• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ağrı batma tarszı acı bende de oluyor, geçen gidişimde doktora sormuştum normal olacak o doğuma kadar dedi, hatta ben geçen akşam yatarken hapşırdım öyle bir battı ki nerdeyse ağlayacaktım... sanırım rahim kasalarının esnemesiyle ilgili bir durum bu..

ya bu sağlık ocağı mevzuu nedir, bana da ayda bir gelcem dedi, tesadüfen rapor almak için gitmiştim ama 2 ay olmuştur çok üşeniyorum gitmeye gitmesek olmazamı, bişi de yaptıkları yok bi tansiyona bakıy bide tartıyo okadar???
yok nan gitmek zorundaymışız aile hekimliği kanunu mu ne çıkmış karı azarliy dedimya fırçaladı falla nie evde durmuyomuşum die çalışıyom dedim izin al gel kayıt ol didi ben de gelemem eşim gelse olur mu dedim işte bombayı patlattı eşin mi hamile sen mi dio bana :dilcikar: yellozzz

selam kizlar benim bugün kontolüm vardi.. bebisim gayet iyiymis.. kipir kipirdi masallah.. ama icimi kemiren bisey var.. bebisim 12 cm boyunda 241gram mis.. hersey yolunda dedi doktor haftasina uyumlu dedi ama kaan kocatepenin sayfasinda bu hafta 22cmdir diyo.. benim melegim cokmu kücük sizce? cinsiyete gelince.. gecen ayki dedigini tekrarladi.. cikinti varmis ama erkekmi kizmi bisey diyemicem dedi.. yavrum bacaklarini bi güzel acti ama doktor amcasi emin olamadi.. neden net konusmadi yaa ben yine alisveris yapamicam yavruma..

bugün doktora giden oldumu sizde haberler nasil.. cinsiyet ögrenenler cogaldimi?

canım uzunluğunu bilemicem ama kilosu süper zaten artık uzunluk sölemiyolar çünkü baştan aşağıya sığmıyo bebiş ultrasona zemuszemus
bence kiloya bak sen boya diil zaten bence daha zuundur çünkü 241 grmsa o kadar küçük olmaması lazım bana 17. haftada 206 g. dedi boyu hiç bilmiyom
kafana takma yani artık bu haftalardan sonra önemli olan kilo
ve maşallah seninki tosuncuk gibii alkisalkisalkis

kızlarr ağrı dolgunluk hissi sancı normalmış
nan sağlık ocağından bi karı aradı beni salı günü bastı fırçayı eve geliolar mış da bizi bulamıyolarmışda kayıt olmam lazımmış da ben gelemem dedim izin alamıyorum eşimi yollasam olurmu ? cevap ; niye eşiniz hamile mi ?
gitcem artık ilk fırsatta
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: karı manyamış yaaa gelmiyom nan deseydin işimiz gücümüz var alla allaa pazar gelsin :mymeka:

nazlıcım canım bende seninle aynı durumdayım
bende demir hapından başka bişey kullanmıyorum vitaminim var ama
kilo aldırıcak diye hiç içmedim..
sürekli bi dinginlik halsizlik var, yemek yapmak bile işkence geliyor bana
sürekli yatıp dinlenmek istiyorum, çok nadir enerjik oluyorum bugün olduğu gibi
ama oda çok uzun sürmüyo zaten...
belki vitamin içmememizin etkisi vardır. doktorum birde aç kalıyo olabilirsin
ondan olur yada tatlı yememenden demişti...

ben ütümü yapayımda ondan sonra akşam anneme gidicem orda kalıcam
sabah kardeşimin
sbs sınavı var ailece onunla okula gidicez çok heyecanlıyız
dua edin kardeşim için kızlar olurmu hamilelerin duası tutar...
herkeze şimdiden iyi haftasonları diliyorum...
ne olcak bu bulantılar ya bende kuscam valla o kadar kötüyüm hiç kusmadım hep erikle bastırdım ama yok artık bastıramıycam galıba -tatlicadiarzu-
canım dualarımız kardesınle allahım yardımcısı olsun :Saruboceq:

ağrı batma tarszı acı bende de oluyor, geçen gidişimde doktora sormuştum normal olacak o doğuma kadar dedi, hatta ben geçen akşam yatarken hapşırdım öyle bir battı ki nerdeyse ağlayacaktım... sanırım rahim kasalarının esnemesiyle ilgili bir durum bu..

