2009 Kasm Anneleri

Irem
Irem = Cennet bahçesi.
Evet, lk okuyuşta iyi güzel gibi gözükse de değildir aslında!
Irem, Allahın sevmediği yalan Cennettir.
Allah'a isyan ederek Cennet'e benzetmek iddiasiyle İrem bağını yaptırmış, bu bağdaki köşke girmeden kavmi ile yani taraftarlariyle birlikte gazaba uğramış, çarpılmış.
Allahın gazabına uğramış bir yerin ismini koymak hiç doğru değil.

bak iremin manasını bu şekilde hiç düşünmemiştim. dediğin gibi isim konusunda çok dikkatli olmak lazım.

benimkinin de cinsiyeti belli olsun artık isim aramaya bende başlarım ama dilim hep kız isimlerine gidiyor nedense fisfisfis

kızlar listeyi kim düzenliyo acaba?

benim de oğlum olacak ekleyebilir misiniz?
hayırlı olsun cnm güle güle büyütt
ben de hala erkek ismi arıyom
aslında efe koymak istiyomda eşim kuranda da geçsin diyo
kuranda geçenleri de sölemesialgılanması zor oluyo
ne yapcam bilmirem ben kısa isim ağza kolay gelen istiyom
canım benim gönderdiğim yazıyı okuduysan o isimlerin hepsi kuranda geçiyo ama maalesef anlamları kötü yada anlamsız bence hangi dilde olursa olsun anlamlı isim koymalı çocuğa

kızlar azcık maziyi okumaya çalıştımda bu çatlakların belirtisi ney ki ? bebe yağı veya ne kullanılacaksa bunu kafamıza göremi alacaz dr vermez mi zamanı geldiğinde CADIARZU

karakızım gelmişhihoyyyt
kız nasılsın bakim
özledim gı seni
gel de öpem seniŞenizŞeniz

canım hoşbulduk bende sizleri özledim ama sürekli yatakta olduğum için pek giremiyorum
amniyosentez yaptırdık canım allahın izni ile inşallah güzel sonuçlar alacağız dualarınızı eksik etmeyin canım ihtiyacım var cunku ara ara sizlere bakarım ama cevap yazamassam kızmayın olurmu yatakta ancak bu kadar oluyo işte tatlım
allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

bu arada sabahtan beri az once gidip camasir atabildim makineye. siz ev hanimlari nasil hem burda herkese yetisip, hemde eve yetisiyorsunuz yaw!:uhm:

canım hoşbulduk bende sizleri özledim ama sürekli yatakta olduğum için pek giremiyorum
amniyosentez yaptırdık canım allahın izni ile inşallah güzel sonuçlar alacağız dualarınızı eksik etmeyin canım ihtiyacım var cunku ara ara sizlere bakarım ama cevap yazamassam kızmayın olurmu yatakta ancak bu kadar oluyo işte tatlım

piştt bugün kalk azcık ağrın sızın yoksa evde tur at 5 dk sonra oturur duruma geçebilirsin..İyi olmana çok seviniyorum birde ne diyeceğim sana internetten öğrendik biz ilk sonuçları bakabilirsiniz canım Cuma günü sabahı hangi labaratuar vs kimlik noyla alabiliyorsun sonuçlarınıŞenizyerimseniben

canım sen burayı düşünme şimdilik dinlen iyi olmanı duymak bizleride mutlu ediyor
elbetteki dularımız seninle bitanem
amniyontez sonucu ne zaman belli olcak peki canım
hepimiz zamanı geldiğinde bebişlerimiz sağlıcakla kucağımıza alacaz inaşalah canım

bu arada sabahtan beri az once gidip camasir atabildim makineye. siz ev hanimlari nasil hem burda herkese yetisip, hemde eve yetisiyorsunuz yaw!:uhm:

