2009 Kasm Anneleri

20 hafta olduk nerseyse gıı benim kızdan akşamları bikaç tekme dışında fazla faaliyet yok
ikidir hah tekmeledi diyom eşim yetişene kadar dönüyo yumurcak

annem geçenlerde dediki kız çocuğunun hareketleri çok az olurmuş ama erkek çocuğu daha hareketli anne karnında
:roflol: :roflol:
adamım gitme yaa benim dilimden bi sen anlıyon heee hihoyyyt

kız sen bizden anlamıyon mu

kızlar bu doktorun gönderdiği ayrıntılı ultrasoncularda kurumlar geçiyormu yani benim gittiğim hastanede ayrıntılı ultrasonyok dda beni başka biyere gönderdi acaba kurumlar geçiyormu oralarda yoksa tamamen özel yerlermi oraları

ya hiç bir şeyden fark almıyorlarmış sadece doğumda ağrısız doğum 350 ytl alınıyor
abbooouww öle olsa ben 6 dene doğururun gıı
doğum parası çok diye 4 yapem diyodum ben :roflol: :roflol:
son ikisini oraya mı gelip doğursamm
gıı neslüüü öğrenciye de indirim yapıyolardır belkiii
dr.a deriz ayağımız alışsın falan deyüü laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile5 karpızzzzzz ya allahıma sonsuz şukur iyiki kiraz ve karpızı yaratmış ya rebbbimmmmmmmmmm :Saruboceq:

eveeet önce karpız yiyoom eccük sonra da kiraazzz

anaaam kartanesi senden korkulur kızz kaydirigubbakcemile3 bedava olduğunu duydu hiç durmadan doğurcak valla :roflol:

anaaam kartanesi senden korkulur kızz kaydirigubbakcemile3 bedava olduğunu duydu hiç durmadan doğurcak valla :roflol:

aklıma süper bi fikir geldi tüm kasım anneleri toplaşıp aynı hastaneye gitsek toplu doğum yapcez biz desek ucuza gelir gııı alkisalkisalkis
kkya indirim yapan hastane ebe falan yok mu acaba sositososito
bence kk işe kadrolu ebe alsın hiçbi hastane bu kadar çok hamileyi bi arada görmemiştir bence :roflol:
hatta kazenle görüşem de ortak doğum hastanesi açak gııı :sm_cool:

alllahhııım biri beni durdursuuunn kanıma geyik mikrobu bulaştııı lülülülülülü

aklıma süper bi fikir geldi tüm kasım anneleri toplaşıp aynı hastaneye gitsek toplu doğum yapcez biz desek ucuza gelir gııı alkisalkisalkis
bence kk işe kadrolu ebe alsın hiçbi hastane bu kadar çok hamileyi bi arada görmemiştir bence :roflol:

aman tanrım kaydirigubbakcemile3 hiç biseye para ödemeden bu hale gelmişsin şeker allahtan özel sigortan bilem var.yaa hepsine para vereydin kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: kız sende bu parada bişimi benim mudur geçen aralıkta 50 tl ye doğum yaptı hemide özel hastanede ballı gaci kampanya varmış onun gittiği dönemde 50 lira vermiş çıkmıış sen öle olsa bi takım kurarsın artuh delikafadulden

olduuuuuu canımmmmmmm kızımmmmmmmm ben akşam evde kendimi nereye attığımı bilmiom beeeeeeeeee ne hareketiiiiiiii :sinifsinif:

mecburuz kızım.yoksa hantal hantal gezeriz ortalıkta

hadi be beline ii mi geldiiiiii :1shok: ya bacım sat 12 şubatta mı bi sorun var acep ki kaydirigubbakcemile3 ölüyom bel ağrısından millet dioo ooo sen bi iki ay sora mafoldun o zaman falan üf yaaa :umursamaz:

he valla bu sene 12 şubata vurdu sanırsamkaydirigubbakcemile3
zaten bunlar bel ve sırt kasları için yapılanlardan öle zor da değil canım
ben valla tv seyrederken bile yapıyom çok kolay

ya bana da anlatın ne hareketi yapcaz nerden öğrenebilirim zeytiiiinnnn

valla benim sat 1 şubat emme ben de bel ağrısından çok çekiyommmm oğlanda bel ağrır ağırlık ve uyku yapar dedilerdi ben de tuttu valla

canım ben bel sır kasları için bir sitedekini deniyom
doktora bile danışmadım zaten zorlayıcı hareketler değil
doktora sormuştum bel ağrılarım çok diye
gerizakalı garı heee demek bel ağrıların başladı dedi o kadar önerim ney yok yani
bende kendi başımın çaresine bölen baktım işte
Anne Bebek Video Galerisi - Hamilelik Egzersizleri - 2
canım ben burdan baktım.hamile egzersizleri 3 de bazı hareketleri gösteriyo bir bak istersen.onun dışında da kendim bacak hareketleri yapıyom

