• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

yok deve

nan mavi sen de gel deyos bi randevu vermiyon netceez valla giderkene açık ilan verceem beni seven gelsin deyii:lepi:
efet yaa fazla stress yapmak da bebiş için tehlikeli

hrs nere nan ? senin sağlık sigortan ne ki ? akropol ü aradım ben 100 tl dedi ama dr. muayene de olcaksın yani 100 de o olsa eder 200-tl düzen e de sordum düzen de 240-tl benim sigorta %80 i karşılıyo

nannn bi bildiğimiz var heraldee olmadı toplaşır sincana giderük nee yanii sen bisi götürüsün olmazmı ?hihoyyyt

olur güzelim benim annemler sincanda her hafta oradayım bu haftada bebek arabasına bakmaya gideriz herhalde oraya bizim ufaklıkla başlayacağız artık gündüz gezintilerinekaydirigubbakcemile2

nan kartanem raporu koparttın şimdide gevezelikmi yapıyon ha
ben de fazla giremiyom iş güçlerden girdiğimde de geçmiş çok olunca sizin yüzünüzden okuyamıyom işte

okuma güzelim gel buraya yaww ne yaptın canısı yerleştin mi nasıl ev rahat mı bak merak ettüm şimcik.he bu arada şu güsel göbişinle biraz foto koyda cillop anneye bakalım yaw:roflol:

he yaa ben oradan alacağım işte kardelen giyim

walla sizin gibi şanslı değiliz kızımmm benim görümcenin kızları ist.dan bi geliyor fıstık gibi walla burada hiç bulamıyorum onları birde buranın yarı fiyatı naniknanik
kız kıyamam ben ist gidebilirsem sanada alarım çeşit çeşit kızz üzülme
ben de fazla giremiyom iş güçlerden girdiğimde de geçmiş çok olunca sizin yüzünüzden okuyamıyom işte
hoşgeldin zeytüüünn nörüyon gııııı
olur güzelim benim annemler sincanda her hafta oradayım bu haftada bebek arabasına bakmaya gideriz herhalde oraya bizim ufaklıkla başlayacağız artık gündüz gezintilerinekaydirigubbakcemile2
ben bebek arabası ve kıyafetlerin bir kısmını çocukları büyüyen yakınlarımdan alcam nann nie para veriim çocuğun yediği helal giydiği haram derler bizde

okuma güzelim gel buraya yaww ne yaptın canısı yerleştin mi nasıl ev rahat mı bak merak ettüm şimcik.he bu arada şu güsel göbişinle biraz foto koyda cillop anneye bakalım yaw:roflol:

valla toplandım canım sonunda.ev rahat önceki yerle karşılaştırdığımda artıları çok var
hele bide arkada çardağımız var bebişimi orda havalandırırım ne güsel olurhihoyyyt
göbüş için yarını bekleyin canım.yarın tam 4 ayım doluyor artık
sankim bu hafta çok şişti göbüşüm
tatilde giyeceklerime bakam dedim bugün çoğu olmuyo ya çıldırcamdelikafadulden
sen neler yapıyon

ebiscem ne olsun taşındık sonunda
şimdi tatil zamanı
1 hafta sonra ailemi görmeye gidiyorum
ablam evleniyo artık tatil zamanı dimi ya

hrs nere nan ? senin sağlık sigortan ne ki ? akropol ü aradım ben 100 tl dedi ama dr. muayene de olcaksın yani 100 de o olsa eder 200-tl düzen e de sordum düzen de 240-tl benim sigorta %80 i karşılıyo

ebiscem bizim kurumun anlaşmalı olduu yerler var hani sen o gün 3lüiçin 35 lira verdin ya ben hiç vermedim ben de anlaşmalı hastaneleri araştırıyom ama bu zımbırtıyı karşılar mı bilmiyom yaa hrs de 20 lira muayene ücreti istiyo ayrıyetten
gıı hrs diye bi yer var kadın doğum merkezi süper valla suda egzersiz doğum koçluğu herbişey var
ee heryer en az 100 istiyomuş valla du bakem bizim vakfın anlaşması var mı akropolle

he valla zeytünüm nan akşama kadar burdayım bu kk yüzünden başım ağrıyo benim heralde :roflol:

valla toplandım canım sonunda.ev rahat önceki yerle karşılaştırdığımda artıları çok var
hele bide arkada çardağımız var bebişimi orda havalandırırım ne güsel olurhihoyyyt
göbüş için yarını bekleyin canım.yarın tam 4 ayım doluyor artık
sankim bu hafta çok şişti göbüşüm
tatilde giyeceklerime bakam dedim bugün çoğu olmuyo ya çıldırcamdelikafadulden
sen neler yapıyon
iyiyim güzelim işte bıdıkla uğraşıyorum ayy bide düğün varmış kıs kıyafeti ayarladın mı daha doğrusu buldun mu giyecek birşey
abooow herkes gitmiiiş

geldim benndelikafadulden

nan bu neslüynan karalar tayfası nereye kayboldular kendilerine gizli bi topic mi kurdular nee
elifsun gacısı da yok ortalarda
asıl destna yok yaa çok merak ediyom onu en son 3lüsonuu alcaktı

ben burdayım da karakızım kızını öğrendi biz kısları sattı hemen baksana

ahanda angaralılar alışverişe gidiyler abbaaoowww yoların sizi gıııızzzzzz

yazık ya gitsinler ankarada nereye kadar gidebilirler ki delikafadulden
gelin gızlar istanbula alışveriş yapmaya hemide görüşmüş oluruz

he valla zeytünüm nan akşama kadar burdayım bu kk yüzünden başım ağrıyo benim heralde :roflol:

haftaya kadar sen böle edersen yandın kızım
evde kaldığın sürenin değerini bil nan.ben işten ayrıldım hala zaman yetmiyor bana gıııkaydirigubbakcemile3

itekcim dün gezdim dolaştım ama olmuyo işte
hamileymişim gibi değilde göbekliymişim gibi görünüyom o yüzden hiç bir şey beğenemedim
bu hafta sonu bakacam artık sinir oldum ya
kardeşim de 6.5 aylık hamile hala o da arıyor kıyafet yandık bizzz

ay geldüm yata yata manyak oldum kalktım süssslendimmm püssslendimm kocişi bekliom adamın gözü gönnü açılsın azcık yauwww delikafadulden

Back
X