Sabahtan yapılacakları yapıyorum ilk düzenleme gibi yada çamaşırları asmıştım geceden yıkanıp sabah kalkınca asmıştım dün öğleden sonra ütü yaptım yerimseniben Öğleden sonra 2 yi geçiyor genelde varsa ekstra diğer işler kapıydı camdı vsvs onları ben yapmıyorum yarın temizlik günü mutfak dolaplarını indirip temizleyeck diğer yerleri ovacak normalde bütün işimi kendim yaparım mecbur olunca yardımcı alıyorum bakalım doğum bitene kadar şimdilik bu şekilde kaydirigubbakcemile5

piştt bugün kalk azcık ağrın sızın yoksa evde tur at 5 dk sonra oturur duruma geçebilirsin..İyi olmana çok seviniyorum birde ne diyeceğim sana internetten öğrendik biz ilk sonuçları bakabilirsiniz canım Cuma günü sabahı hangi labaratuar vs kimlik noyla alabiliyorsun sonuçlarınıŞenizyerimseniben

canımmm gercektenmi sonuçları kendşmşz öğrenebliyoruz yani netten öylemi ayy bak heyecan yaptım şimdiden allahım inşallah müjdeli haberler vereceğim herkese hepimiize
bu arada dolanabılırmıyıö acık yani belim kırıldı yatmaktan sırtüstü inan ama herşey yavrum için ona birşey olmasın o sağlıklı olsun yeterki yatarım hiç önemli değil
canımmmmm çok teşekkür ederim

ben o yüzden öğlen 12 kdr ancak girebilyom
kahvaltıdan sonra evi toparlıyom
mutfağımda toplu oluyo
eğer yemeğim varsa sorun yok bütün gün rahatım yoksa 2 saat yemek için oyalanıyom o kdr.zaten ben bütün gün sitede olanlardan değilim.işlerden dolayı canım

kızlar ben halit ismini koymak istiyorum herkes çok eski isim diye itiraz ediyo. siz ne dersiniz?

Nasıl istersen tatlım yaa bebek sizin ömrü güzel olsun sen ne koyarsan biz öyle severiz onu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ..Bu konuda ben çok kişiye söz hakkı vermemiştimde kaydirigubbakcemile3

Bak deneme yapalım"Halittt teyzesinin tatlısıı yerim ben onu yerim ":hooray::hooray:

Nasıl istersen tatlım yaa bebek sizin ömrü güzel olsun sen ne koyarsan biz öyle severiz onu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ..Bu konuda ben çok kişiye söz hakkı vermemiştimde kaydirigubbakcemile3

Bak deneme yapalım"Halittt teyzesinin tatlısıı yerim ben onu yerim ":hooray::hooray:

yaa dimi... ben biraz fazla insanlara fikrini soruyorum. sonra kafam karışıyo. :bbo:

bence güzel isim anlamı ne bilmiyom ama
kızma da aklıma sadece bu ismi duyunca kurtlar vadisindeki halit geliyo
seyreden herkes bilir

canımmm gercektenmi sonuçları kendşmşz öğrenebliyoruz yani netten öylemi ayy bak heyecan yaptım şimdiden allahım inşallah müjdeli haberler vereceğim herkese hepimiize
bu arada dolanabılırmıyıö acık yani belim kırıldı yatmaktan sırtüstü inan ama herşey yavrum için ona birşey olmasın o sağlıklı olsun yeterki yatarım hiç önemli değil
canımmmmm çok teşekkür ederim

Ya kalk tabiki artık 3, gün üstelik dolu dolu bak saat 13,06 oldu çok uzak yollar vermiyorlar artık doktorlar onun dışında vede otur diyor normal yürü hava al azıcık ..Tabiki herşey onlar için kıyamam ben sana Canımsın canım geçiyor bak gördünmü tehlike yok şükürler olsun:nazar::nazar::nazar:Hoplama zıplama yavaş yavaş gez otur tv bak:)yerimseniben

Evet mesela biz ogün netten aldık sonucu hemen doktoru aradık burç tanı merkezi kimlik numaranı yazıyorsun şifre yazıyorsun bakıyorsun tatlım ama ogün bak sabahına kadar çıkartmıyorlar sonrasında bekliyoruz diğer sonucu ara ara bakıyorum hazırlık aşamasında yazıyor..22sinden önce vermeyecekler anladığım olsun varsın içimiz rahat artık :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
labaratuar neyse google yaz mesela Burç tanı bizimki ilk sırada çıkıyor

canım sen burayı düşünme şimdilik dinlen iyi olmanı duymak bizleride mutlu ediyor
elbetteki dularımız seninle bitanem
amniyontez sonucu ne zaman belli olcak peki canım
hepimiz zamanı geldiğinde bebişlerimiz sağlıcakla kucağımıza alacaz inaşalah canım

canım allah razı olsun hepinizden
canım amniyoyu p.tesi yaptılar ve biz en erken istedik biraz ücret ödedik bunun için ayrıca ve 5 gün sonra en önemli sonuçları alacağız allahın izni ile müjdeli haberler alacağız hafta sonu

Back
X