ya bu sağlık ocağı mevzuu nedir, bana da ayda bir gelcem dedi, tesadüfen rapor almak için gitmiştim ama 2 ay olmuştur çok üşeniyorum gitmeye gitmesek olmazamı, bişi de yaptıkları yok bi tansiyona bakıy bide tartıyo okadar???

bir tartı birde tansiyon işmi yaww ultrasonla bakmassa gitmemmmmmmmmmmm Çok üzgünüm çoook

kızlar nesli msj attı kızı olcakmıs oda kız ıstiyordu allah gönlüne göre verdi valla darısı bana artık çok sevindim yaa yupppiiiii prenses opuyorumnanaktan gelıyooooooo

ayyyy çok sevindimmmm.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan allah gönlüne göre verdi kuzucuğumunnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nan sağlık ocağından bi karı aradı beni salı günü bastı fırçayı eve geliolar mış da bizi bulamıyolarmışda kayıt olmam lazımmış da ben gelemem dedim izin alamıyorum eşimi yollasam olurmu ? cevap ; niye eşiniz hamile mi ?

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sabah kardeşimin

elifim dr verdiyse iç bence... kiloyu düşünme şimdi...bebiş sağlıklı olsun önemli olan o...zaten ilk aylarda almasan bile belli bi kiloyu mutlaka alıyosun...ilk aylar kilo alımı yavaş olanlar ilerki zamanlarda diğerlerine göre daha çok kilo alıyomuş...

kardeşine de başarılar dilerim canım...nasıl heyecanlıdır şimdi o ...inş iyi geçer sınavı....

elifim dr verdiyse iç bence... kiloyu düşünme şimdi...bebiş sağlıklı olsun önemli olan o...zaten ilk aylarda almasan bile belli bi kiloyu mutlaka alıyosun...ilk aylar kilo alımı yavaş olanlar ilerki zamanlarda diğerlerine göre daha çok kilo alıyomuş...

kardeşine de başarılar dilerim canım...nasıl heyecanlıdır şimdi o ...inş iyi geçer sınavı....

hayııırr :1shok:
yaa unimm yapma beee
ben hiç kilo almadım dahaa
1 kilo aldım sanıyodum ama almamışım hala sabahları 54 çıkıyom sonradan davul kimin mi olcaaam kafamçokkarıştı

selam kizlar benim bugün kontolüm vardi.. bebisim gayet iyiymis.. kipir kipirdi masallah.. ama icimi kemiren bisey var.. bebisim 12 cm boyunda 241gram mis.. hersey yolunda dedi doktor haftasina uyumlu dedi ama kaan kocatepenin sayfasinda bu hafta 22cmdir diyo.. benim melegim cokmu kücük sizce? cinsiyete gelince.. gecen ayki dedigini tekrarladi.. cikinti varmis ama erkekmi kizmi bisey diyemicem dedi.. yavrum bacaklarini bi güzel acti ama doktor amcasi emin olamadi.. neden net konusmadi yaa ben yine alisveris yapamicam yavruma..

bugün doktora giden oldumu sizde haberler nasil.. cinsiyet ögrenenler cogaldimi?
Yoktur ayşecim bir sorun doktorun haftasına uyumlu dediğine göre bende herşey yolunda a.s. Maşallahhh annesi ona a.s.

nazlı senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu? ben kaçırmışım galibaa

