• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

anladım cnm umarım yapmaz mide ağrısı falan zaten 2-3 gündür acayip bi yanma başladı midemde.bişey olursa bende akşamları içerim artık sen gibi.

selam kızlar nasılsınız bebişler neler yapıyo hareketlerini hissediyormusunuz ben artık baya bi hissediyorum cok guzel bi duygu allahıma sukurler olsun bu duyguyu bize yasattı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

neyse canlar ben kaçar kociş geldi öpüldünüz

selam kızlar nasılsınız bebişler neler yapıyo hareketlerini hissediyormusunuz ben artık baya bi hissediyorum cok guzel bi duygu allahıma sukurler olsun bu duyguyu bize yasattı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yaa sanki bende bişeyler hissediyorum ama pek kestiremiyorum bağırsak hareketlerimi bebek hareketlerimi. nasıl oluyoo anatsana biraz bide sen kaçıncı haftandasın?

aman yarabbi sayfaları görünce nutkum tutuldu yaaa
ne ettiniz öyle, nerden buluyonuz bu çeneyi yaaa
acıyın bize ben çok merak ediyorum ama okumayada dermanım yok :))
bugün uzun zamandır görüşemediğim kankam geldi bana
o kadar mutlu oldum ki analtamam, birde kızıma kıyafet almış
bir kırmızı elbise, birde çok şşirin bir tulum
siftahı onunla yaptık ama o kadar duygulandım ki anlatamam
miniicik kıyafetler birde kız kıyafetleri tam hayalimi elimde tuttum sanki,
ben bi iğne bile almamışken kızıma teyzesi almış getirmiş
süper bir duyguymuş yaaa...
rabbim onları giydirmeyi nasip etsin inşallah...
bugün iyiyimçok şükür bütün gün tıkındığım için midemin
bulanmasına fırsat bırakmadım :)
bu arada haftaya çanakkaleye gitme ihtimalim var
kızıma bir köy havası aldırayım diyorum :))

AnnemBirMelek, itek kızlar napıyosunuz yaaa görüşemiyoruz hiç?

yaa sanki bende bişeyler hissediyorum ama pek kestiremiyorum bağırsak hareketlerimi bebek hareketlerimi. nasıl oluyoo anatsana biraz bide sen kaçıncı haftandasın?

canım ben bugun tam 18 haftalıgım ozellikle yemek yedikten sonra hareketleniyo bole ne bilim sanki içimde bişe kanat cırpıyo ya bagırsak hareketiyle onun hareketi farklı anlarsınız bu heyacan verici

ay elenktrikler gitti kaldım ööölece yattım yuvarlandım gelir gelmez çöndüm pc başına kaydirigubbakcemile2
laelaelaelaelae bizsiz yapamadın demüü

ben sabahları coraspin içiyorum akşamlarıda elevitle folik içiyorum 1 tane...ama bu ara başımda sürekli sızı şeklinde agrı oluyor daha dogrusu kalkınca hareket edince beynimden kan çekiliyor gibi ..kan basıncımı çok oluyorki yokmudur bunun çaresi acep doktoruma sorayım yarın..
coraspin ne :uhm: ben sadece elevit ıcıyorum 1 tane gunde

walla kıslar geçmişi hiç okumadan geldim nasılsınız bakem güzel ANNELER.ayy bugün kayınvalidecim geldi bana çok sevdiğim birşey yaptı hani şöle sarılarak yapılan var ya ondan.ellerine sağlık güsel olmuş.arada iyiliği tutuyor yaw-tatlicadiarzu-
aboooooooo afıyet olsun sarmamı yıdım ohhh cokacimcoook

canliz gacısı nerde bee müşterisi geldi heraldee
evet sekerım calıstım nan benimi özlediniz yoksa hihoyyyt

aynen canım benimkide öle oldu şu bebişi bi doğuruyum patlıcan moruna boyatmayı düşünüyorum.ama teyzemin kızı kuaför senin saçına röfle daha iyi olur dedi ama bilemiyorum canlizim bi el at bakayım şu işevereliniortak
canımcım ben senı görmedım kı tatlım fotonu görsem daha yardımcı olcam ama -tatlicadiarzu- ama röfleyı dah auzun kullanırsın boyayı dıpı cıkınca ayda bır yaptırman lazım renglı gözlu ısın röfle güzel olur

canlızım sen ne ediyon bakam
görüşemedik bayadır özledim sizi
ben hala bebiş kız mı erkek mi diye düşünüyom dayanamayıp gidem doktoro diyom ama ya göstermesse dıye beklıyorum ıste kafamçokkarıştı 3 test yaptırmak ıstemıyorum ben ya ne dersınız 2 lı güzel cıktı 3 ıle ugrasmak sıtres yasamak ıstemıyom senağlama

aman yarabbi sayfaları görünce nutkum tutuldu yaaa
ne ettiniz öyle, nerden buluyonuz bu çeneyi yaaa
acıyın bize ben çok merak ediyorum ama okumayada dermanım yok :))
bugün uzun zamandır görüşemediğim kankam geldi bana
o kadar mutlu oldum ki analtamam, birde kızıma kıyafet almış
bir kırmızı elbise, birde çok şşirin bir tulum
siftahı onunla yaptık ama o kadar duygulandım ki anlatamam
miniicik kıyafetler birde kız kıyafetleri tam hayalimi elimde tuttum sanki,
ben bi iğne bile almamışken kızıma teyzesi almış getirmiş
süper bir duyguymuş yaaa...
rabbim onları giydirmeyi nasip etsin inşallah...
bugün iyiyimçok şükür bütün gün tıkındığım için midemin
bulanmasına fırsat bırakmadım :)
bu arada haftaya çanakkaleye gitme ihtimalim var
kızıma bir köy havası aldırayım diyorum :))

AnnemBirMelek, itek kızlar napıyosunuz yaaa görüşemiyoruz hiç?
ohh canım hayırlı olsun cicişlerinizfıstıkın güle güle giysin opuyorumnanaktan

canım ben bugun tam 18 haftalıgım ozellikle yemek yedikten sonra hareketleniyo bole ne bilim sanki içimde bişe kanat cırpıyo ya bagırsak hareketiyle onun hareketi farklı anlarsınız bu heyacan verici

benimkıde benımkıde kıprasıyor cok guzel yaa yirim onu yirimm naniknanik

offf site çok ağır yaaa sayfayı bi yeniliyorum 40 saat bekliyorum
ddaha sonra yeniden girerim, şimdilik kaçıyorum ben yoksa kıracam laptopu :)
canlizcim öptüm canım.

kimsecikler kalmamış. herkes nereye gitti. yaprak dökümünün başına mı gittiniz gıııı

allaha şükür iyiyim, sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik, ilk bebeğin mi
evet canım ılk bebeğim ıyı gıdıyo ara sıra bulantılarım devam edıyo

offf site çok ağır yaaa sayfayı bi yeniliyorum 40 saat bekliyorum
ddaha sonra yeniden girerim, şimdilik kaçıyorum ben yoksa kıracam laptopu :)
canlizcim öptüm canım.

tamam seker bende öptüm by by Şeniz

Back
X