• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

canım doğuma kadar annesinde kalsa olmazmı demişsinde kadın bir günün hesabını yapıyor delimisin.onun şimdi çok önemli şleri var çocuk ona ayka bağı..................ama buna rağmen çocuğu öyle bi bağlıyo kandırıyo ki anlatamam.hatta o gideceği bir günde bile benim şehir dışından arkadaşım geldi yok falan oldu bilmem be deyip haftaya sallıyo çocuğu.bende bu çocuk hala buna rağmen neden bu kadına bu kadar zaafı var anlamıyorum.sinir oluyorum yaaa.

Allah iyiliğini versin hemi kıss bebeğin kalp atışlarını dinleticekler aşı olayı var kilo alımı tansiyon doğuma kadar deil doğumdan sonrada onlarlayız bbeişin bakımı aşısı falan

kartanesi ayıptır söylemesi biizm salonun koltukları baya geniş tammaı tv izlediğimiz zaman karı koca birlikta uzanırız dün akşam kurtları izlerkene romantikliği sen düşünnkaydirigubbakcemile2 birden çocuk hareketlendi baya eşime dedim hani dedi kaçırdı ı yine başlayınca elimi tutuum ben dışardan hissedince elini hemen üstüne koydum gözleri parladı hissettim dedi vallaa

destiiii bence senin oğluşunnnda kurtlar vadisini severek izlioooo baksana tekme falannn atmışş delikafadulden

kartanesi hepsini 3 6 ay alma ilk aylar ne giydirecen bir kaçtanede 0 3 al yeni doganlar her bebge olmuyormuş ama 0 3 olanlar duruma göre 2 ay yada 3 ay giydirebiliyorsun bazı bebkler iri dogdugu için uzun süre kullanamıyorlar o zman onalra yenidogan olmuyormuş sen 0 3 bak ama onuda fazla almazsın eger yetmezse devamını alırsın yine..

yok bu başka mama sölemem olmas cokacimcoook

hoşgeldın canım ama canın sıkkın kendını bebeğini düşün önce tabı kolay degil bulundugun ortam ama rahat olmaya calıs sen doğum yapana kadar en azından annesınde kalsa olmuyor mu :uhm: senın bebegımı kızkanıyor acaba baabsının onu sevecegını felan olabılır mı

bizde seni öptük Şeniz

salll salla oda seni sallıcak bacım yakında hep kk desın oglusa bakmıyon deyiii :mymeka:
yok kıs bakmam mı ben veledime şimdi uyuttum miniğimi akşama kadar oyun oynamaktan canım çıkıyor kocişin 2.çocuğuda benim
canım zaten eşim dedi sabah senin tutum ve davranışın değişti diye sorunda burada zaten.çok alındım ya.bende anlattım bu bu bu sebepten çocuğun yaptığının bizim özelimize saygısızlık olduğunu bunun doğru olmadığını.ve o yüzden de bana ne yansıtırsa benimde artık içimden öyle davranmak geldiğini söyledim.saygı gördüğüm kadar göstermek isterim dedim.o ,saygıyı ille yüzüne karşı yapılan davranış olarak algılıyor.saygı yanlız o değil bence bize danışmadan öbür tarafla aldığı bir karar da(ve bu bizim planlarımızı etkileyecek bi kararsa) bence buda saygısızlık.oda bana sanırım sen artık çocuğu istemiyorsun gibi saçma sapan bir yanıt aldım.çıldırmamak hiçden değil yani.
kuzum kocişe diyeceksin hamilelikten oluyor o seni anlamazsa kim anlayacak bu çocukla anası zopa istiyor bizden heral:oklava:sen kocişle arana kimsenin girmesine izin verme çocuğuda olsa.
sizi gidi siziiiii :jeyyar:

ha neyse ben dolduruyom kalsiyum depolarını sütlee kaydirigubbakcemile2

gıı yaptılar bugün benim tetanoz aşımı benneyaptımki

beni de çağırmadılar yüzsüzlük yapıp kendim gittim :dance:

ben de başağım bikerem :dilcikar:

ben ve kocişte başak güzelim bebişte başak olsun dedik oğluşum oldu.bu bebişide başaka denk getiririz diyorduk kuzu ben illa akrep olacam dedi çıktı aradan:roflol:

Kartanesi geçmiş olsun cnm ilk aşıda olduda bitii..Cicilerinizi Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin..Herseferinde unutuyorum iyi oluyor hatırlatmalar gidip kayıt olmam gerekiyor a.s.

canım doğuma kadar annesinde kalsa olmazmı demişsinde kadın bir günün hesabını yapıyor delimisin.onun şimdi çok önemli şleri var çocuk ona ayka bağı..................ama buna rağmen çocuğu öyle bi bağlıyo kandırıyo ki anlatamam.hatta o gideceği bir günde bile benim şehir dışından arkadaşım geldi yok falan oldu bilmem be deyip haftaya sallıyo çocuğu.bende bu çocuk hala buna rağmen neden bu kadına bu kadar zaafı var anlamıyorum.sinir oluyorum yaaa.