Yok canım belli değil Kartanesi tahmin yapıyor henüz bilemiyoruzkibenneyaptımki
benide aradılar gitim iyikide gitmişim okadar ilgileniyorlarki ebisce kendimi bir özel hissttim sormaakaydirigubbakcemile2 ilk aşı temmuzdaa

nazlıcım ben elevit kullanıyordum sadece doktor geçen ay gyno ferre senol uda ekledii gün içinde çok yorulmuyorum ama sabah yataktan zor kalkmaya başladım hiç uykuyu sevmiyen ben

bir tahminim daha tuttu marttı bilmiştim neslide tutu kartanesinde yanıldm tabii hayılrısıla sağlıkla kucağına aldığımız günleride görelim inşş

ay hala namaz kılamadım çok gevezeyim yaaa

Söyleceğim canım bu sefer doktora durumumu zira bu yatmalar birazcık daha az olsa daha iyi olur herşeyimi etkiliyor şuan kendimide öyle sessiz sakin nebileyim tuhaf hissediyorumbenneyaptımki

canımm sen düşünme bence bunları...ben dr herşey yolunda dedikten sonra o sayıları falan hiç tutmuyorum aklımda...ama seninki baş popo arasındaki mesafeyi ölçmüştür belki o kadar fark olamaz bence..yani büyümese kilosu da az olurdu...maşallah tosuncuk olmuş...hiç düşünme canım .....
yav senin dr da bi alemm bu vakit olmuş hala pipi mi çıkıntı mıayırt edemiyo sinir etti beni :oklava::oklava::oklava:

yok nan gitmek zorundaymışız aile hekimliği kanunu mu ne çıkmış karı azarliy dedimya fırçaladı falla nie evde durmuyomuşum die çalışıyom dedim izin al gel kayıt ol didi ben de gelemem eşim gelse olur mu dedim işte bombayı patlattı eşin mi hamile sen mi dio bana :dilcikar: yellozzz

yav beni niye kimse arayıp sormuyo...bunlar nerden haber alıyolarki sizin hamile olduğunuzu...ayyy beni kimse kaale almıyo canım ayvrum şimdiden eziliyoooo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hıı hem de 4 boyutlusuynan bakıyolarmışher gittiğinde :jeyyar:
ultrason ne arasın gıı sağlık ocağında :roflol:

hatta eve getirip bakıyolarmış koca göbişler yorulmasın diye :roflol::roflol::roflol:

canım uzunluğunu bilemicem ama kilosu süper zaten artık uzunluk sölemiyolar çünkü baştan aşağıya sığmıyo bebiş ultrasona zemuszemus
bence kiloya bak sen boya diil zaten bence daha zuundur çünkü 241 grmsa o kadar küçük olmaması lazım bana 17. haftada 206 g. dedi boyu hiç bilmiyom
kafana takma yani artık bu haftalardan sonra önemli olan kilo
ve maşallah seninki tosuncuk gibii alkisalkisalkis

dogru haklisin zaten kipir kipirdi yani düz yakalayip ölcüm yapmasi zordu.. kilo konusunda haklisin tosuncuk olcak sanirim.. baba uzun ama bu banami cekcek ne hem kisa hem bodurkaydirigubbakcemile3bende ihmal ediyorum bazi seyleri süt et balik hic tüketemiyorum..bugün calcium istedim doktordan..kendimi suclayip durdum sabahtan beri ben beslenmeme dikkat etmedim diye ama bundan sonra zorlada olsa tüketicem..

öff ben de gideyim bari...

hıı hem de 4 boyutlusuynan bakıyolarmışher gittiğinde :jeyyar:
ultrason ne arasın gıı sağlık ocağında :roflol:

Allah iyiliğini versin hemi kıss bebeğin kalp atışlarını dinleticekler aşı olayı var kilo alımı tansiyon doğuma kadar deil doğumdan sonrada onlarlayız bbeişin bakımı aşısı falan

kartanesi ayıptır söylemesi biizm salonun koltukları baya geniş tammaı tv izlediğimiz zaman karı koca birlikta uzanırız dün akşam kurtları izlerkene romantikliği sen düşünnkaydirigubbakcemile2 birden çocuk hareketlendi baya eşime dedim hani dedi kaçırdı ı yine başlayınca elimi tutuum ben dışardan hissedince elini hemen üstüne koydum gözleri parladı hissettim dedi vallaa

dogru haklisin zaten kipir kipirdi yani düz yakalayip ölcüm yapmasi zordu.. kilo konusunda haklisin tosuncuk olcak sanirim.. baba uzun ama bu banami cekcek ne hem kisa hem bodurkaydirigubbakcemile3bende ihmal ediyorum bazi seyleri süt et balik hic tüketemiyorum..bugün calcium istedim doktordan..kendimi suclayip durdum sabahtan beri ben beslenmeme dikkat etmedim diye ama bundan sonra zorlada olsa tüketicem..

