2009 Kasm Anneleri

bacım ben esenyurttayım da o taksim tarafındaki adam buraları bilmes avcılar daha biilindik deyü öle yazdım 10 dk falan uzaktayıs biz avcılara

bende avcılardayım.hatta kociş esenyurtta çalışıyo ama son on günü fala heralde yada daha az.tayin çıktı ya.
kıızzzzz dilmuhhhhhh şaka maka tickerine baktım daaaaaa 5. ayı deviriyon heee maşallahh maşşallahhhhh

ayyyyyy çok şükür bacım bende baktıkça bi tuhaf oluyorum.ya inanılmaz daha dün öğrendim sanki

kızlar napıyosunuz bakim
bende misafirlerimi yolladım canım sıkıldı yaaa
offf dizilerimiz de tatile girdi napças bakalım bundan sonra.

kızııııııııımmm yanluş annaşuldum nr kıskanacam iteki cücükkkkkkkk ama oğlu ayrı bi varlıkkkkkkkkk ben onu kimmmmmmmmselere benzetememmmmmmm yirim onu yaaaaaaaa

kızııııııııımmm yanluş annaşuldum nr kıskanacam iteki cücükkkkkkkk ama oğlu ayrı bi varlıkkkkkkkkk ben onu kimmmmmmmmselere benzetememmmmmmm yirim onu yaaaaaaaa

kıs biliyoruz takılıyoruz işte teyzesi o daha melek yaa ondan öle güzel gelsin bakam benim yaşıma görürüz koca herifi:roflol::roflol:

cerın nan sabah ben geldım sen gıttın senağlama sımdı bıttı işim anca geldümm nettınız kızlar nasılsınız

kızlaar biz birazdan çıkıcaz yola izmirin yollarına opuyorumnanaktan annemleri alıp gelcez,kardeşimin finalleri bitti 2 hafta bendeler tatile geliyolar kaydirigubbakcemile2

cerın nan sabah ben geldım sen gıttın senağlama sımdı bıttı işim anca geldümm nettınız kızlar nasılsınız

he yaww datlum öle olmuşş ya sabah bi nevrim döndüki sormaaaa banyoya zor attım kendimi yoksa salon hol her bi tarafı kusmukluyodum kocaman olduk 4,5 ay oldu deyos gene bulantılar hortladı canım lizim yaaaaa öhhüü mafoldumben

kızlaar biz birazdan çıkıcaz yola izmirin yollarına opuyorumnanaktan annemleri alıp gelcez,kardeşimin finalleri bitti 2 hafta bendeler tatile geliyolar kaydirigubbakcemile2

ohhh hadi bakalım kazasız belasız gidin gelin işallah şimdiden gözün aydın canimmm opuyorumnanaktan

Back
X