Her zaman derim bir anne var!!!!!!!!!!!Birde anne var yazık günah çocuğa:(Az daha büyüsün anlar çocuk herşeyi cnm sen dert etme kendine babası azıcık daha yoğunlaşsın olurmu

neyse yaa boşverin başı sonu belli olmayan birşey işte benimkisi şu an ne siz anlayabilirsiniz ne ben anlatabilirim.ama çok üzgünüm.bazen ne yapacağımı nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum.

ohhhhh iyi yapmışsın güzelim babaya hediye olarak onları verirsin artık:roflol:iyi yapmışsın canım small boyları pek alma çabuk büyüyorlar ilk aylarda.çıtçıtlıları uzun kollu alsaydın kış bebişi olacak yaa.tulum çok kullanışlı olyor birazda onlardan al derim.ben çıtçıtlı badisini alta üste hast.çıkışı kıyafeti en üstede tulum giydirirdim üşümesin diye.4 tane hast.çıkışı aldım yetti.yine aklıma geldikçe söylerim güzelim
kısa kollu da aldım uzun da nasılsa içine giycek diye düşünerekteenn
hımm tulum da alayım ucuz buluncaa alkisalkisalkis
aaaa mecbur muymuşşşş bende gitmedimmmm içeri tıkmasunlaaa gıı :1ninca:
gıı kayıt dışı çocuk doğurmaktan mapusa atalar seni
nannn ilk 1-2 ay ne giydircen çoçuğa hıımmm incir yaprağına sarmıycaan heralde dimi ?
:roflol: olabülüü gıı ucuza gelir :roflol:
anamm itekciiimmm başaklar çocukken çok huysuz oluyo... benim kuzenim vardı hepimize kök söktürdü...eşimin kardeşi de aynıymış..kayınvalidem dediğini yapmazsam ellerini saçıma dolayıp tutam tutam yolardı saçlarımı saatlerce ağlardı diyo :) ama merak etme büyüdüklerinde çok efendi ve sakin oluyolar....en azından benim çevremdekilerin hepsi öyle...
unii gıı senin saçını başını yolaaruunn ben de başağım hee
yok şaka bi yan küççükken cidden huysuzdum ben bi isteğim olmadı mı sallar suratı geçerdim köşeye hatta babam bi keresinde bi çocuk nasıl bu kadar değişir şaşırdım, küçükkenki haliyle kalmadı allaha şükür dediydi :roflol:
kartanesi vuruldunmu tetenaz acıdımı kuzum..neyse gittigin iyi oldu para neyin alıyorlarmı nasıl girdin vizite kagıdı falan ..
yok kız elini kolunu sallıya sallıya gidiyon hemen form falan dolduruyolar
para mara almıyolar
kartanesi hepsini 3 6 ay alma ilk aylar ne giydirecen bir kaçtanede 0 3 al yeni doganlar her bebge olmuyormuş ama 0 3 olanlar duruma göre 2 ay yada 3 ay giydirebiliyorsun bazı bebkler iri dogdugu için uzun süre kullanamıyorlar o zman onalra yenidogan olmuyormuş sen 0 3 bak ama onuda fazla almazsın eger yetmezse devamını alırsın yine..

aldım zaten 0-3 ay için de mesela 1-2 ay yazanlar var onlardan alınmaz heralde yaa

sorma canım kayıptım dimii çok özledim hepinizi internette bir problem vardı giremedim annemlere gittğimde de site açılmadı kudurdum valaa çok merak ettim sizi 3lünün sonucu iyi şükür sağlık ocağına kaydoldum ilk aşı temmuzum 1inde haziran 10 da ayrıntılı ultrasona giricem inş kayınpederim ankarda hastanede yatıyordu dönücekler yarın onların evini boyadık temizledik falan baya yoruldum işte yarından sonrada gelen giden ayy çığlık aticimm-tatlicadiarzu-

sen nasılsın oğlun nasıl bakalım iyisiniz inşşa.s.

ahh canım zordur bilirim e artık bu kdr ara vermessin dimi ya
benim oğluşum çok iyi canım.ama beni tekmelemiyo pislik

kızlar nesli msj attı kızı olcakmıs oda kız ıstiyordu allah gönlüne göre verdi valla darısı bana artık çok sevindim yaa yupppiiiii prenses opuyorumnanaktan gelıyooooooo

anam çıldırcam yawww.kıslar sonradan kendini gösterdi baksanıza
ohh ben de kaynana olcem işte.neslim çok şükür öğrendin dimek
allah nazarlardan korusun canım:nazar:.ama kendini de özletme bu kdr.

ohhhhh iyi yapmışsın güzelim babaya hediye olarak onları verirsin artık:roflol:iyi yapmışsın canım small boyları pek alma çabuk büyüyorlar ilk aylarda.çıtçıtlıları uzun kollu alsaydın kış bebişi olacak yaa.tulum çok kullanışlı olyor birazda onlardan al derim.ben çıtçıtlı badisini alta üste hast.çıkışı kıyafeti en üstede tulum giydirirdim üşümesin diye.4 tane hast.çıkışı aldım yetti.yine aklıma geldikçe söylerim güzelim

hastane çıkışı ne yaa...normal kıyafet giydirmicez mi hastaneden çıkarken ..özel bişey mi var ..ayyy anlamadımmm koptuummmm :roflol::roflol::roflol:

nannn ilk 1-2 ay ne giydircen çoçuğa hıımmm incir yaprağına sarmıycaan heralde dimi ?