arkdaşım üzülme boşuna bebek beslenemedi diye, bebek zaten onun için ne gerkiyorsa senden alıyor, ama sonra sende kemik erimesi, diş çürümesi, saç dökülmesi olur güzel yemezssen heee :oklava:

hayııırr :1shok:
yaa unimm yapma beee
ben hiç kilo almadım dahaa
1 kilo aldım sanıyodum ama almamışım hala sabahları 54 çıkıyom sonradan davul kimin mi olcaaam kafamçokkarıştı

kartanem ne biliyim kitapta öyle yazıyodu herkeste aynı şey olucak diye bişey yok üzülme... ama bak şu da var şimdi bebiş sendeki depoları kullanıp besleniyo ya bi zaman sonra eğer senin depolar boşalır da yerine bişey konmazsa sende sağlık sorunları başlarmış...dr diyoki bebek hiç bi zaman kalsiyumsuz kalmaz merak etmeyin anneden alır bi şekilde...ama sen eğer kalsiyum depolarını dolduramazsan dişlerde saçlarda vs sorun yaşamaya başlıyomuşsun...

İçime su serptiniz Martla Nesliye çok ama çok sevindim inşallah geldiklerindede güzel haberler vericekler..

Unique birtanem ya aynı durumdayız dünde konuştuk seninle işte dün sizden sonra bir parça tatlı ve hezimeti denemek istedim keşke denemeseydim.. Hala kendime gelmiş değilim ince ince bulanıyorum ve cnm hiçbirşey istemiyor dediklerin aklıma geldikçe bile yetiyor:(Napıcam bilmiyorum bilmiyorum

Sizlere birşey sormak istiyorum acayip yorgunluk var üzerimde özellikle şu son haftadır yani hiç kalkamasam kalkmam herşey zoruma gidiyor zoraki derler ya öyle yapıyorum herşeyi ama atıyorum kendimi sonra yatağa.....Henüz hiç vitamin kullanmadım ben sadece Ferro Sanol kan hapı içtim oda bitti vitamin kullananlardada bu enerji düşüklüğü varmı????Ya böyle olmakta istemiyorum ama içimden kalkmak bile gelmiyor gözüm hep yatakta neşem keyfim yerinde ama bedenen durumum bu..
yaa bende de çok yorgunluk oluyo eve doğru düzgün bakmıyom bile
çok canım sıkılıyo eve gidiyom yemek yapıp 1-2 iş yapıyom tamam artık bitti
ondan sonra yatıp kalıyom ama ben böyle olmak istemiyom
vtamin alıyorum elevit ama alaksı yok
çok miskin hissediyom kendimi galiba sıcaklarda etkiliyo diye düşünüyomm

kızlar nesli msj attı kızı olcakmıs oda kız ıstiyordu allah gönlüne göre verdi valla darısı bana artık çok sevindim yaa yupppiiiii prenses opuyorumnanaktan gelıyooooooo
ahanda bi kız daha geldi maşallah :nazar:
tabii senin kocan mı hamiş ne diye onu yolluyon
ayy bende gitmedim daha sağlık ocağına yaa
bende bigün erken kaçayımda gidip kayıt olayım
kızlar 5. mi 6. ayda aşı olcakmışız haa tetanoz için

sabah kardeşimin

aynen bende öyleyim ama miskin olmak istemiyom eve gidip yemek pasta yapayım
koştur koştur evi temizleyip misafir çağırayım istiyorum ama nerdeeee

başarılar canım kardeşine opuyorumnanaktan

Yoktur ayşecim bir sorun doktorun haftasına uyumlu dediğine göre bende herşey yolunda a.s. Maşallahhh annesi ona a.s.

