2009 Kasm Anneleri

wannababy canım bende ilk Nazı düşündüm çok kız olursa tabiki Kendi ismimde Nazlı ama başında Elif Naz çok sevdiler ama rüyamda gördüğüm isim bu değil ve ben yemin ettim diye hiç düşünmüyorum artık kız olursa Yağmur oğluş olursa bakalım babamız düşünsün azıcıkkaydirigubbakcemile3
evet nazlım yaa Elif Naz bence de hoş
iki isim koymıcaktım başta ama bazı iki isimler hoş oluyooo
kartanem burak benimde hoşuma gidiyo
hz.muhammedin miraçtaki bineği olarak geçiyor
karar veremedim ama

evet zeytinim ya ben önceden de hep beğenirdim burak ismini
miraç ta kız için güzel aslında
kurandan koycaz diye millet bağlaçları falan koyuyo çok anlamsız bence
önemli olan türkçe de arapça da olsa anlamı
benim ismim tam türkçe dedem korkut masallarında falan geçiyo aslında alıp okusam da ordaki isimlerden mi baksam kiii

canım selam
1-ben zemide laminantı hiç önermiyorum plastik bazlı biliyosun bir nevi petrokimya atığı çoluk çocuğumuz için ne derece sağlıklı olduğu tartışılır bence parke hem daha kaliteli hemde daha sağlıklı renk olayını soruyosan sadece laminantta açık renk en iyi koyu renkde hep iz kalıyo
2-kapı önerisi harika bence yerlerden 1-2 ton koyu hoş olur
3-cnm banyo için bişi diyemicem bence hoş olur kızkardeşimin de banyosu siyah beyaz mutfağı da siyah beyaz kırmızı ve de harika
4-parlak siyah granit görünüş hoş ama kullanmaya başlayınca siyah renk çok fena oluyo kireçli gibi gri bir hal alıyo demdideme mutfak dolabını kırmızı yap bence çok hoş duruyo
5-bence mutfağı siyah beyaz falan istiyosan yerleri çok açık gri tonu da güsel durur
6-valla wc rengarenk olabilir aslında insan hiç çıkmak istemez nann :)
canım güle güle otur yeni evinde rabbim olmayanlara da versin inşallah.

canım dikkatimi çekti. tabi herkesin zevkleri farklı oluyor ama ben kendi zevklerimi yazam
1- kapıları kesinlikle amerikan kapı yapardım beyaz olcek.şuanda oturduğum ev o şekilde ve çok memnunum.önceki yerdede ahşaptı hiç memnun kalmamıştım bide koyu olunca insanın içini karartıyor canım.tavsiye etmem.silinmesi bile çok kolay
2- laminat olarak da yine açık rengi tercih ederim.koyu meşe kaptırmam ama tam beyaz değil tabi(olsa da kötü olmaz bence güzel olur) ama kremin içine hafif açık kahverengilik oluyo ya ondan.çünkü açık renkler her zaman için evi geniş ve temiz gösterir canım.koyu laminat yaparsan tozu hemen gösterir silsen bile bide izler belli olur
3-banyo konusun da siyah beyaz tercihiniz güzel ben de severim
ancak kırmızı olayı pek kafama yatmadı.siyah beyaz yaparsanız en azında her zaman aksesuar olsun halı olsun istediğiniz renge çevirebilirsiniz canım
bu arada evin hayırlı olsun. bizim gibi olmayanlara da nasip olsun.kolay gelsin canım
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)))

beratefe, evin icini yaptirmak gercekten cok zor. oncelikle kolay gelsin. ben sadece bizim yaptirdiklarimizi soyliyeyim belki fikir olur.

mutfak icin dolaplarimda akcaagac kullandik. cok memnunum. modasida gecmiyor, senelerce kullanabiliyorsun.

bizim antre, hol, mutfak yerleri acik renkti. supurdukten bir saat sonra bile yerler kir gosteriyordu. bizde kestane laminant yaptirdi. ben cok memnunum. ustelik koyu renk asil duruyor.

banyoyo ise kahverengi ve krem kombinasyon yaptik. yaptirdigimiz sene canakkale seramikten yeni cikmisti model. ondan da cok memnunum.

tabi bunlar sadece fikir. onemli olan sizin memnun olmaniz ve icine sinmesi.

