Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cerin nan baktım fotona
kız canliz benim de tahmin ettiğim gibi diilmiş delikafadulden
maşallah çok hoşşsun anam dur bi de iteke bakcemm
bu arada aradım hastaneyi 12 hazirana kadar doluyuz sonra da dr. izne ayrılıyo dedi ne zaman döncek belli değil dedi benneyaptımki
20. haftada gitmek gerekiyo heralde demi yaa erken gitsek olmaz başka hastanelere bakim bari
slm kızlarrr beratefe ögrenmiş cinsiyeti nerde bu gacı diye merak ediyordum neyseki yogunluktan giremiyormuş...erkegimiz geliyor valla bu sene daha çok erkek patlaması oldu sanırsam....kartanesi hala söylememişmiydin geb oldugunu vay be nasıl dayandın kuzu.gerçi senin pek fazla sıkıntın olmamıştı o yüzden zorlanmadın ben sürekli öggg şeklinde oldugumda onlar sordu hamile olmayasın doktora gittinmi diye..gerçi yeni ögrenmiştim 3 hafta olmuştu o zmanda ..eee ne var ne yok bakalım...
kıslar günaydın
beratefem de öğrenmiş cinsiyeti.allah nazarlardan korusun canım
ben de bir aksilik olmazsa cuma günü tekrar gidecem sırf cinsiyet için
erkekse kesinlik kazansın diyorum.ona göre maviş maviş kıyafetler bakam yaaa
ÇOK TEŞEKKÜRLER AMİN CANIM HEPİMİZİNKİNİwayyyy ew erkek kaynicak kısss ooo allah yardımcın olsunnnn kaydirigubbakcemile2 tatlım çok sewindim hayırlı olsunnnna.s.:1hug:
CANIM AYRINTILI UTRASONDA BEBEĞİM DAMARLARINDAN TUTSA KALP KAPAKCIKLARINA VE İÇ ORGANLARININ HEPSİNE BAKILABİLİYOR VE ALLAH KORUSUN BİR SORUN VAR İSE ERKEN TEDAVİ YADA ANNE KARNINDA MUFAHELE EDİLEBİLİYOR ...hadi hayırlı olsun...bir erkek daa geliyor gamyoncuiremsu
bu ayrıntılı ultrasonun normalden ne farkı var ki? CADIARZU
SAOL CANIM ÇOK TEŞEKKÜRLER .. HADİ AZ KALMIŞ SANADANAhayırlı lsun canım minik erkegın ben daha ögrenemedım ınsallah ayın 20 de ögrencencem alkisalkisalkis gözun aydın![]()
SEN BANA BİR BAK BAKAYIM HİÇÇ BENDE KADIN HAKLARINI YEDİRECEK GÖZ VARMI 3 DEĞİL 33 TANEDE OLSA EVDE BENİM SÖZÜM GECER ... OKADRA ... NOKTA :jeyyar::jeyyar:gözün aydın... hayırlı olsun... desene sizin ev erkeklerin hakimiyeti altına giriyo tam olarak sırnaşık şey
EVET ŞEKER BİR PİPİ DAHAooh maşallah erke geliyooo benimki kız olcakk
hee bana da 3 hafta sonraya al dedi dur kıı hemen randevu alayımm
kaç para bilmiyom bizim hastanede var
BEN GECEYİM BENİM OĞLUŞUM OLCAKKKK sositosositosositosositokızlar herkese günaydın dün giremedim herkes nasıl bakalım geçmişi pek okuyamadım almış balını gitmiş gelişmeler varsa bana biri bi özet geciversin :jeyyar:
CANIM BENİM EVET ÇOK YOĞUNUM O YÜZDEN GİREMİYOURM ....... Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookslm kızlarrr beratefe ögrenmiş cinsiyeti nerde bu gacı diye merak ediyordum neyseki yogunluktan giremiyormuş...erkegimiz geliyor valla bu sene daha çok erkek patlaması oldu sanırsam....kartanesi hala söylememişmiydin geb oldugunu vay be nasıl dayandın kuzu.gerçi senin pek fazla sıkıntın olmamıştı o yüzden zorlanmadın ben sürekli öggg şeklinde oldugumda onlar sordu hamile olmayasın doktora gittinmi diye..gerçi yeni ögrenmiştim 3 hafta olmuştu o zmanda ..eee ne var ne yok bakalım...
günaydın zeytünüm ya siz pipiyi görmemiş miydiniz nie şimdi muallaktasınız ki :uhm:
işime gelmiyo herhalde kaydirigubbakcemile3
belkim mucize gerçekleşir diye benim doktorum göremedi ya ondan aslında
başka bir doktor göstermişti gerçi biz pipiyi gördük de kesin olsun diye aynı şeyi bikaydirigubbakcemile3zim doktordan da duymak istiyom yaaa:sm_cool:
günaydın kızlar
bakın ben bugün erkenciyim he he şimdi kalktım kızım hala uyuyor ama her ana uyanabilir uyanmadan size bakayım dedim ay karnım çok aç dün akşam aç aç yattım birazda sinirlerim bozuktu samsuna gitmek için uçak biletibaktı eşim kızımla gidişimiz dönüşümüz 450 tl tuttu bi tarafım uçuklayacaktı ama napim bebek doğduktan sonra iki çocukla gidemem doğmadan gideyim dedim
uçmuş fiyatlar uçmuş
günaydın kızlaaaaaar.nasılsınız bugün.
ben bişey sorcam doktorum bana bu ayrıntılı usg yapacaz demedi.ya yaptırsammı bende.nerde yapılıyo.yada kaç haftalıkken yapılıyo bi el atın anam yine soru yağmuru başladı
ayyy hazır karnım açken bi tartılı ewrwyim bari bakalım ne kadar şişmişim