• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

valla başlarmışşş.dün kocişim diyoki oğlunu severken 'oğluşum benim,pipisini ruslar yesin kuzum benim' ben bi bağırmışım ne rusu bee ne rusu ben yerim :D

anaaaam kızımmm ortada psikolojik bi durum var ben sana diyem senin adamın ruslara ilgisi var abbaaoowww cinayet sebebüüü :1ninca:

uleeennnn çok erken başladık cips muhabbetine. neyseki bugün hazırlıklıyım. sabah cıkıp almıştım:dilcikar:

kızlar ben çıkıyom arkadaşım aradı gel oturalım deyo oda hamile doğurdu doğuracak doğurmadan gideyim kızlar hadi görüşürüz öptüm cipsciler sizi

yaaa hoffffffffffff tatil istiyorummmmmm deniz göl nehir şelale orman börtü böcük temiz hawa açık büfe istiyoooooooooooommmmmm ağustosa ne kaaaa çok war yauwww

alkisalkisalkisalkisalkisalkis efe bu gülüm ... ondan herşey beklenir .gecen gün ağlıyor niye benim adım efe niye benim adımı BEN10 ( yeni bri cizgifilim kahramanı ) değil diye ağladı sen doğduğunda yoktu BEN10 olsa kaymazyuımdım diye anca ikna ettimmm .. ama arkadaşınada diyorki ben10 örümce adam ...... ( bir sürü isim saydı ) onlar gercek değil yalancıktan oyuncak onlarda aslında diyor ..... eşşek yaaaaa:jeyyar:

evet vabım paşanın adı berat efe
ama arkadaşlar nacizane bir önerim var isim işi gercekten bana göre önemli....... mesela ben berat efe koydum ama sadece efe diyoruz çok yanlış madem koyduk berat efe denilmesi gerekiyordu ki soylenebiliyor. kısa öz isimler acıkcası şu hayattad önemli cünkü bizim couklarımız teknoloji cocukları olcak hepsi internet üzerinden iş yapacak zor olmaması taraftarıyım..... vereliniortakvereliniortak

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Ben 10 bilmezmiyim demek onu söylüyor birde bile bile ya bu çocuklar varyaa öldürecekler beni bu kadar şekermi olunur :nazar::nazar::nazar:

ben demiştim demiiiii
bana da hep oğlan dediler durdular ama son haftalarda kızmış gibi geldi vee tuttuuu :icecream:

:mymeka:
biz de çapkın kaynanaya verilcek kız yok :dilcikar:

duydum duyduum :mymeka:

nazlıım seninki de kıız benden sölemesiii

:roflol: :roflol:
sorma yaa ben de ne isim sölesem eşim ona şunu derler bunla şöle dalga geçerler diyip duruyoo
elif olcak galibaa bizimki

Canım ya bende sabırsızlanıyorum ama nasip bekliyorum inşallah bu gittiğimde testte dediler ama onunda geri kalan sonuçları ayın 22 sinde öyle yada böyle bekletiyor beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Napalım beklemekten başka çarem kalmadı benimde Hayırlısı inşlll :Saruboceq: a.s.a.s.a.s.

Ya Nesli kaç gündür yok msjda bıraktım martta yok gelmedi bugün hadi bakalım karakızzda yok hala Nerede bunlar :1shok::1shok:

öööffff kızlar eşimin babannesi geldi sinir etti beni yine alt katta oturuyor sürekli gelip cinsiyetini soruyor ne ne ne ayy sıkıldım artık neyse ne canaım ona göre ne ise kendileri çok erkek delisidir de ondan soruyor bana kız düşmanları bu eski kadınlar kendisinin üç oğlu olmuş ya bana diyorki
bir uşak hiç uşak
iki uşak az uşak
üç uşak tam uşak
üleyn buna bitane bile uşak çıkarsam yetmez baksana üç uşak istiyor ay bak sinirlerim hopladı yine hiç demiyorki sağlıklı sıhhatli olsunda ne olursa oılsun aklı başı uşaklarda beeee uyuz
amaan ne bakıyon sen onlaraa benim ananem de aynısı
valla başlarmışşş.dün kocişim diyoki oğlunu severken 'oğluşum benim,pipisini ruslar yesin kuzum benim' ben bi bağırmışım ne rusu bee ne rusu ben yerim :D
:1shok: :1shok:
adamın içinde ytan bir ukte mi yoksa buu :dance:
kartanesüüüüüüü napıyon leyn dun nereye kaçtın hain köfteeeeeeeee
kocam erken geldi gııı

günaydın kızlar.
kocişle konuştum görümce olayını dediki sen kafana takma hiçbir sorun çıkmaz.ayyyyyyyyyyy çığlık atcaktım.neyse ben çıkar ben biliyorum işte benim hormonlar yüzünden falan dedim.işte tam belli değil gelip gelmeyeceği eğer vanın ilçesine gidersek gelmeyecekmiş.haftaya van merkezmi ilçemi belli olacak kızlar.
ya bi akıl verin ben bu adamı nasıl kandıram ay istemiyorum demek istiyom ama sıkıyo tabi

günaydın kızlar.
kocişle konuştum görümce olayını dediki sen kafana takma hiçbir sorun çıkmaz.ayyyyyyyyyyy çığlık atcaktım.neyse ben çıkar ben biliyorum işte benim hormonlar yüzünden falan dedim.işte tam belli değil gelip gelmeyeceği eğer vanın ilçesine gidersek gelmeyecekmiş.haftaya van merkezmi ilçemi belli olacak kızlar.
ya bi akıl verin ben bu adamı nasıl kandıram ay istemiyorum demek istiyom ama sıkıyo tabi

aaaa olmazki canıım
sorun çıkmaz ne demek yaaa
ayyh bayılazaaam
ne işi var be kadın işini gücünü bırakıp neden geliyoo töbe töbeee

aaaa olmazki canıım
sorun çıkmaz ne demek yaaa
ayyh bayılazaaam
ne işi var be kadın işini gücünü bırakıp neden geliyoo töbe töbeee

ayyyyyy yolcaktım saçımı başımı zaten.ben biliyorum diyorum yok hiçbir sorun çıkmaz diyo deli etti beni.nasıl etcem beeeeeeeeeeeeeeeeeenmafoldumben

günaydın kızlar.

dilmuhhhhhhhhhh ablamla konuştum onun okulu merkezde ve okul polis lojmanlarının dibindeymişş çok güzel burası dio yemyeşil güvenli dio yakında askeriye falan varmış insanlar çokkk ii dioo okulları güzel bi dünya özel hastane war dio kesin seversin kıssss

ya dur ağlama kıs senin kociş bu karıyı getircek gibi görünüyo bence bu fikre alış belki de hayırlısı böledir yauw :uhm:

dilmuhhhhhhhhhh ablamla konuştum onun okulu merkezde ve okul polis lojmanlarının dibindeymişş çok güzel burası dio yemyeşil güvenli dio yakında askeriye falan varmış insanlar çokkk ii dioo okulları güzel bi dünya özel hastane war dio kesin seversin kıssss

hihoyyyt aaaaaaaa çok sevindin şekerim ya.valla ben düşün düşün bi hal oldum severmiyim alışırmıyım.iyi bari ya.kız cerin kocişle konuştum bi halt edemedim ya

Back
X