hayırlı olsuunn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ooh maşallah allah analı babalı büyütsün şekerr

şimdiii benim annemler de yaptırmıştı aynen banyonun biri kırmızı gri çok güzel oldu bence mutlaka kırmızı kullan banyonda
ebeveyn banyosunu da lila gibi bişiler kullandılar o da çok hoş fikir
mutfakta granit koyu gri kullandılar evet siyah kullanmak da çok hoş benceee
bence kapıları açık kullanabilirdin bizimkiler öyle çok kullanışlı tozu belli etmiyo en azından kaydirigubbakcemile3
bence gayet güzel kararlar bunlaar ben beğendim hihoyyyt

ayy sağol canııım valla sevindimm bu durumaa kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim hepnizin fikirlerini iyixe gözden gecirecem .. cünkü satıcı malını satma derdinde hepsi malı için süper diyor ama kullan bana göre daha faydalı bilgi veriyor. sonuç da bir kere yaptıracağım şeyler sonra vah tüh demek istemiyorum..........
Allahım olmayan herkeze nasip etsin evimiz bir bitsin hepiniziz caya bekliyecem .... :lepi:
resimleri de eklerim ozamna kesin yorumları yaparsınız.

canım çalışırken bunları yapmak 2 katı zor.ben mesela planlı yaparım işimi.akşamdan toplarım her yeri,çamaşır,bul mak.akşamdan çalıştırırım.yemekte yapılcak yemeğe bağlı z.yağlı ise sabahtan,değilse akşam üzeri.bu işleri kendim yapıyorum.Ayda birde büyük temizlik için yardımcı alıyorum.Tabi son aylarda sıklaşır heralde.Sizlerin işleri çok daha zor.Ben çalışırken çok zorlanıyordum.

valla bende calisirken daha organize oluyorum. zaten aksama kadar iste oluyorsun, eve gelincede mecbur yemege vs.. girisiyorsun. tum isler bittikten sonra da buraya bakiyorsun. ama evde olunca takilip kaliyorum valla.kaydirigubbakcemile3

burak çok güzel bencee

nan ben de evdeyken şunlara laf yetiştircem deyu yerimden kalkamadıydım beee

evdeyken daha zor di mi kartanesi? is mis hak getire.zemuszemus

halit benim babamın ismi canım
oğluşumuz olsaydı halit koyacaktık adını ama ben biraz da kız olsa diyodum babamın ismiyle hitap edemem diye düşünmüştüm
isim güzel bence halid bin velid çok sevdiğim bir sahabe çünkü

canım oğluşun adı neydi senin
bu arada naz ismine de bayılıyorum

canim benim oglusun adi Kaan. telafuzuda kolay oluyor ingilizce de .

wannababy canım bende ilk Nazı düşündüm çok kız olursa tabiki Kendi ismimde Nazlı ama başında Elif Naz çok sevdiler ama rüyamda gördüğüm isim bu değil ve ben yemin ettim diye hiç düşünmüyorum artık kız olursa Yağmur oğluş olursa bakalım babamız düşünsün azıcıkkaydirigubbakcemile3

canim, sizin dusundugunuzde cok guzel hem sana uyuyor. bende once acaba bir on isim koysam mi diye dusundum ama sonra sadece naz daha hosuma gitti.

henuz erkek adi dusunmedim. ama can geciyor aklimdan ama oda ingilizce de yapabilirlik eki diye dusunduruyor. belki dalga gecerler bunu da istemem. ama esim ara sira babamin adini koycam erkek olursa diyor, ilkinde bile boyle bir istekte bulunmayan adam simdi biliyorum sirf beni kizdirmak icin damarima basiyor. istedigi kadar bassin. yerim onu ben.cokacimcoook

ayyyh hiç kusura bakmasın o ingilizleer
hiç de telafuz edilebilir mi diye düşünemem :1closedeyes:
ya onlar uğraşsın biraz da beee
biz o kadar dillerini öğreniyoz bi ismimizi sölemek için de uğraşsınlar bi zahmet :dilcikar:
hatta şimdi inat yaptım bizim şurdaki yabancılardan birine söylete söylete en söyleyemedikleri ismi koymaya karar verdim :roflol: :roflol:

haftaya diil sonraki hafta geliyorum ben
eğitimim var kaydirigubbakcemile5

canim bizim bir ayagimiz yurt disinda oldugu icin ben bu konuyu biraz dusunmek zorundayim. iclerinde buyudum, ingiliz cocuklarin ne kadar acimasiz oldugunu cok iyi biliyorum. dolayisiyla bastan onlem almakta fayda var bizim durumumuzda.yerimseniben

