• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

Uniquem benim korkumda aynısı kilo tamam vardı yeter dedik ama hala almayınca tedirginlik başladı sonuçta dediğin gibi tırnaklar saçlar dişler ben sorun yaşamak istemiyorum:(Ozamanda yemeliyim hadi bakalım:)

merak etme canım bulantıların geçince yavaş yavaş iştahın da açılır... güzel günlere erdin ya artık bundan sonrası kolay...benim dr ilk 3 ay zorlama kendini istemediğin şeyi yeme zaten 14. haftdan sonra önem kazanıyo beslenme demişti...şimdi panik oldum ama napim artık zamanla düzelir heralde... hem o kadar kötü durumda olsam kilo almazdım heralde... moral verim biraz kendime :)

hayııırr :1shok:
yaa unimm yapma beee
ben hiç kilo almadım dahaa
1 kilo aldım sanıyodum ama almamışım hala sabahları 54 çıkıyom sonradan davul kimin mi olcaaam kafamçokkarıştı
nan verirsin beaaa takma kiloya derim falla ben hep kiloluydum bi zararını görmedim çok şükür kaydirigubbakcemile2

kızlar kızlar bebeğimi gördüm sonunda oğlusum gelioooooooooooooooo
ahaa bi pipi daha hayırlı uğurlu olsun arkadaşım sağlıkla gelsin inşallah

oğluşa isim arıyomm hadi bi el atın teyzelerii

nannn itekk bırak gelmişi geçmişi nann sana diommmm geçmişi okumayı bitirdiğinde ben burda olmayabilirim kuzumm:dilcikar:

hıı hem de 4 boyutlusuynan bakıyolarmışher gittiğinde :jeyyar:
ultrason ne arasın gıı sağlık ocağında :roflol:
dabiiii canım daha aşası kurtarmasss bizi sositososito laelaelaelaelae

tatlım hayırlı olmun gözün aydın hihoyyyt

ayse_on, canliz, destna, karazeytin, Kartanesi+, leylaela, NazLı, nazlııı, real_queen, unique_____, zeynepSav niye sesiniz çıkmiyyy hıııı

canım migdemın bulantısından fazla yazamıyom gııııı ses mi istiyon sen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geldımı bacım ses :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

saolun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok mutluyum ya dünden beri içim içime sığmıooo

merak etme canım bulantıların geçince yavaş yavaş iştahın da açılır... güzel günlere erdin ya artık bundan sonrası kolay...benim dr ilk 3 ay zorlama kendini istemediğin şeyi yeme zaten 14. haftdan sonra önem kazanıyo beslenme demişti...şimdi panik oldum ama napim artık zamanla düzelir heralde... hem o kadar kötü durumda olsam kilo almazdım heralde... moral verim biraz kendime :)

18 hafta bitmek üzere canım karar verdim çok dikkat edicem en azından doktorlada konuşup yiyemediklerimin yerine nelerle takviye olur öğrenelim bakalım:)Panik olmamak elde değil bak yorgunluğa gitmesin saçlar dişler en güzeli beslenmek en güzelinden cokacimcoook
Ya bugün karakızz yok hiç gelemdi msj attım hala ses yok merak ettim iyice cnm ya iyidir inş.:Saruboceq:

kizlar sayfalar cok yavas aciliyor.. ben simdi kactim.. sonra görüsürüz insallah.. iyiki varsiniz.. rahatlattiniz beni.. gicik doktor ya pipimi cikintimi ayirt edemedi.. sinir oldum.. hadi öpüyorum hepinizi bi yanaktan bi göbektenopuyorumnanaktan

