• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızlar hepinize selam.nasılsınız.bak bugün canım çok sıkkın moralim çok bozuk zatenn, cevap yazmayanı yakarım ona göre.
bakele bize hamileyim diye naz yapma
bizde hamileyik bizimde sağımız solumuz yok :oklava:
şincik söle bakam neoldu ne diye sıkkın canın

gecen sene izinden döndügümde 1 hafta temizlik yapmistim ..anasi burda oldugu hlade bikere bile gelip oglunun islerini yapmamisti..yemek bile pisirmemisti ona...camasirlar dag gibiydi düsünün artik..kocamda calisiyo evle fazla ilgilenememisti....busenede kesin aynisi olcak...simdi hadi daha ben yapiyorum yavas yavas erkenden basladim ama döndügümde karnim dahada büyümüs olcak daha cabuk yorulcam....offff offffff..
bide yazlik evin temizligi var simdi 1 senedir kapali ev allah bilir ne haldedir... yapmicam ama kendileri yapsinlar ben gidip annemde kalicamsengözlerimebaksanab
yapma tabi kendileri temizlesin helde senin kalcak yerin varsa napcan heeçç elleme bile
kalacak olan gelip temizler

Son düzenleme:
lennn boncukx canım sıkkın dedin ne diye olduğunu söle çıbık
canım sıkkın deyip kaçmak varmı açıklama bekliyos

kızlar jinevizyon diye bir site var bebeklerin doğumunu felan çekiyorlarmış
bi baksanıza ayy görünce çok duygulandım

Son düzenleme:
ya kızlar kaçmıyorum da bu nette bı sorunmu var ne ya son sayfayı açamıyorum bak yazıcam ama bıraz uzun yazımmı.sıkılmayın bide.

ahanda gidiyom işte görüşmek üzere millet
ben işten sonra annemlere gidecem haftasonu orda olurum
kendinize ve canım yiğenlerime eyii bakın haaaa
hepinizi öpüyorum canlarr :1closedeyes:opuyorumnanaktan

ya kızlar kaçmıyorum da bu nette bı sorunmu var ne ya son sayfayı açamıyorum bak yazıcam ama bıraz uzun yazımmı.sıkılmayın bide.

yaz nann bizi mi korkutuyonn dinnerükk sıkılmayız ayrıca litfenn arkidişimm biz neciyiz yaaa dinnicez tabe seni hemi de seve seve

slm kızlar tekrar yav bu saglık ocagına kayıt yapmadan nasıl seni çagırıyorlar bizizde arayan olmadı bende uni gibi acitasyon yapayım ühü ühü bizim yavrumuzu eziyolar şimdiden..

onlar eve geldiklerinde komşulara falan soruyorlar... belki onlardan öğrenmişlerdir....
ben de sağlık ocağına bi kayıt yaptırdım bi daha da gidemedim...

kızlar hepinize selam.nasılsınız.bak bugün canım çok sıkkın moralim çok bozuk zatenn, cevap yazmayanı yakarım ona göre.

hayırdır boncuk.. anlat bakiym derdini

benım eşimin ikinci evliliği .ilk evlılığinden bir çocuğu var oda bizimle beraber yasıyor.aslında tam olarak da anlatacak birşyde yok tabı.çünki işin başını şu an içinde bulunulan durumu falanda bilmediğiniz için anlamanız çok zor.bnimde anlatabilmem imkansız zaten.sabah bıraz gerildik çocuğun durumu yüzünden annesine tutum ve davranışı yüzünden haftada bir gün annesine de gidiyor çünki.hem hamiledlik psikolojisi hem bunlar bazen o kadar ağır geliyor ki anlatamam.çocuğun annesine zaafı var.birşey sözkonusu olduğunda bizim ne düşündüğümüzü bile bile onun dediği yere detirmeye çalışıyor bizi ısrarla ama çaktırmadan.biz annesi ile görüşmüyoruz..ve ben önceden kabul atmeyeceğim şeyleri sırf o şirret insanla telefonda dahi olsa sürtüşmek eşimin sorun yaşamasını istemediğim için kabul ediyorum.çünki şu an her türlü stresden uzak durmam lazım özel bir rahatsızlığım var anında hastalanıyorum ve iki gün çok şiddetli sürüyor.hiç bir şey yiyip içemiyorum.elimde değil.ve artık düşünmem gereken bir bebeğim var o yüzden de kendimi bu tarz ortamlardan uzak tutmak istiyorum.ama çok bunalıyorum bazen.offf yaaaa ne bilim ne anlatımmm işte bu çok yüzeysel oldu.olsun yinede birileriyle paylaşma ihtiyacım var..........

