Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he laa hele ben patladım malak gibi yatıyom offf nası gezesim var eminönü mahmutpaşa çarşı pazar hergun bi yere gitmek isteyom emmeeeeee kaldım bööölee Çok üzgünüm çoook
beni bu kaaa zaman evde oturtacak bi bu welet çıktı nan zıpaaaaaaaa :ecrin_bebek:
kartanesi valla uzun zmandır kullanıyorum günde 2 tane içiyordum gçen ay 1 indirdi bu ay ne der bilmem ..aseba 3 tanemi belki kan degerlerine göre böyle istemiştir.valla ya bana bir şeyler eksik geliyor yada fazla bilmiyorum çünkü başım tuhaf bir biçimde agrı gibi oluyor halim olmuyor hiç..
analık işte netcen
bazen diom naptım ben hayatıma böle delümüyüm ama ultrasonda görünce geçio sırnaşık şey
benim de ağrı çok sık olmaya başladı eskiden migren derdim ayda 1 gelirdi bu ne yaa pazardan beri ağrıyo zaten de çok sık aralıklarla ağrıyo artıkk
ya ben gittimde daha 3 ay dolmamıştı o yüzden içmemi istemiştir zaten ilaç içmeye bile karşı doktorum pastil bilem vermedi..nse nindemi facesi varr...nan kartanesi araba sürebiliyonmu bende diyom hep eşime yarın bebkten sonra nasıl gideceksek nasıl yapacaksak bugün kızdı bana sanki bebkten sopnra hayat bitecekmiş eve tıkılıp kalacakmış gibi konuşuyorsun bebginde gezmeye hakkı var çok huysuz olmazsa çıkarız diyor.emme tek başıma çıkabilirmiyim bilmiyorum ama eşimle hafta sonları kaçarı olmaz çıkarım ben ..dua edelim de çok huysuz bebelerimiz olmasın...önceden dahada tırsıyordum tatile filan gidemem diye..ama şimdi tahatım biraz daha akçaya giderim ben kayınvalidemler giderken bende takılırım onlar bana orada yardımcı olurlar sagolsun..şimdi ikizleri baş ediyor geçen senede 6 aylıkken gitmişlerdi bizimkilerde yazın başı 7 aylık falan olurlar
canım ilk 3 ay bulantı ikinci 3 ayda baş ağrıları son üç ayda da mide yanması ve uyku problemleri yoğun olurmuş
anam gıı araba olmasaydı napardım been kafamçokkarıştı elim ayağım valla
valla bana da bebiş olunca tüm hayat bitcekmiş gibi geliyodu ama gideriz bee gezeriz bebişimizle nolcak sankiii hele araba da varsa hiç sorun yok ama otobüslerde gerçekten zor oluyo mafoldumben
nan cerin ben az demedim onu hele ben bebk için tedavi gördüm...her tedavi sonunda hüsran olunca acaba olmaması gerektigi içinmi olmuyor diye ikileme çok düştüm.sonraları acaba hazır degilmiyim ben bakabilirmiyim vs vs ama şimdi kesinlikle öyle düşünmüyorum heleki yarın bir gün tekmeleri hissettigimizde içimizdeki o duygu daha farklı olur..yüzümüzde tuhaf bir şapşal ifademi olur bilemem ama ..[/QUOTE
yerimseniben
ay evet bu yazda bidahaki yazda tatil problem olmaz kasımda doğurmak çok ideal yauwwww kaydirigubbakcemile2
araba var kartanem ama ben kullanamıyorum bizimkini o yüzden biran önce degiştirelim diye can atıyorum heleki şimdi bebkte var o yüzden borcada fazla girmek istemiyorum ama bakalım ilk fırsatta uygun birşey bulursak degiştirecegiz...
ya bende diom e-5 te arabada bebiş ağlarsa tepinirse naparım lan durcak yer bile yok ama otobus kesinlikle olcek şey deellll
lan çalışan gacılar bebekten sora döncekmisiniz işe evetse ne kadarlıkkene ?