2009 Kasm Anneleri

Bayanlar tabiiki size karışmak istemem ama ben Türkiyedeyken dr uma havuz konusunu sormuştum ve bana bebeğe hiçbir zararı olmadığını çünkü onu koruyan birsey olduğunu ama bizlerin bünyeleri normalden daha zayıf olduğu için mantar a yol açabileceğini söyleyip bana bir fitil önermişti. Her havuza girişinden sonra bu fitilden kullan hiçbirseycik olmaz demişti.

canlız aseba mureda sagolun kızlar..valal doktor söyledi ama benim zaten gittigim yerde deniz avr özel havuza da gitmedm zaten yazlık eve gidecez yani özel havuzu yok site gibi degil çünkü orası ..denize iki batar çıkaırm yüzmekten ehr zman korkumuşumdur omuzama gelecek şekilde giderim birileriyle biraz dururum sonra çıkarım...aseba tatil neden yok size zaten siz yakınsınız deniz hafta sonuda kaçın gidin degişiklik olur...valla bende geçen sene gidemedim inşallah bu sene planladıgım şekilde olur herşey..

Ayyyyyyyyyy bugun işallahh anacım gelio samsundannnnnnnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiii çok mutluyuummm anneme kavuşcam inşallahhhhhhhh kaydirigubbakcemile2

gözün aydın cnmm :teytey:benim annemde pazar günü gelcek 2 hafta yanımdalar :teytey:
anaacımmm nazlancam artık ona ooooohhhh

Yok birtanem ben götürücem bugün servisim yok saat 1 e doğru okulda olacağız zaten öğlenciydi oğluşum opuyorumnanaktan Açıkçası azıcık hırsımız var okulda karneyi alıp herkeze gösterecek ya kaydirigubbakcemile3En başta onun heyeceanı hediyelerine çok sanmıyorum zira çok istediğide hani alınacak birşey yok normal oyunlar kıyafetler amaaaaa tatili dersen ondan çok ben bekliyorum:roflol: Özlüyorum ne yapayım birde yeğenlerim gelecek biz gideceğiz kalabalık şenlikli oluyor ..Dolayısıyla Doğamın en sevdiği kişiler geliyor birtanemkaydirigubbakcemile5

Tatil deniz mavişimmm Gidecek çok yer var bakalım neler yapacağız bu yaz:hooray:zemuszemus

ayy beraber karne alacaksınız yanii inşallah hırsı hiçbir zaman geçmez canım
geçmesin ki çok iyi yerlere gelsin hayırlısıylaa :Saruboceq: delikafadulden
yaa ne güzel yaa tatiliniz başladı sizin gezin dolaşın tabii
tek yiğenlermi kardeşlerini de görecen ooohh hasret gidereceksiniz bolbol alkisalkisalkis Şeniz zemuszemus
bende mi tatil yapsam bu kurdan sonra ama zaten azcık daha ilerleyince
6-7 ay zaten çalışmayacam o yüzden tatili çok düşünmüyorum
sizleri görüncede kısmanmıyom desem yalan olur :gitme:

banada doktorum bir şey demedi acaba benmi yanlış anladım diye terddüt ettim bi an ..neyse zaten girmeyecegim havuza yukarıda anlattıgım gibi...

kızlar ayrıntılı için randevu aldım namı deger eyüp amcadan az önce 20 haziran c.tesi günü gidiyorum..fiyatı 250 doktorumda bunu önerdi bu işte o iyisi imiş..

ayy beraber karne alacaksınız yanii inşallah hırsı hiçbir zaman geçmez canım
geçmesin ki çok iyi yerlere gelsin hayırlısıylaa :Saruboceq: delikafadulden
yaa ne güzel yaa tatiliniz başladı sizin gezin dolaşın tabii
tek yiğenlermi kardeşlerini de görecen ooohh hasret gidereceksiniz bolbol alkisalkisalkis Şeniz zemuszemus
bende mi tatil yapsam bu kurdan sonra ama zaten azcık daha ilerleyince
6-7 ay zaten çalışmayacam o yüzden tatili çok düşünmüyorum
sizleri görüncede kısmanmıyom desem yalan olur :gitme:

antalyada yasıyom daha denize gidemedim bende kızkandım simdi senağlama senağlama ayy evet ya ınsanın çocugunun karne alması ne güzel bişidir ınsallah bızlerde o günları yasarız :Saruboceq:

Ayyyyyyyyyy bugun işallahh anacım gelio samsundannnnnnnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiii çok mutluyuummm anneme kavuşcam inşallahhhhhhhh kaydirigubbakcemile2
ooohh gözün aydın canımm