18 hafta bitmek üzere canım karar verdim çok dikkat edicem en azından doktorlada konuşup yiyemediklerimin yerine nelerle takviye olur öğrenelim bakalım:)Panik olmamak elde değil bak yorgunluğa gitmesin saçlar dişler en güzeli beslenmek en güzelinden cokacimcoook
Ya bugün karakızz yok hiç gelemdi msj attım hala ses yok merak ettim iyice cnm ya iyidir inş.:Saruboceq:

msnde de yok mu CADIARZU bende sorun var giremiyorum :bbo:

oğluşa isim arıyomm hadi bi el atın teyzelerii

nannn itekk bırak gelmişi geçmişi nann sana diommmm geçmişi okumayı bitirdiğinde ben burda olmayabilirim kuzumm:dilcikar:

sen bizden erkek ismimi istedın canikom al sana uyanını koy hepsini çok ınce eledim de seçtim durmuş, abdulkadir, baki, hüsamettin,hüsnü,bekir, kazım, nasıl amaa :jeyyar: :jeyyar:

dilmuh seni olayı okudum ama valla ne diceğimi şaşırdım...bence kendini en istemediğin şeye de alıştırmaya bak... şimdi bu kadıncağız kocanın gözünde mağdur kişi.. hem de ablası...onu korumak kollamak zorunda hisseder kendini... sahip çıkmam lazım ortada mı bırakayım diye düşünüyodur...ve sen eğer damardan girmeyi başaramazsan seni kötü kalpli hain olarak görüp ablasına daha çok acır ve sizin ilşkiniz bozulur... bence her aklına estiğinde olmaz gelmesin falan demek yerine neden istemediğini nedenleriyle ikna olacağına inandığın uygun bi zamanda anlat...
görümcen de heralde yeni bi sayfa açmayı düşünüyo... ne biliyim belki oralarda kiralar uygundur dubleks falan bi ev bulursunuz ...sen de yalnız kalmamış olursun ilk başta zaten iş bulamaz heralde sana bebeğe bakarken yardımı dokunur...sonra da sen işe girersin o evde çocuklara bakar yemek temizlik yapar :)))
dediğim gibi sen her iki duruma da kendini alıştır iyi taraflarını görmeye çalış aksi takdirde daha çok sinir olursun... hiçbişeyin kocanla huzurunuzu bozmasına izin verme ... bu ara birbirinize en çok ihtiya duyduğunuz zamanlar... hayırlısı neyse o olsun de...

canımcım haklısın valla ama şu var vanda daireler çok pahalıymış 500-600 diyolar.ne bilem ya bilmiyorum ben huzursuzluktan korkuyom sadece bakalım haftaya belli olur artık hayırlısı

slm kızlar tekrar yav bu saglık ocagına kayıt yapmadan nasıl seni çagırıyorlar bizizde arayan olmadı bende uni gibi acitasyon yapayım ühü ühü bizim yavrumuzu eziyolar şimdiden..

heyy kasim anaciklari nasilsiniz
kac gündür giremedim aklim burda ama kendim baska yerlerdeydim
simdide kacamak yaptim isler yine beni beklio:delphin:
izine az kaldi evimin islerini bitirmeye calisiyorum
herkescikler iyimi
kimler cinsiyet ögrendi bakalim ben yokken
p.tesi randevum var insallah bizde ögreniriz

ben giderken size çok konuşmayın dediydim ama beni dinleyen mi var :oklava: oku oku yoruldum beee

günaydın kızlar dün size yazdıktan sonra biraz işim oldu sonra doktoru aradım çagırdılar apar topar gitmek zorunda kaldım...sizede haber vermeden kapattım...çünkü hemen gelebilirseniz gelin dediler...bebişimde bende gayet iyimişiz kilo alımımda gayet iyi ben daha fazla alırsın diye korkmuştum dedi..bazı sorularım vardı cevaplarımı aldım bizim bebiş yine hareketli herşeyi gayet net belli idi eşim de çok bariz farkettim dedi parmagını emişi hareketler yapışını çıkmadan bize el salladı yavrum..ama heycandan ne boyunu ne gramını soramadım...zaten gittigimde tansiyonum bile biraz çıkmıştı..ayakalrımın şişligini sordum sürekli oturmamamı arada çıkıp yürümemi hergün en az bir saat yemekten sonra yarımşar saat olmak üzere yürüyüş yap dedi..şimdi ilaç falan eklemedi..haftaya tekrar gidecem 3 lü için..sonrasındada zaten yine ayrıntılı için gün verecek ne zman yaptıracagıma dair...