saol canim bende öyle umuyorum.. hepimizin bebislerine masallah..:nazar:

canımm sen düşünme bence bunları...ben dr herşey yolunda dedikten sonra o sayıları falan hiç tutmuyorum aklımda...ama seninki baş popo arasındaki mesafeyi ölçmüştür belki o kadar fark olamaz bence..yani büyümese kilosu da az olurdu...maşallah tosuncuk olmuş...hiç düşünme canım .....
yav senin dr da bi alemm bu vakit olmuş hala pipi mi çıkıntı mıayırt edemiyo sinir etti beni :oklava::oklava::oklava:

boyu gayet uzun görnüyordu zaten 4 hafta önce 8,5cm di sanirim yanlis ölcüm yapti hicc kaale almiyom valla:dilcikar:onun dedigine bakirlirsa top gibi yuvarlak bi bebis olmasi lazimdi ultrasyonda..ama öyle diildi cok sükür..
doktor buranin en iyi doktorlarindamis güya ama anlamadi nedense.. olsun birdahaki ay ögrencez artik..

yok artık daha nelerrr ne işi varmışşş hemde çocuğuyla beraber
insanları huzursuz etmeye ne hakkı var yaaa, böyle düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum, herkesin kendine göre bi düzeni,huzuru var kimsnein de bozmaya hakkı yok,,bu hakkı kendinde görüyorsa dilmuh canım eşin de büyük kabahat var derim ancak...

bencede galiba var canım.amaaaan ne yapcam hiiiiiiiiiç bilmiyorum

Ozaman kızlar genel bir durum bu halsizlik yorgunluk elevit kullananlarıda etkilemiyorsa büyüklere soralım bakalım annemlere sorayım sizlerde sorun ama ne yaparız nasıl geçiririz ..Havalar elbetteki etkiliyordur hepimizi sıcaklarda ama bukadar yorgunlukta bizi sıkıyor ..En güzeli bilenbirilerini bulup ne yaparız öğrenmek ve doktorlarada danışmak bakalım ne diyecekler..

Uniquem benim korkumda aynısı kilo tamam vardı yeter dedik ama hala almayınca tedirginlik başladı sonuçta dediğin gibi tırnaklar saçlar dişler ben sorun yaşamak istemiyorum:(Ozamanda yemeliyim hadi bakalım:)

arkdaşım üzülme boşuna bebek beslenemedi diye, bebek zaten onun için ne gerkiyorsa senden alıyor, ama sonra sende kemik erimesi, diş çürümesi, saç dökülmesi olur güzel yemezssen heee :oklava:

icmi rahatlattiniz üzülmicem daha.. cok saolun kizlar ya esimin basinin etini yiyip duruyodum.. hem yetersiz beslensem kiloda alamazdi yavrum..bende dikkat edicem banada bebegimede yaricak insallahzemuszemus

kartanem ne biliyim kitapta öyle yazıyodu herkeste aynı şey olucak diye bişey yok üzülme... ama bak şu da var şimdi bebiş sendeki depoları kullanıp besleniyo ya bi zaman sonra eğer senin depolar boşalır da yerine bişey konmazsa sende sağlık sorunları başlarmış...dr diyoki bebek hiç bi zaman kalsiyumsuz kalmaz merak etmeyin anneden alır bi şekilde...ama sen eğer kalsiyum depolarını dolduramazsan dişlerde saçlarda vs sorun yaşamaya başlıyomuşsun...

bunu bende duymustum.. kizlar kilo önemli degil ben haala 1 kilo almisim ama son bir ayda 400 gram almissim.. doktor iyi oldugunu söyledi.. ayda 450 gram iyi dedi.. 10-12 kiloyla tamamlarsin insallah dedi.. yavruslar yeterince büyüsnde bize fazlasi lazim degil zaten..

Back
X