2009 Kasm Anneleri

canlar ben geldiiiiimmm bugün dr.amcamıza gittik kontrole.maş.bebişim çok iyi öle bakakaldım yavruma
üçlü test için kan verdimm haftaya sonucumuzu alacağız.ewet önemli konuya gelelim şimdiiii dr.amcamız bebişimizi çok zorladı göstersin diye erkek gibi görünüyor dedi ama tam göstermedi dedi yani kesin bir sonuç elde edemedim.böle işte sizler nasılsınız canlar

itek gelmiş geçmişi okuyoo herhalde. bırak geçmişi buraya gel bacım. ya da bi pipili haberi aldı yazmaya korkuyoo:1shok:

canlar ben geldiiiiimmm bugün dr.amcamıza gittik kontrole.maş.bebişim çok iyi öle bakakaldım yavruma
üçlü test için kan verdimm haftaya sonucumuzu alacağız.ewet önemli konuya gelelim şimdiiii dr.amcamız bebişimizi çok zorladı göstersin diye erkek gibi görünüyor dedi ama tam göstermedi dedi yani kesin bir sonuç elde edemedim.böle işte sizler nasılsınız canlar

hadi bakalım hayırlısı tatlım ya bizde senı beklıyorduk tatlımm.herseyın yolunda olmasına çok sevındım canım:nazar::nazar::nazar:

ahanda ben demiştim bi pipili daha geliyooo:teytey:

ALAZZEHRA canım merak etme gebelik nedeniyle belimizden geçen sinirler sıkıştığından bazı kişilerde olabiliyomuş mesela benimde bacağımda dizimin üstindeki 1 karışlık alanda var hissizlik şeklinde dr. yukarda yazdıklarımı söledi.

canım öncelikle sorumu cevapladığın için çok sağol benimde netten edindiğim bilgilere göre bacak ve ayaklarda oluşan ödem ve buna bağlı şişlikler sinirlere baskı yapıyormuş bu yüzdende nadiren de olsa kol ve parmaklarda uyuşma görülebiliyormuş hamilelerde tabii bende okur okumaz tuzu azalttım ödem oluşumunu ve şişlikleri engellemek için umarım işe yarar:Saruboceq:

bu arada aranızda tetanoz aşısı olan varmı yoksa daha erkenmi??

Allahım sağlıklı haberler almanı nasip etsin küçük annem benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanYerim ben yakışıklı erkekii maşallah canım size :nazar::nazar::nazar:Büyümüştür bayağı annesi değilmii :emir_bebek::emir_bebek:

canım öncelikle sorumu cevapladığın için çok sağol benimde netten edindiğim bilgilere göre bacak ve ayaklarda oluşan ödem ve buna bağlı şişlikler sinirlere baskı yapıyormuş bu yüzdende nadiren de olsa kol ve parmaklarda uyuşma görülebiliyormuş hamilelerde tabii bende okur okumaz tuzu azalttım ödem oluşumunu ve şişlikleri engellemek için umarım işe yarar:Saruboceq:

geçmş olsun canım sağlık ocağına kaydoldum ebem 1 temmuzda burda ol aşını yapiyim dedii

canım tetenoz aşısı 20. haftada sağlık ocaklarında yapılıyoo

maşallah iyi olmana sevindim bebişde erkek gibi hee bu sene erkek çoğunlukta

görümcemin eltiside hamile benimle aynı bi türlü göstermedii dün öğrenmiş 2 oğlu vardı bir

kızı olucakmış çok sevindi tabii bizde sağlıklı olsunda önceliklee gerisii Rabbimin takdirii

benim bir arkadaşım çapa tıp fakültesi ana çocuk sağlığı bölümüne gidiyor henüz 16 haftalık ve tetanoz aşısının ilk dozunu geçen hafta yapalım demiş doktoru bu aşı kaç doz yapılıyor ki benimde kafam karıştı gerçektenfisfisfis

hadi bakalım hayırlısı tatlım ya bizde senı beklıyorduk tatlımm.herseyın yolunda olmasına çok sevındım canım:nazar::nazar::nazar:

ahanda ben demiştim bi pipili daha geliyooo:teytey:

Allahım sağlıklı haberler almanı nasip etsin küçük annem benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanYerim ben yakışıklı erkekii maşallah canım size :nazar::nazar::nazar:Büyümüştür bayağı annesi değilmii :emir_bebek::emir_bebek:

maşallah iyi olmana sevindim bebişde erkek gibi hee bu sene erkek çoğunlukta

görümcemin eltiside hamile benimle aynı bi türlü göstermedii dün öğrenmiş 2 oğlu vardı bir

kızı olucakmış çok sevindi tabii bizde sağlıklı olsunda önceliklee gerisii Rabbimin takdirii
sağolun canlarım yaaa kendimi kıza adapte etmiştim ama daha belli değil tam göstermedi dedi dr.umuz ama bilemiyorum işte bir kez daha kaynana oluyorum sanırım

canım amerikan pasta vardı kremalı değişik istersen ondan yap

ayy aseba yaa çok duygulandım... dün akşam eşim pasta istemişti ben de yarın yaparım demiştim... sonra tv de bi pasta gördüm eyvaahh benim canım bundan istedi dedim...neyse...bugün kapı çaldı bi açtım eşim o pastadan göndermiş canım kocacımm ben ona yapayım diye düşünürken o bana göndermiş :asigim::asigim::asigim:

buralardayım ebisim
işimin basında :umursamaz:
bu ara calısması cok zor geliyo nedense

su ikiliyide bi yaptırayım sonra rahatlıcam insallahh
yaww size bişi sorcam
her doktor randevunuza eşiniz gelebiliyormu
eşimin işi yoğun gelemiyor bende dün küstüm hatta kavga ettim
bi dünya ağır laf saydım ne biçim babasın sen cocuğunu sevmiyorsun falan filan
yanlısmı ettim acaba :kedi:
uff bu ara bunalımdayım
2linin stresinden galiba

kıs yapma öyle yazık o zaten gelemiyorum diye üzülüyodur... işi müsait diilse napsın...

