• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

anaaam bu ne sıcak bee piştim vallaa
bi de trafik öfff neyse hallettim işlerimi geldim
ayrıntılı usg için dr. önerdiler onu araştırmalıyım inş. kurumun anlaşması vardır kaydirigubbakcemile2

kartanesi özl değilse sen hangi kurumdasın canım?
ben de anlaşmalı bir yer bulup gitsem diyorum... araştırmam lazım.. sen bulursan haber ver canım bana da olur mu:1rolleyes:

slm arkadaşlar nasılsınız bana dr um önümüzdeki hafta organ taraması yapacağını söyledi bu sizin dediğiniz detaylı usg aynı şeymi oluyo acaba...

hımm o zaman benden muayene ücreti dışında ücret alırmı ki...

valla ben devlet hastanesi doktorunun özel muayenehanesine gidiyorum... bu usg için başka bir yere gidicem... ayrıca gittiğim yere para vericem tabi... ama usg ye gittiğimiz ay doktor muayene etmeyeceği için (çünkü zaten o ay usg ile bakılmış oluyor) ücret almayacak.. ben böyle biliyorum

ama özel hastaneye gidiyorsan nasıl bir prosedürü var bilmem..

ay ben yemeğe gidim artık kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
zaren eyüp ekici varmış ama 250 alıyorlarmış ..dengemi düzendemi ne farkla sanırım 80 le yapıyorlarmış...ama bilmiyorum bakalım doktorum ne diyecek uzman olan iyi bir yere göndermek istiyor...tuba gözün aydın kız geliyor demek...

zaren eyüp ekici varmış ama 250 alıyorlarmış ..dengemi düzendemi ne farkla sanırım 80 le yapıyorlarmış...ama bilmiyorum bakalım doktorum ne diyecek uzman olan iyi bir yere göndermek istiyor...tuba gözün aydın kız geliyor demek...

teşekkürler canım inşallah hayırlısıyla. bu arada ben heyecanla sizin ne fiyatı araştırdığınız anlayamadım. renkli ultrason fiyatı mı araştırıyosunuz?

naan ne pahalıymış bu bee
hrs hastanesini aradım 320 liraymış ayrıntılı usg, kurumun anlaşması var ama bunu ssk karşılamıyo kurum karşılıyomu anlayamadım
ebisceee nerdesin sen naptıın?

çok teşekkür ederim zeren ben özel dr a gidiyorum zaten her gittiğimde ücret alıyor bencede bundan almaması gerekiyo...

kartanesi özl değilse sen hangi kurumdasın canım?
ben de anlaşmalı bir yer bulup gitsem diyorum... araştırmam lazım.. sen bulursan haber ver canım bana da olur mu:1rolleyes:

sana özelden yazacadım ama özel mesajın kapalı
cem yılmazın reklamına çıktığı kurumdayım annadın sen onuu :jeyyar:

kızlaaaaaaaaaar 18+1 olmuşum aaaaaaaaa kocaman olmuşum.bu arada benim göbişte sanki hergün biraz daha büyüyooooooo.siz ne alemdesiniz.
kartanesi sen üçlü yaptırmıştın dimi.

evet canım üçlü temiz çıktı çok şükür şimdi de ayrıntılı usg istedi
daha 5 kuruşumuz nasip olmadı hastaneye nan ayrıntılı pahalıymış içime oturdu mafoldumben

offf annemi özledim ablamı özledim tombiş yeğenimi özledim yatmaktan sıkıldım işe de gitmek istemiyom hoffffffff çok gıcığım bugun çoooooooookkk :çok üzgünüm:

ayy bayılazaam şimdii
aradım vakfı 3 boyutlu usg yi karşılıyomuş 4 boyutlunun başka adı var mı diyo
kızlar bu ayrıntılı 4 boyutlu mu 3 boyutlu mu? 4. boyut ne yaa?

ben kontrole bi özele bi sigortaya gidiyorum. sigortada bütün tahlillerimi 1 kuruş para vermeden yaptırıyorum. renkli ultrason içinde randevu verdiler bana. oana da para vermicem. zeytinburnu semiha şakir doğum evinde yaptırıcam. hemde cok güzel bakıyolar. bi giren hasta yarım saat 45dk içerde kalıyoo. öyle baştan savma yapmıyolar. ilgilenenlere duyurulur

Back
X