• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

aayy sagolun şımaracam şimdi..şaka maka valla son zmanlarda iyice kendimi begenmez oldum.....canlız o sarı gacı işte hoş hatun emme oda zaten bizim kk nın hatunları hoş kasım annesi olarak güzelcene boy gösteriyoruz orada...uni gördünmü yeni fotuyu sen gız orada daha uzaktan diye fazla belli olmaz dedim ne yapayım allah kahretmesin çok güzelim zemuszemuszemuszemus

yeşil kazaklı olan o musun buldum mu o musun delikafadulden nan kuafersin ya ben seni hep sarı hayal etmişim haaaa delikafadulden

deılım kızz nerdeyse vercem sıfremı gır dıye haaa yuh basıl bulamadın kartanesının adını unutmadıysaan onu gır onun arkadaslarını göruyorsan ben onda varım cıcım

ay benim kız uyandıda onun yanına gittim bu kız artık gündüz uykusuna yatmak istemeyoooooo

canlız kuaförsün heee şimdi sen çok kokoş bir karusundur malum kuaförler kokoş oluyyiiii

deılım kızz nerdeyse vercem sıfremı gır dıye haaa yuh basıl bulamadın kartanesının adını unutmadıysaan onu gır onun arkadaslarını göruyorsan ben onda varım cıcım

ya aplaaaaa bende face yok ya kartanesinin arkadaşlarını falan göremiyom ben ööleee kapıdan bakıyom sadece napem ne barıyonn :delphin: :çok üzgünüm:

ben albüme koydum bi tane foto vardı pc de nişan fotom eylül 2007 vay be zaman geçio he

baktım baktım pastanızda pek dadlıymıs -tatlicadiarzu- yaa senle kartanesı tahmın ettıgıkm gıbı cıkmadınız yaww guzel avratsınız emme benı bulamadın mı yaww sıyah beyaz foto koydum kocamla beraber

ay benim kız uyandıda onun yanına gittim bu kız artık gündüz uykusuna yatmak istemeyoooooo

canlız kuaförsün heee şimdi sen çok kokoş bir karusundur malum kuaförler kokoş oluyyiiii
fazla deıl ya eccük lülülülülülü :dilcikar:

ya aplaaaaa bende face yok ya kartanesinin arkadaşlarını falan göremiyom ben ööleee kapıdan bakıyom sadece napem ne barıyonn :delphin: :çok üzgünüm:

netcez sıncükbenım profıldse foto varmı baksana

kızlar bana müsade çıkıyorum zaten.başım agrımaya başladı vardı biraz şiddetlendi agrı kesici aldım artık bulantımda başladı umarım devam etmez hemen kesilir...iyi akşamlar...

baktım baktım pastanızda pek dadlıymıs -tatlicadiarzu- yaa senle kartanesı tahmın ettıgıkm gıbı cıkmadınız yaww guzel avratsınız emme benı bulamadın mı yaww sıyah beyaz foto koydum kocamla beraber

abbaooww pastalı resim demi ay pardon yauw yemek adı sölemesem resmini koyuyom ne arızayım demi ama :roflol:
niye lan sen çirkin mi bekliydin :))
ben seni bulamadım yaa sende albüme bi foto koy bakim sora kaldırırsın he hacı olma mııı uni sende lan mavi sende aa faceden göremiyom merak ettim nan herkeşi herkes albümüne bi tane koysun sora kaldırırsınıs hadiii :1rolleyes:

nannn hepinis bana özelden face lerinizi yazın çıbııkk azmettim laptop alcam eve ama önce kocişe eccük ajitasyon yapmam lazımm naapsam bilmiom emme bööne kadar elimden hiçbişi kurtulamadı buda kurtulamaz he he he

Back
X