• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ayy benimki bana benzer inşallah anası kimin yeşil gözlü olsun ama sapsarı olsun..benim gibi sonradan dönmesi..benimde saçlarım altın sarısı gibi idi nerdeyse ilkokulda hep öyle idi altın gibi parlıyordu ama sonradan kestirdikçe kahveye kumrala döndü facedekiler gördü zaten bende artık boyatıyom zatii.

zarencim doktorum orada şef di sanırım googledan aratıncada bir kaç yazı çıkıyor hakkında..valla ben direk hem özeline gittim testler için hastaneye gidiyorum..bu doktora gitmemde görümcem vesile oldukendiside arkadaşlarıda hep ona gitti çok memnun dogumunuda o yapmıştı..

kartanesi evevt ebbişle ilgilenmekten annamıcan..tam olarak ne zman gidiyor ne zman dönecek..bak uzatmayın he tek tip askerlige dönüyor..

ya benim oğluşta istememişti dr.amcamız ama bunda ister mi bilmiyorum yengem 20.haftada ibni sinada yaptırmış fark almıyorlar

off napsam ben yaa ibni sinada mı yaptırsamkiii
yoksa eyüp ekicide mii
risk yok o nedenle o kadar iyi dr. agitmek gerekli mi bilmiyorum kararsız kaldım yaa

hiii daha kociş askere mi gitcekk :teselli: olsun bebişin olcak annamazsınnn
evet bebişim bana yoldaş olcak artıkk
kartanesi evevt ebbişle ilgilenmekten annamıcan..tam olarak ne zman gidiyor ne zman dönecek..bak uzatmayın he tek tip askerlige dönüyor..
hee zaten ondan aralıkta gideyim diyo doktoraya başvurcaktı ama askerlik uzayacak diye gitcek galiba bebişimiz doğar doğmaz :delphin:
he yaa bebişin olunca o kadar aramazsın kocişi ne zaman gidecek kartanem nurtanem:teselli:
aralıkta galibaa kafamçokkarıştı

ayy benimki bana benzer inşallah anası kimin yeşil gözlü olsun ama sapsarı olsun..benim gibi sonradan dönmesi..benimde saçlarım altın sarısı gibi idi nerdeyse ilkokulda hep öyle idi altın gibi parlıyordu ama sonradan kestirdikçe kahveye kumrala döndü facedekiler gördü zaten bende artık boyatıyom zatii.

aynen canım benimkide öle oldu şu bebişi bi doğuruyum patlıcan moruna boyatmayı düşünüyorum.ama teyzemin kızı kuaför senin saçına röfle daha iyi olur dedi ama bilemiyorum canlizim bi el at bakayım şu işevereliniortak

niye bu kadder övdün gıı bu ismi annıyamadım :jeyyar: :jeyyar:
yok nan övdüğümden diiilde hani güsel isim biliyon mu:jeyyar:
hah işte onlardan bende de var zati ondan raporluyum yaa ööf kafam kazan gibi ama yaa hala geçmedi
şımarmayın nan ne hemcik rapor neyin alıyonuz bakk bize taşş gibiyiz maşalllahh:dilcikar:
lenn bende içeyom hala 4 ay bitene kadder dediydi dr
bu arada ebisce ismi övüyo gelini olcek yaaa kaydirigubbakcemile3
ay efet yaa kartanesi nan gel şimdiden kertelim şunnarı vereliniortak
ben de aslında atlıcam arabaya o Ankamall senin bu Acity benim talan etcem emmee
korkuyom nan elimin ayarı yokki maaşı hiç edip gelirim deyüü
zati artık kendime bişey almıcam bebişe de gider gereksiz gereksiz bissürü şey alırım ondan oturuyom oturduum yerde :roflol:
nan alışverişi barabar yapak çıkrıkçılardan bizim müşterilere giderükk indirim neyin annarsınyaa hemde hepsini toplucana alarız.sengözlerimebaksanab hem ben gelin kıza bişiler bakarım kaydirigubbakcemile3
canım ilk 3 ay bulantı ikinci 3 ayda baş ağrıları son üç ayda da mide yanması ve uyku problemleri yoğun olurmuş
bizde maşşallah hiçbirini es geçmedük hee
ya bende diom e-5 te arabada bebiş ağlarsa tepinirse naparım lan durcak yer bile yok ama otobus kesinlikle olcek şey deellll
lan çalışan gacılar bebekten sora döncekmisiniz işe evetse ne kadarlıkkene ?
nan ağlamaz merak etme sıpalar arabada hiç çıt çıkarmıyolar. ben oğluş 6 aylık olana kadar izinliyim sora işe tıpış tıpış
walla kıslar geçmişi hiç okumadan geldim nasılsınız bakem güzel ANNELER.ayy bugün kayınvalidecim geldi bana çok sevdiğim birşey yaptı hani şöle sarılarak yapılan var ya ondan.ellerine sağlık güsel olmuş.arada iyiliği tutuyor yaw-tatlicadiarzu-
itek nannn naberr oğluş napiyo kıs ?? datlım bi akşam üzeri de görüşebilirük sen nerde ne zaman nasıl istersen özelden yaz bana tımammııı