ve şimdi gelelim aylardır sabırsızlıkla merakla bekledigim cinsiyete..prensesimiz geliyorrr:teytey::teytey::teytey: benim gibi kokoş olursa babamız yandı zemuszemuszemuszemus doktorum bile kız olduguna çok sevindi ilk bebek kız iyidir dedi..rabbim hayırlısını nasip etsi,n diye dua etmiştim hep... işte benden bu kadar...rabbim bundan sonra saglıkla gelmesinide nasip etsin..

kızlar nesli msj attı kızı olcakmıs oda kız ıstiyordu allah gönlüne göre verdi valla darısı bana artık çok sevindim yaa yupppiiiii prenses opuyorumnanaktan gelıyooooooo

hepicinizin gözü aydın.sağlıkla gelsinler inşallah.:nazar:.. erkekler halen çoğunlukta..

yarın da biz gidiyoz bakalım doktor amcamız görcek mi....

günaydın kızlar.
kocişle konuştum görümce olayını dediki sen kafana takma hiçbir sorun çıkmaz.ayyyyyyyyyyy çığlık atcaktım.neyse ben çıkar ben biliyorum işte benim hormonlar yüzünden falan dedim.işte tam belli değil gelip gelmeyeceği eğer vanın ilçesine gidersek gelmeyecekmiş.haftaya van merkezmi ilçemi belli olacak kızlar.
ya bi akıl verin ben bu adamı nasıl kandıram ay istemiyorum demek istiyom ama sıkıyo tabi

kız başladı bile valla.gece sinirden uyuyamadım ya.aman ya ben dedimki ben gelmesinden yana değilim bence gelmesin.daha nasıl denirki bacım bilemedim yaaaaaaamafoldumben

yaaa canım şimdiden kendini bu kadar üzme yaaa.. önceden de sorun yaşamışsınız.aslında eşin de biliyordur sorun olabileceğini ama onun açısından da bakınca kardeşine gelme demesi zor... herşey olacağına varır sıkma canını.... :teselli:

Mrb arkadaşlar ya size bişe soracam hafif hafif karnım ağrıyo hep kafamda teori kuruyorum. BİYERİM AĞRISA hemen dr. gidiyorum doktorlar kovacak artık beni sürekli kafamda kötü seneryolar acaba herkesmi böyle yoksa ben mi bunalımdayım.....zehir ettim hamileliği.

canım hepimizin sancıları oldu..benim hala da oluyor... ben doktora ilk gittiğimde bana şunu söyledi "1 su bardağından fazla olacak şekilde su gelmediği ve adet kanaması gibi kanaman olmadığı sürece panik yapma"

niye o kadar kasıyorsun kendini.... birazcık rahat olmakta fayda var

kartanesi ayıptır söylemesi biizm salonun koltukları baya geniş tammaı tv izlediğimiz zaman karı koca birlikta uzanırız dün akşam kurtları izlerkene romantikliği sen düşünnkaydirigubbakcemile2 birden çocuk hareketlendi baya eşime dedim hani dedi kaçırdı ı yine başlayınca elimi tutuum ben dışardan hissedince elini hemen üstüne koydum gözleri parladı hissettim dedi vallaa

ayyy çok romantiiiiik.. opuyorumnanaktan benim kociş daha hiç hissetmedi...

benden bi isim önerisi HAKTAN .......

kız sen benden de batermişsin kaydirigubbakcemile bu isimlerde yakını olanlar dövecek beni :oklava: ama şaka takılıyom nan kızmayın :teytey:
kocam gelıyo kızlar biraz acıtasyon yaptım senağlama migdem bulanıyo cok acım dıye bana mama getırecek benım buralarda yok o mamadangetırıyo bu sıcak da :jeyyar:

Back
X