Bayanlar tabiiki size karışmak istemem ama ben Türkiyedeyken dr uma havuz konusunu sormuştum ve bana bebeğe hiçbir zararı olmadığını çünkü onu koruyan birsey olduğunu ama bizlerin bünyeleri normalden daha zayıf olduğu için mantar a yol açabileceğini söyleyip bana bir fitil önermişti. Her havuza girişinden sonra bu fitilden kullan hiçbirseycik olmaz demişti.
kızz sen nerelerdesin kaçak noldu neler yaptın bakalım

yaa havuz içinde bebişimi tehlikeye atmam girmem kafamıda karıştırmam

canlız aseba mureda sagolun kızlar..valal doktor söyledi ama benim zaten gittigim yerde deniz avr özel havuza da gitmedm zaten yazlık eve gidecez yani özel havuzu yok site gibi degil çünkü orası ..denize iki batar çıkaırm yüzmekten ehr zman korkumuşumdur omuzama gelecek şekilde giderim birileriyle biraz dururum sonra çıkarım...aseba tatil neden yok size zaten siz yakınsınız deniz hafta sonuda kaçın gidin degişiklik olur...valla bende geçen sene gidemedim inşallah bu sene planladıgım şekilde olur herşey..
yaa benim tatilim yok ben yazın full çalışıyorum kurslar yoğun olduğu için
evet bize yakın yerler çok ama bi hafta annemlere gidiyom
diğer haftada eşim yayla diye tuturuyo yaylayı hiç sevmem ama napim
eşim için katlanıyom bu hafta gideyim de yaylaya olmazsa 2 hafta sonra
deniz isterim diye tuturayım kaydirigubbakcemile3 kandırırım inşallah

Kaç gündür merak ediyorum nerde nerde nerdeee daha selam vermedenn iyiyim ben bundan dolayı gelmedim demedennn havuz konusuna girmiş yaa:mymeka: Ya kuzum meraktan öldüm nerde mart nerde martt naptın nettin iyimisin..

Asebam melek annemmm iinşallah gidersin birtanesi sende tatile güzel birşeyler yaparsın hepimize çok iyi gelecek bu tatil nasipsealkisalkisalkisalkisalkisalkis

nazlıcım ne güzel karne alacaksınız bugün..bizim yerimizede öp dogayı...biizm yan taraftada okul var konuşma falan yapıldı az önce sonra istiklal marşı hayırdır dagılıyorlarmı dedim acaba ..

nazlıcım ne güzel karne alacaksınız bugün..bizim yerimizede öp dogayı...biizm yan taraftada okul var konuşma falan yapıldı az önce sonra istiklal marşı hayırdır dagılıyorlarmı dedim acaba ..

Öperim mavişim Allahım hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu teyzeleri valla ilk doğduğunda bakıyorduk okula gidenelere okadar büyücekmi acaba???Çok uzun zaman geliyor Ama günler su misali okula başladıı ilk heyecan hala aynı heyecan ve 4. sınıf bitiyor şükürler olsun..Bebişler doğduğunda anımsayacaksınız bu yazdığımı:asigim:

Öperim mavişim Allahım hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu teyzeleri valla ilk doğduğunda bakıyorduk okula gidenelere okadar büyücekmi acaba???Çok uzun zaman geliyor Ama günler su misali okula başladıı ilk heyecan hala aynı heyecan ve 4. sınıf bitiyor şükürler olsun..Bebişler doğduğunda anımsayacaksınız bu yazdığımı:asigim:

inşallah bizede göstersin allahım o günleri nazlıcım :)

Valla pek iyi sayılmam, KK ya girmeyecegime eşime söz verdiğim için girmiyorum, bugünde kaçak olarak buradayım çaktırmayın:)
Ayrıntılıya henüz girmedim, normalde bu pazartesi girmem gerekiyor, dr un verdiği tarih buydu ama işin aslı biz daha dr bile bulamadık.
Ben Türkiyedeyken eşim çok kötü bir trafik kazası geçirmiş, kendisinde birsey yok Allaha şükür ama arabamız mahvolmus (cana gelecegine mala gelsin elbette) ama şimdide arabamız olmadığı için hiçbirsey yapamıyor durumdayız. Araba kiralama şirketlerinde araba bulabilince kiralıyoruz ama bugünlerde bütün ülkede araba yok:( Sonuc olarak, araba olmayınca hastaneye gidip nerede ne var araştırmasıda yapamıyoruz. Anlayacağınız canım sıkkın yine.....

ya bi havuz için tehlikeye atmak doğrumu kii ben girmem şahsen havuza denize giderünn sositososito

Valla pek iyi sayılmam, KK ya girmeyecegime eşime söz verdiğim için girmiyorum, bugünde kaçak olarak buradayım çaktırmayın:)
Ayrıntılıya henüz girmedim, normalde bu pazartesi girmem gerekiyor, dr un verdiği tarih buydu ama işin aslı biz daha dr bile bulamadık.
Ben Türkiyedeyken eşim çok kötü bir trafik kazası geçirmiş, kendisinde birsey yok Allaha şükür ama arabamız mahvolmus (cana gelecegine mala gelsin elbette) ama şimdide arabamız olmadığı için hiçbirsey yapamıyor durumdayız. Araba kiralama şirketlerinde araba bulabilince kiralıyoruz ama bugünlerde bütün ülkede araba yok:( Sonuc olarak, araba olmayınca hastaneye gidip nerede ne var araştırmasıda yapamıyoruz. Anlayacağınız canım sıkkın yine.....

çok geçmiş olsun,allah eşini korumuş.

ayy çok geçmiiş olsun canım ya Allah korumuş
hayırdır canım neden kocişin kk ya izin vermiyoo
amniosentez felan yaptırmadın dimi sen nasılsın peki atabildin mi kafandan 3lü sonucunu
ama canım geciktirme ayrıntılıyıda taksi yokmu taksiyle git

Back
X