:roflol::roflol::roflol:
eteğinin ucundan yırtıp sarıverir nolcekkkk .......

ayy çocuğa da acıdım yaa ...yavrum yazıkkk ... :çok üzgünüm:

evt bazı bebeişler dombili oluyo onlar direk 3 aylıkları giymeye başlıyolarmış alkisalkisalkis teyzem almış bana 50 beden çıtçıtlı badiler...öyle minikki...kucağıma koyup bakıyorum ayyy yiyesim geliyooo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kartanesi geçmiş olsun cnm ilk aşıda olduda bitii..Cicilerinizi Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin..Herseferinde unutuyorum iyi oluyor hatırlatmalar gidip kayıt olmam gerekiyor a.s.

sağol nazlı kuşumm
evet git sen de kayıt ol canımm

ya arkadaşlar ben daha bı don bile almadım bu kıza. azcık takıntılarım varda.size baktımda maşallah neredeyse herşey tamam.kızlar bende yavaş yavaş alsammı acaba ....

:roflol: :roflol:
incir yaprana bayıldım güzel fikir

anlıyorum canım benneyaptımki

neyse yaa boşverin başı sonu belli olmayan birşey işte benimkisi şu an ne siz anlayabilirsiniz ne ben anlatabilirim.ama çok üzgünüm.bazen ne yapacağımı nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum.

boncukx özel bir soru ama bacım senin nikah varmı eşınle :utangac: ne ben anlata bılırım ne siz anlayabılırsınız deyince aklıma öle geldı de sıkıntı yapma kendıne ne güzelbir cimcimen olcak senın gıı heycanını cıkar tatlı anne hihoyyyt

kıs mavi satı 8 şubat olanları mı ezikliyolar dersin Çok üzgünüm çoook

ayy bu arada dün iş yerimden bi arkdaşımla konuştum bebek ne zaman doğucak dedi..dedim 15 kasım ..eyvaahhh yandın bizimki de 10 kasım doğumlu aksi mi aksi inatçı mı inatçı dedi.. oğlunu biliyorum insanın tahammül sınırlarını zorlayan bi çocuk..anam bunun doğum günüyle burçla ne kadar ilişkisi vardır acep vallaha telledimm haa....

valla canım kimler öğrenmedi diye sor artık...zemuszemus ben öğrenmedim mesela pzt gidicem ...inş öğreniriz biz de....

uniciimmmmmmmm benim kocişimde 10 kasım doğum günü çokkkk mükemmel wallaaaaa sorumlulukb sahibi hem ciddi hem çok esprili vs.. on numerooo yerimseniben çocukluğundan da annesi pek bi memnunnnn ben kasım annesi olmayı o yüzden istedim kocacımın doğum gununde erkek bebiş dunyaya getirmek istedim yani içimden hep öle geçiodu ama kız mış kısmet artıkın ama hala aynı gun doğsun istiom sağlıkla inşallahh

kartanem beratefe olmasın ya herkes der bu sefer berat kandilindemi doğdu diye
bide ben tek isimden yanayım
hadi bana bir kaç isim öner canım bekliyom

allah yardımcın olsun içini dökmek istediğinde biz her zaman burdayız
şimdi bebiş geliyo diye hem çocukda hem de eşinde belki çocuğu dışlarsın gibi bi panik havası olmuştur sen yine eskisi gibi davranmaya çalış ama kendini de ezdirme tabi
hastane çıkışı ne yaa...normal kıyafet giydirmicez mi hastaneden çıkarken ..özel bişey mi var ..ayyy anlamadımmm koptuummmm :roflol::roflol::roflol:

evt bazı bebeişler dombili oluyo onlar direk 3 aylıkları giymeye başlıyolarmış alkisalkisalkis teyzem almış bana 50 beden çıtçıtlı badiler...öyle minikki...kucağıma koyup bakıyorum ayyy yiyesim geliyooo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gıı sen hastane çıkışını bilmiyon mu anaaam bu benden de beter çıktı :roflol:
gerçi adını biliyom da içeriğini ben de bilmiyom :teytey: tulum mulum gibi bişey kanımca
bilenler aydınlatsın biziiii

50 beden de pek küçük gıı ben 62 beden falan aldım onlar neye göre gidiyo onu da bilmiyom da neyse büyük gelirse bi koşu gider alırız doğunca

ya arkadaşlar ben daha bı don bile almadım bu kıza. azcık takıntılarım varda.size baktımda maşallah neredeyse herşey tamam.kızlar bende yavaş yavaş alsammı acaba ....

ben de almamıştım şekercim ama bugün çıkınca şöle ucuz buldum işte 6lira 9 lira falan aldım bikaç badi don falan
yoksa elbise falan almıcam sonra alırız zaten şimdiherşeyyazlık onları anca seneye giycek şimdiden almanın lüzumu yok

Back
X