:roflol::roflol: kız sende bu parada bişimi benim mudur geçen aralıkta 50 tl ye doğum yaptı hemide özel hastanede ballı gaci kampanya varmış onun gittiği dönemde 50 lira vermiş çıkmıış sen öle olsa bi takım kurarsın artuh delikafadulden

:sm_cool::roflol: anaaam naptın kııı..kanına girmee :roflol:

slm arkadaşlar hepiniz de 3lü test yaptırdınız mı veya içinizde yaptırmicak olan var mı benim 2 li test normal çıktı 3 lü test yaptırmasam mı diorum

ben kan verdim pzt sonucunu alıcam canım... 2 li iyi çıkmıştı ama benim dr. sırasıyla ne varsa yapıyo....

günaydın canlarımmmm ayy giremiyom doğru durust yau ufff şimdik geçmişe bakamıcam yarın tatil ya okur okur cevap yetiştiririm işallah herkeşe :)
hepinizi çokkkkkkkkkk özledimmmmmm opuyorumnanaktan bugun 3 lü sonucumu öğrencem çok tedirginimmmm :sinifsinif:

cerinim stres yapma canım ...bişey çıkmıcak içini ferah tut........biribirmize aynı şeyleri söyleyip duruyoruz ama aynı şey kendi başımıza gelince nasıl tutuşuyoruz di mi kaydirigubbakcemile3

kızlar ya ayrıntılıya giden varmıydı?

benimki her ay onla baıkıyo galiba maviş... hem her ay cd alıyorum hem de renkli 3 boyutlu resim :kedi:

Öperim mavişim Allahım hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu teyzeleri valla ilk doğduğunda bakıyorduk okula gidenelere okadar büyücekmi acaba???Çok uzun zaman geliyor Ama günler su misali okula başladıı ilk heyecan hala aynı heyecan ve 4. sınıf bitiyor şükürler olsun..Bebişler doğduğunda anımsayacaksınız bu yazdığımı:asigim:

allah ün. diplomasını aldığı günleri de göstersin inş canımmm :1hug:

Valla pek iyi sayılmam, KK ya girmeyecegime eşime söz verdiğim için girmiyorum, bugünde kaçak olarak buradayım çaktırmayın:)
Ayrıntılıya henüz girmedim, normalde bu pazartesi girmem gerekiyor, dr un verdiği tarih buydu ama işin aslı biz daha dr bile bulamadık.
Ben Türkiyedeyken eşim çok kötü bir trafik kazası geçirmiş, kendisinde birsey yok Allaha şükür ama arabamız mahvolmus (cana gelecegine mala gelsin elbette) ama şimdide arabamız olmadığı için hiçbirsey yapamıyor durumdayız. Araba kiralama şirketlerinde araba bulabilince kiralıyoruz ama bugünlerde bütün ülkede araba yok:( Sonuc olarak, araba olmayınca hastaneye gidip nerede ne var araştırmasıda yapamıyoruz. Anlayacağınız canım sıkkın yine.....

ben de diyorum bu kız nerelerde bu kadar çok şey mi aldı ki hala yerleşemedi kaydirigubbakcemile3
benimki de aynı kafadan hatta bırak kk yı netten gebelikle ilgili şeyler okuyunca bile delleniyo delikafadulden

günaydın bıdıklar :)

dün genetiğe gittim amniyo için bastırdı ordaki uzman, istemiyorum diye direttim, benim içim rahat dedim. Sorumluluk aldığıma dair bir kağıt imzalattılar,
boşa kağıt israfı yani!:dilcikar:
haftaya çarşamba detaylı ultrason mudur nedir ona gidicem.

