- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
ahanda yandın yavrum ikincide şöle yumurtanın çatlaması zamanına falan denk getir bariiiicanım kısmetse ben 2 istiom kocişte erkek olana kadar deyü Çok üzgünüm çoook 2. de bulamazsam zıçtım yane :roflol:
walla canım risk yoksa gerek yok diye düşünüyorum ben yaptırmadım daha doğrusu dr.istemedi ama bunda ister mi bilemiyırumoff napsam ben yaa ibni sinada mı yaptırsamkiii
yoksa eyüp ekicide mii
risk yok o nedenle o kadar iyi dr. agitmek gerekli mi bilmiyorum kararsız kaldım yaa
maş.kıs iyi cesaret ben kalabalık aileyi seviyoırum ama yeter bu kaaa diyorum.ama kociş her odaya bi çocuk yapalım diyor düşünün yani evde 6 oda var:1shok::1shok::roflol::roflol::roflol:
ben 3 istiyom veya 4 ama ne zaman yapcaam hakkında hiç fikrim yok :roflol:
iyiyim kuzum oğluşta iyi uyuttum keratayı geldim buraya.olabilir dadlum yaa bi görüşemedik sözde aynı semtteyiz yawyok nan övdüğümden diiilde hani güsel isim biliyon mu:jeyyar:
şımarmayın nan ne hemcik rapor neyin alıyonuz bakk bize taşş gibiyiz maşalllahh:dilcikar::asigim:
ay efet yaa kartanesi nan gel şimdiden kertelim şunnarı vereliniortak
nan alışverişi barabar yapak çıkrıkçılardan bizim müşterilere giderükk indirim neyin annarsınyaa hemde hepsini toplucana alarız.sengözlerimebaksanab hem ben gelin kıza bişiler bakarım kaydirigubbakcemile3
bizde maşşallah hiçbirini es geçmedük hee
nan ağlamaz merak etme sıpalar arabada hiç çıt çıkarmıyolar. ben oğluş 6 aylık olana kadar izinliyim sora işe tıpış tıpış
itek nannn naberr oğluş napiyo kıs ?? datlım bi akşam üzeri de görüşebilirük sen nerde ne zaman nasıl istersen özelden yaz bana tımammııı
iteeekk oğluşun adı neeeeeee allam ya çok tatlı maşallah subhanallah nazarlardan kazalardan belalardan korusun rabbim tüm meleklerimizi ve senin oğluşunla göbüşündekiniii ankarada olsam falla sevmeye gelirdim ben bunu yauwwwwwww
adı enes teyzesi hepimizinkini rabbim korusun inş hayırlı evlatlar olrlar inş.ayy teyzesi görsen bu aralar kerata çok sevimli oldu gülmekten öldürüyor bizi.sen yinede gel istersen teyzesi yolun düşsün buralara:1hug::asigim: