• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

valla bende şüphelidim zaten memişlerlen göbüşü ayıramazsınız die :)ama ayrılmış baksana.onlar ezelden beri öleler be cnm umarım dahada büyümezler yoksa sadece onları taşımak için adam tutcam :)

bebim göbüşüm
mş baya çıkmış güzelim memişlerde ölekaydirigubbakcemile3
ooo yawrum walla o resimde göbüş diilde başrolde memişler war sanki be :roflol:
annaaaam şimdi millet beni erkek zancak haaa :1ninca:
ahaaa sapık seni ele verdin kendini işte:roflol:
ay şiştim kızlar valla otur otur patladım sıkıntıdan.kociş yine aldı kumamı götürdükaydirigubbakcemile3araç muayene istasyonunda fink atıyolar:teytey:

anam sorma bizde de var bi kuma sinir oluyorum adam yakında onla yatıp kalkacak.mafoldumben

gözün aydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başıma inş.

canımmmmm gözün aydınnn....çoooook sevindimmmmmm.........:nazar::nazar::nazar:

hadi gözün aydın şekerim. ah o analar yok mu o analar ne warsa yine analarımızda war. allah onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

amin canım allah yokluklarını göstermesin...

gözün aydın canım darısı bizim başımıza

ohhhhhh gözün aydın canımcım

:lepi:işte budur canım yaa çok sevindim kaydirigubbakcemile5cicilerini yesinler onun:1hug:

ayyyyyyy çookk sewindim canımm oooooohh kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 geçmiş olsunnnnnnnnnn gözün aydın fıstığımmmm Şeniz
[/QUOTE]

saolun kızlarrr yaaaaa,gerçektende gözümaydın :emir_bebek: opuyorumnanaktan
nefes almayı sanki şimdi öğrendim
kaçgündür nefes alamıyordum sanki,
sizlerle bu haberi paylaşmakta ayrı bi keyifff
hepinizi öpüyorummm..
Şeniz

kızlar ya ben bu aralar cips yıyom haftada 3 sefer kesın yanı kaynanam duymasın süt içmiyon öle seyler yeme kızım zararl dei ama tınnn -tatlicadiarzu- can bu can yaaww istiyor napım cokacimcoook

ayyyyyyy canlüüüüüüzz bende öleyüm napcas gıı

bebim göbüşüm
hani laaa göbüşş ben daha cok memeiş gördüm yavrıım ikisi aynı gidiyo başa baş bakalım yarışı kim kazanacak alkisalkisalkis

erkek ağdacııııııı :))))))))
gel senide yoluum tavıkk opuyorumnanaktan nan siz garı kuaföredegıtmessınız bizim arkamızdan böle konusuyorlardır dıyee laelaelaelaelae

valla bende şüphelidim zaten memişlerlen göbüşü ayıramazsınız die :)ama ayrılmış baksana.onlar ezelden beri öleler be cnm umarım dahada büyümezler yoksa sadece onları taşımak için adam tutcam :)

anamm sende bizden çıktın çatlak gacıı :teytey:

hepinizi öpüyorummm..
Şeniz[/QUOTE]

canım benim yaa :teselli:

valla şaka bi yana benim en büyük derdim zaten o memişler :( bebişim bi emmeyi bıraksın hemen ameliyat olucam o kadar büyük bi zorlukki anlatamam size :(neyseeee

hadi gözün aydın şekerim. ah o analar yok mu o analar ne warsa yine analarımızda war. allah onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

:lepi:işte budur canım yaa çok sevindim kaydirigubbakcemile5cicilerini yesinler onun:1hug:

ayyyyyyy çookk sewindim canımm oooooohh kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 geçmiş olsunnnnnnnnnn gözün aydın fıstığımmmm Şeniz

ay şiştim kızlar valla otur otur patladım sıkıntıdan.kociş yine aldı kumamı götürdükaydirigubbakcemile3araç muayene istasyonunda fink atıyolar:teytey:

[/QUOTE]

hepinizi öpüyorummm..
Şeniz

hepinizi öpüyorummm..
Şeniz[/QUOTE]
nan beni adam yerıne koymadın mı sen :mymeka: ben nıden yokum orda senağlama
ayyyyyyy canlüüüüüüzz bende öleyüm napcas gıı

yii yii sende yiii cokacimcoook

canliz falla kuaför diilde ağda salonuna didiom yıllardır aynı gacıya gidiom ben ohh kaymak kimin oluyo insan kendim yapamıyom zornan mı ne derse desin arkamdan falla :))

canlizzz canım benim özür dilerim yaaa gerçekten seninkini de alıntı yapmıştım
niye çıkmamış anlamadım yollayana kadar anam ağladı zaten :))))
sana da ayrıca teşekkür ediyorum bitanem,allah razı olsun...

canliz falla kuaför diilde ağda salonuna didiom yıllardır aynı gacıya gidiom ben ohh kaymak kimin oluyo insan kendim yapamıyom zornan mı ne derse desin arkamdan falla :))

valla bende öle asla kendim yapamam dayanamam kadının karşısında korkudan gık bile demiyom :)

canlizzz canım benim özür dilerim yaaa gerçekten seninkini de alıntı yapmıştım
niye çıkmamış anlamadım yollayana kadar anam ağladı zaten :))))
sana da ayrıca teşekkür ediyorum bitanem,allah razı olsun...

mirmirmirmir tememmm affettim seni :dance: delikafadulden

Annenin hamileyken yediklerinin çoçuk üzerindeki tesirleri

Annenin hamilelik dönemindeki beslenme durumunun hatta çocuğun ahlak, zihin ve zekası üzerinde bile çok tesiri vardır. Zira çocuğun sinirleri ve beyni annenin yiyeceğinden meydana gelmektedir Her yemeğin kendine has bir eseri vardır. İslam da anne yiyeceğinin çocuğunun gelişmesinde etkili olduğu konusuna değinmiştir. Örneğin:

Peygamber efendimiz buyuruyor ki: "Hamile kadınlar, çocukların iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler."[38]

Başka bir yerde de buyuruyor ki: "Hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin."[39]

İmam Rıza (a.s) şöyle buyuruyor: "Ayva yemek akıl ve zekayı fazlalaştırır."[40]

Resulullah'tan (s.a.a) şöyle nakledilir: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlaklı ve güzel olur."[41

kızlar kavun çıktı bol bol kavun yiyelim.

kızlar ya ben bu aralar cips yıyom haftada 3 sefer kesın yanı kaynanam duymasın süt içmiyon öle seyler yeme kızım zararl dei ama tınnn -tatlicadiarzu- can bu can yaaww istiyor napım cokacimcoook

canım bende sendenim
bugün mc de 2 koca patates yedim,
cips te 2 gün yemessem 3.gün mutlaka yiyorum
ama ben sütümü de içiyorum sende öyle yap o zaman belki vicdan azabın daha az olur.. kaydirigubbakcemile3
yaaa şaka maka yememiz lazım aslında
yada en az zararlı olanalrdan yemek lazım..

itekkk gızz kocayı görünce dilini yutun bebemmm nutkun mu tutuldu hanı kocanı anlatıyodun ne oldu kız

Back
X