• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
olabileeer
gıı cerin yeni beleş şeyer buldum bi topic var millet niveaya huggies a envai çeşit bebek ürüncüsüne üye olup mail atıyo sonra bissürü numune geliyomuş zemuszemus zemuszemus
ama bizim içn daha erken gaaba
bebeğin kilosunu falan yazıyon numune bez gönderiyolarmış :dance:

kız slm bu site neresi bizede de bakam

yok gıı zararlı mı değil mi bilmiyom da gereksiz buluyorum ben kendi açımdan sonrabıraksın diye uğraş dur -tatlicadiarzu-

oda doğru anam.ya ben diyomki kundak yerine hani şu gece için uyku tulumları varya o daha iyi değilmi.ister üstünü açsın ister yatakta zıplasın hiiiiiç üşümez dimi gııı.anam ne etceksek bende ona göre gitmeden bi eminönüne gidem alam
haklısın... valla benim ailem bile gezmeye gelip 15 gün kaldığında bi rahatsızlık oluyor... sadece bizde değil gelen misafirde de... başın ağrıyo suratını asıyon yada tartışıyosun üstüne alınıyo... :sm_confused:

ya valla sabahtan beri düşün düşün sinir oldum.valla o herşeyi ayarlamış.ben akşam kocişe herşeyi anlatcam eğer hala gelecek derse ben karışmam ama her iki taraf içinde zor

a handa 4 aylık bebişim
maaş güzelim çok tatlı çıkmış göbişin formunu kaybetmemişsin valla
(QUOTE=dilmuh;7255446]kızlar şimdi size bişey sorcam siz olsanız ne yaparsınız.benim bi görümcem var iyi biri geçen yıl kocasından ayrıldı kaynanamın yanına gitti.kaynanam ankaranın köyünde oturuyo görümcemde ankamallda çalışıyo ve çocuğuna kaynanam bakıyo.ama kaynanam artık bakamam demiş.oda bizle vana gelmek istiyo ve orda iş bulacakmış.ben kocişe ben çocuğa bakamam dedim oda tamam dedi ama ya anlaşamazsak ne bilem işte ev ev üstüne olmaz ya ya huzursuz olursak diye korkuyom ama kocişe bişey diyemiyom siz olsanız ne ederdiniz hele bi akıl verin beeeeeeee[/QUOTE]
güzelim valla senin bu iş karışık yaw bence o otursun oturduğu yerde ne sizin ne onun rahatı bozulsun
napıyon cerin akşam bi vukuat olmadı demii :jeyyar:
baktım zaten 8den sonra topic +18 moduna girmiş kaydirigubbakcemile3
he ya bende merak ettim bu kıs konuşulanlardan sonra dayanamaz atlar adamın kucağına
itek nerde bugün bee ona bişey sorcaktım hani dün diyodu ya ağız mendili diye
onun yerine selpak kullansak olmamı gıı onları mı yıkayıp durcaz
buradayım kuzum kıs mendil falan olmaz bebişlere tahriş eder valla ben 18 tane almıştım bittikçe yıkıyordum 5 dak.kuruyor hemen tembel olma kıs daha neler yıkayacan:roflol:
of yaa şu oktay usta hamilelik boyunca bizim evde yemek yapsa ya ne harika olurdu hatta sonsuza kadar cokacimcoook
anam bu gacının aklı fikri yemekte oldu birde derya baykal gelsin bebişine örgü neyim yapar
he gı manyaaam ben yemek programlarını izliom napemm :utangac:

ben emzikte vercem alırsa alır almazsa kendi bilir vereliniortak
nann ne emziği yaw boşver valla hiç kullanma bak tecrübe konuşuyor
bence susturucu özelliği seni de cezbetcek bacı benden demesi kaydirigubbakcemile3
walla kayınvalidem sarmıştı benim oğlanın kollarını birşeyde diyemedim kalbi kırılmasın diye çocuk 6 ay sarılmak istedi.emzik hayatta kullanmam dedim baktım susmuyor verdim ama pek emmedi bıraktı.hep büyük konuşmuştum yok şunu yapmam yok bunu yapmam diye ama hepciğinide yaptım.mecbur kalınca hepsi yapılıyor yeterki sussun diye