iteeekk oğluşun adı neeeeeee allam ya çok tatlı maşallah subhanallah nazarlardan kazalardan belalardan korusun rabbim tüm meleklerimizi ve senin oğluşunla göbüşündekiniii ankarada olsam falla sevmeye gelirdim ben bunu yauwwwwwww

iteeekk oğluşun adı neeeeeee allam ya çok tatlı maşallah subhanallah nazarlardan kazalardan belalardan korusun rabbim tüm meleklerimizi ve senin oğluşunla göbüşündekiniii ankarada olsam falla sevmeye gelirdim ben bunu yauwwwwwww

kızlar yaa 4 boyutlu ultrasonla ayrıntılı aynı şey diil galibaa
ayrıntılı gene böle siyah beyaz sanırım
fatihi aradaım fark 90 lira diyo hrs 320 demişti ben hrsden randevu aldım ama o diil bence yaa

nan alışverişi barabar yapak çıkrıkçılardan bizim müşterilere giderükk indirim neyin annarsınyaa hemde hepsini toplucana alarız.sengözlerimebaksanab hem ben gelin kıza bişiler bakarım kaydirigubbakcemile3

tamam nan beraber gidek alışverişe ekme beni hee :kızgın:
yaa benim kafam hala şu ultrason işinde be yaw

canım kısmetse ben 2 istiom kocişte erkek olana kadar deyü Çok üzgünüm çoook 2. de bulamazsam zıçtım yane :roflol:
ahanda yandın yavrum ikincide şöle yumurtanın çatlaması zamanına falan denk getir bariiii
off napsam ben yaa ibni sinada mı yaptırsamkiii
yoksa eyüp ekicide mii
risk yok o nedenle o kadar iyi dr. agitmek gerekli mi bilmiyorum kararsız kaldım yaa
walla canım risk yoksa gerek yok diye düşünüyorum ben yaptırmadım daha doğrusu dr.istemedi ama bunda ister mi bilemiyırum
:roflol::roflol:
ben 3 istiyom veya 4 ama ne zaman yapcaam hakkında hiç fikrim yok :roflol:
maş.kıs iyi cesaret ben kalabalık aileyi seviyoırum ama yeter bu kaaa diyorum.ama kociş her odaya bi çocuk yapalım diyor düşünün yani evde 6 oda var:1shok::1shok::roflol:
yok nan övdüğümden diiilde hani güsel isim biliyon mu:jeyyar:

şımarmayın nan ne hemcik rapor neyin alıyonuz bakk bize taşş gibiyiz maşalllahh:dilcikar:

bizde maşşallah hiçbirini es geçmedük hee

nan ağlamaz merak etme sıpalar arabada hiç çıt çıkarmıyolar. ben oğluş 6 aylık olana kadar izinliyim sora işe tıpış tıpış

itek nannn naberr oğluş napiyo kıs ?? datlım bi akşam üzeri de görüşebilirük sen nerde ne zaman nasıl istersen özelden yaz bana tımammııı
iyiyim kuzum oğluşta iyi uyuttum keratayı geldim buraya.olabilir dadlum yaa bi görüşemedik sözde aynı semtteyiz yaw

adı enes teyzesi hepimizinkini rabbim korusun inş hayırlı evlatlar olrlar inş.ayy teyzesi görsen bu aralar kerata çok sevimli oldu gülmekten öldürüyor bizi.sen yinede gel istersen teyzesi yolun düşsün buralara:1hug:

Back
X