• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ayyy kızlar bu kuyruk sokumu olayında korkutmimde ablamda aynı sizin dediğiniz gibiydi ağrıları falan kırık varmış meğerse onda o allahtan hamilelik öncesi biliodu dr kesinlikle normal doğum yasak dedi doğum yaparken çok daha kötü olursun dedi sezeryana aldı... ama işin gıcık tarafı bende de aynı şikayetler var acaba bizimki hamilelikten dolayı mıdırrr :uhm:

çok yavaş siteeeeeeeeeeeeeeeee ne yaptığımı anlamıyorum ya benim tickerimde yazım çıkmamış.

canım hoşgeldin a.s. sanırım bu kasılmalar çoğumuzda var ve çok fena haraket edemiyorsun öylece kalıveriyon

KARTANESİ dün bende bebeişimi ilk defa hissettim Şeniz

Canımsın...Hiç Karşılıksız bırakmıyorsun mesajlarımı çok teşekkür ederim..Kızlar sohpetten göremiyorlar yada istediklerini görüyorlar istemediklerini görmüyorlar sanırım üzüldüm..Herkezin canı sağolsunkaydirigubbakcemile5
maviş bugunmü gidiyosun dr a cinsiyet için hadi bakalım ne diyecek sana sağlıklı olsunda canım öyle değilmi

hemen bakayım kıs dur

günaydınnnnn canımın içi zemuszemus
valla istanbuldada feci yağmur var
canım batma hissinden korktum önce sabah uyandığım zaman ama şimdi rahatladım teşekkür ederim Şeniz

kartanesi günaydın niye rüyana girdiki ayrıntılı ultrason orda bebişini 3 boyutlu göreceksin sen onu düün başka bişi düşünme bence

Sen başkasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanYüzüme gülücükler kattığın için çok tşk ederim.Korkma sakın genelde oluyor o ağrılar yasa sancılar diyelim :1hug::asigim:

bugün tam 4 ayım doldu kıslar oleyyy
resim çekildim göööbemin de ama küçük resimler com sitesinde sorun var herhalde size gösteremiyom işte.başka da nerden yapabilirim bilmirem:((((

canım, ayrıntılı turp gibi çıkmış maşallah. hadi gözün aydın. benimde 3'lü temiz çıktı çok şükür.

ben halayı başlatıyorum sen takıl canım.:teytey::teytey::teytey:

canım gözün aydın tekrar allah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

tünaydın herkese:))))

oyyy zeytinim gelmişş özledim kıs seni gel öpem Şeniz Şeniz

nazlım nasılsın diyorum iyimisin varmı snede kıpırtılar bende fazla birşey hissetmiyorum...kartanesi araştır madem hakkın var olmadı git o doktordan randevu al yazdırsın sana gider 100 çektirirsin..

karakızım gidiyorum evet bugün valla artık iyice merak ettim önceden hep erkek hissetmeye başlamıştım bu dayagı yogundu tek ben dgl çevremde herkes aynı şeyi hissetti ama son bir haftadır nedense kız olabilir diye hissetmeye başladım..

ayyy kızlar bu kuyruk sokumu olayında korkutmimde ablamda aynı sizin dediğiniz gibiydi ağrıları falan kırık varmış meğerse onda o allahtan hamilelik öncesi biliodu dr kesinlikle normal doğum yasak dedi doğum yaparken çok daha kötü olursun dedi sezeryana aldı... ama işin gıcık tarafı bende de aynı şikayetler var acaba bizimki hamilelikten dolayı mıdırrr :uhm:
kız umarım dediğin sorun yoktur bizde ben hiç hatırlamıyom düştüğümü çatlatıcak bişey yaptımı
ayy korktum şimcik ya benim eşimde aşağıda bundan dolayıda erken doğum sezeryan aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Allahım yardım et nolurrrrrrrrrr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

karakızım bi konuşma fırsatı olmadı canım ya
ben yokken biraz sıkıntılı günler geçirmişsin sanırım
ama bak herşey geçmiş
ben inanöıyom zaten ikili üçlü zımbırtılarına
şeyma gacısı benden de utanmadan üçlü istedi
ben yapr-tırmak istemiyom dedim ikili iyi çıktı ama değyince sen bilirsin dedi
zaten cinsiyette göremedi bu garı hiç ısınamadım gitti bu garıya
beni bir güsel doğurtmasın ikinciye ona nahhh giderim

nazlım nasılsın diyorum iyimisin varmı snede kıpırtılar bende fazla birşey hissetmiyorum...kartanesi araştır madem hakkın var olmadı git o doktordan randevu al yazdırsın sana gider 100 çektirirsin..

Ara ara hissediyorum canım bende bebişi pıtpıtlar 20 haftadan sonra ağırlaşır daha minicik ayakları anca bukadar vurabiliyor sanırım:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Onun dışında çok iyiyim canım maşallah diyebilirim bu haftaların getiri ne bulantı ne birşey hoş yine yediklerime dikkat ediyorum ama olsun varsınkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 İlk kez bugün yanlız kaldım sohpet ediyorum kkda bakanıyorum:hooray:

günaydın kızlar a.s.

geçmiş olsun.. benim de kuyruk sokumumda ağrım oluyor... ne yürüyebiliyorum ne de yattığım yerde dönebiliyorum.... fıtık mı başka bişey mi bilemiyoruz çünkü film çektiremiyorum... dayanıcaz bi şekilde canım...

....

canım ya ben de diyom acaba bel fıtığım vardıda bu hamilelik döneminde mi çıktı diye
yatarken bile dönmede çok zorlanıyom:roflol::roflol:

Back
X