2009 Kasm Anneleri

ayy ne kadar büyümüşşş ...maşallahhhhhh opuyorumnanaktan
yaa benim dr.um hiç bahsetmedi bu aşıdan...sadece doğumdan sonra bebeğe yaparken sana da sarılık aşısı yapıcaz dedi...CADIARZU :

büyüdü hergele valla zaten çokta hareketli pek yaramaz olacak belli. canım bu aşıyı sağlık ocakları ücretsiz yapıyor. 20. haftayı doldurduktan sonra git ve yaptır bence.

canımm bunun hamilelikle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum... 5 yıl önce aynı şikayetler bende de başladı ...benim sol kolum ve yzükle serçe parmağım uyuşuyodu... boyun düzleşmesi teşhisi kondu...sinir sıkışmasına neden oluyo o yüzden de parmakalr uyuşuyo... baş parmak uyuşuyosa kalple ilgili olduğunu duymuştum... daha sonra da boyun ağrılarım vs başladı zaten... bence ihmal etme mutlaka dr.a git...[/QUOTE]

sende çok sağol canım :1hug:kusura bakma şimdi farkettim

canımm bunun hamilelikle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum... 5 yıl önce aynı şikayetler bende de başladı ...benim sol kolum ve yzükle serçe parmağım uyuşuyodu... boyun düzleşmesi teşhisi kondu...sinir sıkışmasına neden oluyo o yüzden de parmakalr uyuşuyo... baş parmak uyuşuyosa kalple ilgili olduğunu duymuştum... daha sonra da boyun ağrılarım vs başladı zaten... bence ihmal etme mutlaka dr.a git...

sende çok sağol canım :1hug:kusura bakma şimdi farkettim[/QUOTE]

:1closedeyes:

ıtekcım kız olabılı senınkı bence göstermıyor hala erkekler cok erken gösterıyo cünkü herseyın yolunda gıtmesıne sevındım kaydirigubbakcemile3

ıtekcım kız olabılı senınkı bence göstermıyor hala erkekler cok erken gösterıyo cünkü herseyın yolunda gıtmesıne sevındım kaydirigubbakcemile3

walla bende anlamadım güxzelim hayırlısı bakalım haaa bu arada söylem eyi unuttum 500 gr.almışım dr.iltifat etti şuan en zayıf hastamsın dedi:lepi:

canlar ben geldiiiiimmm bugün dr.amcamıza gittik kontrole.maş.bebişim çok iyi öle bakakaldım yavruma
üçlü test için kan verdimm haftaya sonucumuzu alacağız.ewet önemli konuya gelelim şimdiiii dr.amcamız bebişimizi çok zorladı göstersin diye erkek gibi görünüyor dedi ama tam göstermedi dedi yani kesin bir sonuç elde edemedim.böle işte sizler nasılsınız canlar

itekcim çok merak ettik valla cnm,herşeyin iyi olmaına çok sevindim kaydirigubbakcemile3allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sende kaynana olu verirsin cnm napalım.olmadı bi daha doğurursun ama cinsiyeti farketmez yaa bebişini ayırt edebilirmi hiç insan

nasılsınız kızlar.ay ne zamandır gelemiyorum ya toparlanıyorum.geçmişi okumaya cesaret edemedim yaaaaaaaaa

ay itek öğrenemedinmi canım beklycez yani ben 19 haftalıkken gördüm yani gecen hafta kız göstermez derler bide şimdi oğlanlar daha edepli valla benim oğlan 19 hafta bekletti bizi

BEBİŞİMİN İLK DİŞİ BUGÜN ÇIKTI YUPPPİİİ CANIM ECE TUANA BİRİCİK KIZIM CANIM KANIM İYİ Kİ VARSIN AY İLK DİŞ NE GÜZEL OLUYOMUŞ MEĞERRsırnaşık şeyhihoyyyt:tomato::icecream:a.s.:nazar:gamyoncuiremsu

slm arkadaşlar hepiniz de 3lü test yaptırdınız mı veya içinizde yaptırmicak olan var mı benim 2 li test normal çıktı 3 lü test yaptırmasam mı diorum

benimde 2li test 21binde 1 cıktı cok uzak dedi dr. ama ben yinede 3 lüyü yaptırdım icimde kusku kalmasın dedim aman 25 lira için süpheye değmez bence yaptırın3lü daha garanti cünkü

canlar ben geldiiiiimmm bugün dr.amcamıza gittik kontrole.maş.bebişim çok iyi öle bakakaldım yavruma
üçlü test için kan verdimm haftaya sonucumuzu alacağız.ewet önemli konuya gelelim şimdiiii dr.amcamız bebişimizi çok zorladı göstersin diye erkek gibi görünüyor dedi ama tam göstermedi dedi yani kesin bir sonuç elde edemedim.böle işte sizler nasılsınız canlar

gözün aydın canım.hayırlısı olsun diyelim o zaman.
allah nazarlardan korusun canım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm kızlarrr
ben bugün gittim doktora çok şükür herşey yolun da
sadece azcık dinlen dedi doktor..
şu anda çokk kötüyüm yine tüm yediklerimi çıkartttım
o yüzden pek duramıcam,hbr verip çıkıyorum,meraketmeyin bizi
kızımda iyi bende :) ben iyi sayılırım diyim..

