• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

bi ayar çekerim ben onaaaa :jeyyar: masum kedi tiplemesine girerim hemencikk zemuszemus

heeee böcüklük yapacan dimi :jeyyar:allahtan bu topiği bizim kocişler okumuyor.anam bazen altta misafir falan yazıyor yoksam bizim kociş geldide bakıyor mu diyorum:bbo::roflol:

yawrum kendine şişko demekte haklısın yaw bu ne anam bi yemek bi pasta bide meyve ye tam olsunnaniknanik

itek minnoşum ben safım dilimde şöyle yesem böle yesem ama tık yok bu krispi danası değirmen gibi öğütüyo abbaaaoowwwwwww :1shok:

yawrum kendine şişko demekte haklısın yaw bu ne anam bi yemek bi pasta bide meyve ye tam olsunnaniknanik

ben öylesine şişko diyorum yoksam şişko değilim bi sabah kahwaltı yaptım bide şimdi yiyom işte meyweyi şimdi yiyemem akşama gü
nde iki kere yemek çokmu yaww

ayyyyyyyyy kızlaaar canım neler neler istiyooooo.ay şöyle tatlı tatlı pastalar kekler falan.offfffff yapmayada takatim yoooooook mafoldumben mafoldumben
ay kızlar şu hamilelik dönemi çok zor ya hep eski günlere dönmek istiyom anamın dizinde ağlamak istiyom mafoldumben

heeee böcüklük yapacan dimi :jeyyar:allahtan bu topiği bizim kocişler okumuyor.anam bazen altta misafir falan yazıyor yoksam bizim kociş geldide bakıyor mu diyorum:bbo::roflol:

:1ninca: amanınnn:1ninca:
kız o diilde benim kociş bilgisayarcı bana dioki çok safsınız orda herkesin kadın olduğunu hiç sanmıyom diyo gıcık edio beni hiçte bi kerem diom ne kaaa manyak var piyasada tahmin bile edemezsiniz dio korkutuyo benü tabi bu benim korkmuş halim akşama kadar burdayımm :roflol:

ya bugün birde kurtlar vadisi var sinir oluyorum bazen kociş çaktırmadan orayı açıyor sinir oluyorumÇok üzgünüm çoook

:mymeka: höyyttttttt kurtlarıma laff yokkkkkkkkkkkkk sengözlerimebaksanab ne kaaaaaaaaa heycanlı bu akşamda ayyyyyyyyyy cips bile aldırdım akşama kurtlar keyfi varrrrr ehehehe

kız o diilde benim kociş bilgisayarcı bana dioki çok safsınız orda herkesin kadın olduğunu hiç sanmıyom diyo gıcık edio beni hiçte bi kerem diom ne kaaa manyak var piyasada tahmin bile edemezsiniz dio korkutuyo benü tabi bu benim korkmuş halim akşama kadar burdayımm :roflol:

aayyy banada annem we ablamlar diyor öyle nasıl güwenipde sohbet ediyorsun diyorlar bana

itek minnoşum ben safım dilimde şöyle yesem böle yesem ama tık yok bu krispi danası değirmen gibi öğütüyo abbaaaoowwwwwww :1shok:
cidden anam sen sadece kendini avutuyon malı krispi götürüyor sen ona takıl en iyisi:roflol:
ayyyyyyyyy kızlaaar canım neler neler istiyooooo.ay şöyle tatlı tatlı pastalar kekler falan.offfffff yapmayada takatim yoooooook mafoldumben mafoldumben
ay kızlar şu hamilelik dönemi çok zor ya hep eski günlere dönmek istiyom anamın dizinde ağlamak istiyom mafoldumben
ay dün akşam kocişle dışarı çıktık canın şunu istiyor mu yok diyorum bunu istiyor mu yok diyorum ne oldu bana anlamadım hazır adamı bulmuşken ne oldu bana anlamadım-tatlicadiarzu-güzelim krispide var pasta o bitirmeden yetiş derim
kaydirigubbakcemile3 ben kurtları izliommmmmmmmm :jeyyar:

yuhh be ilk defa bi kadının kurtları izlediğini duydum erkek fatma seni çocuğa öle şeyler dinlettirme psikopat olur walla:mymeka:

cidden anam sen sadece kendini avutuyon malı krispi götürüyor sen ona takıl en iyisi:roflol:

ay dün akşam kocişle dışarı çıktık canın şunu istiyor mu yok diyorum bunu istiyor mu yok diyorum ne oldu bana anlamadım hazır adamı bulmuşken ne oldu bana anlamadım-tatlicadiarzu-güzelim krispide var pasta o bitirmeden yetiş derim

yuhh be ilk defa bi kadının kurtları izlediğini duydum erkek fatma seni çocuğa öle şeyler dinlettirme psikopat olur walla:mymeka:

kızımmm benim bütün arkadaşlarım hastası fallla gaciler mannah hele iş yerinde cuma sabahı ilk muabbet kurtlar öğlene kadar falan sürüyo yane bütün arkadaşlar izleyo da zemuszemus

üleynn geçirdiğim or günlerin aısını çıkarıyom ne istiyonu benden bende bir amanlar peynir ekmeğe talşim olmuştum kilo wermiştim heç bişey yiyemiyodum eşim yemek yerken yanında bile oturamadım amm geçiyor işte sabret leynn a kaldı senin boğaında benüm gibi açulur

walla iyiki korkmuşsun cerinim ya korkmasan:roflol::roflol::roflol:

yaa 1 bölümüne bile bakmadım kurtların.kocişimde ben ne bakarsam ona bakar meecbur :)

anaaaam adamları maymun etmiş bunlarrrrrrr sırnaşık şey
haha bizim çatlak bi arkadaş vardı kayserili onun babaannesi hep dermişki çıplak şeytan oğlumun koynuna girdi daha benim lafımı dinler mi :roflol: burada çıplak şeytanlar tüm gelinler oliy yane kopmuştum bunu ilk duyduğumda haaa bizi gidi çıplak şeytanlarrrrrrrrr :jeyyar:

abbaaaawww yoksam erin şu sapıklardanmı aep yaw şüphelendim şimdi :roflol::roflol:

baksana kurtlar wadiside izliyormuş karu

yaa 1 bölümüne bile bakmadım kurtların.kocişimde ben ne bakarsam ona bakar meecbur :)

ya benim kociş maça falan bakmaz öle.iş yerinde arkadaşları cuma günü bunu konuşuyor diye buda oturup izliyor.ama netten tabi ben tv mi kaptırmam.aman zaten oğluş izletmiyor bile canavar bi dakika durmuyor

Back
X