:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar: çakaaaallll
bende öle yapıyom nann merakımdan hemen bakıyom risk yok vs... görünce rahatlıyom falla
hıııımmm bi tek sabırsız ben değilmişim demek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar: çakaaaallll
bende öle yapıyom nann merakımdan hemen bakıyom risk yok vs... görünce rahatlıyom falla
hollleeyyy hihoyyyt hihoyyytfıstıklarrr napıyosunuzzz
kaynatıyosunuz yine herzamanki gibi..
bende bugün yoktum geç geldim eve yemeğimi koydum pişiyooo
birazdan yicez,ondan önce haberleri vereyim.
normalde doktora dün gidicektik ama dayanamayıp bugün gittik
veeee sonuçççç temizzzzz allahıma şükürler olsun ki bu sefer risk misk yok
derin bi ohhh çektik eşimle birlikte ve tabiki canım annecim benim
ne selatıntefriciyeler okudu anacım ne hacet namazları kıldık
rabbim dualarımızı kabul etti, yolaaa devammm hemde endişesiz,dertsiz tasasız..
darısı sonuç bekleyenlerin başına, tek duam hepimizin melekleri
sağlıklaaa gelsinler,başka ne isteriz ki...
o heyecanla gittik kuzuma bi iki bişey aldık
o kadar tatlılar ki anlatamam,içim titriyoo onlara bakarken...
bendeki haberler böyle işte kızlar..
heheee şimdi anlaşıldı benim güzelliğimin, ahlakımın ve parlakzekamın sırrı şakkıdıAnnenin hamileyken yediklerinin çoçuk üzerindeki tesirleri
Annenin hamilelik dönemindeki beslenme durumunun hatta çocuğun ahlak, zihin ve zekası üzerinde bile çok tesiri vardır. Zira çocuğun sinirleri ve beyni annenin yiyeceğinden meydana gelmektedir Her yemeğin kendine has bir eseri vardır. İslam da anne yiyeceğinin çocuğunun gelişmesinde etkili olduğu konusuna değinmiştir. Örneğin:
Peygamber efendimiz buyuruyor ki: "Hamile kadınlar, çocukların iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler."[38]
Başka bir yerde de buyuruyor ki: "Hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin."[39]
İmam Rıza (a.s) şöyle buyuruyor: "Ayva yemek akıl ve zekayı fazlalaştırır."[40]
Resulullah'tan (s.a.a) şöyle nakledilir: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlaklı ve güzel olur."[41
kızlar kavun çıktı bol bol kavun yiyelim.
ktü annee :mymeka:benim hayatımda et balık tavuk ve yumurta yokkkk hiiiiiççç yiyemiyom yaa süt 1 bardak zornan yoğurt ve peynir eh işte yok dencek kadar az ama yinede bi iki lokma alıyom zavallı bebişim yaa ne kaaa kötü bi annesi varrr![]()
gıı okuyamıyolarki etkilenmiyolardır :roflol:yaw onu bunu bilmemde çocukların psikolojisini nasıl etkiliyoruz acep CADIARZU:roflol:
anaa manyak karıı kocişleri ilgilenen karıları kıskanıyo benceegeçen sağlık ocağına kocişlen beraber gittik ordaki ebe demezmi as ermek die bişey yoktur her dediğini almanıza gerek yok die.aaayy gebertcektim karıyı yaaa :) allahtan kocişimde çıknca ''bu ne biçim kadın yaa heralde onun koca hiç bi istediğini almamış oda acısını böle çıkarıyo'' dedide rahatladım :)
bi oğlan daha geldi hihoyyyt hihoyyytselam kızlar cinsiyeti öğrendik bugün uzun uğraşlar sonucu listeye bir playboy daha ekleyebilirsiniz :) oğlum gelio :)
kartanesi nann öpümeyle mi çocuk oluyo oyunda nan biz 5 ay denedük anca oldu falla :jeyyar:
:roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis efe bu gülüm ... ondan herşey beklenir .gecen gün ağlıyor niye benim adım efe niye benim adımı BEN10 ( yeni bri cizgifilim kahramanı ) değil diye ağladı sen doğduğunda yoktu BEN10 olsa kaymazyuımdım diye anca ikna ettimmm .. ama arkadaşınada diyorki ben10 örümce adam ...... ( bir sürü isim saydı ) onlar gercek değil yalancıktan oyuncak onlarda aslında diyor ..... eşşek yaaaaa:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol: Ayy ölürüm Efeye Bıdık kendi Bıdııkk esas..Maşallah canım ya çok şeker isim aslında isimlerin toplandığı sitelerde ve buradada cinsiyetler bölümünde var bir sürü konu oralarada bakabilirsin..Bu arada hoşgeldin Beratım:1hug:a.s.
