kızlaarrrrr gittim geldim dr. a trisomy 18 1/4532 yazıyo yani risk 4532 kişiden birini işaret ediyo dr. en az risk grubundasın didi iyimş yane sonuşlar ohhhhhhhhhh dedim yaaaaaa rahatladım valla
gözün aydın hayırlı olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaarrrrr gittim geldim dr. a trisomy 18 1/4532 yazıyo yani risk 4532 kişiden birini işaret ediyo dr. en az risk grubundasın didi iyimş yane sonuşlar ohhhhhhhhhh dedim yaaaaaa rahatladım valla
boşwer yaa millet zevk alıyo korkutmaktan sallama
lenn ne var sankim bulunmayacak bişeymi yeter ki iste 2 dk bulunur
canım sen boşver onlarıı aahhh öle millet lafıyla yola çıkacak olsam
ben dr değiştirirdim benim dr ameliyatta kadının damarını kesmiş ve kadın ölmüş
ama kadında sorun varmış pleseta rahime yapışıkmış
napsın kurtarmaya çalışırken olmuş işte
ama ben memnunum dr dan
amin canım rabbim yardımcımız olsunamaan herkesinde bi hikayesi var insanın canını sıkıcak.bencede hiç takılma allah yardımcımız olur
canım bu felaket tellalları her zaman iş başındalar... ne sinir yaaa
evlenirsin ilk geceyle ilgili saçma korku hikayeleri
hamilesin doğumla ilgili korku hikayeleri
ameliyat olcan felç kalma, masada kalma hikayeleri
üüüüffff bu ne beeeeklava: bunların hepsi dayaklık haaaa
canım benim boşver sen onları yaaa.. ben normal doğum istiyorum kısmet olursa ve doğumumun çok kolay olacağına inanıyorum..içim rahat... zaten doğumu zorlaştıran şey korkuymuş ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış..geçen gün bir bilim haberinde okudum... korkacak hiiiiç bişe yok :CüvCüv:
nann kartanesi bence elif koyun gıı güsel isim anlamı da hoş zeynep elif falan da koyabilirsin
Nazlı hoşgeldin opuyorumnanaktan
DİLMUH canım boşver yaa dinleme onları böyle sinir bozucu moral indirici şeylere kafa yorma. hamileliği kendi psikolojimizde etkiliyor haberin olsun. dikkat et kendine eşya taşımada ağır kaldıryım deme üzülme heryerde o anlatılan hikayeden bi dolu.
nann kartanesi bence elif koyun gıı güsel isim anlamı da hoş zeynep elif falan da koyabilirsin
sağol canımgözün aydın hayırlı olsun canım
teşekkür ederim tatlımmkızlaarrrrr gittim geldim dr. a trisomy 18 1/4532 yazıyo yani risk 4532 kişiden birini işaret ediyo dr. en az risk grubundasın didi iyimş yane sonuşlar ohhhhhhhhhh dedim yaaaaaa rahatladım valla
teşekkürler canımcımgözün aydın canım. çok şükür bi 3lüyü daha güzel haberlerle atlattık. darısı herkesin başına:Saruboceq:
kkyı bilmem gıı ben msnden baktıımmsn alanımı kk de yok mu anlamadım ben baktım bulamadım
:roflol: benim ordaki göbüş biraz abartma olduanaaa göbüşlerinize baktım maşallah hepinizin hamiş olduğu besbelii yaabenim hiiiç göbüşüm yok yani varda eski göbüşüm var hamile olduğumu hiç kimse anlamıyo yaa
![]()
ben zaten bol tunikler falan giyerdim hala onları giyiyom ama artık eski pantolonlar etekler sıkıyo hamiş pantolonu giyiyomkızlar hamile kıyafeti giyiyormusunuz ben daha başlamadım ama kıyafetlerimin belleri sıkıyor yaaa kalçalardan iyide beller olmeyo
hamile olduğumu anlamıyorlar hastaneye giderken otobüse biniyom kimse bana yer wermiyo üleynn diyorum accuk daha şisede millet bana yer werse ayy kızıma hamileyken herkes yer ewrirdi özledim o günlerimi haaaaaa
