• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

:roflol: katil krispiiiiiiiiii böcük bi çıtırtı duydu ve duyduğu son çıtırtı oldu yazık garibanaaa eşşek kadar halinle oncazz hayvandan mı korktun nan :mymeka:

ay kusura bakmasın napim seninde kulağına böcek girseydide hastanelik olsaydın değil öldürmek parça pinçik yapardın onu ayyy fena oldum bööööğğğğğ-tatlicadiarzu-

kızlar eklenmemiş kişi sadece profilinizdeki resimi görürü sonuçta sizi biri aradıgı zman profildeki reimi görür öyle ekler zati resim küççükse anlaşılmıyor benimki önceden kabak kimin ortadaydı çünkü vesikalıktı ayy salak kafam evli yamama ragmen o kadar çok tanımadıgım erkeklerden arkadaşlık teklifi geldiki resmen arkadaş kurmak için girmiş siteye..şimdik resim degiştirdim vesikalık kadar kabak gibi ortada degil ..gıı kartanesi yeni profilimi gördünmü incek tarafındaki marul kafe diye bir yer var bruncha gittigimizde çekinmiştim..

aa dur nan bakıyoom

yav kızlar facede ben girdim hepiceginize baktım kimseler bana gelmemiş sagolsun zeytinim ugrayıvermiş yazmış duvarıma...nan nasılım onu bilem söylemediniz..

baktım şimdii çok güzel bi yere benziyoo tabüü sen de ayrı bir güzellik katmışın foto karesinee
vesikalık fotonu da gördümmm kızııım tabü teklifler gelir o fotoyaa

krispi bulantı olmazmı çok çektim direk kusmayla en son geçen hafta kustuydum inşallah olmaz artık..hadi bak çıbık kartanesş hatta albüme oradan başka fotolarda ekleyecektim unuttum..aa dur kocişe söyleyeyim artık yeni hallerimi çeksinde koyam orayada..

benim 3'lüm testim çok şükür temiz çıktı.(gerçi kimsenin merak ettiğini sanmıyorum ya, yinede yazayım dedim.)

bu arada kuzularınızın kilolarına bakıyorum, herkesin 150-190gr arası, benim ki geçen hafta 16+3 te 213 gr dı. benim kuzucuk tosun paşamı ne?:uhm::nazar:

yaz adını özelden bakam yawrııımm merak ediom burdaki gacıları zati bende face yok ama bende kk da albüme bi resim koyimde siz de benim gül yüzümü görün naniknanik

gönderdim hacı.. :dance:

yav evde fıstık var mı acaba bi bakim valla bi yerim şişicekkk .......

krispi bulantı olmazmı çok çektim direk kusmayla en son geçen hafta kustuydum inşallah olmaz artık..hadi bak çıbık kartanesş hatta albüme oradan başka fotolarda ekleyecektim unuttum..aa dur kocişe söyleyeyim artık yeni hallerimi çeksinde koyam orayada..

bende 15 gündür kusmuyom ben sadece sbahları kusardım çoğu zamanda tükürük kusardım acayip bişey

yav kızlar facede ben girdim hepiceginize baktım kimseler bana gelmemiş sagolsun zeytinim ugrayıvermiş yazmış duvarıma...nan nasılım onu bilem söylemediniz..

kız ben giremiyom face iş yerinden
orda yassak
akşam da bilg. açmıyom zati ondan kimseye bakamıyom ahanda şimdi baktımm

selam kızlar bi çıtırtı duyuyormusunuz ben geldim
nasılsınız güzeller kızım pc , yi rehin aldı çizgi film izliyordu kapattırmıyorda çatlak şimdi uyududa öyle geldim
nann ne çatlak diyon yavruya al bi pc onada kurtul:mymeka:
bu karının tek amacı para harcamak anaam kaç
siz ev köy olamazsiniz yevruuum olur mu ööle hergün paraları saç dışarı acık idareli olmayı öğrenin bakeeemm
yaw walla bi resturant falan açsın kocişi bunu o paklar ancak
kıs daha ne bombalar var da konuşunca sonra üzülüyorum kocacım duysa üzülür diye opuyorumnanaktan

ayyy canım fıstık istediiii hihoyyyt allahtan diğer sölediğini istemedi yavvv :teytey::teytey::teytey:
yuh bide istesin kuzum :roflol::roflol:
unicim valla ben dedigin gibi aynen staj yaptım gidip bir kursatan ögrensem bu kadar ögrenemezdim iki tane birden cıyak cıyak bagırır özellikle biri koligi fena tutmuştu az alıpta dayıcıgıyla araba turu yapmadık...
ayyy kolik deme bana yaaa.ne çektim ben ondan bir daha yaşamak istemem çalar saat gibi tam saatinde ağlamaya başlıyordu yawrum
demekki erik bastırıyor bulantını erik bittimi oralarda yoksa ewdemi yok kocişine söyle getirsin bacım allahıma çok şükür ben kurtuldum bulantılardan 40 günlükken başladı bulantılarım 15 gündür hiç bulanmıyor sabahları aç karnınna zorlardı beni kusardım sonra rahat ederdim şimdi hepsi geçti çok şükür kızımdada aynısı olmuştu