biliyodum biliyodum iştehihoyyyt
kızın seni bırakmaza demiştim.annesinin kuzusu o
:dance::dance::dance: bebişini de görmüş oldun hem aklına da takılmadı
rahat uyursun bu gece canım
inşallah sen de iyileşirsinde bebişine de iyi bakarsın canım
öpüyorum tatlım.ŞenizŞenizŞeniz

BEBİŞİMİN İLK DİŞİ BUGÜN ÇIKTI YUPPPİİİ CANIM ECE TUANA BİRİCİK KIZIM CANIM KANIM İYİ Kİ VARSIN AY İLK DİŞ NE GÜZEL OLUYOMUŞ MEĞERRsırnaşık şeyhihoyyyt:tomato::icecream:a.s.:nazar:gamyoncuiremsu

slm arkadaşlar hepiniz de 3lü test yaptırdınız mı veya içinizde yaptırmicak olan var mı benim 2 li test normal çıktı 3 lü test yaptırmasam mı diorum

benimde 2li test 21binde 1 cıktı cok uzak dedi dr. ama ben yinede 3 lüyü yaptırdım icimde kusku kalmasın dedim aman 25 lira için süpheye değmez bence yaptırın3lü daha garanti cünkü

Günaydınn kızlar oğluşumun heyecanından erkenden kalktık kıyamam karnede karne gece bile uyumadı doğru düzgün:1hug:

Bu arada alıntı yaptım sanırım yanlış yerde arkadaşlar anlamadım ilk kez görüyorum ve biri Ocak-Şubat annesi birisi Eylül diğeri doğmuş zatenkaydirigubbakcemile3
İlk kendimden şüphe ettim doğru konuyamı girdim yaa neler oluyorkaydirigubbakcemile3

Karakızzımdan haber gelecek bugünn Rabbim iyilik haberlerini almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlarrr
ben bugün gittim doktora çok şükür herşey yolun da
sadece azcık dinlen dedi doktor..
şu anda çokk kötüyüm yine tüm yediklerimi çıkartttım
o yüzden pek duramıcam,hbr verip çıkıyorum,meraketmeyin bizi
kızımda iyi bende :) ben iyi sayılırım diyim..
gözün aydın canım yat dinlen hadi minik prenses de dinlensin
sende stresten rahatsızlanmışsındır canım geçer bebişi iyi olarak gördün yaaa

hoş geldin canım oohh maaşallah herşey yolunda desene
cinsiyet içinde hayırlısı olsun hayırlı bir evlat olsunda gerisi boş

geçmş olsun canım sağlık ocağına kaydoldum ebem 1 temmuzda burda ol aşını yapiyim dedii
gıı benim yengemde gitmiş ebesi bebişin kalp atışını ölçmüş bi makinayla
bacaklarına bakmış ödem varmı diye hafif şişlik var diye beslenme programı yapıp vermiş
özel hastanede hissettim kendimi dedi
acep bizim ebede öylemidir :sm_confused:

ayy aseba yaa çok duygulandım... dün akşam eşim pasta istemişti ben de yarın yaparım demiştim... sonra tv de bi pasta gördüm eyvaahh benim canım bundan istedi dedim...neyse...bugün kapı çaldı bi açtım eşim o pastadan göndermiş canım kocacımm ben ona yapayım diye düşünürken o bana göndermiş :asigim::asigim::asigim:
ayy gelde böyle kocişlere ne isterlerse yapma hadi alkisalkisalkis alkisalkisalkis
benim kocişte geçen gün bi yerde duymuş sıcak ya az yemek yesin hamişler
bol bol ceviz badem felan yesinler diye hemen gitmiş doldurup almış
bizden çok düşünüyorlar bizi vallahi kıymetlerini bilmek lazımmm :asigim:

nasılsınız kızlar.ay ne zamandır gelemiyorum ya toparlanıyorum.geçmişi okumaya cesaret edemedim yaaaaaaaaa
kolay gelsin canımm
sen 2008 annesisin dimi canım
hayırlı olsun sağlıklı dişler çıkarır inşallah sıra diğerleinde
ayy ne şirin olmuştur tek dişli kaydirigubbakcemile3

Back
X