amaan ne takıyon deli mi neekızlar dün sinirim bozuldu ya.benim teyzem kızları beni hiç arayıp sormazlardı,tayin çıkınca dün teyzemle kızı gelmişler.teyzemin kızı başladı yok onların hastanede biri doğum yapmış işte normal doğummuş bebek kadının çatısından geçmemiş bir saat orda kalmış falan.sonra yok erken doğanlar varmış.ayyyyyyyy çığlık atcaktım ya.karı hem aramaz sormaz gelincede sinir ya deli oldum.kocişe anlattım oda sinir oldu.ayyyyyyyyy kaynanalar halt etmiş yanında
valla kıız ay uçcaz şimdi burda bi de rüzgar varne yağmırı bee buralar yaniii öldüm ıscaktan
gacıya bak yaa koca istanbulda hangi pazar ne gün sanki o planlıyo hee hepisinden habarı var :roflol:ayy çarşamba pazarıı ne kaaaa zaman oldu gitmedümmm mafoldumben lan sen beoğlundan fatihe çilek almayamı gidecen :1shok:
üleynnn ne dersem seninde canınmı çekiyor yawwwyaa bu karıda hep cıkarken mama adı verıyo ya tam dayaklık heeeklava: ben karpuz kavun diyom mu nan
heee beyoğlundaki çilekler hoşuma gitmeyooo hiç kokmuyorlar bile ama fatihde biraz daha küçük daha kokulu olanlar war geçen sene ordan almıştım çok güzel oldu reçelimayy çarşamba pazarıı ne kaaaa zaman oldu gitmedümmm mafoldumben lan sen beoğlundan fatihe çilek almayamı gidecen :1shok:
kızlar demir hapı kullanmaya başladınızmı ?
evet özel canımya benim özel mesajım açık diye biliyom bakarım şimdi... anladım canım ama ora özelleşmedi m artıkın?
bu arada ben dr umun sekreteriyle görüştüm.. gideceğimiz ultrasonun adı 2. basamak ultrasonmuş sekreter öle dedi.. ve benim usg hastanede yapılacakmış(ücretsiz) 3'lü tahlilimin sonucuna göre 20. hafta ne zamana denk geliyorsa o güne hastane bana randevu verecekmiş......
hem de ssk lı olanlar için sordum ssk bunu karşılıyormuş .yani sevkle gidince para vermiyormuşsun...ayrıca bu konu da sekreter de Eyüp Ekici nin çok iyi olduğunu söyledi...
sağol cnm aminnnngözün aydın tebrik ederim.darsı başıma inşallah
amin canım inşallah herkes güzel sonuşlar alırEBİSCE gözün aydın canım darısı diğer bekleyenlere olsun
sağol canım benimAsebam tşk ederim canım Şükür aslında bu evi aldığımda adağımdı aynı anda hamile olduğumu öğrendim gerisini biliyorsunuz testler,bulantılar şu zaman oldu test sonuçlarınıda iyi alınca hemen haftasına yaparım demiştim şükür olududa bittiŞimdi içim rahat..Amaa hep bebek mevlütleride nasip olsun dedi herkez inşallah hepimize nasip olur
NSE Canım melek anne hoşbuldum birtanem annemler bizdeler okuyorum onlarla sohpet ediyoruz bebek eşyalarına bakıyoruz :)Çok öperim birtanesi a.s. a.s.
Ebisce Gözün aydın Canım a.s. a.s.
sen randevu aldın mı ordaankartanesi nan eyüp ekici ayrıntılı ultrasonda number one mış habarın olsun fiytı 250 tl
yok bana sonra verccem dedi şimdi heeç bişey kullanmıyom benkızlar demir hapı kullanmaya başladınızmı ?
sen randevu aldın mı ordaan
bizim hastanenin dr.u izne çıkıyomuş 12sinde 12sine kadar da doluymuş
yok bana sonra verccem dedi şimdi heeç bişey kullanmıyom ben
kızlar demir hapı kullanmaya başladınızmı ?
evet özel canım
bizim özel sağlık sigortamız var
peki sen hangi hastaneye gidiyosun
ya ben hrsyi aradım ssk karşılamıyo dedi
ben anlaşmalı bi yere gideyim en iyisi
sen randevu aldın mı ordaan
bizim hastanenin dr.u izne çıkıyomuş 12sinde 12sine kadar da doluymuş
yok bana sonra verccem dedi şimdi heeç bişey kullanmıyom ben