• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızlar dün sinirim bozuldu ya.benim teyzem kızları beni hiç arayıp sormazlardı,tayin çıkınca dün teyzemle kızı gelmişler.teyzemin kızı başladı yok onların hastanede biri doğum yapmış işte normal doğummuş bebek kadının çatısından geçmemiş bir saat orda kalmış falan.sonra yok erken doğanlar varmış.ayyyyyyyy çığlık atcaktım ya.karı hem aramaz sormaz gelincede sinir ya deli oldum.kocişe anlattım oda sinir oldu.ayyyyyyyyy kaynanalar halt etmiş yanında

nan bu neslüynan karalar tayfası nereye kayboldular kendilerine gizli bi topic mi kurdular nee
elifsun gacısı da yok ortalarda
asıl destna yok yaa çok merak ediyom onu en son 3lüsonuu alcaktı
lennn nesli yok destna yok karalar arada uğramışlar
emme mart ta yok o en son karar veremediydi neetceni
naptı ola

biz bulamadık kız ismi yaa
gaaba elif olcakkk
bak benim adımı koymak istersen izin veririm
anlamıda güsel haaaa
slm kızlar...
3lü testimin sonucu çıktı.
az önce tel geldi.
temiz dediler.....
gözün aydın canım
bide ben çoğunuzu başka bi topikte gördüm. göbüşlerinizi yarıştırıyodunuz.:CüvCüv: hala devam ediyo musunuz o topiğe? bende göbüşümü koycemde:utangac:
koş lenn ekle hemen

hee koy kıız göbüş topicimiz ora bizim
ben de koyem yeni halimi kaydirigubbakcemile4

bu arada burda deli gib yağmur başladııı
ne yağmırı bee buralar yaniii öldüm ıscaktan

İyi günler Kasım Anneleri..

Beratefe Hayırlı olsun canım benim Allahım Hayırlı evlatlar nasip etsin..Sonuçta erkek çocuk annesiyim ve Allahım herkeze bizimkiler gibi tatlı oğluşlar nasip etsin mükemmel bir duygu.. a.s.

Cangum gözün aydın canım seninde a.s. a.s.

Diğer yazılar oldukça kalabalıkHepsini okumadım umarım kimseyi atlamamışımdır..Hepiniz iyisinizdir inşallah..Ara ara okuyabiliyorum yazılanları sizlere hoşsohpetler a.s. a.s.Küçücükle hepinizi Öperiz a.s. a.s.
hoşgeldin kuzu nerdeydin sen naptın mevlüt vardı dün
güzel geçtimi Allah kabul etsin dualarını canımmm zemuszemus opuyorumnanaktan

kızlar dün sinirim bozuldu ya.benim teyzem kızları beni hiç arayıp sormazlardı,tayin çıkınca dün teyzemle kızı gelmişler.teyzemin kızı başladı yok onların hastanede biri doğum yapmış işte normal doğummuş bebek kadının çatısından geçmemiş bir saat orda kalmış falan.sonra yok erken doğanlar varmış.ayyyyyyyy çığlık atcaktım ya.karı hem aramaz sormaz gelincede sinir ya deli oldum.kocişe anlattım oda sinir oldu.ayyyyyyyyy kaynanalar halt etmiş yanında

boşwer yaa millet zevk alıyo korkutmaktan sallama

kızlar merhaba, nasılsınız bugün. Ben de erken kalktım veli toplantısı vardı. Uykum geldi biraz uyuyabilsem. Sizler napıyorsunuz a.s.

sana özelden yazacadım ama özel mesajın kapalı
cem yılmazın reklamına çıktığı kurumdayım annadın sen onuu :jeyyar:

ya benim özel mesajım açık diye biliyom bakarım şimdi... anladım canım ama ora özelleşmedi m artıkın?

bu arada ben dr umun sekreteriyle görüştüm.. gideceğimiz ultrasonun adı 2. basamak ultrasonmuş sekreter öle dedi.. ve benim usg hastanede yapılacakmış(ücretsiz) 3'lü tahlilimin sonucuna göre 20. hafta ne zamana denk geliyorsa o güne hastane bana randevu verecekmiş......
hem de ssk lı olanlar için sordum ssk bunu karşılıyormuş .yani sevkle gidince para vermiyormuşsun...ayrıca bu konu da sekreter de Eyüp Ekici nin çok iyi olduğunu söyledi...

bi de anlamıyolar 4 boyutlu diyince yaa yanlış bişeye gitcez nerdeyse

evet ya yanlış bişeye gidip boşuna para vermeyin kızzz.. benim dr un sekreteri 2.adım ultrason dedi adına... yanlış söylemediyse..

