Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinirimden aglayazammmm ya doktorun sekreteri aradı bugün amaeliyatı uzamış yetişemeyecekmiş yarına alalım diyor birde saat 7 de diyor ..bende tekrar aradım bugün gelecekmiş ama geç gelecekmiş o yzüden bende ömnceki hastalara bakıp gidecek muhtemelen az kişiye bakıp gidecek..ama ben bir konuşsanız 8 dede olur gelirim dedim bakalım ne diyecek..şimdi buçuk olmasını bekliyorum tekrar arayacam..
benden güccüksün nan abla de bana :mymeka:
gıı o deıl yavv benım dedıgım başka :1shok: bişii
susturucu :teytey:
eyyy miş gııı
delikafadulden cok züperrrrrrrr olurr
klava: al sana buda zuzudan nann bana saftirik muamelesimi yapıon sen yoksam ben mi öle anlıyom laelaelaelaelae
iki ıkın daha kolay olur gızımmm ne hırması kaydirigubbakcemile
hee zaten onlar ortak olmasa olmuyor.yok kıs ne sağması onuda emzir yazık,kıskanır yoksamyerimseniben
slm kızlar :) gitti geldim aldım sertifikamı :)şimdi biriniz anlatın bana şu göbeeğimin resmini nasıl koycam die :)
ooleyy bi aferin aldımmalkisalkisalkis
zaten benim sütün bebişten başka bi talibi de var.yerimseniben sadece bebişe olmaz ben de içerim diyip duruyo... sağar sağar ona içiririm artıkkaydirigubbakcemile3
kızlar çok yoğunum sabah beri bi meraba diyemedim afedersiniz biriniz özet geçin bakem ? varmı anormal bi durum ? herkes iyimi?
sinirimden aglayazammmm ya doktorun sekreteri aradı bugün amaeliyatı uzamış yetişemeyecekmiş yarına alalım diyor birde saat 7 de diyor ..bende tekrar aradım bugün gelecekmiş ama geç gelecekmiş o yzüden bende ömnceki hastalara bakıp gidecek muhtemelen az kişiye bakıp gidecek..ama ben bir konuşsanız 8 dede olur gelirim dedim bakalım ne diyecek..şimdi buçuk olmasını bekliyorum tekrar arayacam..
eğer ilaç kullanmazsan doğum esnasında bebeğine enfeksiyon bulaştırabilirmişsin... bebişe zarar verecek bi ilacı vermez doktor.ama tahlil yapmadan niye ilaç verdi ki.....
hee zaten onlar ortak olmasa olmuyor.yok kıs ne sağması onuda emzir yazık,kıskanır yoksamyerimseniben
hee bende bu geveze gacı nerede diyordum uyuttun mu kısını.söylesene hacı merak ettim ne pişirdin.yaw bende bugün kayınvalideciğimin yaptığını yedimcokacimcoook
kızlar çok yoğunum sabah beri bi meraba diyemedim afedersiniz biriniz özet geçin bakem ? varmı anormal bi durum ? herkes iyimi?
:roflol::roflol: anam onu isteyen şahsı muhterem kendi sağar sen merak etmee sen yorma kendünüüüüüüüüü :roflol:
kaynananın yaptığı şeye kurbann limon da sıksaydın gııı cokacimcoook
he laaaaaaann krispi ne pişirdin şişkooooooo :CüvCüv:
sıktım güzelim o içine ben dışına sıktım bugün ondan başka birşey yemedim.
etli taze fasülye pişirdim içinde etli kemiklerden wardı onlardanda koydum biz ana kız bayılırız etli kemik yemeye bu arada reçelimde şahane oldu sabah kahwaltıda yiyecem sizin yerinizede yiyemmi:roflol:
o kaaa canım istioki ondan cokacimcoook kaynanamda yapmış getirmiş ama kıymalı öööööööö yemedim zeytinyağlısına ölüyom komşuya haber saldım bekliommmmmmm kaydirigubbakcemile2
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın yeni bir topic açtımmm
bebek odaları resimleri var hadi gelinde görün bakalım
Çokkk şirin bebiş odaları :))) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU