2009 Kasm Anneleri

Martımm cnm yaa gelmiş geçmiş olsun gerçekten cana geleceğine mala gelsin bununla kalsında anlayamadığım eşin neden izin vermiyorki ????

07 Narçiçeğimm hoşgeldin birtanesi a.s. a.s.

günaydın bıdıklar :)

dün genetiğe gittim amniyo için bastırdı ordaki uzman, istemiyorum diye direttim, benim içim rahat dedim. Sorumluluk aldığıma dair bir kağıt imzalattılar,
boşa kağıt israfı yani!:dilcikar:
haftaya çarşamba detaylı ultrason mudur nedir ona gidicem.

MUREDA canımm Allahım tabiki hepinize nasip etsin tekrarını nasip etsin..Ya ben karakızz meraktan ölücem şimdi aramakta istemiyorum iyice heyecanlanır doktordadır vs en iyisi biraz daha beklemek değilmi

dün genetiğe gittim amniyo için bastırdı ordaki uzman, istemiyorum diye direttim, benim içim rahat dedim. Sorumluluk aldığıma dair bir kağıt imzalattılar,

Hayırlı olsun Neslicim

İnşallah detaylı ultrasondada göreceksin tatlı tatlı bebişini herşey yolunda gidecek:1hug:

neslicim senin için rahatsa gerisini boşver.inşallah detaylı ultrasonda sağlıkla görürsün bebişini :)

günaydın canlarımmmm ayy giremiyom doğru durust yau ufff şimdik geçmişe bakamıcam yarın tatil ya okur okur cevap yetiştiririm işallah herkeşe :)
hepinizi çokkkkkkkkkk özledimmmmmm opuyorumnanaktan bugun 3 lü sonucumu öğrencem çok tedirginimmmm :sinifsinif:

kıss gözümüz yollarda kaldı nerelerdesin sen bakem? hadi yarın gelde çene çalalım azcuk. 3lü testinde temiz çıkacak inşallah. kalbini ferah tut. sonucları bize bildir

Valla pek iyi sayılmam, KK ya girmeyecegime eşime söz verdiğim için girmiyorum, bugünde kaçak olarak buradayım çaktırmayın:)
Ayrıntılıya henüz girmedim, normalde bu pazartesi girmem gerekiyor, dr un verdiği tarih buydu ama işin aslı biz daha dr bile bulamadık.
Ben Türkiyedeyken eşim çok kötü bir trafik kazası geçirmiş, kendisinde birsey yok Allaha şükür ama arabamız mahvolmus (cana gelecegine mala gelsin elbette) ama şimdide arabamız olmadığı için hiçbirsey yapamıyor durumdayız. Araba kiralama şirketlerinde araba bulabilince kiralıyoruz ama bugünlerde bütün ülkede araba yok:( Sonuc olarak, araba olmayınca hastaneye gidip nerede ne var araştırmasıda yapamıyoruz. Anlayacağınız canım sıkkın yine.....

canım çok geçmiş olsunn allah beterinden korusunnnn :Saruboceq:
bu arada eşin istemiyo mu kk yı nie izin vermio kısss :kedi:

ışin aslı KK ya girmemem konusunda eşim cok ama çok ısrarcı aslında her ne kadar sizleri özlüyor olsamda su sıralar nispeten onada hak veriyorum. Buradaki birçok insanla bakış açılarımız uyusmuyor ve bunu gördükçede "ben acaba iyi bir anne olamayacakmıyım" düşüncesine kapılıyorum. Ayrıca buraya geldiğim her seferinde acaba bebeğim iyimi, üçlüde sorun var as yaptırsammı, bebeğim niye kıpırdamadı, benim degerim niye böyle cıktı, dr bana neden bunu dedi ve bu tarz yüzlerce soru beynimi bulandırıyor. Girmediğim günlerde gördümki bu düşüncelere ne kadar uzak durursan huzurun o kadar artıyor. Aslında eşime ilk basta, "yasadıklarımı beni anlayan insanlarla paylaşmak istiyorum bu beni rahatlatıyor" diyordum, ama aslında burada olmadığım zamanda gördümki, burada hep aynı şeyler hakkında sürekli konusmak insanı evhamlandırıyorda.
Tabiiki sizleri özlüyorum ve evin içinde bütün gün yapacak birsey bulamıyorum ama kendime yeni işler yaratmaya başladım mesela simdi prisonbreak i indirip izliyorum:)

Bu arada bu dediklerimi sakın yanlış anlamayın ben bu şekilde etkileniyorum diye herkeslerin aynı durumda olduğunu düşünmüyorum ama bebeğimi kucagıma almadan maalesef kendimi anne olmuş gibi hissetmiyorum ve bundan dolayıda vicdan azabı cekmekte istemiyorum:)

neslicim aferin kuzum sana için rahat olsun hep böyle ...hadi bakalım git gör bebişi uzun uzun ayrıntılıda..bende 20 de gidiyorum allah kızmet ederse..ee siz ne zeman taşınıyorsunuz balıkesire...

İşin aslı KK ya girmemem konusunda eşim cok ama çok ısrarcı aslında her ne kadar sizleri özlüyor olsamda su sıralar nispeten onada hak veriyorum. Buradaki birçok insanla bakış açılarımız uyusmuyor ve bunu gördükçede "ben acaba iyi bir anne olamayacakmıyım" düşüncesine kapılıyorum. Ayrıca buraya geldiğim her seferinde acaba bebeğim iyimi, üçlüde sorun var as yaptırsammı, bebeğim niye kıpırdamadı, benim degerim niye böyle cıktı, dr bana neden bunu dedi ve bu tarz yüzlerce soru beynimi bulandırıyor. Girmediğim günlerde gördümki bu düşüncelere ne kadar uzak durursan huzurun o kadar artıyor. Aslında eşime ilk basta, "yasadıklarımı beni anlayan insanlarla paylaşmak istiyorum bu beni rahatlatıyor" diyordum, ama aslında burada olmadığım zamanda gördümki, burada hep aynı şeyler hakkında sürekli konusmak insanı evhamlandırıyorda.
Tabiiki sizleri özlüyorum ve evin içinde bütün gün yapacak birsey bulamıyorum ama kendime yeni işler yaratmaya başladım mesela simdi prisonbreak i indirip izliyorum:)

Bu arada bu dediklerimi sakın yanlış anlamayın ben bu şekilde etkileniyorum diye herkeslerin aynı durumda olduğunu düşünmüyorum ama bebeğimi kucagıma almadan maalesef kendimi anne olmuş gibi hissetmiyorum ve bundan dolayıda vicdan azabı cekmekte istemiyorum:)

günaydın canlarımmmm ayy giremiyom doğru durust yau ufff şimdik geçmişe bakamıcam yarın tatil ya okur okur cevap yetiştiririm işallah herkeşe :)
hepinizi çokkkkkkkkkk özledimmmmmm opuyorumnanaktan bugun 3 lü sonucumu öğrencem çok tedirginimmmm :sinifsinif:

kızım nerdesin yaw.hadi inşallah güsel sonuç alırsın canım

slm kızlar naıslsınız bakalım itekcim gelmiş henüz kesin dgl cinsiyeti ama ne olursa olsun öenmli olan saglıklı olması..bşka haberler varmıydı unuttum ..ha elifcimde bir sıkıntı yokmuş şükür bebişi iyiimiş çok sevindim uamrım sende bende bulantıları kusmaları atlatırız biran önce.... kızlar ben dün 3 lü için doktora gittim çok şükür bebişim yine hareketli idi doktorum iyi buldugunu söyledi..3 lü için bize önderdi laboratuara kan verdim p.tesi muhtemelen alacaz...ayrıntılı içinde 10 gün sonra yaptırın dedi eyüpe giderseniz daha iyi olur dedi o iyi bakıyor diye önerdi...bugün arayıp randevu alacagız...tatil için güneş kremi kuallanabilirmiyim dedim .kullanabilecegimi ama güneşlenmemi pek istemedigini söyledi denize havuza girebilirsin dedi..zaten eger itedigimiz tarihte gidersek geldikten hemen sonra kontrolümüz olacak....

canım hadi gözün aydın.allah nazarlardan korusun canım
denize de gir ohhh hamileler için en iyi spor zatenalkisalkisalkis

Ayyyyyyyyyy bugun işallahh anacım gelio samsundannnnnnnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiii çok mutluyuummm anneme kavuşcam inşallahhhhhhhh kaydirigubbakcemile2

hadi gözün aydın canım.hihoyyyt

kızlar ayrıntılı için randevu aldım namı deger eyüp amcadan az önce 20 haziran c.tesi günü gidiyorum..fiyatı 250 doktorumda bunu önerdi bu işte o iyisi imiş..

ya ayrıntılı ultrason şartmı canım.yaptırmasak olmuyomu acap:uhm:

antalyada yasıyom daha denize gidemedim bende kızkandım simdi senağlama senağlama ayy evet ya ınsanın çocugunun karne alması ne güzel bişidir ınsallah bızlerde o günları yasarız :Saruboceq:

ayy yazık sana
ben olsam her hafta sonu girerdim valla
gerçi istanbuldabile her hafta gidiyoz
biz denizi çok severiz eşimle:dance:

boşver imzalatsınlar.senin için rahatsa sorun yok canım
eee ayrıntılı şartmı canım yaa.sen nerde kaça yaptıracan de bakam hele bana

neslicim senin için rahatsa gerisini boşver.inşallah detaylı ultrasonda sağlıkla görürsün bebişini :)
:asigim:
neslicim aferin kuzum sana için rahat olsun hep böyle ...hadi bakalım git gör bebişi uzun uzun ayrıntılıda..bende 20 de gidiyorum allah kızmet ederse..ee siz ne zeman taşınıyorsunuz balıkesire...
kuzucukum haber bekliyoruz iki ay kadar sürer demişlerdi daha 20 gün oldu, bakalım yerimseniben
ben hemen gitmekten vazgeçtim önce levom getsün baksın bi zorluğunu çeksin. Evi mevi iyice araştırıp ayarlasın her şeyi. Salına salına giderim ardındanalkisalkisalkis

iyi etmişin kuşumm :ecrin_bebek:

İşin aslı KK ya girmemem konusunda eşim cok ama çok ısrarcı aslında her ne kadar sizleri özlüyor olsamda su sıralar nispeten onada hak veriyorum. Buradaki birçok insanla bakış açılarımız uyusmuyor ve bunu gördükçede "ben acaba iyi bir anne olamayacakmıyım" düşüncesine kapılıyorum. Ayrıca buraya geldiğim her seferinde acaba bebeğim iyimi, üçlüde sorun var as yaptırsammı, bebeğim niye kıpırdamadı, benim degerim niye böyle cıktı, dr bana neden bunu dedi ve bu tarz yüzlerce soru beynimi bulandırıyor. Girmediğim günlerde gördümki bu düşüncelere ne kadar uzak durursan huzurun o kadar artıyor. Aslında eşime ilk basta, "yasadıklarımı beni anlayan insanlarla paylaşmak istiyorum bu beni rahatlatıyor" diyordum, ama aslında burada olmadığım zamanda gördümki, burada hep aynı şeyler hakkında sürekli konusmak insanı evhamlandırıyorda.

martcım aslında haklısın canım
benim eşimde kızıyo girmeme de ben yine de giriyom işte
ama işlerimide aksatmadan çok uzun sürede bilg.başında kalmadan tabi
bağımlılık yapıyo burası aslında şöle anlaşsakta hepimiz aynı günde aynı saatte girip
hepbirlikte konuşabilsek
hem bölelikle daha az girip herkesle aynı anda konuşabiliriz
geçmiş muhabbetide olmazdı dimi ya

Martcım cnm elbetteki hissedemezsin şuan içgüdüsel ve anlamaya korumaya çalışıyoruz bir Canlı ve içimizde ona dörtt elle tamamen annesel duygularla sarılıyoruz..Şu varki kucağına alıncaki duygu enteresandır bunu anlatmayacağım yaşayında görün derim..Hayatınız şimdi değil ozaman değişecek şimdi ona hazırlık yapıyoruz..

Etkilenmen çok normal bunu zaman zaman bende yaşıyorum kötü birçok şeyi burada görüp öğrendim ama genelde kafamda düşünüp durmuyorum endekslenmiyorum daha çok iyi olgulara takılıp kalırım ben...

En önemliside kendini nasıl iyi hissetmendedir eğerki gelmiyorum huzurluyum dersin herkez Öper seni ara ara uğrarsın yada hiç istemezsende saygı duyulur bunu ötesi yok..Sonuçta tamamen sağlıklı huzurlu geçirmemiz gereken bir dönemdeyiz..

Bakış açın uyup uymaması sorun olmamalı hepimiz için geçerli farklı bakış açıları açıyı genişletir:)Görmediğin bazı şeyleri görebilirsinde ama akıl sende istediğini alırsın istemediğini almazsın birtanesi..

Kısacasıı şu dönem önemli neyi nasıl istersen öyle olsun ama sen istediğin için olsun..:asigim::1hug:opuyorumnanaktan

kıss gözümüz yollarda kaldı nerelerdesin sen bakem? hadi yarın gelde çene çalalım azcuk. 3lü testinde temiz çıkacak inşallah. kalbini ferah tut. sonucları bize bildir

gelcem işallah yarın dedikodu yaparık gerçi anacım gelio onda olurum yarın ama kk yı ihmal etmem delikafadulden

Back
X