• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

abbaooww pastalı resim demi ay pardon yauw yemek adı sölemesem resmini koyuyom ne arızayım demi ama :roflol:
niye lan sen çirkin mi bekliydin :))
ben seni bulamadım yaa sende albüme bi foto koy bakim sora kaldırırsın he hacı olma mııı uni sende lan mavi sende aa faceden göremiyom merak ettim nan herkeşi herkes albümüne bi tane koysun sora kaldırırsınıs hadiii :1rolleyes:

benım albume bak varmı bılmıyom ekleyemıyom zaten pek beceremıyom

arkadaşlar ben bişi sordum ama görmediniz sanırım.benim göbeğim sabahları iniyo akşam olunca çıkıyo normalmi bu...

nannn hepinis bana özelden face lerinizi yazın çıbııkk azmettim laptop alcam eve ama önce kocişe eccük ajitasyon yapmam lazımm naapsam bilmiom emme bööne kadar elimden hiçbişi kurtulamadı buda kurtulamaz he he he
senn varmı face gıı

arkadaşlar ben bişi sordum ama görmediniz sanırım.benim göbeğim sabahları iniyo akşam olunca çıkıyo normalmi bu...

normal

benim 3'lüm testim çok şükür temiz çıktı.(gerçi kimsenin merak ettiğini sanmıyorum ya, yinede yazayım dedim.)

bu arada kuzularınızın kilolarına bakıyorum, herkesin 150-190gr arası, benim ki geçen hafta 16+3 te 213 gr dı. benim kuzucuk tosun paşamı ne?:uhm::nazar:

niye merak etmeyelim kuzum yaaaa:oklava:ne güsel temiz çıkmış gözün aydın güzelim.ne güsel kız tosuncuk geliyorhihoyyyt

ebisce bende oğlum olursa buğra düşünüyorum beğenirsen.bide eşimin ismini önerebilirim talha valla buba olmasa kesin koyardım he...

:1shok: :nazar: çok güsel kısss maşallahhhhhhhhh
alkisalkisalkis sen bana bak barı kızın bagaa benzesın :dilcikar: yok yaa saka yapıyom kendımı cok begenmem normal begenırım :dance:

var da unnuttum gı neydi girmeye girmeye işden yasak engelli giremioz evde de pc yok pc alıım da eve sorcam nan size pc alınca face veririm size iresmime de bakarsınız tımammıı

timam vereliniortak

Back
X