ahhhhhh ahhhhhhhh birde ben anladım KÖPEK İSMİ GİBİ YAW :uhm::uhm:günaydınnn...bıdık he iyiymiş falla kaydirigubbakcemile3
bizimde kız olsa hazırdı oğlum berat efe kızım mıraç ece olcaktı ama nasip herşeyyyharbiden cnm bu isim mevzusu çok zor bi durum.bizde habire bunu tartışıyoruz.benimkide hiç bi ismi beğenmiyo kendide hiç bişey önermiyo.anaam kız olsa karar vermiştik eylül koycaktık ama oğluşumuza isim bulamıcaz bu gidişlen :roflol:
evet vabım paşanın adı berat efekrispi sagol tatlım snei daha belli degildi dimi...berat efe hoşgeldim ahh isim mevzusu biz çabuk bulduk gerçi senin oglanın ismi berat mı efe mi ccnm..bizde erkek olsa isi berat koyacaktık kız olursa berra düşünmüştük şimdi berra mız gelecek isim kesin gibi ama bakalım yinede..
ayy burası erkek bebişlerle doldukız analarııııııııı kızlarımıza sahip çıkalım. kaynana adayları dolu burasıı:1shok:
kartanesi nann öpümeyle mi çocuk oluyo oyunda nan biz 5 ay denedük anca oldu falla :jeyyar:
:roflol:
gıı sen de oynaa süper bişey vallaaa
öpüştürüyon kadınla adamı sonra birden çocukları oluyo :jeyyar:
nettün mavii gidebildin miii
otur da kendin sar tembel teneke :1closedeyes:
gıı son 3 ayda oo sen yanlış binmişin :roflol:
ben de gıı ayy çok heyecnlıydıııı yalnız kız elif dedi ooh içimin yağları eridi valla :roflol:
gıı ne sinir oluyon ben de izliyom onuu
:roflol: :roflol:
başka topiclerde olabilir ama burda herkes kadın bence alkisalkisalkis
ama misafirler hakkında yorum yapamiciim :enbuyukkk:
ben dee ben deee :dance: :dance:
öööffff kızlar eşimin babannesi geldi sinir etti beni yine alt katta oturuyor sürekli gelip cinsiyetini soruyor ne ne ne ayy sıkıldım artık neyse ne canaım ona göre ne ise kendileri çok erkek delisidir de ondan soruyor bana kız düşmanları bu eski kadınlar kendisinin üç oğlu olmuş ya bana diyorki
bir uşak hiç uşak
iki uşak az uşak
üç uşak tam uşak
üleyn buna bitane bile uşak çıkarsam yetmez baksana üç uşak istiyor ay bak sinirlerim hopladı yine hiç demiyorki sağlıklı sıhhatli olsunda ne olursa oılsun aklı başı uşaklarda beeee uyuz
ben demiştim demiiiiive şimdi gelelim aylardır sabırsızlıkla merakla bekledigim cinsiyete..prensesimiz geliyorrr:teytey::teytey::teytey: benim gibi kokoş olursa babamız yandı zemuszemuszemuszemus doktorum bile kız olduguna çok sevindi ilk bebek kız iyidir dedi..rabbim hayırlısını nasip etsi,n diye dua etmiştim hep... işte benden bu kadar...rabbim bundan sonra saglıkla gelmesinide nasip etsin..
:mymeka:benimde oğlum olcekkk cnm sen nerelerdesin
gözün aydın canım
ahaa oğluma bi kız daha:teytey:
duydum duyduum :mymeka:kartanesi duyarsa görürsün gününüüüü lülülülülülü
nazlıım seninki de kıız benden sölemesiiiBilmiyorum kiBakıyorlar kapatıyor biraz oynattılarmı poposunu dönüyor ama bu gidişimde öğrenirim sanırım diye düşünüyorum inşallahh Hayırlısı Rabbimden :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: buyrunnnnnnnnn
günaydın güzel analar... nasılıznı ......................
ya kızlar isim arıyorunm. eşim yardıcı oluyor ama hep muhalefet konumunda isim soylüyom yok onun surası şoyleymiş burası boyleymiş... töbe töbe ...
aklıma isim yatmadı bir türlü
efe buldu gerci ama BIDIK hala kararlı bu isimde -tatlicadiarzu-
krispi nan seni topicte gördükçe canım her türlü cipsi istiyo napcaazz nannn
kimse yokmuuu ???
ayy bu pipi sevdası nereye kadar bizimkilerde böle hof ya![]()