kızlar ya bişey sorucam gezınce ayaklarınız elleriniz şişiyo mu.benım gezdiğimde ellerim ayaklarım şişiyo.bu sabah kalktım yataktan ellerim şişti yaaa

slm canım...benim de ayaklarım şişiyo ... daha önce hiç yaşamamıştım çok tuhafıma gidiyo... kafamçokkarıştı

p.tesi doktora gidicem doktor cinsiyetini inş söyler eşim gelemıcek çatlıyooo çatlıyooookaydirigubbakcemile3

ayy hadi bakalım sen de öğren artıkkk.... kaydirigubbakcemile5

ya idrarımda enfeksıyon var galıba hala sağlık ocağındakı doktor da kesın yıne antibiyotık kullan der.gecen ay öle demıştı ama ben kullanmadım doktorum kullanma dedi....bol bol su içiyorum wc den çıkamıyorum kaydirigubbakcemile3 tuzlu yemıyorum zaten canımm tuzla aram yok benım

geçmiş olsunn canım...inş yoktur enfeksiyon falan...

merhaba kızlar. bugün bizde dr gittik. herşey çok güzel dedi. bebiş 30 cm e ulaşmış ve 420 gr olmuş. yarım kilo fıstığım diye sevip durdum bütün gün. bende 58,5 kilo olmuşum. toplamda 3 kilo aldım gayet güzel dedi dr. haftaya tetenoz aşısını olacaz. bu sırada 20 haftada 5 aylık mı diyeceğiz. bir türlü beceremedim şu ay hesaplarını.

ayy ne kadar büyümüşşş ...maşallahhhhhh opuyorumnanaktan
yaa benim dr.um hiç bahsetmedi bu aşıdan...sadece doğumdan sonra bebeğe yaparken sana da sarılık aşısı yapıcaz dedi...CADIARZU

merhaba ben geldim kayınpederimin diyaliziznde problem çıktı bu satee kadar ordaydım benim doktorada ayrıntılı ultrason raporunu gösterdim doktor süper dedi herşey olması gerektiği gibi dedii kağıdı benden aldı uyanık doktor dosyana koyucam dedii muyaneanesine gitmezsem diyemii yaptı acabaa kaydirigubbakcemile3hehee

canım öncelikle geçmiş olsun kayınpederine...
bebiş için de gözün aydın...:nazar:

off sinirim bozuldu yine sayın kayınvalidem gezmeye gelecekmişş sende gel diyo gezmeye gideceğine gelsinde bana bi yardım etsın hiç düşünmüyo yaa sinir oldum normalde senın evın bana çok uzak gelıp gidemıyorum diyo gezmek olunca nasıl gidiyo yaa
yok yokk hiçbizaman beklentı içinde olmıcaksın yaa insanlardan sonra çok üzülüyosunn

:teselli:

dam üstünde uneler
dam üstünde uneler
tombul tombul memeler
tombol tombul memeler
memeler baş kaldırmış
memeler baş kaldırmış
kawuşmuyor düğmeler

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol:

allah ıslah etsin seni :teytey:

slm kızlarrr
ben bugün gittim doktora çok şükür herşey yolun da
sadece azcık dinlen dedi doktor..
şu anda çokk kötüyüm yine tüm yediklerimi çıkartttım
o yüzden pek duramıcam,hbr verip çıkıyorum,meraketmeyin bizi
kızımda iyi bende :) ben iyi sayılırım diyim..

elifim geçmiş olsun canımmm.... çok sevindim iyi olmanıza....:nazar:

benim bir arkadaşım çapa tıp fakültesi ana çocuk sağlığı bölümüne gidiyor henüz 16 haftalık ve tetanoz aşısının ilk dozunu geçen hafta yapalım demiş doktoru bu aşı kaç doz yapılıyor ki benimde kafam karıştı gerçektenfisfisfis

benim bildiğim 3 doz ama biz doğuma kadar 2 tanesini olabileceğiz. 1 doz yapıldıktan 1 ay sonra 2. dozu olacağız. ben bugün doktora sordum ne zaman yaptırayım diye 20. haftada yaptırabilirsin dedi. ben haftaya yaptıracağım.

2 doz yapılıyor tatlım oda 10 yılda tetanoz aşısı hiç olmadıysan olduysan 1 kez yapılıyor genelde 20 hafta bitince yapılıyor

sağolun canlarım yaaa kendimi kıza adapte etmiştim ama daha belli değil tam göstermedi dedi dr.umuz ama bilemiyorum işte bir kez daha kaynana oluyorum sanırım

sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun yeter canım kızı erkeği yok evlat sonunda evinin neşe kaynağı :emir_bebek:

ama bir yandan da çok haklısın bende tamamen kendimi kıza adapte etmiş durumdayım inan erkek derse doktor bütün hayallerim yıkılır heralde :((

2 doz yapılıyor tatlım oda 10 yılda tetanoz aşısı hiç olmadıysan olduysan 1 kez yapılıyor genelde 20 hafta bitince yapılıyor

hımm...benimki ondan söylememiştir o zaman...zamanı gelince herşeyi kafasına göre yapıyo zaten... 2 liyi 3 lüyü falan da söylemiyo gidiyorum muyaneden sonra hadi hemen kan da alsınlar diyo... bunda da heralde aç kolunu bakim aşı yapalım dicek :roflol::roflol:

Back
X