yüzündende uyandıramam adamı bekarken kulağıma böcek girmişti ordan beri böceklerden çok tiksinirim elektirik süpürgesiyle 2 metre uzaktan zorlada olsa çektim süpürgem suyla çalışıyo içinde ölür dedim ne ölmesi cirit adıyor orda sinirlerim bozuldu süpürgenin her bi deliğini tıkadım çıkmasın diye sabha kadar orda bekledi belki ölür dedim sabahda ewi makineye çektim artık daha fazla dayanamöadı öldü ııyyyiii aklıma geldikçe bi hoş oluyorum

kızlar yaa benim de face de arkadaşım olmayana görünmüyo olmam lazım geçen gün alakasız bi tip dedi sen görünüyosun diye... bende ekli olmayan biri baksın bana da nolur...düzeltiyim öle bişey varsa...

yaz adını özelden bakam yawrııımm merak ediom burdaki gacıları zati bende face yok ama bende kk da albüme bi resim koyimde siz de benim gül yüzümü görün naniknanik

ben yabancımıyım naaaaaaaaannn :mymeka: naniknanik bilmem kocişinle sendin heral verdiğin isimle açtım çıktı valla aplaaaaaa ben masumum bişi yapmadımm :utangac:

:roflol::roflol:
hee tamam sadece ordaki resmi gördün yaane içerde daha ne fotolar var anam ama onları göremeezsssin seni arkadaş olarak eklemem gerek
uniye de bak bi gıı hayrına

krsipi ilk bebk cinsiyet hala belli degil en son 1 ay önce gittim ikili zamanı birşey dememişti..perşembe gidecem artık belli olmuşturda ama bacagını kapatır saklarsa vay halime catlarım ...

kıs benim kociş altını falan değiştirirdi ama kakalı hiç değiştirmedi onun için çok mutlu oldum.birde güzelim salya olsa iyi kusmasıda ayrı bir dert halı örtüsü aldım halıların üzerine ancak öle başa çıktık

ne mutlu sana canım.. darısı bizesırnaşık şey

ayyy canım fıstık istediiii hihoyyyt allahtan diğer sölediğini istemedi yavvv :teytey::teytey::teytey:

:roflol::roflol::roflol:

ben eve gidiyom kızlaaar... hoşçakalına.s.

kız sende yaz bakam adını özelden bakazaam faceden :)[/
kartanesının arkadaslarından bak yoksam benı zor bulursun ok özelden atım adımıda

dükkandayım canım suan alacak bır yer yok bakkala gıttım crax aldım kraker laelaelaelaelae leblebı felan onları atıstırıyom
unı demek fıstık cektı canın :teytey:

ne iş yapıyon bacım

ay kızlar dün gece abdest almak için banyoya gittim bide ne göreyim baş parmağım kadar bi böcek banyoda o bana bakıyo ben ona bakıyom acayip tırsarım böceklerden hemide kocaman nerden çıktıysa alamam öldüremem ne yapacağımı şaşırdım kcişim uyuyor bi böcek yüzündende uyandıramam adamı bekarken kulağıma böcek girmişti ordan beri böceklerden çok tiksinirim elektirik süpürgesiyle 2 metre uzaktan zorlada olsa çektim süpürgem suyla çalışıyo içinde ölür dedim ne ölmesi cirit adıyor orda sinirlerim bozuldu süpürgenin her bi deliğini tıkadım çıkmasın diye sabha kadar orda bekledi belki ölür dedim sabahda ewi makineye çektim artık daha fazla dayanamöadı öldü ııyyyiii aklıma geldikçe bi hoş oluyorum

:roflol: katil krispiiiiiiiiii böcük bi çıtırtı duydu ve duyduğu son çıtırtı oldu yazık garibanaaa eşşek kadar halinle oncazz hayvandan mı korktun nan :mymeka:

krsipi ilk bebk cinsiyet hala belli degil en son 1 ay önce gittim ikili zamanı birşey dememişti..perşembe gidecem artık belli olmuşturda ama bacagını kapatır saklarsa vay halime catlarım ...

hımmm bende ikili için gittiğimde bellimi dedim daha erken dedi senin bulantın olmuşmuyduCADIARZU

ceriin yalnız unique için uyarayım cicim şok olabülürsüün kızımız çok güzel maşşallaah
krispii canliz kuaför

kızlar eklenmemiş kişi sadece profilinizdeki resimi görürü sonuçta sizi biri aradıgı zman profildeki reimi görür öyle ekler zati resim küççükse anlaşılmıyor benimki önceden kabak kimin ortadaydı çünkü vesikalıktı ayy salak kafam evli yamama ragmen o kadar çok tanımadıgım erkeklerden arkadaşlık teklifi geldiki resmen arkadaş kurmak için girmiş siteye..şimdik resim degiştirdim vesikalık kadar kabak gibi ortada degil ..gıı kartanesi yeni profilimi gördünmü incek tarafındaki marul kafe diye bir yer var bruncha gittigimizde çekinmiştim..

Back
X