çok geçmiş olsun cnm.inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alacağız.Dualarımız seninle :Saruboceq:

allah razı olsun canım inşallah müjdeli haberlerle geleceğim allahın izni ile

dinlen bebeğim sen hafta sonu güsel haberlerini bekliyor olcez
öpüyorum seni kocamanŞeniz

allah razı olsun zeytinim inşallah güzel haberler gelecek

çok çok geçmiş olsun. hayırlı haberlerinle dönersin inşallah Rabbim büyük senin derdine derman verir inşallah canım

alllah razı olsun canım inşallah dediğin gibi rabbim derdime derman olacak yavrumun sağlıklı haberlerini alacağız

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim hepnizin fikirlerini iyixe gözden gecirecem .. cünkü satıcı malını satma derdinde hepsi malı için süper diyor ama kullan bana göre daha faydalı bilgi veriyor. sonuç da bir kere yaptıracağım şeyler sonra vah tüh demek istemiyorum..........
Allahım olmayan herkeze nasip etsin evimiz bir bitsin hepiniziz caya bekliyecem .... :lepi:
resimleri de eklerim ozamna kesin yorumları yaparsınız.
hayırlı olsun evinizde inşallah sağlıcakla huzur dolu günleriniz olur bebişinizle birlikte.

bende hep oğlum olursa deniz koyarım diyodum şimdi hem kız hem erkek ismi olduğu için düşünmüyorum.Eşimde Deniz Ege koyalım diyo.iki isimde sevmiyorum ben.kaydirigubbakcemile3.iki isim koymak sünnetmiş ama mutlaka ikisiyle birlikte seslenmek gerekliymiş.Sanırım biz Ege koyucaz bu gidişle

kaan ismini çok severim hatta ben bile koymak istedim bir ara da
bazıları kağan diye de karıştırır diye vazgeçtim
bide çok yakınımızın oğlu kaan ondan

bende hep oğlum olursa deniz koyarım diyodum şimdi hem kız hem erkek ismi olduğu için düşünmüyorum.Eşimde Deniz Ege koyalım diyo.iki isimde sevmiyorum ben.kaydirigubbakcemile3.iki isim koymak sünnetmiş ama mutlaka ikisiyle birlikte seslenmek gerekliymiş.Sanırım biz Ege koyucaz bu gidişle

aa gerçekten sünnet miymiş? ben de hep çok luzümsuz olduğunu düşünürdüm. sonuçta iki isimle hiç seslenilmez çocuğa

canim bizim bir ayagimiz yurt disinda oldugu icin ben bu konuyu biraz dusunmek zorundayim. iclerinde buyudum, ingiliz cocuklarin ne kadar acimasiz oldugunu cok iyi biliyorum. dolayisiyla bastan onlem almakta fayda var bizim durumumuzda.yerimseniben
yani yaşadığın durum farklıdır tabi sen kendi durumunu daha iyi gözeteceksinn kaydirigubbakcemile5

iki isim olursa da uyumlu olmalı kii ikisi sölensin
benim iki ismim var iki de soyad şirket mailini gören mail atmaktan vazgeçiyodu :roflol:
neyse kısalttırdım sooraa kaydirigubbakcemile3

aa gerçekten sünnet miymiş? ben de hep çok luzümsuz olduğunu düşünürdüm. sonuçta iki isimle hiç seslenilmez çocuğa

ben iki isim koymak istemiyom
çoçuğum ilerde kendi tercihi olmasın diyom
tek sismle çağıralım istiyom yazarkende kolay olsun diye
ilk isismlerin baş harfi kullanılıp nokta konması hoşuma gitmiyo bide

şimdilerde TUANNA diye bir isim çoğaldı. ismini pek duymadığım için söylerken zorlanıyom hatta komşunun oğlu buranında şivesinden katışıklı DOĞANNA diye sesleniyor :)))))

Back
X