Son düzenleme:
ne sims i ne bebeği kız... nası bi şaka yaptın anlamadım:uhm:

britney e ne olmuş ki:sm_confused: magazinle aram yoktur

sims diye bi oyun var bilg. oyunu
böle karakterler var işte kendine ev mev kuruyon iş buluyon işe gidiyon para kazanıyon sonra eve yeni eşyalar alıyon falan neyse orda bi bebem olduydu benim ben salak da yanlışlıkla işe gittim geri de dönemiyon akşama kadar bebiş evde çığırdı durdu sonra adoption service diye bi kadın geldi bebği aldı gitti ben bakamadım diye
ayyoyundan oynayasım geldi şimdi yaa
ama sonra akıllandım diğer çocuklarım büyüdüler hihoyyyt

britney de kötü anne seçilip duruyo yaa bebişleriniyeremi düşürmüş ne ondan dedim ona benzemem deyüü :oklava:

maaş güzelim çok tatlı çıkmış göbişin formunu kaybetmemişsin valla
(QUOTE=dilmuh;7255446]kızlar şimdi size bişey sorcam siz olsanız ne yaparsınız.benim bi görümcem var iyi biri geçen yıl kocasından ayrıldı kaynanamın yanına gitti.kaynanam ankaranın köyünde oturuyo görümcemde ankamallda çalışıyo ve çocuğuna kaynanam bakıyo.ama kaynanam artık bakamam demiş.oda bizle vana gelmek istiyo ve orda iş bulacakmış.ben kocişe ben çocuğa bakamam dedim oda tamam dedi ama ya anlaşamazsak ne bilem işte ev ev üstüne olmaz ya ya huzursuz olursak diye korkuyom ama kocişe bişey diyemiyom siz olsanız ne ederdiniz hele bi akıl verin beeeeeeee
güzelim valla senin bu iş karışık yaw bence o otursun oturduğu yerde ne sizin ne onun rahatı bozulsun

he ya bende merak ettim bu kıs konuşulanlardan sonra dayanamaz atlar adamın kucağına

buradayım kuzum kıs mendil falan olmaz bebişlere tahriş eder valla ben 18 tane almıştım bittikçe yıkıyordum 5 dak.kuruyor hemen tembel olma kıs daha neler yıkayacan:roflol:

anam bu gacının aklı fikri yemekte oldu birde derya baykal gelsin bebişine örgü neyim yapar[/QUOTE]

kızlar hepinizle aynı fikirdeyin valla.gelin öpecem aha düşünmekten sarhoş oldumŞeniz

kız dilmuh kaynanan kocanla konuşmuyo ya hsvadislerden geri kaldı bence görümceni bilerek yolliyo hain gaci

sims diye bi oyun var bilg. oyunu
böle karakterler var işte kendine ev mev kuruyon iş buluyon işe gidiyon para kazanıyon sonra eve yeni eşyalar alıyon falan neyse orda bi bebem olduydu benim ben salak da yanlışlıkla işe gittim geri de dönemiyon akşama kadar bebiş evde çığırdı durdu sonra adoption service diye bi kadın geldi bebği aldı gitti ben bakamadım diye
ayyoyundan oynayasım geldi şimdi yaa
ama sonra akıllandım diğer çocuklarım büyüdüler hihoyyyt

britney de kötü anne seçilip duruyo yaa bebişleriniyeremi düşürmüş ne ondan dedim ona benzemem deyüü :oklava:

kaydirigubbakcemile3 çatlak hatuuuuuuuuun

nan kundak mı şimdi konu...valla önceden bende diyordum emme sanırım yaptırmam ne bileyim doktorların bazıları diyor ya şekil bozuklugu oluor diye..

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
olabileeer
gıı cerin yeni beleş şeyer buldum bi topic var millet niveaya huggies a envai çeşit bebek ürüncüsüne üye olup mail atıyo sonra bissürü numune geliyomuş zemuszemus zemuszemus
ama bizim içn daha erken gaaba
bebeğin kilosunu falan yazıyon numune bez gönderiyolarmış :dance:

bununda çözümü var güzelim yenidoğan için bez istersiniz.ben şimdiden bez almaya başlayacam valla benim oğluşta kullanacağı için ikisine ancak yetişir babişimiz.emme iyiymiş bu site haaa gönderde ben oğluşa bari isteyim bari -tatlicadiarzu-

nan kundak mı şimdi konu...valla önceden bende diyordum emme sanırım yaptırmam ne bileyim doktorların bazıları diyor ya şekil bozuklugu oluor diye..

mavii noldu gıı gittin geldin mi yosam?
yok anam benim konum hala tülbent :roflol:
anneme dicem şimdi msnden hazır et tülbentleri deyüü

mavii noldu gıı gittin geldin mi yosam?
yok anam benim konum hala tülbent :roflol:
anneme dicem şimdi msnden hazır et tülbentleri deyüü

anaya bak msn e takılıyo yaw sölede bizim topicede gelsün yada analarımıza da açalım kasım anneanneleri deyüü aman onlar göbüşlerünü koymasunlaaaa :roflol:

bununda çözümü var güzelim yenidoğan için bez istersiniz.ben şimdiden bez almaya başlayacam valla benim oğluşta kullanacağı için ikisine ancak yetişir babişimiz.emme iyiymiş bu site haaa gönderde ben oğluşa bari isteyim bari -tatlicadiarzu-

gıı şimdiden istesek mii
o zaman bi daha isteriz zemuszemus
ama kargo gelse bizim evde kimse olmuyo kii ben ondan isteyemem işe istesem bebek bezi mi gelcek oraya :roflol:

Back
X