2009 Kasm Anneleri

ay canım senin heyecanın bambaşkaa doğayı çok öp benim için hep güzel karnelr getirsin yavrun sanaa ilerde bizde görücez dimi duygulandım vallaa

aminnnnnnnnnnn..Şimdi gidene kadar açık bırakıyorum gitmeden bir kez daha sizlere bakarım gidip azıcık süslenelim:)Allahımm göstersin destnam görücez inşallah yine yeniden hepbirlikte :nazar::nazar::nazar:

Fatih ürek yeni bir şarkı yapmış varya fıkır fıkır sözleride güzel yaa ilginç valla bayıldım

Sana bana kalmaz ki bu yalan dünya ağlama değmez davul zurna oyna sözleride böyle birşey bakın görün nasıl meşhur olacak bu şarkısı

Tvde çalıyor dikkatimi çekti ilk kez duyuyorum normalde hiç dinlemem ama oynak şarkıları çok cici yaakaydirigubbakcemile2

bende duydum şimdi nazlıcım bayıldım, kaydirigubbakcemile2 yaz geldimi böyle şarkılar patlıyo zaten şekerim

selam kızlr sabahtan beri baya iş yaptım khvaltımışimdi bitirmek üzereyim hava güzel ya yastıklarımı yıkadım eşimle arkadaşı öğlende yemeğe gelicekler bir yandan yemek hazırlığı bebişim kıpır kıpırr yer onu annesi siz nasılısınız bakiyimmkaydirigubbakcemile2

ya kızım sen ne kaaaaaa çalışkan bi gacisin yauwwwwwww :nazar: bi kerede gebeş gebeş yatıyom üşendim geç kalktım falan bişiler söle beeeeeee kendimden utaniyim fallaaaaaaaa :kedi:

bende duydum şimdi nazlıcım bayıldım, kaydirigubbakcemile2 yaz geldimi böyle şarkılar patlıyo zaten şekerim

ben duymadımmmmmmmm azcık neşeli bişiler dinliyek gııııııı neyse cuma vakti açmim bari akşam evde ararım nette kaydirigubbakcemile2

neslim ya şartmıymış bu ayrıntılı ultrason meselesi
bide ne zaman yaptırmak gerekiyo
ben yokum buralarda ya doktora temmuzun 10 da falan gidecem de canım

kıslar aranızda egzersize başlayanlar var mı
ben 4 gündür yapıyom da bişeyler
fazla kendimi yormadan istemesenizde zaten çabuk yoruluyorsunuz
bacaklarımı daha çok çalıştırıyom hantallaşmayım diye

ya kızım sen ne kaaaaaa çalışkan bi gacisin yauwwwwwww :nazar: bi kerede gebeş gebeş yatıyom üşendim geç kalktım falan bişiler söle beeeeeee kendimden utaniyim fallaaaaaaaa :kedi:

ya cerincim utanıyom kızz öyle deme:kedi: haftanın 3 günü derse gidiyorum arada kayın validemlere annemlere derken evde oluncada bişeyler yapmak istiyorumyoksam çöplük olur kısss hava sıcakya en fazla 9 a kadar yatıyorum zatenn bacım uykuyla aram yok

ben yürüyüş yapıyorum yanlızca cnm akşamüstü kendim yada akşamları eşimle sahilde yürüyoruz yaklaşık 1 saat kadar.kilomuda kontrol etmem gerekiyo ya o yüzden ben yürüyüş tercih ediyorum.ama burda eğer olsaydı eşimle şu nefes derslerine,platee falan giderdik ama yok burda öle şeyler senağlama

nası hareketler yapıyonki bende istiyom ama yanlış bişey yapmaktan korkuyom

neslim ya şartmıymış bu ayrıntılı ultrason meselesi
bide ne zaman yaptırmak gerekiyo
ben yokum buralarda ya doktora temmuzun 10 da falan gidecem de canım

benim doktorum istedii 19 ve 23 hafta arası yapılıyormuş galibaa bebekleilgili herşeye bakılıyor tüm organları tek tek inceleniyor ama renkli deil ben girdim yaa raporunu göasterdim doktor hey süper dedii normal doğum gibi pozisyondaymış

gelişimi iyiymiş bnim doktor araştırma hatanesinde orda yaptırdım kuruş vermedim

günaydın göbişli gacılar

nasılsınız bende bugün afp test sonucumu almaya gidecem akşama doğru inşallah temiz çıkarda sevincim kursağımda kalmaz

orda hamile hareketleri 3 bak canım günde bu germe hareketleri yapsak bile faydasını görürüz
bunun dışında bacak hareketleri yap bacaklarda varis selülüt yoğunlaşmasını engellemiş oluruz canım
ben bacaklarımı sağa sola doğru geriyorum
arka doğru gererek de popoyu hareketlendiriyom
bide bacaklarını aç ve aşağıya doğru dik olarak çömel hafif şekilde ve kalk bacak iç kaslar iyi çalışıyo böle
bir de öğrendiğim bir sitede vajına kasları için wc çişini yaparken arada durdur ya da gün içersinde çek bırak yap otururken bile yetiyo işte
akşamları da 1 saat yürü oldu bitti işte canım

benim doktorum istedii 19 ve 23 hafta arası yapılıyormuş galibaa bebekleilgili herşeye bakılıyor tüm organları tek tek inceleniyor ama renkli deil ben girdim yaa raporunu göasterdim doktor hey süper dedii normal doğum gibi pozisyondaymış

gelişimi iyiymiş bnim doktor araştırma hatanesinde orda yaptırdım kuruş vermedim

olmadı ben de araştırayımda belkim zeynep kamile giderim uzak ama beleşse giderim napım

ben yürüyüş yapıyorum yanlızca cnm akşamüstü kendim yada akşamları eşimle sahilde yürüyoruz yaklaşık 1 saat kadar.kilomuda kontrol etmem gerekiyo ya o yüzden ben yürüyüş tercih ediyorum.ama burda eğer olsaydı eşimle şu nefes derslerine,platee falan giderdik ama yok burda öle şeyler senağlama

ya ben yürüyünce çok kötü oluyorum bel ağrısından zaten ölüyorum bide yürüdüm mü temem yeni işim bitioooooo :tomato:

Back
X