yi o zaman ben çıkayım senağlamasenağlama
şiiiiiiiii duygusal çıtırtı gitme nan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yi o zaman ben çıkayım senağlamasenağlama
yahu duyun beni o kadar da gücücük değilim.
Kartanesi Cerin Canlız daha sayimmiiiiiiiiiii adresinixzi yazında bende ekleyim sizi
cıkma tamam şaka ettınm nann gitmee senağlamayi o zaman ben çıkayım senağlamasenağlama
yahu duyun beni o kadar da gücücük değilim.
Kartanesi Cerin Canlız daha sayimmiiiiiiiiiii adresinixzi yazında bende ekleyim sizi
dur yazcam sana şimdi bekle ama cerinin yok kii ona albümden bakcaanyahu duyun beni o kadar da gücücük değilim.
bişey sorcam size benim bugün 15+5 günlüktü bebbiş. boyu 19.2 mm internetten baktım 2cm uzun haftasına göre.bide125 grana bodur baba bodur. kime çekmiş bu velet. sizin bu haftalarda boyu gramı ne kadardı hatırlıyonuz mu?
ela benim kızım olcak :mymeka: sen özgeye devam :jeyyar: :jeyyar: yoksa sanada makbiile koyarlak bak delikafadulden
hee koy kıız göbüş topicimiz ora bizimbide ben çoğunuzu başka bi topikte gördüm. göbüşlerinizi yarıştırıyodunuz.:CüvCüv: hala devam ediyo musunuz o topiğe? bende göbüşümü koycemde![]()
karakızın son durumunu biri bana anlatabilir mi? sayfalar çok ilerlemiş, en son 3'lü de de sorun çıkmış, ayrıntılıya girecek diyordunuz. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.
:dilcikar: :dilcikar:haset karı adaş olsalar noliyy hem korkma özge kesün gibi :1closedeyes:
hee koy kıız göbüş topicimiz ora bizim
ben de koyem yeni halimi
bu arada burda deli gib yağmur başladııı
:dilcikar: :dilcikar:
ben neden göremıyom iteki sadece ogluşunu gördüm yaww kafamçokkarıştı
tuba benim kızıma hamileyken 16 haftalıkken 220 gr dı sen o ultrason ölçümlerine kafayı takma aynı çıkmıyorlar ona bakarsan benim kız baya şişko doğardı 3.120 doğdu hatta aynı gün iki hastanede ultrasona girmiştim birisi 3.600 doğacak dedi birisi 3 kilo biraz üzerinde olabilir dedi we 3.120 doğdu diğeriyle arada yarım kilo war yaaa ikincinin dediği çıktı we o ikincinin dediği hastanede yaptım doğumubişey sorcam size benim bugün 15+5 günlüktü bebbiş. boyu 19.2 mm internetten baktım 2cm uzun haftasına göre.bide125 grana bodur baba bodur. kime çekmiş bu velet. sizin bu haftalarda boyu gramı ne kadardı hatırlıyonuz mu?
tamam gitmeyomşiiiiiiiii duygusal çıtırtı gitme nan
cıkma tamam şaka ettınm nann gitmee senağlama
bu kadar ısrara gitmeyem bari
verelım cıcım facen varmı senın ad özelden bana eklıyım hemen senı
kendi de var gıı msn alanında