günaydın cankuşum... işe bak yaa insanın psikolojisini zorla alt üst etmeye uğraşıyolar sanki...:olmaz:

benimki doppler diil gıı
ama gene de alıyo allahsızlaar :oklava:
bi tane hem renkli 4 boyutlu mu ne vardı o 320 dedii :1shok:
şimdi gideceğimin farkı 100 bakalım ne çıkcak altından :sm_confused:

deli gacıkaydirigubbakcemile3

günaydın cankuşum... işe bak yaa insanın psikolojisini zorla alt üst etmeye uğraşıyolar sanki...:olmaz:
bana sökmüyo kuzum boşverr:dilcikar: yerimseniben

kızlar dün gece uyurken eşim yanlışlıkla karnıma dirsek geçirdi yaaaa :1shok:
ayy geçmiş olsun canım kocişin deli ytıyosa ayrı yatın barı kızz

günaydın göbişli gacılar

nasılsınız bende bugün afp test sonucumu almaya gidecem akşama doğru inşallah temiz çıkarda sevincim kursağımda kalmaz
hayırlı haberlerle gel canım

ya benim tek hareketim sabah akşam servise yürümek başka da bişi yok kaydirigubbakcemile3 bütün gün malak gibi sandalye tepesinde oturuyom :1closedeyes: dün halimi görseniz gülerdiniz zira bütün mesai arkadaşlarım koptu bi o yana dönüyom oturuyom yok olmuyo diğer taraf yayılıyom olmuyo dik duruyom yok anam yok oğlu yok yane ennnnnnnnnn sonunda bi arkadaşın sandalyesinde bi minder gibi bişi gördüm abbaaaooww bi rahat bi rahat huzura kavuştum istedim vermedi pisluk :dilcikar: hıhhhhhhh didim kalmadım sana söle nerden aldım gidip alacaaam bauhaustan almış ama kızcass haklıymış 50 lira bayılmış ona meğerse araba için bi sırt minderiymiş masaj falan yapıyomuşşş :jeyyar: hemen en kısa zamanda temin etmelüyümmm yoksa kıpır kıpır millete maskara oldummmmmmmmmmmmm naniknanik
ayy o minderden bende gördüm sandalyeye takılıyo
ben 2 haftaya bir annemlere gittiğim için arabada rahatsız olmayım diye alcam
aa iş yerinede getirrim haa iyi fikir
hemde indirime girmişti 20 ye düşmüştü alsaydım keşke

kızlar geçmişi okuyamıyorum yorgunluğumu hala atamadım test yaptırıcak olanlara hayırlı güzel sonuçlar diliyorum benimde bu hafta üçlü testim yapılcak sersem gibi dolanıyorum ortada artık göbüşüm azcık büyüdü resim çekip koyacağım antalya çok sıcak yanıyo gelin beraber denize girelim

offf antalya klimasız nefes alınmıyodur şimdi orda :) ayrıca denizide serinşetmez cersu oda yanıyodur.Sen gel burda girelim denize :)

Klima bende açmıyorum yaa hemen hasta eder beni yazın klima :sinifsinif: bende arıyom valla hamile mayosu-bikinisi çok pahalısıda olmasın diyorum 3 ay giycez bidaha işe yaramıcak.nerden bulcam bilmem

len siz bize ne diye yapıyonuz bunu bide deniz beğenmiyo gaciler yaaaa
ve 3 ay için mayo alınırmıymış deli biz en fazla 2 hafta için alaaz
sen 3 ay için alacan az mı kudurasınız emii

biz artık yemek yemiyoz akşamlarıı karpuz peynir ekmek falan :emir_bebek:

hergün olurmu gıı eyi senin kociş bişe demiii gerçi benim kocişte yapmasam
ses etmez bile hamişliğin ilk başında kendine çook yımırta pişirip yedi zavallım

ya hiç bir şeyden fark almıyorlarmış sadece doğumda ağrısız doğum 350 ytl alınıyor
acep bizim burda naaal dr muaynesine 20 lira veriyoz
başka bişey içinde para vermedik heeç doğum kaça burda acaba

aldıkları para miktarı hastanelerin anlaşmalarına bağlı canımm

kaydirigubbakcemile5 karpızzzzzz ya allahıma sonsuz şukur iyiki kiraz ve karpızı yaratmış ya rebbbimmmmmmmmmm :Saruboceq:
aayyy evet yaa ne güsel bızz gibi karpız var kirazıda çok severim bide kavunn
süper vallahi

pinti kartanesiii anaam gıı sen ne kadder paracısın beee
bu çatlak kartanesi 2 yıla kadar çooook zengin olur böle giderse kaydirigubbakcemile3

ahah! yine dört ayak üstüne düştüm, tezlere iki hafta daha süre verilmiş:sm_cool::teytey::içelim:
hemen kaytarmaya başlayıp balığa gidicemm :jeyyar:alkisalkisalkis

Back
X