benım eşimin ikinci evliliği .ilk evlılığinden bir çocuğu var oda bizimle beraber yasıyor.aslında tam olarak da anlatacak birşyde yok tabı.çünki işin başını şu an içinde bulunulan durumu falanda bilmediğiniz için anlamanız çok zor.bnimde anlatabilmem imkansız zaten.sabah bıraz gerildik çocuğun durumu yüzünden annesine tutum ve davranışı yüzünden haftada bir gün annesine de gidiyor çünki.hem hamiledlik psikolojisi hem bunlar bazen o kadar ağır geliyor ki anlatamam.çocuğun annesine zaafı var.birşey sözkonusu olduğunda bizim ne düşündüğümüzü bile bile onun dediği yere detirmeye çalışıyor bizi ısrarla ama çaktırmadan.biz annesi ile görüşmüyoruz..ve ben önceden kabul atmeyeceğim şeyleri sırf o şirret insanla telefonda dahi olsa sürtüşmek eşimin sorun yaşamasını istemediğim için kabul ediyorum.çünki şu an her türlü stresden uzak durmam lazım özel bir rahatsızlığım var anında hastalanıyorum ve iki gün çok şiddetli sürüyor.hiç bir şey yiyip içemiyorum.elimde değil.ve artık düşünmem gereken bir bebeğim var o yüzden de kendimi bu tarz ortamlardan uzak tutmak istiyorum.ama çok bunalıyorum bazen.offf yaaaa ne bilim ne anlatımmm işte bu çok yüzeysel oldu.olsun yinede birileriyle paylaşma ihtiyacım var..........
Canım Çocuk kaç yaşında bilmiyorum tabiki ama Çocuk sonuçta(yaşı büyük değilse)Bunu ona göre değerlendirmen gerekiyor tabiki annesini haftada 1de görse onu çok sevecek ve dediklerini yapacak burada eşinin derleyip toplaması gerekiyor ortamı..Heleki senin şu durumunda sakince davranılmalı üstelik yeni bebek geliyor diğer çocuğun endişeleri oldukça yüksektir aslında çok derin konular cnm eşinle konuşup profesyonel ellerden yardım almalısınız bu konuda..
Sen canını sıkma olurmu yapması gereken kişi sen değilsin eşindir..Sen zaten elinden geleni yaparsın bir anne bir abla olarak:1hug:Kötü şeyler düşünüp bebişimizi üzme cnm