ay kızlar dün gece abdest almak için banyoya gittim bide ne göreyim baş parmağım kadar bi böcek banyoda o bana bakıyo ben ona bakıyom acayip tırsarım böceklerden hemide kocaman nerden çıktıysa alamam öldüremem ne yapacağımı şaşırdım kcişim uyuyor bi böcek yüzündende uyandıramam adamı bekarken kulağıma böcek girmişti ordan beri böceklerden çok tiksinirim elektirik süpürgesiyle 2 metre uzaktan zorlada olsa çektim süpürgem suyla çalışıyo içinde ölür dedim ne ölmesi cirit adıyor orda sinirlerim bozuldu süpürgenin her bi deliğini tıkadım çıkmasın diye sabha kadar orda bekledi belki ölür dedim sabahda ewi makineye çektim artık daha fazla dayanamöadı öldü ııyyyiii aklıma geldikçe bi hoş oluyorum
nannnnnnnnn:oklava:böcek deme bana yaaaaaaa çok korkarım ben walla ben olsam uyandırırım kocişi bir ara paranoyak olmuştum sanki her baktığım karartıyı böcek zannediyrdum
:roflol: katil krispiiiiiiiiii böcük bi çıtırtı duydu ve duyduğu son çıtırtı oldu yazık garibanaaa eşşek kadar halinle oncazz hayvandan mı korktun nan :mymeka:

ne var bende korkuyorum çok doğal birşey bikerem:1closedeyes::1closedeyes:

hıı anladımm kartanem benimde işyerinden açılmıyor..bazen akşamalrı bakarken ..biz genelde canlızla karşılaşıyoruz ..ayy yanlışmı söyledim yine....

benim 3'lüm testim çok şükür temiz çıktı.(gerçi kimsenin merak ettiğini sanmıyorum ya, yinede yazayım dedim.)

bu arada kuzularınızın kilolarına bakıyorum, herkesin 150-190gr arası, benim ki geçen hafta 16+3 te 213 gr dı. benim kuzucuk tosun paşamı ne?:uhm::nazar:

:mymeka: nie merak etmiyek eşek çok kalabalığız kafalar karışabülüooo hemen hormonların etkisiynen tribal enfeksiyona kapılmayalımm döverun haaa :jeyyar:
çok sewündüm canım tosuncuğa ei bak e miiiopuyorumnanaktan

koy koy yeni göbüşlü fotolarını koy ben de çekilem bari artık da koyem 5 aya gircez yakında

ay kızlar dün gece abdest almak için banyoya gittim bide ne göreyim baş parmağım kadar bi böcek banyoda o bana bakıyo ben ona bakıyom acayip tırsarım böceklerden hemide kocaman nerden çıktıysa alamam öldüremem ne yapacağımı şaşırdım kcişim uyuyor bi böcek yüzündende uyandıramam adamı bekarken kulağıma böcek girmişti ordan beri böceklerden çok tiksinirim elektirik süpürgesiyle 2 metre uzaktan zorlada olsa çektim süpürgem suyla çalışıyo içinde ölür dedim ne ölmesi cirit adıyor orda sinirlerim bozuldu süpürgenin her bi deliğini tıkadım çıkmasın diye sabha kadar orda bekledi belki ölür dedim sabahda ewi makineye çektim artık daha fazla dayanamöadı öldü ııyyyiii aklıma geldikçe bi hoş oluyorum[/QUOTE
ne abdestı nan gece gece cani karı böcegın hesabı ayrı senı ızleyecektı belkım alkisalkisalkis

ne iş yapıyon bacım
bayan kuaförüyüm

bende 15 gündür kusmuyom ben sadece sbahları kusardım çoğu zamanda tükürük kusardım acayip bişey
pis gacı :dilcikar:
slm kızlar nasılsınızzz...

slm canım

uniiiiii senin hiç bişini göstermiyyyyyyyyy kartanesinin ilk sayfayı görmüştüm emme sende tık yoh

ben eve gidiyom kızlaaar... hoşçakalına.s.

güle güle zerenimmmm... kenardan kenardan git...gamyoncuiremsu

ceriin yalnız unique için uyarayım cicim şok olabülürsüün kızımız çok güzel maşşallaah
krispii canliz kuaför

:utangac::utangac::utangac: o kadar da diil yahu...

kızlar eklenmemiş kişi sadece profilinizdeki resimi görürü sonuçta sizi biri aradıgı zman profildeki reimi görür öyle ekler zati resim küççükse anlaşılmıyor benimki önceden kabak kimin ortadaydı çünkü vesikalıktı ayy salak kafam evli yamama ragmen o kadar çok tanımadıgım erkeklerden arkadaşlık teklifi geldiki resmen arkadaş kurmak için girmiş siteye..şimdik resim degiştirdim vesikalık kadar kabak gibi ortada degil ..gıı kartanesi yeni profilimi gördünmü incek tarafındaki marul kafe diye bir yer var bruncha gittigimizde çekinmiştim..

mavişim tabi normalde öyle de ... geçenlerde bi dingil sen herkese görünüyosun dedi bana o yüzden dedim cerin bi bak hele diye...

kıs ben seni eklediğimde dedim ne güzelsin diye hatta kk dakilerin hepsi mi afet dediydim...emme sen o zaman kim kimdir anlamaya uğraşıyodun atladın heralde kaydirigubbakcemile2

canım gözüün aydınnn...neden merak etmeyelim aşkolsuunnnn :1hug:

bu arada tosun paşayı allah nazarlardan saklasınnnn :nazar::nazar::nazar:

kız ben giremiyom face iş yerinden
orda yassak
akşam da bilg. açmıyom zati ondan kimseye bakamıyom ahanda şimdi baktımm

ben de girmiyorum biliyosunuz kapatmıştım hatta sırf sizin gül yüzünüzü görem diye açtımmm kaydirigubbakcemile4 daha doğrusu eksik kalmim diye :roflol::roflol::roflol:

Back
X