ben sana demedimmi bırak geçmişi gel bak yoosaaam hepimiz kaçarız deyiiii nannn neydi senin oğlanın adııı bakemm
enes teyzesi
benım eşimin ikinci evliliği .ilk evlılığinden bir çocuğu var oda bizimle beraber yasıyor.aslında tam olarak da anlatacak birşyde yok tabı.çünki işin başını şu an içinde bulunulan durumu falanda bilmediğiniz için anlamanız çok zor.bnimde anlatabilmem imkansız zaten.sabah bıraz gerildik çocuğun durumu yüzünden annesine tutum ve davranışı yüzünden haftada bir gün annesine de gidiyor çünki.hem hamiledlik psikolojisi hem bunlar bazen o kadar ağır geliyor ki anlatamam.çocuğun annesine zaafı var.birşey sözkonusu olduğunda bizim ne düşündüğümüzü bile bile onun dediği yere detirmeye çalışıyor bizi ısrarla ama çaktırmadan.biz annesi ile görüşmüyoruz..ve ben önceden kabul atmeyeceğim şeyleri sırf o şirret insanla telefonda dahi olsa sürtüşmek eşimin sorun yaşamasını istemediğim için kabul ediyorum.çünki şu an her türlü stresden uzak durmam lazım özel bir rahatsızlığım var anında hastalanıyorum ve iki gün çok şiddetli sürüyor.hiç bir şey yiyip içemiyorum.elimde değil.ve artık düşünmem gereken bir bebeğim var o yüzden de kendimi bu tarz ortamlardan uzak tutmak istiyorum.ama çok bunalıyorum bazen.offf yaaaa ne bilim ne anlatımmm işte bu çok yüzeysel oldu.olsun yinede birileriyle paylaşma ihtiyacım var..........

canım benim yaa anlıyorum seni çocuk annesinin dediklerini size uygulatmaya çalışıyor sözde anladım kadarıyla.ama sen canını sıkma güzelim bebişini düşün relax ol.bu gibi şeylerle babası ilgilensin bence sen şuan hamilesin ve psikolojin değişti.çocuk büyük mü güzelim:uhm:

12 yaşında. ya bide çocukda sonradan değişmeler başladı yeni yeni.biz evleneli 1.5 sene oldu o zamandan beri bizimle.ve ben onu çok sahiplendim çok farklı çok sıcak davrandım .işte bu son yapmaya başladıklarından sonra kendimi biraz çekmeye karar verdim.bu seferde bu davranışım sorgulanıyor.

12 yaşında. ya bide çocukda sonradan değişmeler başladı yeni yeni.biz evleneli 1.5 sene oldu o zamandan beri bizimle.ve ben onu çok sahiplendim çok farklı çok sıcak davrandım .işte bu son yapmaya başladıklarından sonra kendimi biraz çekmeye karar verdim.bu seferde bu davranışım sorgulanıyor.

canısı eşin birşey demedikten sonra hiçbir şeyi kafana takma.eğer çocuk diyorsa değiştin diye söyle ben hamileyim o yüzden de kimsenin seni sorgulamaya hakkı yok heleki çocuğun anasının hiç yok.seni en iyi anlayacak olan eşin canısı:1hug:

nann sesiniz çıksın biraz altta durup bakmayın zaten benim kocişte gelmiş aşağıdan bakıyor dur bi el sallayımhihoyyyt

boncuk cnm benim senin anlıyorum içinde bulundugun durum zaten hamilelik psikolojisiyle daha da zorlaşıyor...sen fazla muhatap olma diyecem ama senide etkileyecek durum ..ama eşinle konuşsan seni biraz daha uzak tutmaya çalışsa malum senin şuan her türlü stres ve üzüntüden uzak kalman gerekiyor ..bebeginin onlar yüzünden üzülmesine izin verme..çocukla konuşamıuyormusunuz biraz daha davranışlarına dikkat etmesi için.

Back
X