Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mş baya çıkmış güzelim memişlerde ölekaydirigubbakcemile3bebim göbüşüm
ahaaa sapık seni ele verdin kendini işte:roflol:ooo yawrum walla o resimde göbüş diilde başrolde memişler war sanki be :roflol:
annaaaam şimdi millet beni erkek zancak haaa :1ninca:
ay şiştim kızlar valla otur otur patladım sıkıntıdan.kociş yine aldı kumamı götürdükaydirigubbakcemile3araç muayene istasyonunda fink atıyolar:teytey:
gözün aydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başıma inş.
canımmmmm gözün aydınnn....çoooook sevindimmmmmm.........![]()
hadi gözün aydın şekerim. ah o analar yok mu o analar ne warsa yine analarımızda war. allah onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
gözün aydın canım darısı bizim başımıza
ohhhhhh gözün aydın canımcım
:lepi:işte budur canım yaa çok sevindim kaydirigubbakcemile5cicilerini yesinler onun:1hug:
[/QUOTE]ayyyyyyy çookk sewindim canımm oooooohh kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 geçmiş olsunnnnnnnnnn gözün aydın fıstığımmmm Şeniz
kızlar ya ben bu aralar cips yıyom haftada 3 sefer kesın yanı kaynanam duymasın süt içmiyon öle seyler yeme kızım zararl dei ama tınnn -tatlicadiarzu- can bu can yaaww istiyor napım cokacimcoook
hani laaa göbüşş ben daha cok memeiş gördüm yavrıım ikisi aynı gidiyo başa baş bakalım yarışı kim kazanacak alkisalkisalkisbebim göbüşüm
gel senide yoluum tavıkk opuyorumnanaktan nan siz garı kuaföredegıtmessınız bizim arkamızdan böle konusuyorlardır dıyee laelaelaelaelaeerkek ağdacııııııı :))))))))
valla bende şüphelidim zaten memişlerlen göbüşü ayıramazsınız die :)ama ayrılmış baksana.onlar ezelden beri öleler be cnm umarım dahada büyümezler yoksa sadece onları taşımak için adam tutcam :)
amin canım allah yokluklarını göstermesin...
hadi gözün aydın şekerim. ah o analar yok mu o analar ne warsa yine analarımızda war. allah onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
:lepi:işte budur canım yaa çok sevindim kaydirigubbakcemile5cicilerini yesinler onun:1hug:
ayyyyyyy çookk sewindim canımm oooooohh kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 geçmiş olsunnnnnnnnnn gözün aydın fıstığımmmm Şeniz
ay şiştim kızlar valla otur otur patladım sıkıntıdan.kociş yine aldı kumamı götürdükaydirigubbakcemile3araç muayene istasyonunda fink atıyolar:teytey:
[/QUOTE]ayyyyyyy çookk sewindim canımm oooooohh kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 geçmiş olsunnnnnnnnnn gözün aydın fıstığımmmm Şeniz
amin canım allah yokluklarını göstermesin...
ayyyyyyy canlüüüüüüzz bende öleyüm napcas gıı
canliz falla kuaför diilde ağda salonuna didiom yıllardır aynı gacıya gidiom ben ohh kaymak kimin oluyo insan kendim yapamıyom zornan mı ne derse desin arkamdan falla :))
canlizzz canım benim özür dilerim yaaa gerçekten seninkini de alıntı yapmıştım
niye çıkmamış anlamadım yollayana kadar anam ağladı zaten :))))
sana da ayrıca teşekkür ediyorum bitanem,allah razı olsun...
valla bende öle asla kendim yapamam dayanamam kadının karşısında korkudan gık bile demiyom :)
kızlar ya ben bu aralar cips yıyom haftada 3 sefer kesın yanı kaynanam duymasın süt içmiyon öle seyler yeme kızım zararl dei ama tınnn -tatlicadiarzu- can bu can yaaww istiyor napım cokacimcoook