kızım o arabalar varyaaa bizim kumalarımızzzz :dilcikar: ben alıştım artık kumam diyom kociş yerlere yatıyo ama öle valla napem ben alıştım ağlama yıwrım :teselli:

ayyy benim kumam da bilgisayar...... saatlerce başından kalkmıyo sinir ediyo beni :kızgın:

kızlar hamile kıyafeti giyiyormusunuz ben daha başlamadım ama kıyafetlerimin belleri sıkıyor yaaa kalçalardan iyide beller olmeyo
hamile olduğumu anlamıyorlar hastaneye giderken otobüse biniyom kimse bana yer wermiyo üleynn diyorum accuk daha şisede millet bana yer werse ayy kızıma hamileyken herkes yer ewrirdi özledim o günlerimi haaaaaa

ben daha hamile kıyafeti giymiyorum ama 40 beden pantolon da sıkmaya başladı(38 bedendim).. hamile pantolonu almayı düşünüyorum en kısa zamanda.. asnırım daha rahat olacaktır... üst olarak zaten şimdiki normal kıyafetler de rahatlıkla oluyor hem de güzel duruyor... geçenlerde satıcı kız ve eşimin ısrarlarıyla bir hamile elbisesi denedim :roflol: çok komik ve ç.ok çirkin oldu... kendim hiç bu kadar çirkin hissetmemiştim.. bi de kız bana bu çok güzel oldu al diye ısrar etti:kızgın: kafasına fırlatcaktım nerdeyse yaa Çok üzgünüm çoook

ben de otobüste ayakta gidiyom.. herkes bana ayyy hiç karnın yok nasıl 4 aylık diyo... ama yavaş yavaş büyür artık

yaa bu karıda hep cıkarken mama adı verıyo ya tam dayaklık heee :oklava: ben karpuz kavun diyom mu nan
lenn ne var sankim bulunmayacak bişeymi yeter ki iste 2 dk bulunur

canım sen boşver onlarıı aahhh öle millet lafıyla yola çıkacak olsam
ben dr değiştirirdim benim dr ameliyatta kadının damarını kesmiş ve kadın ölmüş
ama kadında sorun varmış pleseta rahime yapışıkmış
napsın kurtarmaya çalışırken olmuş işte
ama ben memnunum dr dan

amaan herkesinde bi hikayesi var insanın canını sıkıcak.bencede hiç takılma allah yardımcımız olur

canım bu felaket tellalları her zaman iş başındalar... ne sinir yaaa:kızgın:

evlenirsin ilk geceyle ilgili saçma korku hikayeleri
hamilesin doğumla ilgili korku hikayeleri
ameliyat olcan felç kalma, masada kalma hikayeleri

üüüüffff bu ne beeee:oklava: bunların hepsi dayaklık haaaa

canım benim boşver sen onları yaaa.. ben normal doğum istiyorum kısmet olursa ve doğumumun çok kolay olacağına inanıyorum..içim rahat... zaten doğumu zorlaştıran şey korkuymuş ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış..geçen gün bir bilim haberinde okudum... korkacak hiiiiç bişe yok :CüvCüv:

kızlaarrrrr gittim geldim dr. a trisomy 18 1/4532 yazıyo yani risk 4532 kişiden birini işaret ediyo dr. en az risk grubundasın didi iyimş yane sonuşlar ohhhhhhhhhh dedim yaaaaaa rahatladım valla

nann kartanesi bence elif koyun gıı güsel isim anlamı da hoş zeynep elif falan da koyabilirsin

kızlaarrrrr gittim geldim dr. a trisomy 18 1/4532 yazıyo yani risk 4532 kişiden birini işaret ediyo dr. en az risk grubundasın didi iyimş yane sonuşlar ohhhhhhhhhh dedim yaaaaaa rahatladım valla

nann kartanesi bence elif koyun gıı güsel isim anlamı da hoş zeynep elif falan da koyabilirsin

gözün aydın tebrik ederim.darsı başıma inşallah

Nazlı hoşgeldin opuyorumnanaktan

DİLMUH canım boşver yaa dinleme onları böyle sinir bozucu moral indirici şeylere kafa yorma. hamileliği kendi psikolojimizde etkiliyor haberin olsun. dikkat et kendine eşya taşımada ağır kaldıryım deme üzülme heryerde o anlatılan hikayeden bi dolu.

Asebam tşk ederim canım Şükür aslında bu evi aldığımda adağımdı aynı anda hamile olduğumu öğrendim gerisini biliyorsunuz testler,bulantılar şu zaman oldu test sonuçlarınıda iyi alınca hemen haftasına yaparım demiştim şükür olududa bittiŞimdi içim rahat..Amaa hep bebek mevlütleride nasip olsun dedi herkez inşallah hepimize nasip olur

NSE Canım melek anne hoşbuldum birtanem annemler bizdeler okuyorum onlarla sohpet ediyoruz bebek eşyalarına bakıyoruz :)Çok öperim birtanesi a.s. a.s.

Ebisce Gözün aydın Canım a.s. a.s.

gözün aydın hayırlı olsun canım

Back
X