Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla kıslar geçmişi hiç okumadan geldim nasılsınız bakem güzel ANNELER.ayy bugün kayınvalidecim geldi bana çok sevdiğim birşey yaptı hani şöle sarılarak yapılan var ya ondan.ellerine sağlık güsel olmuş.arada iyiliği tutuyor yaw-tatlicadiarzu-
walla kıslar geçmişi hiç okumadan geldim nasılsınız bakem güzel ANNELER.ayy bugün kayınvalidecim geldi bana çok sevdiğim birşey yaptı hani şöle sarılarak yapılan var ya ondan.ellerine sağlık güsel olmuş.arada iyiliği tutuyor yaw-tatlicadiarzu-
hıı tamam şeker
ya bu hrs hastanesindeki kadın neden ssk karşılamıyo dedi mademsee aaa bi daha arayım bari 320 olmaz 100 olur farkı o zaman
ben de hiç para vermedim bu zamana kadar bunu da anlaşmalı bi yere gidem de öyle kurtaram dediydim ama emin olamadım karşılayıp karşılamadıklarından 3 boyutluyu karşılıyomuş bu o mu ki acep? -tatlicadiarzu-
anam gıı araba olmasaydı napardım been kafamçokkarıştı elim ayağım valla
valla bana da bebiş olunca tüm hayat bitcekmiş gibi geliyodu ama gideriz bee gezeriz bebişimizle nolcak sankiii hele araba da varsa hiç sorun yok ama otobüslerde gerçekten zor oluyo mafoldumben
kesinlikle bu yaz fazla agır olmadıgımızdan yola çıkmak çok zor olmaz diye düşünüyorum tabii doktor ne der bilmem şimdi deli gibi bunu düşünüyorum...ama önümüzdeki yazda bebk toparlanmış olacagı için en az 6 aylık olacaklar nan nerdeyse temmuzda 8 aylık falan olacaklar hesapladımda..:teytey:
miniğim gelmişşşşşşşş Şeniz kız o oğlun varyaaa oo zıpaya aşık oldum naann çookkk tatlıııişallah bi o kadar da guzel kızın olur tatlı miniğim benimmm :Saruboceq: :1hug:
ben döncem anam
4 ay izin varya eccük de ücretsiz izin kullanabilirsem işte ne kadar iznim olursa yani mecbur kalınca döncem sen?
bence biz bişeleri karıştırıyoruz... doktoruna sorsan en doğrusu olurdu aslında...
yani o bayan 20. hafta da ne yapılması gerektiğini bilmiyor mu ki...?
yani bana 2. adım ultrason dedi sekreter. yani bu bizim doktorların baktığı siyah beyaz usg nin bir gelişmişi oluyor..
2 ay ücretli izin kullancam sorada 1 yıl ücretsiz izne ayrılcam kısmetse işe döndüğümde nasip olursa 3 aylık hamile olmayı duşunuyom sora bi tane daha pırtlatcam işallah sengözlerimebaksanab
ayyy ağzından bal damlıyor güzelümmmmm ayy oğluşuma alam bari kızını.bende çok istiyorum bu bebişimde bana benzesin diye biraz babanneyi çatlatalım yaw:jeyyar:miniğim gelmişşşşşşşş Şeniz kız o oğlun varyaaa oo zıpaya aşık oldum naann çookkk tatlıııişallah bi o kadar da guzel kızın olur tatlı miniğim benimmm :Saruboceq: :1hug:
ooh ne kaynanalar var yahuu :dilcikar:
ayyyy çirkinleştiğim şu günlerde çok iyi dompink oldu valla canısı sağolasın kuzum.ayyyyy bende kızımın bana benzemesini çok isterim yaa renkli gözlü bebelere bayılıyorumŞenizben de valla gözleri de aynı annesi
kız itek çok duru bi güzelliğin var maşallah kızın olsun o da sana çeksin alkisalkisalkis
2 ay ücretli izin kullancam sorada 1 yıl ücretsiz izne ayrılcam kısmetse işe döndüğümde nasip olursa 3 aylık hamile olmayı duşunuyom sora bi tane daha pırtlatcam işallah sengözlerimebaksanab
ya bende diom e-5 te arabada bebiş ağlarsa tepinirse naparım lan durcak yer bile yok ama otobus kesinlikle olcek şey deellll
lan çalışan gacılar bebekten sora döncekmisiniz işe evetse ne kadarlıkkene ?
ama renkli falan dediler yaa senin dediğin renkli deel mi
zeren ben de annamadım zaten biri 320 diyo öbürü fark 50 diyo bunların dedikleri kesinlikle aynı şey diil
zaren bende rana karayalçına gidiyorum çok memnunum...