2009 Kasm Anneleri

len işyerindekiler bilmiyomu hamiş olduğunu nan
benimki 2 aylıktan beri biliniyo çünküm göbüş çıkmaya başlamıştı zemuszemus :CüvCüv:
benim göbüş docaman yaa herkiş biliiiii hamiş olduğumu dimeme gerek yok zati opuyorumnanaktan
ben yemeğe gidiyom kızlar 1 den sonra görüşürük :lepi:

hee kız kimse bilmiyodu da son zamanlarda öğrendiler o da göbüşten diil bilenler bilmeyenlere annatmış misaali Çok üzgünüm çoook

önceden hamilelikler ne kolaymış nan dr yok test yok höffffffff kilolarca şeyler kaldırıyolar duşuk muşuk derdi yok anaaamm kaynanam dioki 50 kiloluk un çuvalını sırtladım ben böle şeyler görmedim :))

ewet öyleydi ama çok bebek ölümleri olurdu ölü bebek çok doğardı şimdi okadar fazla değil bence bu kadar ontroller testler işe yarıyordur

ewet öyleydi ama çok bebek ölümleri olurdu ölü bebek çok doğardı şimdi okadar fazla değil bence bu kadar ontroller testler işe yarıyordur
canım bence ondan değil eskiden bu kadar hormonlu ek gıdalı yiyecekler yaygın değildi şimdi herşey katkılarla dolu
artıııııııııııııı şimdide ölü bebek doğumları çok. hatta geçen haberde okudum türkiyenin genç nüfusunda baya bir azalma başlamış.
ayrıca bu kadar test insanı çileden çıkartıyor özellikle sonuçları beklicez deyi

kızlar çağla şikel hamileymiş he dün akşam izledim hemide 3.5 aylık sanırsam oda kasım anası olacak he he he he:roflol::roflol:

kızlar çağla şikel hamileymiş he dün akşam izledim hemide 3.5 aylık sanırsam oda kasım anası olacak he he he he:roflol::roflol:

belki içimizden biri çağla şikel dir ne dersünüz :jeyyar: ben şu karalardan şupheleniom karakız veya karazeytün :1ninca::roflol::roflol:

iyi bu sefer saklamış. geçen sefer ana rahmine düştüğü an anons etmişti hamileyim diye. allah bu bebeğini bağışlasın. ALLAH hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq::nazar:

nan o karı defilede gördüm bende hala dümdüz ne gıcık bişi yaa istemiom ben onu kasım anası falan biz dana kadar olcas o ebru şallı gibi incecik olcak :kızgın:

herkese selam
bugün doktora gittim weeeeeeeeeeeee doktor pipi göremiyorum kıza benziyo sanki dedi:dance:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
slm arkadaşlar nasılsınız bana dr um önümüzdeki hafta organ taraması yapacağını söyledi bu sizin dediğiniz detaylı usg aynı şeymi oluyo acaba...
hıı o ayrıntılı olan gaaba
tüh beeeeeeeee gitti irfancannnn delikafadulden
çatlakkk
Cerin sağol canım şimdi anladım ama buna dr karar veriyor değil mi kendi başımıza karar veremeyiz. inşallah bu usg ye gerek kalmaz.

Kartanesi çok heyecan yapma hayırlısı olsun umarım bunlara ihtiyacımız olmaz da bu kadar para ödemek zorunda kalmayız.
canım gerek olduundan diil benim 3lü temiz çıktı ama herkesten istiyo benim dr. o yüzden araştırıyom
hastanedeki dr. da izne ayrılıyomuş 12sinde aslında 12sinde gitsem de olur belki yaa o zaman 19. haftayı doldurmuş olcam

kız tuuuubaaa tebrük ederim bacım kızın olacakmış allah kucağına almayı nasip etsin şekerim sen kız istiyordun demi

mersi şekerim. walla allah gönlüme göre verdi ama bizim herüfe acıdım sanki biraz içi burkuldu. o erkek istiyodu. ay yazık kıyamam ona. gerçi hayırlısı benim için farketmez falan diyo ama yemezleeeeeerrrrrrr:jeyyar:

iyi bu sefer saklamış. geçen sefer ana rahmine düştüğü an anons etmişti hamileyim diye. allah bu bebeğini bağışlasın. ALLAH hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq::nazar:

ööleee işte daha sperm yumurtaya tutunmadan ilan edip başını yediler bebenin o da gülben de sora nası akıllandılar ama alkisalkisalkis

mersi şekerim. walla allah gönlüme göre verdi ama bizim herüfe acıdım sanki biraz içi burkuldu. o erkek istiyodu. ay yazık kıyamam ona. gerçi hayırlısı benim için farketmez falan diyo ama yemezleeeeeerrrrrrr:jeyyar:

anaların gözünden bişey kaçmaz hayırlısı olsun

Back
X